Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokspren

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από paokspren »

JohnDag έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:27 @st4this

3M μικτά, 1.6Μ καθαρά παίρνει.

Δεν το λες και απλησίαστο το συμβόλαιο του σε καμία περίπτωση.

Εντωμεταξύ, βλέπω μια υποτίμηση για τις παικτικές ικανότητες του Μαυροπάνου η οποία με κάνει λίγο να γελώ.

Ο παίκτης είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από τους προϋπάρχοντες και τεράστια αναβάθμιση στα στόπερ. Τώρα για το ότι θα ρθει δανεικός και (λογικά) δεν θα μπορέσουμε να τον κρατήσουμε το ακούω.

Αλλά το να γίνεται συζήτηση για το αν παικτικά μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ και να προσφέρει, δεν ξέρω μου ακούγεται κάπως.

Τι να πω, ίσως εγώ είμαι ο μυστήριος της υπόθεσης..
Όχι δεν είσαι καθόλου περίεργος. Εδώ ο άλλος τον έγραψε Γαυροπάνο.

Εντωμεταξύ το παιδί πήγε από τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Άρσεναλ κι απο κει έχτισε καριέρα σε Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ, σταθερά βασικός. Καμία σχέση η καριέρα του με Κουρμπέληδες και Ρέτσους.

Τώρα γιατί απαξιώνεται έτσι εδώ μέσα, δεν έχω ιδέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokspren την Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author paokspren for the post (total 9):
Trilofiotis, blackzi, arrwstos, lnlnx, paoki19, Ambiorix, Iznogoud4, DikefalosNisiotis, soigol
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Απαραίτητες δύο προσθήκες σε σέντερ μπακ και χαφ, ακόμα και αν έρθει από τώρα ο Ζαφείρης. Μακάρι να γίνει και το θαύμα και να φύγει και ο Τσάλοφ και να έρθει ένας κανονικός παίκτης. Ιδανικό θα ήταν να χαιρετήσει και ο Λόβρεν. Έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω θα έχουμε καραμπόλες της τελευταίας στιγμής.
These users thanked the author blackzi for the post:
hariskastoria
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Κολκας ειπε οτι υπαρχει ετοιμο χαφ δανεικος, τυπου Ζαφειρη με εντασεις και μπαλατο που μια λογικη ρητρα απο την ομαδα του θα ειναι παλι οπως και στις αλλες περιπτωσεις περιπου 5εκ...
Σε ολιγον "περιεργη' ερωτηση του συμπαρουσιαστη του περι χρωματος δερματος φωτογραφισε μελαμψο αλλα οχι μαυρο ποδοσφαιριστη.
Ειπε οτι η προσθηκη αυτη θα ανακοινωθει εντος των επομενων 2-3 ημερων (κατι που μου εκανε λιγο εντυπωση γιατι θεωρω οτι θα παλεψουν οσο παει το να ερθει ο Ζαφειρης απο τωρα)
These users thanked the author nunies4 for the post:
theo G4
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Statistikologos έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:43 Τι είχε πει ο Κουρμπέλης; ο εγκεφαλος μου το ειχε ξεχασει τελειως οτι του ειχαμε κανει προταση
Μη χολοσκάς! Ο ανθρώπινος εγκέφαλος απομακρύνει από την μνήμη τα ασήμαντα συμβάντα :P :D
These users thanked the author Jean Valjean for the post:
Statistikologos
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

tonipap801 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:40 η περιπτωση του Μαυροπανου, οπως και του Γιακουμακη, είναι παιχτες μιας χρησης.
Δεν υπαρχει περιπτωση αγορας και εχουν πανακριβα συμβολαια που μπορουν να διαταραξουν τις ισορροπιες μεσα στην ομαδα.
..........................
Aν παιξει καλα ο Γιακουμης οπως πχ ο Πριγιο, θα τον κρατησουμε.
Αληθευει ότι τα 2 εκ που δώσαμε θα αφαιρεθούν από τα συμφωνηθέντα 5? Δηλαδη με 3 τον παιρνουμε ή θα παρουμε τα 3 τους?
black death

Δημοσίευση από black death »

nunies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:51 Ο Κολκας ειπε οτι υπαρχει ετοιμο χαφ δανεικος, τυπου Ζαφειρη με εντασεις και μπαλατο που μια λογικη ρητρα απο την ομαδα του θα ειναι παλι οπως και στις αλλες περιπτωσεις περιπου 5εκ...
Σε ολιγον "περιεργη' ερωτηση του συμπαρουσιαστη του περι χρωματος δερματος φωτογραφισε μελαμψο αλλα οχι μαυρο ποδοσφαιριστη.
Ειπε οτι η προσθηκη αυτη θα ανακοινωθει εντος των επομενων 2-3 ημερων (κατι που μου εκανε λιγο εντυπωση γιατι θεωρω οτι θα παλεψουν οσο παει το να ερθει ο Ζαφειρης απο τωρα)
Πόσες φορες εχουμε διαβάσει παρόμοιες μπουρδες ρε παιδια;
Δηλαδή πάνε σε σοβαρό παίχτη αξίας, τον κλεινουν και μετά του λενε κατσε να δούμε αν θα ερθει ο ζαφειρης και θα σε ειδοποιησουμε;
kz1111

Δημοσίευση από kz1111 »

nunies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:51 Ο Κολκας ειπε οτι υπαρχει ετοιμο χαφ δανεικος, τυπου Ζαφειρη με εντασεις και μπαλατο που μια λογικη ρητρα απο την ομαδα του θα ειναι παλι οπως και στις αλλες περιπτωσεις περιπου 5εκ...
Βρε μηπως ειναι οντως ο μπενασερ τελικα?
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Καλησπέρα παίδες!

Μπορει ενα παιδι που ακουσε την συνέντευξη του Πανακα στον Κουλιανο να μεταφέρει επιγραμματικα αν (και τι) ειπώθηκε για πιθανή έλευση Ζαφείρη απο τώρα; Δυστυχως λόγω εργασίας δεν την παρακολούθησα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

nunies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:51 Σε ολιγον "περιεργη' ερωτηση του συμπαρουσιαστη του περι χρωματος δερματος φωτογραφισε μελαμψο αλλα οχι μαυρο ποδοσφαιριστη.
Με αυτον τον ηλιο, αυτη την εποχη ολοι μελαμψοι ειμαστε.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
theo G4, Jean Valjean
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

Αυτον της st Etienne περιγραφει μαλλον...
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Ρε θα μετράνε όλοι αντίστροφα για το νέο έτος και εμείς θα σκεφτόμαστε τον Ζαφείρη :lol:
These users thanked the author PaokFiesta for the post:
DikefalosNisiotis
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

hariskastoria έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:56
Αυτον της st Etienne περιγραφει μαλλον...
δεν ειναι αυτος της σεν ετιεν γιατι το συμβολαιο του ληγει καλοκαιρι του 26 αρα δεν θα μας τον δωσουν δανεικο
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

πεταει ενα αρδ μια μαλακια..και πρεπει να μπουμε στο τρυπακι να δουμε τι εννοει ,λες και ειναι η πυθια σε νεα εκδοση..ημαρτον..

λοιπον συμφωνα με πληροφοριες απο μεσα απο την ΠΑΕ μπορει να παρουμε χαφ και αμυντικο...ο χαφ θα ειναι μελαμψος με μεγαλη μυτη και γουρλωτα ματια....ο αμυντικος θα ειναι ψηλος και ομορφοπαιδο με καφεπρασινα ματια...μπορει ομως και να μην παρουμε...θα ξερουμε σιγουρα δε δεκαπεντε μερες.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

JohnDag έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:55 Μάγκες ο kyri το έγραψε οπότε όπως λεν' και στο χωριό μου: take it with a grain of salt
κι ενα χαλασμενο ρολόι λεει σωστα την ωρα δυο φορες την ημερα
γιατι οχι και ο Kyri?

αριστεροπόδαρος ειναι αυτος?

ΥΓ για τον Μειτε δεν φταιει ο Κυρι παντως
These users thanked the author prist64 for the post (total 2):
Dimpatra, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Michael Scott έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:54 Καλησπέρα παίδες!

Μπορει ενα παιδι που ακουσε την συνέντευξη του Πανακα στον Κουλιανο να μεταφέρει επιγραμματικα αν (και τι) ειπώθηκε για πιθανή έλευση Ζαφείρη απο τώρα; Δυστυχως λόγω εργασίας δεν την παρακολούθησα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπερα φιλε..γενικα επικρατει μια αισιοδοξια οτι θα ερθει απο τωρα..η Σλαβια οντως συζητα με παιχτες..ο Ιβαν εδωσε κ αλλα λεφτα να ερθει απο τωρα , αλλα αυτοι ειπαν οτι το θεμα δννειναι τα λεφτα αλλα οτι δν εχουν παιχτη να τν αντικαταστατησουν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”