Ιβάν Σαββίδης VII
- Montrealiotis
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Την δικιά μου, την μαύρη, την φοράει η γυναίκα μου πλέον, γιατί εμένα δεν μου κάνει 

- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- PAOK DreXleR
-
Δικαίωμα σου να είσαι.... όπως είσαι αλλά κάπου μαζέψου.George Best4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 23:22 Μάλλον πρώτη φορά διαβάζετε σχόλιο μου και είπατε να δώσετε ρεσιτάλ βλακείας...
Συζήτηση δε μπορείτε να κάνετε, κάνετε ένα τουρλού, γράφετε για proof of funds ,ότι η ομάδα δεν έχει έσοδα και ότι να ναι.
Μίλησα με γεγονότα και οι πωλήσεις είναι γεγονός και ότι τον Ντελια πήγαιναν να τον πουλήσουν.
Γεγονός είναι και η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όχι δε τα βλέπω όλα μαύρα, ούτε θέλω να τα βλέπω όλα άσπρα φίλε μου. Δεν είναι έτσι η πραγματικότητα. Αν θες να τα βλέπεις όλα ρόδινα δικαίωμα σου...
Εκεί να μπείτε στη διαδικασία ακόμα και αυτή την ημέρα να αρπαχτειτε και να δώσετε το σόου σας. Μπράβο.
Υ.Γ ο Τέλης είμαι απλά φτιάχνω λογαριασμούς έτσι για να κράζω τον πρόεδρο...
Ντιπ για ντιπ.
Αν δε θέλεις να μας αφήσεις να γουστάρουμε μέρα που είναι, μπορείς να συνεχίσεις.
Ακόμα ένας που μπανάρεται όταν απαντάει στους άλλους που ειρωνεύονται χειρότερα οι οποίοι φυσικά δεν έχουν τις ανάλογες... κυρώσεις.
Ε ας τους ανέφερε αντί να απαντήσει. Εγώ που είμαι εδώ κυρίως βράδυ τον είδα να τρώγεται με όσους χαίρονται για την μεταγραφή, εκ των οποίων μάλιστα χαρακτήρισε έναν ως καραγκιόζη.
Φοβερή δικαιολογία. Δηλαδή πρέπει να τους αναφέρει;
Εντωμεταξύ γράφεις κιόλας πως βλέπεις τον συγκεκριμένο διάλογο.
Όποιος έχει απαιτήσεις απ'τον Ιβάν, τα παίρνει απ'τον Τέλη, είναι ηλίθιος, διαβάζει όλα τα ειρωνικά σχόλια, έχει ψεύτικα προφίλ αφού είναι ερπετό αλλά όταν απαντήσει για θέατρο σκιών μπανάρεται αυτός.
Όποιος έχει απαιτήσεις απ'τον Ιβάν, τα παίρνει απ'τον Τέλη, είναι ηλίθιος, διαβάζει όλα τα ειρωνικά σχόλια, έχει ψεύτικα προφίλ αφού είναι ερπετό αλλά όταν απαντήσει για θέατρο σκιών μπανάρεται αυτός.
Εν τω μεταξύ σε εσένα έχουν κάνει τα στραβά μάτια κάνα δυο φορές με τις σαχλαμάρες που γράφεις και εσύ τους κράζεις από πάνω.fossa έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 01:24 Φοβερή δικαιολογία. Δηλαδή πρέπει να τους αναφέρει;
Περιμένεις να βγάλεις άκρη, πόσο μάλλον εδώ (συγκεκριμένο thread); Έχουμε φτάσει να είμαστε και οπαδοί μετοχών. Από την άλλη μαγκιά του Σαββίδη που το πέτυχε.George Best4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:20 15 Κουλιερακης, 20+ Τζίμας, 5+ Κοταρσκι.
Δε ξέρω για ποιο λόγο γράφετε ειρωνικά ότι "τα ταμεία ειναι γεμάτα από τις πωλήσεις". Δεν ισχύει?
Ο Ντελιας έφτασε με το 1,5 πόδι στην Γερμανία.
Εννοείται όλοι χαρήκαμε με την μεταγραφή Ζαφείρη και δεν το περίμενε κανείς.
Εννοείται στήριξη στον ευεργετη Σαββίδη, αλλά να βλέπουμε λίγο και την πραγματικότητα και τη συνολική εικόνα και να μη γράφουμε άσχετα για proof of funds κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος imos την Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γράφτηκες χθες και αυτό που σε εντυπωσίασε και σχολίασες είναι αυτό? lol. Σας έχουν σε κάνα δωμάτιο οκους μαζί ή δουλεύετε remotely?
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- PAOKevolution, paok apo epilogi, Apil44
- PAOKevolution
Τσάμπα θα την πληρώσεις πάλι εσύ ρε @Taseos . Άστους. Δε μπορούν να καταφέρουν κάτι.
Μιλάμε τα επιχειρήματά σου αναβαθμίζονται συνεχώς. Διακρίνω μια εμμονή για ερωτικές πράξεις. Μόλις προχθές μίλαγες για βίζιτες, χέστρες, γκόμενες και στοργή, τώρα πήγαμε στις αποδείξεις για χύσια και λοιπά.
Η προσφορά σου είναι ανεκτίμητη εδώ μέσα.
Φορτωμένος αρνητικότητα ήρθες και ειδικά τώρα δεν υπάρχει καν λόγοςimos έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 07:35Περιμένεις να βγάλεις άκρη, πόσο μάλλον εδώ (συγκεκριμένο thread); Έχουμε φτάσει να είμαστε και οπαδοί μετοχών. Από την άλλη μαγκιά του Σαββίδη που το πέτυχε.George Best4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:20 15 Κουλιερακης, 20+ Τζίμας, 5+ Κοταρσκι.
Δε ξέρω για ποιο λόγο γράφετε ειρωνικά ότι "τα ταμεία ειναι γεμάτα από τις πωλήσεις". Δεν ισχύει?
Ο Ντελιας έφτασε με το 1,5 πόδι στην Γερμανία.
Εννοείται όλοι χαρήκαμε με την μεταγραφή Ζαφείρη και δεν το περίμενε κανείς.
Εννοείται στήριξη στον ευεργετη Σαββίδη, αλλά να βλέπουμε λίγο και την πραγματικότητα και τη συνολική εικόνα και να μη γράφουμε άσχετα για proof of funds κτλ.
Τα ενοίκια είναι ακριβά, καθένας από το σπίτι τουTaseos έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:26 Γράφτηκες χθες και αυτό που σε εντυπωσίασε και σχολίασες είναι αυτό? lol. Σας έχουν σε κάνα δωμάτιο οκους μαζί ή δουλεύετε remotely?

- These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
- loukas karadimos, paok apo epilogi