Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Για μαυροπανο το θεωρώ ουτοπικό γενικά πάντως, αν γίνει βέβαια ανεβάζει την άμυνα δύο επίπεδα
ΥΓ. Οφ τοπικ αλλά θα σκάσω, έδιωξαν πανακα απο την εκπομπή κουλιανου για να μη μιλήσει για ΑΣ με εντολή διεύθυνσης. Περιμένω τους γνωστούς εκεί να μιλήσουν για φίμωση και τακτικές καθεστώτων
ΥΓ. Οφ τοπικ αλλά θα σκάσω, έδιωξαν πανακα απο την εκπομπή κουλιανου για να μη μιλήσει για ΑΣ με εντολή διεύθυνσης. Περιμένω τους γνωστούς εκεί να μιλήσουν για φίμωση και τακτικές καθεστώτων
- These users thanked the author george188 for the post (total 4):
- Dimitris_L4, margas, paok apo epilogi, giaxxo
-
Πάντως εκείνο που μένει στα μεταγραφικά είναι ότι παλεύουν να φέρουν καλό κεντρικό αμυντικό και ότι είναι ανοιχτό ακόμη του Ζαφειρη να γίνει από τώρα.
Το επιβεβαίωσε και ο priest για την κόντρα του αφραγκουζου με τον Ιβάν και την χρησιμότητα του Γιαννάκη, κάτι που είναι φανερό εδώ και δύο χρόνια που κυνηγούν όλους τους πρώην μας καθώς και όσους ακούγονται για μας.Magpies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:03 Πίεση από άλλες ομάδες ενώ υπήρχε αρχική συμφωνία βρίσκεται πίσω από τον ερχομό του Ζάφ τον Γενάρη και όχι άμεσα!
Κοίτα να δείς τί γίνεται...
- Dimitris_L4
Ναι ισως γι αυτο δν ανακοινωνεται ακομα του Ζαφ...ισως παλευουν να γινει απο τωρα..
- ΑποστόληςΑ
O Whitedown;Maklaz έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:26 Έλληνας αμυντικός μόλις ανέφερε ο πανακας, το προσπαθεί ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει τελικά.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Maklaz
Όντως, ίσως είναι ο μόνος πλέον, με την θέληση που έδειξε και το πάλεψε και ο ίδιος για να έρθει, να του αξίζει μια πολύ θερμή υποδοχή για καλοσόρισμα! Και σε αυτόν που έφυγε 10 χρονών από Ελλάδα και στους δικούς του!Dillinger έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 16:19 Πότε έρχεται ρε το σκυλί να πάμε για υποδοχή να καυλώσει η παιχτούρα ;![]()
![]()

- These users thanked the author thios4 for the post:
- Katsimamouro
Εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι που λέγαμε για 1% πιθανότητα στο Ζαφείρη για να μην σπάσει το γούρι.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- Dimitris_L4, margas, paokspren
- Dimitris_L4
Δε νομιζω να υπαρχει ουτε 1% του Μαυροπανου..αυτο που ξερω ειναι οτι η κινηση της οικογενειας με Ζαφειρη , μας εκανε παλι να ακουμε τετοια ονοματα κ να λεμε : ΛΕΣ ΡΕ??? Σκεφτειτε περυσι τ καλοκαιρι τι θα λεγαμε...
Btw εγω τν θεωρω υπερτιμημενο τν Μαυροπανο..
Btw εγω τν θεωρω υπερτιμημενο τν Μαυροπανο..
Καλά για Μαυροπάνο όσο περίεργο κι αν ακουστεί δεν πετάω καθόλου τη σκούφια μου.
Οι παίκτες μίας χρήσης δε μου αρέσουν. Δεν είναι ότι φέρνεις και τον Βιτίνια για έναν χρόνο.
Ειλικρινά προτιμώ να φάω σκατό και να χτίσω τον Μπαταούλα αν είναι παίκτης με προοπτική, παρά να πάρω έναν δανεικό που δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει.
Κινήσεις με ημερομηνία λήξης σπάνια βγαίνουν σε εμάς.
Οι παίκτες μίας χρήσης δε μου αρέσουν. Δεν είναι ότι φέρνεις και τον Βιτίνια για έναν χρόνο.
Ειλικρινά προτιμώ να φάω σκατό και να χτίσω τον Μπαταούλα αν είναι παίκτης με προοπτική, παρά να πάρω έναν δανεικό που δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει.
- Jean Valjean
@Equalizer ,
Ναι έχεις δίκιο, το παράκανα κι ήταν αχρείαστο.
Αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ όταν γράφω για το ποκ.
Μερσί.
Ναι έχεις δίκιο, το παράκανα κι ήταν αχρείαστο.
Αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ όταν γράφω για το ποκ.
Μερσί.
- loukas karadimos
καλα στα στοπερ εχουμε περιθωριο να μλκιστουμε και να προσπαθησουμε τον μαυροπανο
ο οποιος μαυροπανος βεβαια προσωπικα δεν μου γεμιζει ουτε το δεξι ποδι του κουλιερακη (α ρε κουλιε καψουρα)
ο πολωνος που γραφτηκε μεεεχ, τουλαχιστον γρηγορο και ψηλο παιδι αλλα κοντα στα κοντοπιθαρα της λιγκας θα εχει θεμα μεσα στο κουτι
απ την ομαδα λειπει ενας κρεσπο, ενα γρηγορο καλο τεχνικα στοπερ που μπορει να παιξει με 40 μετρα στην πλατη και να μην χανει τοποθετηση
η ομαδα εχει 3 στοπερ εκ των οποιον τα 2 δεν μπορουν να παιξουν μαζι (λοβρεν μπαταουλας)
αρα πρακτικα χρειαζεται εναν ακομα στο στυλ των αλλων δυο για να καλυψει τις αδυναμιες του μικρου και του μεγαλου
δεν θεωρω οτι αυτος ειναι ο μαυροπανος με το ενα φρυδι ουτε κανενας αλλος σε αυτο το στυλ
ο οποιος μαυροπανος βεβαια προσωπικα δεν μου γεμιζει ουτε το δεξι ποδι του κουλιερακη (α ρε κουλιε καψουρα)
ο πολωνος που γραφτηκε μεεεχ, τουλαχιστον γρηγορο και ψηλο παιδι αλλα κοντα στα κοντοπιθαρα της λιγκας θα εχει θεμα μεσα στο κουτι
απ την ομαδα λειπει ενας κρεσπο, ενα γρηγορο καλο τεχνικα στοπερ που μπορει να παιξει με 40 μετρα στην πλατη και να μην χανει τοποθετηση
η ομαδα εχει 3 στοπερ εκ των οποιον τα 2 δεν μπορουν να παιξουν μαζι (λοβρεν μπαταουλας)
αρα πρακτικα χρειαζεται εναν ακομα στο στυλ των αλλων δυο για να καλυψει τις αδυναμιες του μικρου και του μεγαλου
δεν θεωρω οτι αυτος ειναι ο μαυροπανος με το ενα φρυδι ουτε κανενας αλλος σε αυτο το στυλ
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- Iggy Pop
- FreeWatcher
Ποιος Πολωνός?loukas karadimos έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:13 καλα στα στοπερ εχουμε περιθωριο να μλκιστουμε και να προσπαθησουμε τον μαυροπανο
-
Και εγώ αυτής της λογικής είμαι αλλα πρεπει να εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, και μια απο τις περιπτώσεις που ίσως αξίζει να φέρεις εναν τέτοιο δανεικό είναι αυτή γιατι θα καλύψεις πλήρως τις αγωνιστικές σου ανάγκες, του χρόνου θα φύγει και αν ο Μπαταούλας αξίζει οπως λέμε τότε θα πάρει φανέλα βασικού η τουλάχιστον πιο εύκολα παιχνίδια απο μια πιο ασφαλή θέση για τον σύλλογο και τον ίδιο.Mīngus έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:08 Καλά για Μαυροπάνο όσο περίεργο κι αν ακουστεί δεν πετάω καθόλου τη σκούφια μου.
Καλημερα, κατι για γουρια ακουσα.
Ημερα 3η: Ηρθα στην δουλεια με Ζαφειρη τον Γεναρη, φευγω απο την δουλεια με ζαφειρη τον αυγουστο.
Αν η ΠΑΕ ανακοινωσει οτι ερχεται τωρα αφου σχολασω ειναι ξεκαθαρο οτι δεχομαι πολεμο.
Ημερα 3η: Ηρθα στην δουλεια με Ζαφειρη τον Γεναρη, φευγω απο την δουλεια με ζαφειρη τον αυγουστο.
Αν η ΠΑΕ ανακοινωσει οτι ερχεται τωρα αφου σχολασω ειναι ξεκαθαρο οτι δεχομαι πολεμο.
- These users thanked the author embuji for the post (total 8):
- Maklaz, john78, Dimitris_L4, paoki19, margas, Dimpatra, paok apo epilogi, Franky
-
εχει αλλαξει η φαση με τις μεταγραφες. Ειναι ποιο ψαγμενες φαινονται ποιο στοχευμενες εχουν εμπλακει και 2-3 αλλοι στη φαση , ο βιερινια δεν ξερω αν ειναι στο εργο αυτο αλλα ως τι? ο τσικνας και ο ιταλος καπου μπορει να ειναι στη φαση αλλα κατι γινεται καλυτερο γιαυτο θα ερθουν 2-3 καλοι παικτες ειναι σιγουρο. Τωρα τι θα κανουν δεν το ξερει κανεις ακομα μπαλλα ειναι.
ο ιβαν μπηκε δυνατα και ο γιωργης αυτο ειναι καλο και βασικο
Δεν φευγει ο τσαλοφ που ειναι βαριδιο αυτην τη στιγμη αλλα εγω λεω οτι σε περιπτωση που δεν φυγει να μεινει ως τεταρτος με τριτο τον μυθου ας ειναι ανενεργος μεχρι να φυγει να βρει μια ομαδα και να ερθει ενα ς καλος ως δευτερος Δεν γινεται ρε μεγαλε να σε περιμενουμε μια ζωη!!!!!!!!
ο Τειλορ οπως φαινεται δεν μπορει να υποσκελισει τον μπαμπα θα φαινοταν αυτο ηδη.
ο Λοβρεν αφου δεν μπορει να υποσκελισει τον μιχαηλιδη παιζει και εκει προβλημα οπως διαφαινεται. Ο μιχαηλιδις του λειπει οξυδερκεια ειναι καθαρα πνευματικο ποδοσφαιρικα το ζητημα οχι φυσικη δυναμη τεχνικη η οτιδηποτε αλλο.
ο τσοπουρογλου τι φαση ειναι μηπως αξιζει κατι καλυτερο???
ο ιβαν μπηκε δυνατα και ο γιωργης αυτο ειναι καλο και βασικο
Δεν φευγει ο τσαλοφ που ειναι βαριδιο αυτην τη στιγμη αλλα εγω λεω οτι σε περιπτωση που δεν φυγει να μεινει ως τεταρτος με τριτο τον μυθου ας ειναι ανενεργος μεχρι να φυγει να βρει μια ομαδα και να ερθει ενα ς καλος ως δευτερος Δεν γινεται ρε μεγαλε να σε περιμενουμε μια ζωη!!!!!!!!
ο Τειλορ οπως φαινεται δεν μπορει να υποσκελισει τον μπαμπα θα φαινοταν αυτο ηδη.
ο Λοβρεν αφου δεν μπορει να υποσκελισει τον μιχαηλιδη παιζει και εκει προβλημα οπως διαφαινεται. Ο μιχαηλιδις του λειπει οξυδερκεια ειναι καθαρα πνευματικο ποδοσφαιρικα το ζητημα οχι φυσικη δυναμη τεχνικη η οτιδηποτε αλλο.
ο τσοπουρογλου τι φαση ειναι μηπως αξιζει κατι καλυτερο???
- These users thanked the author tsaousila1234 for the post:
- paokspren