Δεν είναι Σοβιετία εδώ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΙΕΣ ΜΟΥ!george188 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:59 Ευτυχώς αυτος ο σταθμός είναι δημοκρατικός, δεν φιμωνει και δεν ακολουθεί τακτικές καθεστώτων άλλων
Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Αυτοί δεν ήταν που έκαναν κάτι δημοσιεύσεις για φίμωση τους και αθέμιτες τακτικές από την ΠΑΕ....τι όχι??
Όπως έλεγε και ο γεωπολιτικός αναλυτής του σταθμού, τακτικές που παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα

- Dimitris_L4
Βγηκε απο τις 8 μιση..μιλησαν για Ζαφειρη αρκετη ωρα ειπε πολλα πραγματα κ ξεκινησε καποια στιγμη να λεει κ για τν Ιβαν...αυτο δν αντεξαν λογικα οι σιχαμενοι...μολος συνδεθηκαν κατα τις 9 μιση ειπε ο Πανακας οτι μου δοθηκε εντολη να φυγω , το θεωρω κακο ολο αυτο αλλα δν μπορω να κανω κτ αλλο πανω που θα μιλουσαμς για τν ΑΣ..vasgias έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:49 Καλημέρα Πανακόσκυλα. Έβαλα να ακούσω λίγο Κουλιανό και είχε τον Πανάκα και δεν ξέρω πόσο κράτησε η εκπομπή αλλά On air έδωσε εντολή ο Bούζος να τον διώξουν γιατί μιλούσε με καλά λόγια για τον Ιβάν. Αυτό είναι peak ραδιοφωνία κύριοι.![]()
Οι μάσκες όλων έπεσαν.
Η ξευτίλα τους δεν έχει όριο.
Μόνο ντροπή νιώθω για λογαριασμό της ιδιοκτησίας του σταθμού.
Νίκο Κουλιανέ εισαι παλικάρι.
Σε έχω στην καρδιά μου.
Μάγκας είσαι ρε.
Από πανακα στο FB.
Η ξευτίλα τους δεν έχει όριο.
Μόνο ντροπή νιώθω για λογαριασμό της ιδιοκτησίας του σταθμού.
Νίκο Κουλιανέ εισαι παλικάρι.
Σε έχω στην καρδιά μου.
Μάγκας είσαι ρε.
Από πανακα στο FB.
- loukas karadimos
τα μεγαλυτερα σκουπιδια που κυκλοφορουνε στην πολη
σιχαματα σε εντεταλμενη υπηρεσια
ποτε ξανα στον ΝΑΟ μας
σιχαματα σε εντεταλμενη υπηρεσια
ποτε ξανα στον ΝΑΟ μας
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- paok apo epilogi
Μέχρι τις 10:00 παρά ήταν παρών στην εκπομπή ο Πανάκας. Εσύ από την άλλη, που ξέρεις ότι τον έδιωξαν για αυτό τον λόγο; Σου το σφύριξε ο Κουλιανός;vasgias έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:49 Καλημέρα Πανακόσκυλα. Έβαλα να ακούσω λίγο Κουλιανό και είχε τον Πανάκα και δεν ξέρω πόσο κράτησε η εκπομπή αλλά On air έδωσε εντολή ο Bούζος να τον διώξουν γιατί μιλούσε με καλά λόγια για τον Ιβάν. Αυτό είναι peak ραδιοφωνία κύριοι.![]()
Και ήταν όντως για αυτό, γιατί δεν τον έδιωξαν νωρίτερα; Τι περίμεναν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος imos την Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
-
Καλημέρες και ευχαριστούμε τον πρόεδρα για την πολύ μεγάλη μεταγραφή πραγματικά του παικταρα Ζαφειρη αν κι είναι λίγο ρίσκο ο Γενάρης !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DikefalosNisiotis την Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πω πω πω ο Κουλιανός είπε ότι τον χάλασε και τον προσέβαλε ανεπανόρθωτα ψυχικά, θα σκεφτεί τι θα κάνει προσεχώς.
- These users thanked the author vasgias for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Maklaz, Iznogoud4
- john4serres
On air;vasgias έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:49 Καλημέρα Πανακόσκυλα. Έβαλα να ακούσω λίγο Κουλιανό και είχε τον Πανάκα και δεν ξέρω πόσο κράτησε η εκπομπή αλλά On air έδωσε εντολή ο Bούζος να τον διώξουν γιατί μιλούσε με καλά λόγια για τον Ιβάν. Αυτό είναι peak ραδιοφωνία κύριοι.![]()
Δηλαδή;
Μόλις επέστρεψαν από διαφημίσεις είπε ο Πανάκας On Air μόλις με ενημέρωσαν από τη διεύθυνση ότι πρέπει να αποχωρήσω.
-
Για να καταλάβετε ποιους διαβάζουν κάποιοι και τους πιστεύουν. Από τα στρέμματα στην Θέρμη από τα δήθεν χρέη μέχρι τα υπόλοιπα αισχρά που λένε.
Όλοι στον αγώνα να πείσουμε τον κόσμο να κλείσει το ράδιο, οι χορηγοί να αποχωρήσουν μόνο κλείσιμο τους αξίζει ή τάισμα από Μυστακιδη
Όλοι στον αγώνα να πείσουμε τον κόσμο να κλείσει το ράδιο, οι χορηγοί να αποχωρήσουν μόνο κλείσιμο τους αξίζει ή τάισμα από Μυστακιδη
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- paok apo epilogi