Είμαστε σίγουροι πως τον δανείζει τον Μαυροπάνο η ομάδα;
Υ.Γ. Πατερ μου μας έχεις κάψει, ψάχνουμε 1 η ωρα το βραδυ τι σχέση είχε ο Ευσέβιος της Νικομήδειας και ο Μέγας Κωνσταντίνος με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

Μακαρονα το 1,6.καθαρα δεν ειναι πολλά για εμάς εαν ο παίκτης θέλει να ειναι ενεργός για την εθνική και δεν μπει σφήνα καμια ομαδα από κάτω μπορεί να έρθει με 2-3 τηλ από δικούς μας. Τώρα ποιος μπορεί να έχει καλές επαφές δεν.μου παει το μυαλοKabamaru11 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 23:42 Στο capology ο Μαυροπανος δειχνει να παιρνει καθαρα 1,6εκ τον χρονο.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Μονο με δανεισμο θα μπορουσε κ αυτο για να ειναι ενεργος σε χρονια Μουντιαλ.Βεβαια σαν σεντερ μπακ επιπεδου,μονο αυτος κ ο Κουλιε ειναι στην Εθνικη,οι υπολοποι (Ρετσος,Χατζηδιακος ακομα κ ο Μιχα) ειναι πιο κατω.
Μακρυά από εμάς το βρωμοσκούπιδο που κακοποιεί γατούλες.WestBlock4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 22:45 Στο,twitter παντως διάβασα 2, 3 φορές νσ γράφουνε ντεμεκ insider το όνομα του zouma.
Δεν ειναι καθολου ευκολη περιπτωση,ακομα κ σαν δανεικος,μη τρεφουμε ελπιδες.Ρεαλιστικα να μιλαμε.Grimson4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 00:13Μακαρονα το 1,6.καθαρα δεν ειναι πολλά για εμάς εαν ο παίκτης θέλει να ειναι ενεργός για την εθνική και δεν μπει σφήνα καμια ομαδα από κάτω μπορεί να έρθει με 2-3 τηλ από δικούς μας. Τώρα ποιος μπορεί να έχει καλές επαφές δεν.μου παει το μυαλοKabamaru11 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 23:42 Στο capology ο Μαυροπανος δειχνει να παιρνει καθαρα 1,6εκ τον χρονο.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Μονο με δανεισμο θα μπορουσε κ αυτο για να ειναι ενεργος σε χρονια Μουντιαλ.Βεβαια σαν σεντερ μπακ επιπεδου,μονο αυτος κ ο Κουλιε ειναι στην Εθνικη,οι υπολοποι (Ρετσος,Χατζηδιακος ακομα κ ο Μιχα) ειναι πιο κατω.