Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από paoki19 »

Cb δεν δικαιολογούνται να πάρουν δανεικό. Είχαν πολλούς μήνες για να δουλέψουν τις επιλογές. Τώρα εάν προέκυψε δυνατή περίπτωση που θα αποκτηθεί δανεικός με λογική οψιόν ίσως να αξίζει.
Έχουμε καει από τον χυλό κ φυσάμε κ το γιαούρτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki19 την Τετ 20 Αύγ 2025, 22:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author paoki19 for the post (total 2):
sakis_the_fraud, Maedhros4
Άβαταρ μέλους
gianantho

Δημοσίευση από gianantho »

Παμε, ΠΑΟΚΑΡΑ αντε να παίρνει μπροστά η μηχανή!!! Καλορίζικος ο Ζαφείρης. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:22 ...Κοίταξα τους επισκόπους Νικομηδείας και το Μάξιμος ταιριάζει με ρωμαίο αυτοκράτορα. Ο Ναπολέων βρε ανιστόρητοι, από που κι ως που αυτοκράτορας της Ρώμης;
:mrgreen:
Κάπου εκεί κοντά δεν έμενε;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

arrwstos έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:32 Ο prist εννοεί τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει όμως, μου φαίνεται απίθανο.
Kostas Whitedown
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

arrwstos έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:35 Ο Ευσέβιος Νικομήδειας βάφτισε τον Μέγα Κωνσταντίνο.
:lol:
DEN PAIZONTAI OI PAOKTSHDES!
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 3):
kaltirim, Nikodiai, margas
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 22:12
Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:22 ...Κοίταξα τους επισκόπους Νικομηδείας και το Μάξιμος ταιριάζει με ρωμαίο αυτοκράτορα. Ο Ναπολέων βρε ανιστόρητοι, από που κι ως που αυτοκράτορας της Ρώμης;
:mrgreen:
Κάπου εκεί κοντά δεν έμενε;
Αποστόλη, ήταν λίγο πιο παλιός από μας..... :lol:
alexisozzy

Δημοσίευση από alexisozzy »

Καλησπέρα και πάλι είχα μπει στο πειρασμό να γράψω αλλά παρακολουθούσα με ενδιαφέρον την υπόθεση Ζαφείρη..Ο Πανακας που είναι και φίλος καλός είχε πρωτογραψει για ζαφειρη κάπου στα μέσα Ιουνίου...Μετά απο κάποιες άλλες πηγές μου είπαν ότι του Ζαφείρη είναι σίγουρο και μάλιστα από 4/8 γνώριζα αυτή τη πληροφορία..Τη προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι σήμερα θα ανακοινωθεί και ότι δεν χαλάει με τίποτα..Δεν ήθελα να γράψω ούτε να το παίξω ότι έχω πληροφορίες..Θα μοιραστώ βέβαια τη πληροφορία που πρώτος ο priest την έβαλε ως γρίφο ότι κοιτάμε να παορυμε τον μαυροπανο δανεικο από την ίδια πηγή που μου είπε για ζαφειρη και το όνομα του Ιταλού χαφ πιθανότατα είναι ismael benacer αν δεν αποκτηθεί τώρα ο Ζαφείρης που το παλεύουμε ακόμα και τώρα όπως έγραψαν τα σάιτ αλλά και ο ίδιος ο Πανακας επικαλειται ...δεν υιοθετώ απλά παραθέτω το έχω ακούσει...είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ζαφείρη και πραγματικά είναι τόσο κ ..τικο να βλέπεις ΠΑΟΚτσακια να γεννιούνται στην Αττική...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexisozzy την Τετ 20 Αύγ 2025, 22:25, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author alexisozzy for the post (total 16):
theo G4, trouman, Athens, epitropos, PaokFiesta, Maklaz, Magpies4, paoki19, Logistis, tsario73 and 6 more users
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Άμα ψάχνουν τόσο πολύ οι Τσέχοι για αντικαταστάτη ας τους δώσουμε έναν παίκτη που ξέρει τι θα πει να φοράς τη φανέλα με το νολυμερο 10. Τόμας Μουργκ και χάρη θα σας κάνει γατάκια :mrgreen:
These users thanked the author Dillinger for the post (total 8):
black_star_ninja, PaokFiesta, Anwnimos, sakis_the_fraud, WeWillRockYou, Maedhros4, NIKOS1972, margas
Dalek

Δημοσίευση από Dalek »

θα τολμήσω να κάνω μια εκτίμηση της κατάστασης. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η επερχόμενη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού θα κρίνει κατά πολύ την πορεία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Μέσοεπιθετικά έχουμε πληθώρα παικτών με διαφορετικά χαρακτηριστικά για να είμαστε παραγωγικοι όταν ενταχθούν και οι νέοι αλλά στο αμυντικό κομμάτι δεν μπορέσαμε να καλύψουμε ποτέ την απώλεια του Κουλιερακη. Χρειαζόμαστε αθλητικά χαρακτηριστικά. Την ταχύτητα και την ικανότητα να αντιδρά θετικά στο αμυντικό τρανζισιον ειδικά όταν η ομάδα πιέζει με πολλούς παίχτες στο τελευταίο τριτο του γηπεδου και χάνει την κατοχή.

Αν όντως έχει κλείσει ο Ζαφείρης για Γενάρη και η ΠΑΕ προσανατολίζεται σε δανεικό χαφ εγώ είμαι οκ ακόμα και αν ψάχνουν κάποιον για back up.. Ο στόπερ όμως είναι νευραλγικός. Δε με νοιάζει αν είναι απόκτηση η δανεισμός , αν είναι νέος η 30+. Απλά θέλω να έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα φέτος.
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

benacer????????????? πρωτη φορα ακουστηκε αυτο??????
These users thanked the author tsaousila1234 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

alexisozzy έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 22:22 Καλησπέρα και πάλι είχα μπει στο πειρασμό να γράψω αλλά παρακολουθούσα με ενδιαφέρον την υπόθεση Ζαφείρη..Ο Πανακας που είναι και φίλος καλός είχε πρωτογραψει για ζαφειρη κάπου στα μέσα Ιουνίου...Μετά απο κάποιες άλλες πηγές μου είπαν ότι του Ζαφείρη είναι σίγουρο και μάλιστα από 4/8 γνώριζα αυτή τη πληροφορία..Τη προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι σήμερα θα ανακοινωθεί και ότι δεν χαλάει με τίποτα..Δεν ήθελα να γράψω ούτε να το παίξω ότι έχω πληροφορίες..Θα μοιραστώ βέβαια τη πληροφορία που πρώτος ο priest την έβαλε ως γρίφο ότι κοιτάμε να παορυμε τον μαυροπανο δανεικο από την ίδια πηγή που μου είπε για ζαφειρη και το όνομα του Ιταλού χαφ πιθανότατα είναι ismael benacer αν δεν αποκτηθεί τώρα ο Ζαφείρης που το παλεύουμε ακόμα και τώρα όπως έγραψαν τα σάιτ αλλά και ο ίδιος ο Πανακας επικαλειται ...δεν υιοθετώ απλά παραθέτω το έχω ακούσει...είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ζαφείρη και πραγματικά είναι τόσο κ ..τικο να βλέπεις ΠΑΟΚτσακια να γεννιούνται στην Αττική...
Δν ειναι ιταλος ο Μπενασερ αδερφε..επισης εχει να παιξει σοβαρη μπαλα 4 χρονια..απο τ πρωταθλημα της Μιλαν...απο εκει κ μετα τρομερους τραυματισμους κ πτωτικη πορεια..
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Δανεικός;
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Mακελειό... Πάντως το μαζικό κράξιμο στα σόσιαλ του Ζαφ μάλλον συνηγορεί υπέρ μας. Στο τέλος, θα αναγκαστούν να μας τον δώσουν από τώρα. Ελπίζω μόνο να μη μας γδύσουν πρώτα.
These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 2):
epitropos, margas
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

εγω πάντως είχα πει για μπενασερ όταν διαβαζα για γαλλικά και βιβλικη φιγουρα :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author epitropos for the post:
margas
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

τον θελουν αραβες η αλ ιττιχαντ η μαρσειγ η μπετις ας το αφησουμε αυτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”