Ναι , και ο Thank god , o επίσκοπος!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Συγχαρητήρια για την τεράστια μεταγραφή του Ζαφείρη που ήταν και στρατηγικά κίνηση ματ. Αν ο ποδοσφαιριστής διακριθεί στο Champions League, υπάρχει το σενάριο να μας σκάσουν προσφορά 30+εκ και να θέλει να πάει εκεί ο ποδοσφαιριστής. Οπότε ακόμη και σε αυτό το σενάριο ο ΠΑΟΚ βγαίνει κερδισμένος. Γιατί πιάνω αυτό το σενάριο; Πέρα ότι το θεωρώ πιθανό, πιστεύω ότι ίσως ανοίξει τα μάτια στην διοίκηση ώστε να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να πραγματοποιεί τέτοιες επενδύσεις σε νέους παίκτες με μεταπωλητικη αξία. Από κει και πέρα, φυσικά και θέλω να τον δω με τα ασπρόμαυρα για τουλάχιστον 2 χρόνια, να μαγέψει μαζί με Ντελια. Πιστεύω ότι θα γίνει μία ακόμη καλή κίνηση στα χαφ, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοι στον 1ο γύρο που είναι και τα πολλά παιχνίδια λόγω Ευρώπης.
Ευχαριστω Αποστολη...κατι ειχα ψυχανεμιστειΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:03ΝΑΙnunies4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 20:52Εγω που θελω να παραμεινουν τα πραγματα ως εχουν να ερθει ενα χαφ 4ο δανεικος με προοπτικη αποκτησης το αλλο καλοκαιρι που ληγει το συμβολαιο του Μαγκο ειμαι ανωμαλος;;;paoki19 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 20:15 Είμαστε όλοι αύριο Μπάνικ Οστράβα να βγάλει διπλό με Τσέλιε να πάρουν οι βλαχοτσεχοι τον Ρίνγκο το καναρίνι να τελειώνουμε με ζαφειρακι![]()
![]()
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- icue, ΑποστόληςΑ
Το σημερινό 20, αύριο θα γίνει σίγουρα 21.pirate_salonica έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:02 Υπάρχει ενδεχόμενο, υποθέτω τώρα.. το 20 αύριο να γίνει 19;
Αυγούστου!

Λοιπόν, μεγάλη η κίνηση για Ζαφείρη.
Έχει κλείσει κανονικά όμως (με συμβόλαια κ.λ.π.) ή μιλάμε μόνο για προφορική συμφωνία ?
Έχει κλείσει κανονικά όμως (με συμβόλαια κ.λ.π.) ή μιλάμε μόνο για προφορική συμφωνία ?
Ωπα...επαιξε γριφος;;; Εχουμε καταληξει καπου;
-
Δεν παιζει να χαλασει τωρα, ο αλλος το ειπε δημόσια. Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει.Ettien26 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:18 Λοιπόν, μεγάλη η κίνηση για Ζαφείρη.
Τελευταίος δεν θα σε ποτέ, έχεις επισκέπτες αλλόθρησκουςΧόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:14 Και κανονίστε οι διαχειριστές τον ΜΗΡ τον βγάζει μετά από μένα τελευταίο. Αφού δεν είναι μέσα ο Χωρικός ΘΕΛΩ να ΕΊΜΑΙ Ο ΤΕΈΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

- These users thanked the author burbu for the post:
- Dimitris_L4
-
Κοίταξα τους επισκόπους Νικομηδείας και το Μάξιμος ταιριάζει με ρωμαίο αυτοκράτορα. Ο Ναπολέων βρε ανιστόρητοι, από που κι ως που αυτοκράτορας της Ρώμης;nunies4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:19Ωπα...επαιξε γριφος;;; Εχουμε καταληξει καπου;Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:11Μάξιμοςkz1111 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 20:17
Ο Νελσον ηταν δανεικος απο τη Ρομα στη Γαλατα. Ταιριαζει στον γριφο αλλα λενε οτι κλεινει Βερονα
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post (total 4):
- Magpies4, George Best4, soigol, magdy
-
Μεταξύ ομάδων τα έγγραφα έχουν γίνει ανταλλαγή για να κλείσει πρέπει να έρθει ο παίκτης να υπογράψει. Αυτό θα γίνει λογικά δευτέραEttien26 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:18 Λοιπόν, μεγάλη η κίνηση για Ζαφείρη.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- Ettien26
Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει αλλά είσαι τελευταίος που σκεφτόμαστεΧόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:14 Και κανονίστε οι διαχειριστές τον ΜΗΡ τον βγάζει μετά από μένα τελευταίο. Αφού δεν είναι μέσα ο Χωρικός ΘΕΛΩ να ΕΊΜΑΙ Ο ΤΕΈΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

- These users thanked the author Мир for the post:
- Χόλγκερ Τρίμχολντ
Στα θετικά ότι στις προσεγγίσεις των ποδοσφαιριστών μάλλον κάνει καλή δουλεια ο Κάρυ. Ο γιακουμάκης το είπε ο ίδιος, και για τον ζαφείρη το λεει ο βασιλόπουλος.
-
Το 20 της ΠΑΕ δεν το σχολιάσαμε. Μάλλον θα είναι το νούμερο του Ζαφείρη.