Αλλά ξέχασα τα ταμεία είναι γεμάτα από τις πωλήσεις.

Κράτα γερά ρε συ, το καλοκαίρι τελειώνει...για κάποιους μπορεί & να τελείωσε.George Best4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:20 15 Κουλιερακης, 20+ Τζίμας, 5+ Κοταρσκι.
Δε ξέρω για ποιο λόγο γράφετε ειρωνικά ότι "τα ταμεία ειναι γεμάτα από τις πωλήσεις". Δεν ισχύει?
Ο Ντελιας έφτασε με το 1,5 πόδι στην Γερμανία.
Εννοείται όλοι χαρήκαμε με την μεταγραφή Ζαφείρη και δεν το περίμενε κανείς.
Εννοείται στήριξη στον ευεργετη Σαββίδη, αλλά να βλέπουμε λίγο και την πραγματικότητα και τη συνολική εικόνα και να μη γράφουμε άσχετα για proof of funds κτλ.
Χαιρετισματα στον Χατζηαβάτη και το Κολλητηρι!PAOK DreXleR έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 22:33Κράτα γερά ρε συ, το καλοκαίρι τελειώνει...για κάποιους μπορεί & να τελείωσε.George Best4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:20 15 Κουλιερακης, 20+ Τζίμας, 5+ Κοταρσκι.
Δε ξέρω για ποιο λόγο γράφετε ειρωνικά ότι "τα ταμεία ειναι γεμάτα από τις πωλήσεις". Δεν ισχύει?
Εννοείται στήριξη στον ευεργετη Σαββίδη, αλλά να βλέπουμε λίγο και την πραγματικότητα και τη συνολική εικόνα και να μη γράφουμε άσχετα για proof of funds κτλ.
Από Σεπτέμβρη έχει ο Θεός. Πάντως μπράβο σου, προσπαθείς...κάτι είναι & αυτό.
Όταν πρωτοήρθε ο Ιβάν, στους κατόχους διαρκείας (αν θυμάμαι καλά) έδινε & μια μπλούζα (puma τότε γαρ). Εγώ έχω ακόμη την άσπρη, εσύ μήπως είχες μαύρη & τα βλέπεις όλα έτσι;George Best4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 22:55Χαιρετισματα στον Χατζηαβάτη και το Κολλητηρι!PAOK DreXleR έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 22:33Κράτα γερά ρε συ, το καλοκαίρι τελειώνει...για κάποιους μπορεί & να τελείωσε.George Best4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:20 15 Κουλιερακης, 20+ Τζίμας, 5+ Κοταρσκι.
Από Σεπτέμβρη έχει ο Θεός. Πάντως μπράβο σου, προσπαθείς...κάτι είναι & αυτό.
Αλήθεια ; Αυτό βρήκες να μας πεις;;;;; ....George Best4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:20 15 Κουλιερακης, 20+ Τζίμας, 5+ Κοταρσκι.