Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ειπαμε ξαναπαμε.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Το εγραψε και ο special4 που προφανως εχει
παραπανω πληροφοριες απο καπου.
"Στις 31/12/2025 θα τα μαθουμε ολα"
Το εχει γραψει ξανα και ξανα.
Τι συνεχιζεται και ρωτατε;

Υπαρχει συμφωνια προωρημενη και δεσμευτικη.
Ξαναεγραψα. Ειπαν στη συνεντευξη
οτι το χαρτι ειναι ασημαντο, αλλα υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας.
ΡΗΤΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΧΑΡΤΙ.
Αν ηταν αλλιως θα την εβγαζαν στη φορα.

Ολη η συνεντευξη τυπου δεν αναφερθηκε σε τιποτε αλλο,
λες και δεν ειχε γινει τιποτε αλλο, παρα μονο στην
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ. Λες και αυτο ηταν το θεμα.
Λες και φτασαμε εκει. Ακομα και αν ο Σαββιδης εμφανισει τα λεφτα,
αυτοι αυριο θα κολλησουν στη συμφωνια. Για αυτο η υπεραναλυση
σε ενα εγγραφο που αυτη τη στιγμη δεν εχει σημασια.
Και μετα θα βρουν κατι αλλο.

Αρκει να μην παρει τη δουλεια ο Σαββιδης. Εχουν συμφωνησει
με τον Τελη και θα κανουν τα παντα για να το πετυχουν.
Στην αρχη ειπαν θελουν μονο proof of funds.

Μετα δεν τους αρεσε η συμφωνια που τους εφερε η ΠΑΕ.
Την εδωσε λεει ο καθενας στο δικηγορο του.
Δεν εχει δικηγορο ο ΑΣ; Τη διαβαζει, λεει προτασεις του ΑΣ
και στη συναντηση τις μεταφερουν στην ΠΑΕ.
Το κανανε; ΟΧΙ

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ.

Συνεχιστε τα σεναρια γεωπολιτικης τωρα......
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

astral έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 09:52
Notorious4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 08:53
astral έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 07:22 Από "υπομονή η Παρασκευή (που έγινε Δευτέρα) είναι κοντά" πήγαμε στο "υπομονή η 31 Δεκεμβρίου είναι κοντά" ?

Γενικά συμφωνώ με την υπομονή. Όταν έχει τη δυνατότητα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, η κυβέρνηση, η ΕΕ κλπ, ας προχωρήσει και το γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς είναι η μόνη εμπεριστατωμένη πρόταση που έχουμε δει.
Καλημέρα συνοπάδε.

Αν δεν έχει τη δυνατότητα την επόμενη δεκαετία ακόμη και τότε θα μιλούσες για υπομονή ; Με ειλικρίνεια το ρωταώ χωρίς ειρωνεία.
Καλημέρα. Είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτό υποθετικά (όπως και οτιδήποτε σε βάθος δεκαετίας), ειδικά όταν ο ιδιοκτητης της ΠΑΕ έχει καταθέσει ανοιχτά σχέδιο σύμφωνα με το οποιο μπορεί να προχωρήσει πολύ συντομότερα.

Γενικώς, εγώ θα έκανα υπομονή σε κάθε περίπτωση ώστε να προχωρήσει το γήπεδο με όσο γίνεται πιο ομαλό και ασφαλή τρόπο για την ομάδα.
Έχουν δει πολλά τα ματια μας και στις περισσότερες περιπτώσεις, έχουν συμβεί τέρατα. Και μάλιστα με ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερες εγγυήσεις, προσβάσεις και επιρροή στα κέντρα εξουσίας.
Πολύ σοβαρό θέμα για να πάρουμε ρίσκο η να κάνουμε πειράματα.
Καταλαβαίνω τη σκέψη σου και θα συμφωνούσα απόλυτα αν δεν είχαν προηγηθεί τα εξής :

1. Η απουσία του Σαββίδη για 5 χρόνια.
2. Το ''πάγωμα'' του γηπέδου για τουλάχιστον 3 χρόνια ( Εγώ από τις πληροφορίες που έχω ξέρω ότι ουσιαστικά το γήπεδο πάγωσε από το 2020).
3. Η ομιλία του ΚυρΚυρ που είπε όσα είπε.
4. Η πώληση του Κωνσταντέλια και η αυτάρκεια που για μένα δείχνει έλλειψη ρευστότητας/ διάθεσης χρημάτων.

Όλα αυτά με κάνουν ιδιαίτερα σκεπτικό αν τελικά μπορεί να κάνει το γήπεδο.

Και ενισχύεται η σκέψη μου αυτή όταν ο ΑΣ ζητάει οικονομικές εγγυήσεις και αντί ο Ιβάν να τους δώσει αυτό που ζητάνε και να πάψει μια και καλή την όλη ''διαμάχη'', το χειρίζεται εντελώς διαφορετικά και αυτό μου δείχνει αδυναμία.
black death

Δημοσίευση από black death »

*σβήσιμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Τετ 20 Αύγ 2025, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

vasgias έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 09:40 Το powergame χθες μέσα σε ένα άρθρο γενικά για διάφορες επενδύσεις ανέβασε αυτό:

Το όραμα Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα
Ο δισεκατομμυριούχος Τέλης Μυστακίδης, με περιουσία που υπερβαίνει τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, οραματίζεται τη Νέα Τούμπα ως ένα σύγχρονο και λειτουργικό αθλητικό συγκρότημα ευρωπαϊκού επιπέδου. Στόχος του, όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά του, είναι να προσφέρει στον ΠΑΟΚ μια έδρα αντάξια της ιστορίας και του κύρους του, ενώ ταυτόχρονα να δημιουργήσει έναν ζωντανό πυρήνα αθλητισμού και πολιτισμού για τη Θεσσαλονίκη. Το σχέδιο για τη Νέα Τούμπα προχωράει με σαφήνεια και σταθερότητα, καθώς έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία με τον ΑΣ ΠΑΟΚ και έχει συσταθεί εταιρεία ειδικού σκοπού, ενώ οι μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η χρηματοδότηση θα προέλθει αποκλειστικά από ίδια κεφάλαια του Μυστακίδη, που είναι δεσμευμένα σε προσωπικό λογαριασμό στη UBS. Η Νέα Τούμπα του 2030 αποτελεί επένδυση ουσίας, σημειώνουν χαρακτηριστικά από το επιτελείο του, με κοινωνικό αντίκτυπο και συμβολισμό, τιμώντας τη μνήμη του θείου του, Ανδρέα Γουλιά, ο οποίος υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ στα χρόνια ακμής του 1970.

Προφανώς το ανεβάζω εδώ για αυτήν την πρόταση.
Το σχέδιο για τη Νέα Τούμπα προχωράει με σαφήνεια και σταθερότητα, καθώς έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία με τον ΑΣ ΠΑΟΚ και έχει συσταθεί εταιρεία ειδικού σκοπού, ενώ οι μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Δεν ξέρω αν με είχε βαραίσει τόσο ο ήλιος εκείνο το μεσημέρι στον Γάλυφο της Φολεγάνδρου αλλά εγώ κατάλαβα ότι δεν είχε υπογραφεί συμφωνία, αλλά κάποιου άλλους είδους έγγραφο για προθέσεις και βούληση. Τέλοσπαντων, μπορεί να είναι και απλά ατυχής χρησιμοποίηση των λέξεων.
ψαχνω απο το πρωι ενα συννεφο στο ιντερνετ να το αγορασω να ανεβω να πεσω

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 3):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, vasgias, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Notorious4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:11

Καλημέρα συνοπάδε.

Αν δεν έχει τη δυνατότητα την επόμενη δεκαετία ακόμη και τότε θα μιλούσες για υπομονή ; Με ειλικρίνεια το ρωταώ χωρίς ειρωνεία.
Καλημέρα. Είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτό υποθετικά (όπως και οτιδήποτε σε βάθος δεκαετίας), ειδικά όταν ο ιδιοκτητης της ΠΑΕ έχει καταθέσει ανοιχτά σχέδιο σύμφωνα με το οποιο μπορεί να προχωρήσει πολύ συντομότερα.

Γενικώς, εγώ θα έκανα υπομονή σε κάθε περίπτωση ώστε να προχωρήσει το γήπεδο με όσο γίνεται πιο ομαλό και ασφαλή τρόπο για την ομάδα.
Έχουν δει πολλά τα ματια μας και στις περισσότερες περιπτώσεις, έχουν συμβεί τέρατα. Και μάλιστα με ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερες εγγυήσεις, προσβάσεις και επιρροή στα κέντρα εξουσίας.
Καταλαβαίνω τη σκέψη σου και θα συμφωνούσα απόλυτα αν δεν είχαν προηγηθεί τα εξής :

2. Το ''πάγωμα'' του γηπέδου για τουλάχιστον 3 χρόνια ( Εγώ από τις πληροφορίες που έχω ξέρω ότι ουσιαστικά το γήπεδο πάγωσε από το 2020).
4. Η πώληση του Κωνσταντέλια και η αυτάρκεια που για μένα δείχνει έλλειψη ρευστότητας/ διάθεσης χρημάτων.

Και ενισχύεται η σκέψη μου αυτή όταν ο ΑΣ ζητάει οικονομικές εγγυήσεις και αντί ο Ιβάν να τους δώσει αυτό που ζητάνε και να πάψει μια και καλή την όλη ''διαμάχη'', το χειρίζεται εντελώς διαφορετικά και αυτό μου δείχνει αδυναμία.
Αυτά έχουν αναλυθεί πολλές φορες στις προηγούμενες σελίδες. Είναι κουραστικό να το πάμε από την αρχή.

Ο Σαββίδης ήταν τυπικότατος ως προς τις υποχρεώσεις του και πήραμε τίτλους αυτά τα χρονια, δεν βλέπω πάγωμα του γηπέδου το 2020 αλλα σίγουρα υπάρχουν καθυστερήσεις, δε θεωρώ ότι έχει καμια ουσιαστική σημασία ότι είπε ο ΚυρΚυρ, και ο Κωνσταντελιάς δεν πωλήθηκε.

Προσωπικά με κάνει σκεπτικό η ξαφνική βιασύνη και η πρεμούρα να πάμε σε πειράματα και ρίσκα μέσα σε ένα κλίμα αδιαφάνειας, προπαγάνδας και δολοπλοκίας.
Δε βλέπω καν πραγματικό και ειλικρινές ενδιαφέρον για την ομάδα και το γήπεδο.

Ας κρατήσουμε τις σκέψεις μας και ας κάνουμε υπομονή λοιπόν.
These users thanked the author astral for the post:
Notorious4
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

loukas karadimos
Εμεις δεν πεφτουμε απο τα συννεφα.
Αυτοι θα πεσουνε και
ο παταγος θα ειναι μεγαλος.
Το τελος των Εφιαλτων ηταν παντα το ιδιο.....
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Έγραψε ο Κόλκας αυτό που μου έκανε κι εμένα πολύ κακή εντύπωση στην συνέντευξη τού ΑΣ για την εγγραφή νέων μελών.

«Δύο πράγματα μου έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στη συγκεκριμένη κατάσταση. Πρώτον, η αίσθηση του Ησαϊάδη από αυτά που είπε για τα νέα μέλη, πως το μαγαζάκι είναι δικό τους και πως ουσιαστικά πρέπει να μείνει κλειστό κλαμπ. Να βγάζει πρόεδρο το Λάκκωμα δηλαδή.

Ο Ολυμπιακός να πηγαίνει βόλτα με το κύπελλο του Κόνφερενς παντού για να γράφει μέλη σε όλη την Ελλάδα και εμείς να προβληματιζόμαστε αν ο Άλκης έχει ανασφάλειες.

Το δεύτερο, είναι το χαμένο τάιμινγκ. Σε μία εποχή που η ΑΕΚ με τη βοήθεια της Πολιτείας έκανε γήπεδο, σε μία εποχή που η κυβέρνηση δίνει το Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό για ανακαίνιση, σε μία εποχή που ο ΠΑΟ θα πάρει ζεστά 115 εκατ για να χτίσει γήπεδο, σε μία εποχή που ο μπασκετικός ΠΑΟ έχει πάρει το ΟΑΚΑ και κάνει πάρτι, σε μία εποχή που δόθηκε το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό, οι παραγοντάρες μου αντί να δουλέψουν για να εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ όσα περισσότερα μπορεί, διαλέγουν στρατόπεδα και κάνουν πλειστηριασμούς.

Το χαμηλό επίπεδο αντίληψης φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις. Απλά τώρα βγάζει μάτι. Είναι σα να θέλουν να χαθεί το τάιμινγκ. Πάνω που πίστευα πως ο σύλλογος έχει ξεφύγει από τα κατάλοιπα του παρελθόντος, ήρθα οι σοφοί να με επαναφέρουν σε τάξη.

Η Τούμπα δεν είναι μαγαζάκι κανενός, ούτε ο σύλλογος. Έτσι όπως τα έκαναν, δεν μπορούν κιόλας να καθίσουν στο τραπέζι με την ΠΑΕ να μιλήσουν. Δεν κάνουν και κάτι ουσιαστικό για αυτό. Πιστεύουν πως το νυν προεδρείο που επέλεξε να βάλει έναν μυστήριο να μιλάει για τον ΠΑΟΚ, μπορεί να είναι συνομιλητής.

Ας βγούνε από τον μικρόκοσμό τους και ας σώσουν ότι σώζεται. Ας βρούνε κυανόκρανους αν πραγματικά θέλουν τη λύση. Αν εξυπηρετούν όντως ξένα συμφέροντα, δεν θα προβληματιστούν καν.»
These users thanked the author Rexaris for the post (total 3):
Мир, Sera4, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι πολύ παραπάνω από αγράμματοι και ανίκανοι, η παραίτηση είναι μονόδρομος και ο κόσμος πρέπει να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi, Ιάσονας
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Ακόμη να συναντηθεί η μάνα του συλλόγου με το Ιβάν για να συμφωνήσουνε στο νέο μνημόνιο συνεργασίας;; πρόφαση ήταν όπως φαίνεται η επίκληση του Ησαιαδη να βρεθούν να τα βρουν με την ΠΑΕ γιατί εντωμεταξύ περνάει ο καιρός που βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ιβάν και ύστερα θα λένε ότι επέστρεψε στην Ρωσία χωρίς να κάνουν ραντεβού
These users thanked the author theo111 for the post:
paok apo epilogi
paris2

Δημοσίευση από paris2 »

Καλα γελαμε με κολκα και λοιπα φερεφωνα των εκαστοτε προεδρων

"Το δεύτερο, είναι το χαμένο τάιμινγκ. Σε μία εποχή που η ΑΕΚ με τη βοήθεια της Πολιτείας έκανε γήπεδο, σε μία εποχή που η κυβέρνηση δίνει το Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό για ανακαίνιση, σε μία εποχή που ο ΠΑΟ θα πάρει ζεστά 115 εκατ για να χτίσει γήπεδο, σε μία εποχή που ο μπασκετικός ΠΑΟ έχει πάρει το ΟΑΚΑ και κάνει πάρτι, σε μία εποχή που δόθηκε το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό, οι παραγοντάρες μου αντί να δουλέψουν για να εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ όσα περισσότερα μπορεί, διαλέγουν στρατόπεδα και κάνουν πλειστηριασμούς."

H ΑΕΚ απο το 2017 το ξεκινησε το γηπεδο και το 2022 το τελειωσε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιουλιο 2022 ειχε την τελευταια ενημερωση για το γηπεδο με επισκεψη της Populous. Ολα βαινουν καλως ελεγαν. Αρα που κολλαει η ΑΕΚ εφοσον ΗΔΗ τα ξερανε τοτε? Τωρα τα θυμηθηκαν??
Ο Γαυρος λεει θα βαλει αυτος 60 μυρια για ανακαινιση, αρα τι δινει? Τη χρηση? Οκ ναι την δινει.
Ο ΠΑΟ 1000 φορες τα εχουμε πει εκανε ανταλλαγη οικοπεδων. Τι σχεση εχει με εμας?
Το ΣΕΦ δωθηκε στον γαυρο με προυποθεση να ριξουν 20 μυρια για ανακαινιση οπως και ο βαζελος. Και σε εμας χτιστηκε το παλατακι σε δικα μας (του δεδεογλου οικοπεδα) αλλα με κοστος της πολιτειας.

Αρα οταν μιλαμε να μιλαμε σοβαρα.
Επισης ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα χαζα που λεει ο κολκας, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ κινηθηκαν οχι ο ερασιτεχνης. Ο Μαρινακης λεει οτι θα βαλει 60 χαρτια, και ο Γιανακοπουλος εκραζε την πολιτεια στα σοσιαλ, εκανε συναντησεις με βουλευτες, για να παρει τη χρηση του ΟΑΚΑ, οχι ο ερασιτεχνης παναθηναικος.
Αυτος που βαζει τα λεφτα κανει τις συναντησεις οχι ο ερασιτεχνης.
Ο ερασιτεχνης καθε ομαδας τι να παει να κανει μονος του, στην Ελλαδα ο μεγαλομετοχος εχει το χρημα αυτος κανει το κουμαντο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Notorious4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:11

Καλημέρα συνοπάδε.

Η ξεκάθαρη παρουσίαση χρονοδιαγραμματος με προσκόμιση εγγυητικής επιστολής σε τι ακριβώς χαλάει τον ερασιτέχνη? Τους χαλάει απλα το αφήγημα και τη συμφωνία. Εκτός αν είδες εν τέλει εσύ αυτή τη περίφημη τεχνοκρατικη επιτροπή που θα συντάξει μνημόνιο και όρους. Η οποία λένε θα είναι 5μελης με πατρίδα Νικολαΐδη κ γιαννακοπουλου σαν 3αδα μεσα, μιλάμε για αστειότητες. Πάνε να κάψουν οχι απλά το γήπεδο αλλά και τον μεγαλομετοχο που θεωρώ οτι είναι ο σκοπός τους. Ο ΑΣ δεν το κάνει πλέον απο φόβο μηπως δεβ γίνει το γήπεδο (γελαω) αλλα με σκοπό να δώσει το γήπεδο στον μυστακιδη
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi
george188

Δημοσίευση από george188 »

paris2 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:44 Καλα γελαμε με κολκα και λοιπα φερεφωνα των εκαστοτε προεδρων

"Το δεύτερο, είναι το χαμένο τάιμινγκ. Σε μία εποχή που η ΑΕΚ με τη βοήθεια της Πολιτείας έκανε γήπεδο, σε μία εποχή που η κυβέρνηση δίνει το Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό για ανακαίνιση, σε μία εποχή που ο ΠΑΟ θα πάρει ζεστά 115 εκατ για να χτίσει γήπεδο, σε μία εποχή που ο μπασκετικός ΠΑΟ έχει πάρει το ΟΑΚΑ και κάνει πάρτι, σε μία εποχή που δόθηκε το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό, οι παραγοντάρες μου αντί να δουλέψουν για να εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ όσα περισσότερα μπορεί, διαλέγουν στρατόπεδα και κάνουν πλειστηριασμούς."

H ΑΕΚ απο το 2017 το ξεκινησε το γηπεδο και το 2022 το τελειωσε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιουλιο 2022 ειχε την τελευταια ενημερωση για το γηπεδο με επισκεψη της Populous. Ολα βαινουν καλως ελεγαν. Αρα που κολλαει η ΑΕΚ εφοσον ΗΔΗ τα ξερανε τοτε? Τωρα τα θυμηθηκαν??
Ο Γαυρος λεει θα βαλει αυτος 60 μυρια για ανακαινιση, αρα τι δινει? Τη χρηση? Οκ ναι την δινει.
Ο ΠΑΟ 1000 φορες τα εχουμε πει εκανε ανταλλαγη οικοπεδων. Τι σχεση εχει με εμας?
Το ΣΕΦ δωθηκε στον γαυρο με προυποθεση να ριξουν 20 μυρια για ανακαινιση οπως και ο βαζελος. Και σε εμας χτιστηκε το παλατακι σε δικα μας (του δεδεογλου οικοπεδα) αλλα με κοστος της πολιτειας.

Επισης ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα χαζα που λεει ο κολκας, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ κινηθηκαν οχι ο ερασιτεχνης. Ο Μαρινακης λεει οτι θα βαλει 60 χαρτια, και ο Γιανακοπουλος εκραζε την πολιτεια στα σοσιαλ, εκανε συναντησεις με βουλευτες, για να παρει τη χρηση του ΟΑΚΑ, οχι ο ερασιτεχνης παναθηναικος.
Ο ερασιτεχνης καθε ομαδας τι να παει να κανει μονος του, στην Ελλαδα ο μεγαλομετοχος εχει το χρημα αυτος κανει το κουμαντο.
Για τα μέλη μη γελας, ο ησαιαδης κουνουσε το δάχτυλο λες και είναι ο ΑΣ μαγαζάκι του. Εκτός αν αυτό το σημείο κάνει τζιζ κ δεν το πιάνεις
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Εχουν ακουστει τα παντα.
Αυτη τη στιγμη κατα κοινη ομολογια
θα κανουμε ενα βημα μπροστα
αν το ΔΣ παραιτηθει. Οπως και να το δουμε,
οτι και να πιστευει ο καθενας, ΑΠΕΤΥΧΑΝ
στο ρολο τους.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

paris2 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:44 Καλα γελαμε με κολκα και λοιπα φερεφωνα των εκαστοτε προεδρων

Σε όλες τις περιπτώσεις γηπέδων που ανέφερες,ποια απ' ολές τις ομάδες πλήρωνε στον ερασιτέχνη για το γήπεδο?
Εφόσον ο ερασιτέχνης αποφασίζει ποιος θα πρέπει να τρέξει ο κάθε επενδυτής?
Η ΠΑΕ αυτά που είναι να τρέξει τα έτρεξε
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

theo111 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:35 Ακόμη να συναντηθεί η μάνα του συλλόγου με το Ιβάν για να συμφωνήσουνε στο νέο μνημόνιο συνεργασίας;; πρόφαση ήταν όπως φαίνεται η επίκληση του Ησαιαδη να βρεθούν να τα βρουν με την ΠΑΕ γιατί εντωμεταξύ περνάει ο καιρός που βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ιβάν και ύστερα θα λένε ότι επέστρεψε στην Ρωσία χωρίς να κάνουν ραντεβού
Ναι αλλά του δώσανε ηθικό προβάδισμα/προτεραιότητα
These users thanked the author Мир for the post (total 2):
astral, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”