Αυτό είναι υπόθεση, δεν είναι πληροφορία.Notorious4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 23:11 Ανεβάσαν το budget για Ζαφείρη με σκοπό όμως να πάνε σε οικονομικότερες λύσεις στις άλλες θέσεις. Κάτι για το οποίο δεν υπήρχε αρχικός προγραμματισμός.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Rexaris
- sourmenetes
- Moderator
Καλημερα
Οπως καταλάβατε τα οφτοπικ φύγανε ακλαφτα.
Παρακαλω να μείνουμε οντοπικ και αν δεν έχετε κάτι να πείτε δε χρειάζεται να σπαμαρετε.
Οπως καταλάβατε τα οφτοπικ φύγανε ακλαφτα.
Παρακαλω να μείνουμε οντοπικ και αν δεν έχετε κάτι να πείτε δε χρειάζεται να σπαμαρετε.
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 10):
- George Best4, Dimitris_L4, Kabamaru11, Anwnimos, magdy, Maklaz, giaxxo, Rexaris, Blackgr4, margas
- Dimitris_L4
ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΡΕΝΟ Ή ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ
Αυτή η σιγή των τελευταίων ημερών στο θέμα του λυκόσκυλου Ζαφ μας έχει απογοητεύσει όλους μας και στα εκατοντάδες μνμτα σας δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω ………
Όταν είχε βγει η πληροφόρηση ότι ΠΑΟΚ και Σλαβια τα βρήκαν στο οικονομικό τελεσίδικα, είχαμε πει τότε ότι υπάρχει ΣΥΜΦΩΝΙΑ και περιμένουμε να εξελιχθεί σε υπογραφές.
Ήταν δεδομένη σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε η επιθυμία του παίκτη «να φορέσει ΠΑΟΚΤΣΗΣΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ» που λέει και το άσμα.
Το ότι μετά η βλαχοσλάβια άρχισε να πουλάει τρέλα κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί και να το προβλέψει.
Τρέλα όμως άρχισαν να πουλάνε και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τα FREE ZAFEIRIS μαζί με γαλλικά εννοείται
που κατέκλυσαν το σάιτ των Τσέχων και τους ανάγκασαν να κατεβάσουν την επίσημη ιστοσελίδα τους,
το ίδιο και σε δεκάδες άλλα φόρουμ , τα γαλλικά έδιναν κι έπαιρναν
και αν ήταν δυνατόν να είχαμε πάρει τα όπλα και να κάναμε μια εκστρατεία αλλά Τρωικού πολέμου για να πάρουμε με το νταηλίκι τον παικταρά και να κάψουμε τα χωριά τους θα το είχαμε ήδη κάνει με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση ….
Και ενώ η μεταγραφή έδειχνε να χαλάει επειδή ο πρόεδρος τους ήταν ανένδοτος,
ούτε οι Τσέχοι, ούτε εμείς είχαμε υπολογίσει την μεγάλη ΕΠΙΘΥΜΙΑ του λυκόσκυλου και της οικογενείας του να έρθουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ,
και αυτή η μικρή που τελικά έγινε μεγάλη, λεπτομέρεια, όλα δείχνουν πως θα σταθεί καθοριστική
στο να πάνε όλα καλά και ο παίκτης να έρθει στον μεγάλο χιλιοτραγουδισμένο ΠΑΟΚ.
Είναι τιμή για οποιονδήποτε παίκτη να φορέσει την ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος
αλλά είναι και μεγάλη τιμή ένας διεθνής παίκτης 22 χρονών με ποδοσφαιρική αξία υψηλή να θέλει τόσο πολύ να έρθει στην ομάδα μας.
Μετά τον Μικρό Μάγο μας που προτίμησε εμάς από τη Μπουντεσλίγκα , έρχεται η περίπτωση Ζαφείρη που προτιμά εμάς από το Τσάμπιονς Λιγκ που παίζει η Σλαβια
και λες μέσα σου, καλά ρε φίλε όλη αυτή η τοξικότητα κατά του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη από που πηγάζει όταν παίκτες μεγάλης κλάσης προτιμούν εμάς από τα σαλόνια και τα μεγαλεία ;;
Το αγαπημένο μας λυκόσκυλο λοιπόν ( γιατί αγαπημένο αποτελεί πλέον με την αγάπη και την τρέλα του να έρθει στον ΠΑΟΚ ), αφου είδε και απόειδε ότι ο πρόεδρος τους πουλάει τρέλα και δεν τον δίνει,
έφερε στην Πράγα τους γονείς και κυρίως το μεγάλο μανατζερικό γραφείο που ανήκει
και η πίεση στους βλαχοτσέχους δεκαπλασιάστηκε.
Το ότι του απείλησε πως αν δεν τον δώσουν θα κάνει προπόνηση με τη Β ομάδα τους και δεν θα τους παίξει το έμαθα, αλλά δεν μπορώ να το διασταυρώσω.
Το αναφέρω πάντως.
Με αυτά και μ αυτά η Σλαβια ψάχνει παίκτη στη θέση του , είναι κοντά σε κάποιον από ομάδα της Τσεχίας , δεν χρειάζονται ονόματα,
και όλα δείχνουν ότι μόλις τον πάρει ο Ζαφειρης θα μπει στο πρώτο μεταφορικό μέσο που θα βρει για να έρθει Θεσσαλονίκη.
Αεροπλάνο θα είναι αυτό, αυτοκίνητο, τρένο, γαϊδουράκι , δεν ξέρω.
Νομίζω ότι είμαστε μια αναπνοή πια.
ΙΣΩΣ και σήμερα , μπορεί και αύριο όλα να τελειώσουν.
Νομίζω ξαναλέω .
Δεν είμαι και μπροστά στις συζητήσεις.
Η νύχτα θα γίνει μέρα κατά την άφιξη του.
Δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική του αξία .
Είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ να έρθει σε μας.
ΕΠΙΘΥΜΙΑ που δεν θυμάμαι κάποια παρόμοια στο παρελθόν.
ΕΠΙΘΥΜΙΑ που τον κάνει ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ σαν άνθρωπο και σαν παίκτη και τον βάζει πριν ακόμη τον δούμε, στις καρδιές μας.
Ζαφειρη αγόρι μου αν όντως με διαβάζεις όπως μου έχουν πει
και σου στέλνουν τα κείμενα μου από την πρώτη μέρα που έγραψα για σένα
εγώ θα έρθω να σε πάρω και να σε φέρω στον μεγάλο ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.
Γιατί τη μεταγραφή αυτή δεν την έκανε ο ΠΑΟΚ. Την έκανε ο κόσμος του και η τεράστια επιθυμία των οπαδών του να σε δει στα ασπρόμαυρα.
Με αεροπλάνο, με αυτοκίνητο, με τρένο, με γαϊδουράκι, πάντως θα έρθω ,
Κλείσε το ζήτημα και έλα , μας έχει πιάσει τρέλα !!!
Κλείστο παικταρά μου !!
ΠΑΟΚ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ ΗΛΙΟΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ
ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ ΡΕ ΑΦΟΥ
Πρωινο ποστ Πανακα...
Αυτή η σιγή των τελευταίων ημερών στο θέμα του λυκόσκυλου Ζαφ μας έχει απογοητεύσει όλους μας και στα εκατοντάδες μνμτα σας δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω ………
Όταν είχε βγει η πληροφόρηση ότι ΠΑΟΚ και Σλαβια τα βρήκαν στο οικονομικό τελεσίδικα, είχαμε πει τότε ότι υπάρχει ΣΥΜΦΩΝΙΑ και περιμένουμε να εξελιχθεί σε υπογραφές.
Ήταν δεδομένη σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε η επιθυμία του παίκτη «να φορέσει ΠΑΟΚΤΣΗΣΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ» που λέει και το άσμα.
Το ότι μετά η βλαχοσλάβια άρχισε να πουλάει τρέλα κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί και να το προβλέψει.
Τρέλα όμως άρχισαν να πουλάνε και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τα FREE ZAFEIRIS μαζί με γαλλικά εννοείται
που κατέκλυσαν το σάιτ των Τσέχων και τους ανάγκασαν να κατεβάσουν την επίσημη ιστοσελίδα τους,
το ίδιο και σε δεκάδες άλλα φόρουμ , τα γαλλικά έδιναν κι έπαιρναν
και αν ήταν δυνατόν να είχαμε πάρει τα όπλα και να κάναμε μια εκστρατεία αλλά Τρωικού πολέμου για να πάρουμε με το νταηλίκι τον παικταρά και να κάψουμε τα χωριά τους θα το είχαμε ήδη κάνει με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση ….
Και ενώ η μεταγραφή έδειχνε να χαλάει επειδή ο πρόεδρος τους ήταν ανένδοτος,
ούτε οι Τσέχοι, ούτε εμείς είχαμε υπολογίσει την μεγάλη ΕΠΙΘΥΜΙΑ του λυκόσκυλου και της οικογενείας του να έρθουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ,
και αυτή η μικρή που τελικά έγινε μεγάλη, λεπτομέρεια, όλα δείχνουν πως θα σταθεί καθοριστική
στο να πάνε όλα καλά και ο παίκτης να έρθει στον μεγάλο χιλιοτραγουδισμένο ΠΑΟΚ.
Είναι τιμή για οποιονδήποτε παίκτη να φορέσει την ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος
αλλά είναι και μεγάλη τιμή ένας διεθνής παίκτης 22 χρονών με ποδοσφαιρική αξία υψηλή να θέλει τόσο πολύ να έρθει στην ομάδα μας.
Μετά τον Μικρό Μάγο μας που προτίμησε εμάς από τη Μπουντεσλίγκα , έρχεται η περίπτωση Ζαφείρη που προτιμά εμάς από το Τσάμπιονς Λιγκ που παίζει η Σλαβια
και λες μέσα σου, καλά ρε φίλε όλη αυτή η τοξικότητα κατά του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη από που πηγάζει όταν παίκτες μεγάλης κλάσης προτιμούν εμάς από τα σαλόνια και τα μεγαλεία ;;
Το αγαπημένο μας λυκόσκυλο λοιπόν ( γιατί αγαπημένο αποτελεί πλέον με την αγάπη και την τρέλα του να έρθει στον ΠΑΟΚ ), αφου είδε και απόειδε ότι ο πρόεδρος τους πουλάει τρέλα και δεν τον δίνει,
έφερε στην Πράγα τους γονείς και κυρίως το μεγάλο μανατζερικό γραφείο που ανήκει
και η πίεση στους βλαχοτσέχους δεκαπλασιάστηκε.
Το ότι του απείλησε πως αν δεν τον δώσουν θα κάνει προπόνηση με τη Β ομάδα τους και δεν θα τους παίξει το έμαθα, αλλά δεν μπορώ να το διασταυρώσω.
Το αναφέρω πάντως.
Με αυτά και μ αυτά η Σλαβια ψάχνει παίκτη στη θέση του , είναι κοντά σε κάποιον από ομάδα της Τσεχίας , δεν χρειάζονται ονόματα,
και όλα δείχνουν ότι μόλις τον πάρει ο Ζαφειρης θα μπει στο πρώτο μεταφορικό μέσο που θα βρει για να έρθει Θεσσαλονίκη.
Αεροπλάνο θα είναι αυτό, αυτοκίνητο, τρένο, γαϊδουράκι , δεν ξέρω.
Νομίζω ότι είμαστε μια αναπνοή πια.
ΙΣΩΣ και σήμερα , μπορεί και αύριο όλα να τελειώσουν.
Νομίζω ξαναλέω .
Δεν είμαι και μπροστά στις συζητήσεις.
Η νύχτα θα γίνει μέρα κατά την άφιξη του.
Δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική του αξία .
Είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ να έρθει σε μας.
ΕΠΙΘΥΜΙΑ που δεν θυμάμαι κάποια παρόμοια στο παρελθόν.
ΕΠΙΘΥΜΙΑ που τον κάνει ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ σαν άνθρωπο και σαν παίκτη και τον βάζει πριν ακόμη τον δούμε, στις καρδιές μας.
Ζαφειρη αγόρι μου αν όντως με διαβάζεις όπως μου έχουν πει
και σου στέλνουν τα κείμενα μου από την πρώτη μέρα που έγραψα για σένα
εγώ θα έρθω να σε πάρω και να σε φέρω στον μεγάλο ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.
Γιατί τη μεταγραφή αυτή δεν την έκανε ο ΠΑΟΚ. Την έκανε ο κόσμος του και η τεράστια επιθυμία των οπαδών του να σε δει στα ασπρόμαυρα.
Με αεροπλάνο, με αυτοκίνητο, με τρένο, με γαϊδουράκι, πάντως θα έρθω ,
Κλείσε το ζήτημα και έλα , μας έχει πιάσει τρέλα !!!
Κλείστο παικταρά μου !!
ΠΑΟΚ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ ΗΛΙΟΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ
ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ ΡΕ ΑΦΟΥ
Πρωινο ποστ Πανακα...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- Dio-4, Rexaris
Τώρα που το θυμήθηκα, όσοι μπήκαν ή μπαίνουν σε σάιτ άλλης ομάδας και βρίζουν κόσμο για γίνει μια μεταγραφή , είστε ζώα δίποδα και ντροπή για τον ΠΑΟΚ.
Κωλοζωα για την ακρίβεια
Κωλοζωα για την ακρίβεια
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 19):
- burbu, black death, Dillinger, Trilofiotis, PAOKevolution, Panx Romana, TylerDurden, paokspren, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Maklaz and 9 more users
Καλημερα κυριοι.
Ημερα 2: Ηρθα στην δουλεια χωρις Ζαφειρη, Θα φυγω με Ζαφειρη.
i will die on this hill που λενε και στο χωριο μου
edit: Αν η ΠΑΕ τον κλεισει απογευμα θα το παρω σαν προσωπικη προσβολη και οτι δε σεβονται τον ιδρωτα μου.

edit: Αν η ΠΑΕ τον κλεισει απογευμα θα το παρω σαν προσωπικη προσβολη και οτι δε σεβονται τον ιδρωτα μου.
- These users thanked the author embuji for the post (total 7):
- john78, hariskastoria, Dillinger, Dimpatra, Dimitris_L4, Katsimamouro, margas
- sourmenetes
- Moderator
Προφανώς ντροπή!

- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- embuji
Τι επαθες βρε πρωι πρωι;; Σε τι αναφερεσαι;Tolaros έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 08:10 Τώρα που το θυμήθηκα, όσοι μπήκαν ή μπαίνουν σε σάιτ άλλης ομάδας και βρίζουν κόσμο για γίνει μια μεταγραφή , είστε ζώα δίποδα και ντροπή για τον ΠΑΟΚ.
Κωλοζωα για την ακρίβεια
Καλημέρα. Αντε ρε κλείστε τον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -Paoktzis την Τετ 20 Αύγ 2025, 10:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ήθελα από καιρό και το είχα ξεχάσει, τώρα μου το θύμισε το ποστ του Πανακα.
Αναφέρομαι στα βλήματα που με τη γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος για Ζαφείρη μπαίνανε στο σάιτ της Σλάβια και βριζανε τον πρόεδρο και την ομάδα που δεν τον έδινε επί τόπου. Βοήθησαν πολύ
- Dimitris_L4
Ας τν κλεισει αδερφε κ ας ειναι κ απογευμα!!!embuji έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 08:13 Καλημερα κυριοι.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- embuji
Α οκ....Πας τωρα και εσυ να μιλησεις για τις παθογενειες των σοσιαλ. Λες και θα βγαλεις ακρη.Tolaros έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 08:40Ήθελα από καιρό και το είχα ξεχάσει, τώρα μου το θύμισε το ποστ του Πανακα.
Αναφέρομαι στα βλήματα που με τη γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος για Ζαφείρη μπαίνανε στο σάιτ της Σλάβια και βριζανε τον πρόεδρο και την ομάδα που δεν τον έδινε επί τόπου. Βοήθησαν πολύ
Είναι σημαντικό να λέγεται όμως για να μην τσουβαλιαζόμαστε με τους μ@λ@κες.nunies4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 08:50Α οκ....Πας τωρα και εσυ να μιλησεις για τις παθογενειες των σοσιαλ. Λες και θα βγαλεις ακρη.Tolaros έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 08:40Ήθελα από καιρό και το είχα ξεχάσει, τώρα μου το θύμισε το ποστ του Πανακα.
- Notorious4
Υπόθεση είναι αν είναι εικασία. Εγώ αυτα που λέω τα ξέρω από το εσωτερικό της ομάδας.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 07:45Αυτό είναι υπόθεση, δεν είναι πληροφορία.Notorious4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 23:11 Ανεβάσαν το budget για Ζαφείρη με σκοπό όμως να πάνε σε οικονομικότερες λύσεις στις άλλες θέσεις. Κάτι για το οποίο δεν υπήρχε αρχικός προγραμματισμός.
Αυτο το εσωτερικο της ομαδας ομως ε; Τι γινεται;
Ολοι εχουν καποιον στο εσωτερικο της ομαδας που δινει πληροφοριες.
Κι γω θελω ρε γαμωτο.
Ολοι εχουν καποιον στο εσωτερικο της ομαδας που δινει πληροφοριες.
Κι γω θελω ρε γαμωτο.
- These users thanked the author DimitrisS for the post (total 4):
- PAOKevolution, paoki19, paok apo epilogi, zaffodb
-
Μ'αρέσει που τα αισιόδοξα inside info τα δέχονται όλοι χωρίς αμφισβήτηση, αλλά τα απαισιόδοξα αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό. Στο μεταξύ δεν λέει κάτι παράλογο το παιδί, ούτε κάτι κακό, αν σκόπευαν να δώσουν πχ 3-4 για στόπερ κι άλλα τόσα για χαφ, ε τώρα με τα 12 για Ζαφείρη θα αλλάξουν αυτά.