Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

paok apo epilogi έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:42 Δεν θα πρεπει να βγει ο Ησαιαδης κ να διαψευσει το δημοσιευμα?

Εκτος αν ισχυει βεβαια
Και μένα αυτή είναι η απορία μου.
Γίνεται να μην έχει βγει διάψευση για ένα τόσο σοβαρό θέμα;
Δεν έχει καν να κάνει με το πιστεύει ο καθένας για το θέμα του γηπέδου, μιλάμε για το τι δήλωσε ο ΑΣ στην Συνέντευξη Τύπου και κάτι εντελώς αντίθετο το οποίο δημοσιεύτηκε.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
paok apo epilogi
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Taseos έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 18:24 http://www.hcmc.gr/aweb/files/enimeroti ... 3.2014.pdf
Βλέπεις στο μετοχολόγιο καμία ερασιτέχνη ΑΕΚ;

Ως προς το μέτοχος λάθος μου.
Μπορείς να μου βρεις κάτι αντίστοιχο στην εταιρεία που ίδρυσε ο Μυστακίδης "σχέση με ΠΑΟΚ" όπως αυτο που μου έστειλες "σχέση με ΑΕΚ"
όπου αναφέρεται και η σύμβαση εκχώρησης για 49?? χρόνια και η ανάθεση κατασκευής του γηπέδου???

Χωρίς αυτά δεν σημαίνει τίποτα η εταιρεία Μυστακίδη.
Μπορείς να κάνεις κι εσύ μια "Νέα Νέα Τούμπα ΑΕ"

Μπορεί με τροποποίηση να συμπεριλάβει ότι νέο, αλλά μέχρι τότε δεν σημαίνει τίποτα και δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Λίγη εφευρετικότητα ρε 'σείς, "Η αυθεντική Νέα Τουμπα" ή "Η Νέα Τούμπα από τα παλια", "Η Νέα Τούμπα ναουμε" τι νέα νέα. Αυτές οι παράλλαγες ονόματων είναι για ΑΦΜ συμπολιτών.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μορντορ...
These users thanked the author psykoman for the post:
Мир
Franky

Δημοσίευση από Franky »

paris2 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 12:12
Franky έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 11:28

Θα έφτανε να ζητούσε απο το Μυστακίδη, έστω ένα συμβόλαιο για τον Ράπτη ή τον Πρωτοψάλτη, η ομάδα θα ήταν το φαβορί.

Τίποτα. Μηδέν.
Μα εδωσε 500.000. Χωρις αντικρισμα και χωρις "δανεια".
Ξερεις εσυ αλλον να εχει δωσει τοσα στον ερασιτεχνη? Με αυτα 10 πρωτοψαλτηδες αγοραζεις.
Για πες μας εσυ τα 2 εκατομμυρια του ευεργετη στην ΚΑΕ γιατι ειναι σε δανεια και οχι σαν δωρεα ή σαν χορηγια? Αν εμφανιστει επενδυτης θα τα ζητησει πισω?
Eγώ δεν έγραψα για τον Σαββίδη ούτε για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Έγραψα για τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Είναι άχρηστοι. Αυτή είναι η διαχρονική άποψή μου.

Φέτος θα μπορούσανε να ζητήσουν 200.000 ευρώ για το βόλεϊ να φέρουν Ράπτη και Πρωτοψάλτη, και να πανηγυρίσουμε το Πρωτάθλημα στο Παλατάκι.

Είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Διέλυσαν την ομάδα βόλει και έδιωξαν τους Χορηγούς που φέρνανε τίτλους. Είναι εδώ και χρόνια δύο εντελώς χαζοί άνθρωποι του πρώην Προέδρου που έχουν τα κλειδιά του τμήματος λες και τους ανήκει και βγάζουν την ομάδα 4η σε Πρωτάθλημα 3ων/4ων ομάδων.

Στα 100 Χρόνια ΠΑΟΚ, όλοι επικεντρώνονται στο Ποδόσφαιρο.

Λοιπόν στα 100 Χρόνια ΠΑΟΚ τι έχει κάνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ για το βολει? Σε ποιό τμήμα θα φέρει τίτλους ο ΑΣ ΠΑΟΚ?
These users thanked the author Franky for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:35
Taseos έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 18:24 http://www.hcmc.gr/aweb/files/enimeroti ... 3.2014.pdf
Βλέπεις στο μετοχολόγιο καμία ερασιτέχνη ΑΕΚ;

Ως προς το μέτοχος λάθος μου.
Μπορείς να μου βρεις κάτι αντίστοιχο στην εταιρεία που ίδρυσε ο Μυστακίδης "σχέση με ΠΑΟΚ" όπως αυτο που μου έστειλες "σχέση με ΑΕΚ"
όπου αναφέρεται και η σύμβαση εκχώρησης για 49?? χρόνια και η ανάθεση κατασκευής του γηπέδου???

Χωρίς αυτά δεν σημαίνει τίποτα η εταιρεία Μυστακίδη.
Μπορείς να κάνεις κι εσύ μια "Νέα Νέα Τούμπα ΑΕ"

Μπορεί με τροποποίηση να συμπεριλάβει ότι νέο, αλλά μέχρι τότε δεν σημαίνει τίποτα και δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο.
Καταρχήν η εταιρία έχει μετοχικό κεφάλαιο 100.000 και έχουν πληρωθεί όλα τα παράβολα. Άρα εγώ δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν έχω να βάλω 100.000. Κατά δεύτερον η δραστηριότητα της νέας εταιρίας είναι η κατασκευή και εκμετάλλευση αθλητικών χώρων , κατά τρίτων σου έβαλα την ΑΕΚ γιατί η εταιρία που έφτιαξε το γήπεδο της ΑΕΚ έκανε δημόσια εγγραφή μετοχών και είχε το έντυπο μέσα αναλυτικά το μετοχολόγιο της. Ο Μυστακίδης μάλλον δεν θα ζητήσει χρήματα από επενσυτεσ έναντι μετοχών της εταιρίας. Ούτε ο Σαββιδης. Άρα δεν θα βρεις κάτι τέτοιο κυρίως γι αυτόν τον λόγο και μάλλον γιατί η εταιρία συστάθηκε μόλις 30/7 άντε να ξεκίνησε η σύσταση κάνα δίμηνο νωρίτερα. Εν κατακλείδι ο επενδυτής δουλεύει τη συμφωνία του με τον ας ήδη. Το παραχωρητήριο άπαξ και δεν ζητείται κάτι από το επενδυτικό κοινο δεν θα το μάθουμε ποτέ. Αλλά εσύ είπες ότι δεν είναι εταιρία ειδικού σκοπού. Ε είναι. Το αν έφτασε στο στάδιο των τελικών υππγραφων με τον ας ΠΑΟΚ είναι άλλη ιστορία. Κανείς πάντως δεν ιδρύει εταιρία κατασκευής και εκμετάλλευσης γηπέδου απλά γιατί έτσι του γκαυλωσε ένα πρωι
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Taseos έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 18:15
arrwstos έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 18:11
Taseos έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 18:06 Μεγάλοι αναλυτές στην πόλη του θεού. Ξέρουν ποιοι ρωσσοι είναι αντιπουτινικοι ποιοι είναι πουτινικοι, ποιοι έχουν τα χρήματα στο ροστοφ ενώ μένουν στο Λονδίνο. Γενικά ένας Αχταρμάς. Δικαιολογίες επι δικαιολογιών για να πουν το πιο απλό. Οταν η γκομενα δεν έχει τα δωράκια της ψάχνει αλλού να βρει στοργή και δώρα. Δεν είναι κάτι νέο. Άλλες δέχονται μέχρι και χεστρες να γίνουν να τις σπάσουν την σπονδυλική στήλη αρκεί να είναι μέρος του πάρτυ. Το έλεγε και η Τζούλια σε ένα τραγούδι.
Καταλαβαίνεις ότι με αυτό το ποστ σου τους αποκαλείς όλους γκόμενες που θέλουν δώρα και στοργή, έτσι; Και απ' τη μια και από την άλλη πλευρά. Όσους έχουνε διαλέξει τελοσπάντων.

Θέλω να πω, είναι προφανές.
Δεν έχουμε διαλέξει κύριε. Είμαστε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που έχει 13 χρόνια που έφερε την χαρά στη τούμπα. Οταν πουλήσει θα είμαστε με τον επόμενο ιδιοκτήτη. Ως τότε δεν τίθεται καν θέμα. Αν λοιπόν ο κύριος Μυστακίδης αγοράσει την ΠΑΕ δεν τίθεται θέμα αν θα τον στηρίξουμε
Νομίζω μιλάω σε έναν.

Δεν με νοιάζει τι κάνεις και τι δεν κάνεις, αλλά έτσι κι αλλιώς τα γραπτά σου αποδεικνύουν τι κάνεις και τι δεν κάνεις. Όχι η δήλωση σου.

Δεν έχω σκοπό να μπω μαζί σου σε αντιπαράθεση για το πόσο επικίνδυνη είναι η λογική που περιγράφεις και τι θυμίζει, γιατί θα είναι ανούσια.

Αυτό που απλώς επισημαίνω είναι ότι αυτό που έγραψες πριν είναι ο ορισμός του backfire, άσχετα αν το αντιλαμβάνεσαι ή όχι. Επίσης, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς τέτοιες χυδαίες και σεξιστικές εκφράσεις.

Μπορεί να τις θεωρείς έξυπνες ή ότι είπες κάτι σπουδαίο και saucy, αλλά στην πραγματικότητα είπες μια σεξιστική βλακεία που στην τελική μπορεί να πάρει προεκτάσεις ως προς το περιεχόμενο που μάλλον δεν περίμενες.

Όπως και να χει να 'σαι, εδώ μέσα, να συνεχίσεις να γράφεις τέτοιες εκφράσεις. Κρίμα για όποιον έχει την ατυχία να διαβάσει καταλάθος τέτοια αχαρακτήριστα "επιχειρήματα".

Καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Το μετέφερα εδώ, γιατί στο τόπικ των μεταφραφών διαβάζεις σχεδόν τα πάντα, εκτός από μεταγραφές.
makednoss έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 01:47
FreeWatcher έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 23:25
gika έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 22:54 Βγάλε μια ανακοίνωση Μυστακίδη, 10 μέρες έμειναν για να φύγει κι ο Αύγουστος. Βγάλε μια ανακοίνωση να κλείσουμε 4 παιχταράδες σε μια μέρα.
Που σαι γκίκα,
αν πάει έτσι το πράμα όπως χθες έως τη Βουδαπέστη κ πρέπει να μαζευτούν τα 150 δις εντός Ευρώπης για όπλα για Ουκρανία κ άρση όλων των κυρώσεων για τους Ρώσους, βλέπω να σφίγγουν κ οι ανακοινώσεις.
Αν πέσει κ σύρμα από τα αφεντικά στον Μητσοτάκη ότι δεν κουνιέται ο Ιβάν από το λιμάνι, βλέπω στον ΑΣ να ντύνονται μπαμπούσκες!!!
Θα βγει άραγε ο γεωπολιτικός αναλυτής να ζητήσει συγνώμη ?
Ολοι μαζί στον ΑΣ θα λέτε στο σκαιπ:
Ιζβινίτιε γκασπαντίν Ιβάν, για νιε ζντιέλαγιου έτου χουινιού γισό ράζ
Μετάφραση
¨Συγνώμη κύριε Ιβάν, δε θα το ξανακάνω "
Εν τω μεταξύ, μόλις πριν λίγες ώρες...

Η επικεφαλής για την εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κάγια Κάλας δήλωσε σήμερα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει να στοχοποιεί την πολεμική οικονομία της Ρωσίας και ότι το επόμενο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας θα είναι έτοιμο έως τον επόμενο μήνα.
«Δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε τον Πούτιν ότι θα τηρήσει οποιαδήποτε υπόσχεση ή δέσμευση. Επομένως, οι εγγυήσεις ασφαλείας πρέπει να είναι αρκετά ισχυρές και αξιόπιστες ώστε να αποτρέψουν τη Ρωσία από το να ανασυνταχθεί και να επιτεθεί εκ νέου»
Καλό είναι να διαβάζονται και άλλα μέσα, πέρα από την "Πράβντα" του Πούτιν, για να υπάρχει σφαιρική ενημέρωση.

Αλλά όταν η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως τη θέλουμε να ήταν, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα.

Υπομονή, η 31η Δεκεμβρίου 2025 είναι κοντά.

Συμφωνώ και με αυτό που γράφει ο @gika για τις μεταγραφές.

Όπως έχω ξαναγράψει και να μην υπήρχε Τέλης Μυστακίδης θα έπρεπε να τον είχαμε εφεύρει, ώστε να ενεργοποιηθούν πρόσωπα και καταστάσεις που είχαν τελματώσει ή είχαν "καταψυχθεί", όπως το γηπεδικό.

Απορώ γιατί κάποιοι δεν το βλέπουν ως θετικό.

Αυτός ο άτυπος συναγωνισμός μεταξύ των δύο μεγάλων επιχειρηματιών, με μήλον της "έριδος" τον ΠΑΟΚ ή το γήπεδό του, θεωρώ ότι μόνο καλό κάνει στην ομάδα, γιατί έχει "ενεργοποιήσει" τον Ιβάν και όλο το "οικοσύστημα" που τον στηρίζει με θρησκευτική ευλάβεια, να μην βρίσκεται σε αγρανάπαυση, αλλά σε μια κάποια εγρήγορση, ώστε να χρειάζεται συνεχώς να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και να δείχνει πράγματα - αποτελέσματα.

Αυτό εγώ το θεωρώ καλό.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Από "υπομονή η Παρασκευή (που έγινε Δευτέρα) είναι κοντά" πήγαμε στο "υπομονή η 31 Δεκεμβρίου είναι κοντά" ?

Γενικά συμφωνώ με την υπομονή. Όταν έχει τη δυνατότητα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, η κυβέρνηση, η ΕΕ κλπ, ας προχωρήσει και το γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς είναι η μόνη εμπεριστατωμένη πρόταση που έχουμε δει.
These users thanked the author astral for the post:
ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Special 4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 06:56 Το μετέφερα εδώ, γιατί στο τόπικ των μεταφραφών διαβάζεις σχεδόν τα πάντα, εκτός από μεταγραφές.
makednoss έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 01:47
FreeWatcher έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 23:25

Που σαι γκίκα,
αν πάει έτσι το πράμα όπως χθες έως τη Βουδαπέστη κ πρέπει να μαζευτούν τα 150 δις εντός Ευρώπης για όπλα για Ουκρανία κ άρση όλων των κυρώσεων για τους Ρώσους, βλέπω να σφίγγουν κ οι ανακοινώσεις.
Αν πέσει κ σύρμα από τα αφεντικά στον Μητσοτάκη ότι δεν κουνιέται ο Ιβάν από το λιμάνι, βλέπω στον ΑΣ να ντύνονται μπαμπούσκες!!!
Θα βγει άραγε ο γεωπολιτικός αναλυτής να ζητήσει συγνώμη ?
Ολοι μαζί στον ΑΣ θα λέτε στο σκαιπ:
Ιζβινίτιε γκασπαντίν Ιβάν, για νιε ζντιέλαγιου έτου χουινιού γισό ράζ
Μετάφραση
¨Συγνώμη κύριε Ιβάν, δε θα το ξανακάνω "
Εν τω μεταξύ, μόλις πριν λίγες ώρες...

Η επικεφαλής για την εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κάγια Κάλας δήλωσε σήμερα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει να στοχοποιεί την πολεμική οικονομία της Ρωσίας και ότι το επόμενο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας θα είναι έτοιμο έως τον επόμενο μήνα.
«Δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε τον Πούτιν ότι θα τηρήσει οποιαδήποτε υπόσχεση ή δέσμευση. Επομένως, οι εγγυήσεις ασφαλείας πρέπει να είναι αρκετά ισχυρές και αξιόπιστες ώστε να αποτρέψουν τη Ρωσία από το να ανασυνταχθεί και να επιτεθεί εκ νέου»
Καλό είναι να διαβάζονται και άλλα μέσα, πέρα από την "Πράβντα" του Πούτιν, για να υπάρχει σφαιρική ενημέρωση.

Αλλά όταν η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως τη θέλουμε να ήταν, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα.

Υπομονή, η 31η Δεκεμβρίου 2025 είναι κοντά.

Συμφωνώ και με αυτό που γράφει ο @gika για τις μεταγραφές.

Όπως έχω ξαναγράψει και να μην υπήρχε Τέλης Μυστακίδης θα έπρεπε να τον είχαμε εφεύρει, ώστε να ενεργοποιηθούν πρόσωπα και καταστάσεις που είχαν τελματώσει ή είχαν "καταψυχθεί", όπως το γηπεδικό.

Απορώ γιατί κάποιοι δεν το βλέπουν ως θετικό.

Αυτός ο άτυπος συναγωνισμός μεταξύ των δύο μεγάλων επιχειρηματιών, με μήλον της "έριδος" τον ΠΑΟΚ ή το γήπεδό του, θεωρώ ότι μόνο καλό κάνει στην ομάδα, γιατί έχει "ενεργοποιήσει" τον Ιβάν και όλο το "οικοσύστημα" που τον στηρίζει με θρησκευτική ευλάβεια, να μην βρίσκεται σε αγρανάπαυση, αλλά σε μια κάποια εγρήγορση, ώστε να χρειάζεται συνεχώς να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και να δείχνει πράγματα - αποτελέσματα.

Αυτό εγώ το θεωρώ καλό.
Καλά θα ήταν να διαβάζονται κ άλλα μέσα πλην του σκαϊ.
Σοβαρά αντιπαραθέτεις σε ότι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες δηλώσεις της «Κάλας»???
Ξένα μέσα δεν παρακολουθείς?
Αναμένεις νέες κυρώσεις στη Ρωσία τις επόμενες μέρες?
:lol: :lol: :lol:
Οι ηλίθιοι δήθεν ιμπεριαλιστές της Ευρώπης δυστυχώς για την τσέπη μας συνειδητοποίησαν ότι πόλεμοι πληρώνονται.
Συνειδητοποίησαν επίσης ότι πόλεμος χωρίς όπλα κ στρατό με δηλώσεις στις κάμερες δε γίνεται.
Αν τους χαιρετήσει ο θείος Σαμ θα πέσει όλη η Ουκρανία σε 1μήνα κ θα φτάσει το σκατό τους στην κάλτσα.
Το Αμέρικα κυβερνά τον κόσμο.
Κλείσε τα μέσα του Μητσοτάκη λοιπόν κ απόλαυσε.
Εδώ θα μαστε. Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα.
Τα φαντάσματα όπως εμφανίστηκαν θα εξαφανιστούν.
Η μπίζνα του γηπέδου χωρίς να υπολογίζει κανείς την ομάδα του ΠΑΟΚ κανένα καλό δεν κάνει!
These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 2):
GEOL, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

arrwstos έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 06:41
Taseos έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 18:15
arrwstos έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 18:11

Καταλαβαίνεις ότι με αυτό το ποστ σου τους αποκαλείς όλους γκόμενες που θέλουν δώρα και στοργή, έτσι; Και απ' τη μια και από την άλλη πλευρά. Όσους έχουνε διαλέξει τελοσπάντων.

Θέλω να πω, είναι προφανές.
Δεν έχουμε διαλέξει κύριε. Είμαστε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που έχει 13 χρόνια που έφερε την χαρά στη τούμπα. Οταν πουλήσει θα είμαστε με τον επόμενο ιδιοκτήτη. Ως τότε δεν τίθεται καν θέμα. Αν λοιπόν ο κύριος Μυστακίδης αγοράσει την ΠΑΕ δεν τίθεται θέμα αν θα τον στηρίξουμε
Νομίζω μιλάω σε έναν.

Δεν με νοιάζει τι κάνεις και τι δεν κάνεις, αλλά έτσι κι αλλιώς τα γραπτά σου αποδεικνύουν τι κάνεις και τι δεν κάνεις. Όχι η δήλωση σου.

Δεν έχω σκοπό να μπω μαζί σου σε αντιπαράθεση για το πόσο επικίνδυνη είναι η λογική που περιγράφεις και τι θυμίζει, γιατί θα είναι ανούσια.

Αυτό που απλώς επισημαίνω είναι ότι αυτό που έγραψες πριν είναι ο ορισμός του backfire, άσχετα αν το αντιλαμβάνεσαι ή όχι. Επίσης, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς τέτοιες χυδαίες και σεξιστικές εκφράσεις.

Μπορεί να τις θεωρείς έξυπνες ή ότι είπες κάτι σπουδαίο και saucy, αλλά στην πραγματικότητα είπες μια σεξιστική βλακεία που στην τελική μπορεί να πάρει προεκτάσεις ως προς το περιεχόμενο που μάλλον δεν περίμενες.

Όπως και να χει να 'σαι, εδώ μέσα, να συνεχίσεις να γράφεις τέτοιες εκφράσεις. Κρίμα για όποιον έχει την ατυχία να διαβάσει καταλάθος τέτοια αχαρακτήριστα "επιχειρήματα".

Καλημέρα.
Για να μην προσβάλλω λοιπόν την ηθική σου να το πω ξεκάθαρα. Είμαι με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ μέχρι να πουλήσει την ΠΑΕ ή να μου πει δεν μπορώ. Οσο ο ιδιοκτήτης βάζει χρήμα στην ΠΑΕ και μου λέει είμαι εδώ είμαι μαζί του. Αυτό δε σημαίνει πως δεν μου αρέσει που ένας ακόμα ζάμπλουτος δηλώνει φίλος του ΠΑΟΚ και έτοιμος να συνεισφέρει σε νέο γήπεδο. Εμένα με ενοχλούν συμπεριφορές κρυφές. Αν έβγαινε ο ας ΠΑΟΚ και έλεγε μας είπες να ψάξουμε αλλού και αυτό καταλάβαμε και προχωρήσανε σε συμφωνία ντόμπρα ξεκάθαρα και ΠΑΟΚτσηδικα δεν θα είχα κανένα θέμα. Το ίδιο θα έλεγα κι αν οι πρωταγωνιστές ήταν ανάποδα. Αν ο κύριος σαββιδης ήταν υποψήφιος επενδυτής και ο κύριος Μυστακίδης ήταν 13 χρόνια ο αναμορφωτής του ΠΑΟΚ. δεν γράφω για να σε πείσω. Έχω συγκεκριμένες αξίες και ιδανικά από τότε που με θυμάμαι. Δεν θα αλλάξουν σε ένα φόρουμ όπως δεν θα αλλάξει και κανείς άλλος εδώ που μπορεί να έχει άλλες σκέψεις αλλά βιώματα.αν λοιπόν έρθει η ώρα και ο Νίκος σαββιδης θελήσει πουλήσει μακάρι ο επόμενος να έχει την ίδια όρεξη με την οικογένεια να στάζει κάθε χρόνο 10 εκ σε αυξήσεις
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
PAOKevolution, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, nkoss
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

astral έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 07:22 Από "υπομονή η Παρασκευή (που έγινε Δευτέρα) είναι κοντά" πήγαμε στο "υπομονή η 31 Δεκεμβρίου είναι κοντά" ?

Γενικά συμφωνώ με την υπομονή. Όταν έχει τη δυνατότητα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, η κυβέρνηση, η ΕΕ κλπ, ας προχωρήσει και το γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς είναι η μόνη εμπεριστατωμένη πρόταση που έχουμε δει.
Καλημέρα συνοπάδε.

Αν δεν έχει τη δυνατότητα την επόμενη δεκαετία ακόμη και τότε θα μιλούσες για υπομονή ; Με ειλικρίνεια το ρωταώ χωρίς ειρωνεία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”