Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Developer4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Developer4 »

pavlos06 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 23:08 Αλλα ρε πστ μ δεν γινετια να τζογαρουμε κάθε καλοκαίρι τα προκριματικα.
To θέμα είναι ότι δεν τζογάρουμε ΜΟΝΟ τα προκριματικά, αλλά σε έναν βαθμό ολόκληρη τη χρονιά, ανάλογα με το τι θα φέρουμε στο τέλος...

Πέρυσι πχ παλεύαμε μέχρι τέλους τον Μεϊτέ, για να φέρουμε αρχές Σεπτέμβρη τον ... Μπακαγιόκο για να αποφασίσουμε Νοέμβρη ότι ΔΕΝ και Γενάρη να πάρουμε Μεϊτέ χωρίς προετοιμασία, χωρίς ρυθμό, χωρίς τίποτα...
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Όπως είπα είναι κορόνα γράμματα. Αν το θέμα τραβήξει ως τα τέλη του μήνα δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει χρόνος εξεύρεσης άλλων επιλογών. Υπήρχε η πεποίθηση εδώ και 10 μέρες ότι ο παίχτης θα έρθει και έτσι έπαψαν πολλές επαφές για τη θέση του χαφ αλλά και άλλων.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

omerta76 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:44
Χωρικός έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41 Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει. Είναι παίχτες του ΠΑΟΚ κι εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Αν ερθει κανας καλύτερος παλι ΠΑΟΚ θα είμαι , ίσως πιο χαρούμενος. Σε όποιο θέμα προκύψει, είτε είναι μεταγραφές, είτε είναι γήπεδο , είτε είναι ζεστά τα νερά , οι ίδιοι και οι ίδιοι λογαριασμοι να μας ζαλίζουν τα όργανα. Πείτε ρε καμια καλή κουβέντα. τζάμπα είναι. Ή ακολουθείστε καμια αλλη ομάδα που τα κάνει σωστότερα.
Βγήκαν τα ΠΑΟΚομετρα παλι
Επιασε τοσο πατο η οπαδικοτητα εδω μεσα που χρειαστηκαν τα ΠΑΟΚομετρα, τι να κανουμε
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Odi έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49 Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.

Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .

Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.

Ολοι ΠΑΟΚ ήμασταν και με Μπαλαφα και Ηλιαδη και μουμιν και κνολ. Δεν σας κάνει περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους να γράφετε κάτι τέτοιο.

Καλο βράδυ.

Οχι να μην το κοψουν. Και αν ησασταν ΠΑΟΚ με Μπαλαφα και Μουμιν, να εισαστε και με Τσοπουρογλου και Μπαταουλα και να λετε και κανα ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ που και που και οχι μονο σιχτιρισμα.

edit: κι εγω πιστευω οτι εχει κενα το ροστερ και ανησυχω γι αυτα. Αλλα τι ειναι αυτο το πραγμα ρε π@υστη μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τρί 19 Αύγ 2025, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author sic-4 for the post (total 2):
potamda, magdy
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

gika έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 22:54 Βγάλε μια ανακοίνωση Μυστακίδη, 10 μέρες έμειναν για να φύγει κι ο Αύγουστος. Βγάλε μια ανακοίνωση να κλείσουμε 4 παιχταράδες σε μια μέρα.
Που σαι γκίκα,
αν πάει έτσι το πράμα όπως χθες έως τη Βουδαπέστη κ πρέπει να μαζευτούν τα 150 δις εντός Ευρώπης για όπλα για Ουκρανία κ άρση όλων των κυρώσεων για τους Ρώσους, βλέπω να σφίγγουν κ οι ανακοινώσεις.
Αν πέσει κ σύρμα από τα αφεντικά στον Μητσοτάκη ότι δεν κουνιέται ο Ιβάν από το λιμάνι, βλέπω στον ΑΣ να ντύνονται μπαμπούσκες!!!
These users thanked the author FreeWatcher for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αράξτε λίγο όλοι με τα ΠΑΟΚόμετρα γιατί δεν θα έχει καλό τέλος η συζήτηση που μπλέκετε.

Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει όποια άποψη γουστάρει και δεν υπάρχει κανένας εδώ μέσα που να έχει δικαίωμα να του επιβάλει να την αλλάξει.

Υποχρέωση όλων μας είναι να μιλάμε όμορφα χωρίς να προσβάλουμε κανέναν και να σεβόμαστε κάθε άποψη.
Διαφωνήστε όσο θέλετε, κόψτε όμως τις μαγκιές και τις ειρωνείες. Όποιος δεν το κάνει θα φεύγει.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
George Best4, Trilofiotis, smoothcriminal1926
aristos90

Δημοσίευση από aristos90 »

Εγώ πιστεύω ότι στον προγραμματισμό δεν ήταν ο Ζαφείρης απλά άκουσαν ότι ζητήθηκαν 10 εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό ο οποίος δεν θεώρησε ότι αξίζει να τα δώσει και αφού ο Σαββίδης ήθελε ένα μπαμ μετά από όλα τα γεγονότα βρήκε την ευκαιρία να χωθεί. Πέρα του ότι τον Ζαφείρη τον ξέρουν όλοι και επειδή είναι Έλληνας και λόγω της ποιότητας του, επίσης στην ομάδα γνωρίζουν ότι μετά το μουντιάλ ο παίχτης μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του και κάνουν και μια μεγάλη αγορά με ένα γραφείο όπως της wasserman. Γενικά ίσως ο παίχτης δεν είναι value for money αλλά φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει η ομάδα αλλά και όλα τα υπόλοιπα εξωαγωνιστικά που χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Notorious4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 23:13 Όπως είπα είναι κορόνα γράμματα. Αν το θέμα τραβήξει ως τα τέλη του μήνα δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει χρόνος εξεύρεσης άλλων επιλογών. Υπήρχε η πεποίθηση εδώ και 10 μέρες ότι ο παίχτης θα έρθει και έτσι έπαψαν πολλές επαφές για τη θέση του χαφ αλλά και άλλων.
Εχεις κάποια πληροφόρηση ή τα κατεβάζεις από το κεφάλι σου; Ο τρόπος που γράφεις δείχνει ότι ξέρεις κάτι.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Φίλε μου ότι έχω ακούσει μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί αληθινό. Από πέρσι που βρίσκομαι στον 4ο όροφο και είναι μικρός ο κύκλος συζητιούνται όλα. Δεν θέλω να πω πολλά γιατί φέτος παίζει πολύ face control άσε μην πάνε 3κ τζάμπα για το διάρκειας. 😂
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Δηλαδή πέρυσι που ο γαυρος την έβγαλε με Κωστουλα και Μουζακιτη είχαν εμπειρία από super league? Εμείς πάμε για κάτι διαφορετικό και δεν μπορεί ο Μπαταουλας να σταθεί 4ο 5ος στόπερ και ο Μύθου δεύτερο τρίτο φορ?
Όταν μπήκε ο Κουλιερακης είχε εμπειρία από superleague? Η έκανε παπάδες στον ΠΑΟΚ Β για να τον δούμε? Γιατί κάτι λίγα ματσ είχε και μάλιστα δεν εκανε την διαφορά όπως κανένας δεν μπορεί να κάνει στον ΠΑΟΚ Β.

Είπαμε η ομάδα θέλει μια ΧΑΦΑΡΑ ,και μετά να κρίνει αν θα πάρουμε και 5ο κανέναν δανεικο , ένα στόπερ, και ένα φορ να γίνει μια κέντα με τον Τσαλοφ.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Maedhros4
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Dio-4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 23:01 Ρε σεις δημοσιογράφοι, άντε να πάτε στο βίντεο των Τσέχων να κάνετε μια μετάφραση να δούμε γιατί μαλώνει αυτός πάλι, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα από εδώ μέσα, βγάλτε λίγο ψωμάκι…
Ας το δούνε και αυτό απο εδώ...α και που είστε ΑΡΔ, export και ai με speech to text, δεν χρειάζεται να ψάχνεται "Τσέχους φίλους σας"....μην κουράζεστε από το ρεπορτάζ.

Στο βίντεο ο τύπος με τα γυαλιά αναφέρεται σε μια κατασκευασμένη είδηση που είχε κυκλοφορήσει σε πρωτοσέλιδο της Sport για το ότι θα χρηματοδοτούσε την Γιαμπλονετς μετά την αποχώρηση του Μίροσλαβ Πέλτα

Προφανώς ο Tvrdik έχει θέμα με αυτούς και απλά στο σχόλιο του αναφέρει και το θέμα του Ζαφείρη ότι ήταν το ίδιο κατασκευασμένο από αυτούς για αυτό λέει ότι θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη.

Λήξη συναγερμού, έχουν τα εσωτερικά τους αυτοί.

Τι κάθομαι και κάνω βραδιάτικα ρεεε :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
Magdi Tolba 4, Dillinger, WeWillRockYou
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Notorious4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 22:51 Δυστυχώς από αυτά που μαθαίνω η όλη φάση είναι κορόνα γράμματα.

Υπήρχε σαφής προγραμματισμός πριν τον Ιούνιο για πώληση Κωνσταντέλια και αγορά 2 χαφ , 10αριου και CB σε καλό επίπεδο για μια αξιοπρεπή πορεία σε Ευρώπη και πρωτάθλημα με σκοπό την κατάκτηση του.

Μετά τα γεγονότα με τον ΑΣ και την απόφαση να μηνπουληθεί ο Κωνσταντέλιας αλλά και την κίνηση εντυπωσιασμού με τον Ζαφείρη έχουν παγώσει όσα σχέδια υπήρχαν και τώρα οι ιθύνοντες κοιτάνε ο ένας τον άλλων. Τρέμω στη σκέψη να μην έρθει τελικά ο Ζαφείρης με όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται γιατί back up plan σοβαρό δεν βλέπω να υπάρχει.
Αξιόπιστος φαίνεσαι
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
navigator11, Montrealiotis
margas

Δημοσίευση από margas »

μπηκαμε ρε μαγκες να διαβασουμε κανα νεο και εχετε γεμησει 20 σελιδες με οφ τοπικ αερολογιες για το ποσο ΠΑΟΚ ειστε και για το αν ειναι η οχι ελλειπες το ροστερ
These users thanked the author margas for the post (total 3):
ChrisNeo, Kabamaru11, Panx Romana
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

tenten4GT έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 22:28
Luigi Vampa έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 22:23 Ο Ζαφείρης δεν ειναι χαφ; Πρέπει να χουμε 5;
Ναι πρέπει .100%. με 5 χαφ βγάζεις την χρονιά πολύ πιο άνετα ,δεν διακινδυνεύεις τραυματισμους ,έχεις φρέσκους παίκτες .η ομάδα θα δώσει κ φέτος πάρα πολλούς αγώνες κ στο europa που θα πάμε πέφτουν κορμιά δεν έχει καφενεία .επίσης με το καλό να έρθει ο ζαφ παίζει κ ως δέκα αν χρειαστεί σε δύσκολο ματς .να μην φτάσουμε εκεί πριν τα πλέι οφ κ έχουμε κλάσει πάνω μας από την κούραση
Πέρα από όσα είπες που θεωρώ είναι σωστά, δεν είναι μόνο ποσοτικό είναι και θέμα χαρακτηριστικών. Ακόμα και με το Ζαφείρη υστερείς στο χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω. Νομίζω θέλουμε έναν deep lying playmaker, στα δικά μου μάτια είναι πολύ ξεκάθαρο. Ούτε συμπλήρωμα, ούτε μπάλωμα. Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για συγκεκριμένο ρόλο με αρμοδιότητα την κυκλοφορία της μπάλας, τον έλεγχο του ρυθμού και το χτίσιμο των επιθέσεων, είτε σε high press είτε σε mid block του αντιπάλου (ειδικά το 2ο θα το συναντήσουμε πολύ συχνά).
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 23:57 Δηλαδή πέρυσι που ο γαυρος την έβγαλε με Κωστουλα και Μουζακιτη είχαν εμπειρία από super league? Εμείς πάμε για κάτι διαφορετικό και δεν μπορεί ο Μπαταουλας να σταθεί 4ο 5ος στόπερ και ο Μύθου δεύτερο τρίτο φορ?
Όταν μπήκε ο Κουλιερακης είχε εμπειρία από superleague? Η έκανε παπάδες στον ΠΑΟΚ Β για να τον δούμε? Γιατί κάτι λίγα ματσ είχε και μάλιστα δεν εκανε την διαφορά όπως κανένας δεν μπορεί να κάνει στον ΠΑΟΚ Β.

Είπαμε η ομάδα θέλει μια ΧΑΦΑΡΑ ,και μετά να κρίνει αν θα πάρουμε και 5ο κανέναν δανεικο , ένα στόπερ, και ένα φορ να γίνει μια κέντα με τον Τσαλοφ.
Για Μπαταούλα είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ξεπεράσει τον Πολωνό και δεν έχει και κάτι να ζηλέψει σε θέμα χαρακτηριστικών. Προτείνω να δείτε τον τελικό κυπέλλου κ19 και να έχετε τα μάτια σας πάνω στον μικρό. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο στόπερ στα 18 στον ΠΑΟΚ. Καλή ταχύτητα, ανίκητος ψηλά, τρομερή αντίληψη χώρου, μεγάλη αποφασιστικότητα και ηγετικότητα, συν επαρκής με τη μπάλα στα πόδια (εκεί θέλει βελτίωση ίσως)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”