Εχει πιαστεί το δαχτυλο απ'το σκρολαρισμα. Τουλάχιστον καντε κανα cut ρε παλικαρια. Ή βαλτε @Dimpatra έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:25 Παλικάρια είναι κουραστικό να μπαίνουμε να μάθουμε κάτι νέο και να βλέπουμε παράθεση με τέσσερις - πέντε απαντήσεις μέσα.
Γεμίζουν οι σελίδες χωρίς νόημα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- These users thanked the author black death for the post:
- pagotatzis
Όταν η αμέσως επόμενη μεγαλύτερη μεταγραφή ελληνικής ομάδας είναι κάπου στα μισά, νορμάλ δεν είναι τα ποσά για Ελλάδα, όποιος και να είναι ο παίχτης.Unpsofable78 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:31 Οκ εγώ πάλι μέχρι τα ποσά τα οποία έφτασε η δεύτερη πρόταση μας τα θεωρώ νορμάλ με βάση το potential του παίκτη. Τα πιθανότατα περισσότερα θα είναι υπερβολή αλλά Ιβάν είναι αυτός. Θέλει να κάνει μία υπέρβαση και είναι αποφασισμενος
Και έχω και σιγουριά ότι δεν θα παίξουν ρόλο στην μεταγραφή του στόπερ. Η μεταγραφή Ζαφείρη αν και εφόσον ολοκληρωθεί είναι το έξτρα. Το δώρο του Ιβάν για τα 100 χρόνια. Έτσι νομίζω
Εγώ πάντως και με Ζαφείρη μέσα, δεν βλέπω πως ο Μειτέ θα γλυτώσει τα 50 παιχνίδια μέσα στη σεζόν και ας λέμε ότι θέλουμε για 4 χαφ κλπ. Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών απλά δε βγαίνει με τα υπάρχοντα χαφ και εμένα προσωπικά αυτό με προβληματίζει παραπάνω.
@Unpsofable78
Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιου είδους ψύχωση.
Φόβος υπάρχει ότι θα "κολλήσουμε" στην περίπτωση Ζαφείρη, δεν θα γίνει η δουλειά στο τέλος (υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα γιατί είναι δύσκολη περίπτωση) και δεν θα καλυφθούν σωστά και ποιοτικά τα κενά που υπάρχουν καθώς θα αναγκαστούμε υπό την πίεση του χρόνου να πάμε σε "λαχεία" όπως πέρσι.
Αυτό είναι όλο και δε νομίζω ότι όσοι φοβούνται αυτό το σενάριο το βγάζουν από το μυαλό τους. Κάτι έχουν δει τα προηγούμενα χρόνια για να έχουν αυτόν τον φόβο.
Είπα και πριν, η πρόταση μας είναι ήδη εξαιρετική.
Επειδή ο παίκτης αξίζει κάνε ακόμα μία λίγο παραπάνω αν θες και όρισε deadline σε 2-3 μέρες.
Αν δεχτούν, τέλεια. Όλοι χαρούμενοι.
Αν όχι, τι να κάνουμε έτσι είναι οι μεταγραφές. Συμβαίνουν και αυτά. Προχώρα και κλείσε τους επόμενους στην λίστα.
Κανένας (λογικός) οπαδός δεν θα γκρινιάξει αν δεν γίνει του Ζαφείρη και έρθουν πχ ο Λοκόνγκα και ο Νέλσσον (τυχαία τα ονόματα, τα επικαλούμαι σαν λύσεις ποιότητας).
Όλοι οι οπαδοί (λογικοί και παράλογοι) θα γκρινιάξουν αν περιμένοντας τον Ζαφείρη στο τέλος έρθουν..Μπακαγιόκο και Κόλλει.
Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιου είδους ψύχωση.
Φόβος υπάρχει ότι θα "κολλήσουμε" στην περίπτωση Ζαφείρη, δεν θα γίνει η δουλειά στο τέλος (υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα γιατί είναι δύσκολη περίπτωση) και δεν θα καλυφθούν σωστά και ποιοτικά τα κενά που υπάρχουν καθώς θα αναγκαστούμε υπό την πίεση του χρόνου να πάμε σε "λαχεία" όπως πέρσι.
Αυτό είναι όλο και δε νομίζω ότι όσοι φοβούνται αυτό το σενάριο το βγάζουν από το μυαλό τους. Κάτι έχουν δει τα προηγούμενα χρόνια για να έχουν αυτόν τον φόβο.
Είπα και πριν, η πρόταση μας είναι ήδη εξαιρετική.
Επειδή ο παίκτης αξίζει κάνε ακόμα μία λίγο παραπάνω αν θες και όρισε deadline σε 2-3 μέρες.
Αν δεχτούν, τέλεια. Όλοι χαρούμενοι.
Αν όχι, τι να κάνουμε έτσι είναι οι μεταγραφές. Συμβαίνουν και αυτά. Προχώρα και κλείσε τους επόμενους στην λίστα.
Κανένας (λογικός) οπαδός δεν θα γκρινιάξει αν δεν γίνει του Ζαφείρη και έρθουν πχ ο Λοκόνγκα και ο Νέλσσον (τυχαία τα ονόματα, τα επικαλούμαι σαν λύσεις ποιότητας).
Όλοι οι οπαδοί (λογικοί και παράλογοι) θα γκρινιάξουν αν περιμένοντας τον Ζαφείρη στο τέλος έρθουν..Μπακαγιόκο και Κόλλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 19 Αύγ 2025, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author JohnDag for the post:
- Developer4
-
παρε ρε σαββιδη τον Βετλεσεν παρε την σλαβια ολοκληρη και ριξτην β εθνικη παρε και αυτους που κυνηγαει η σλαβια παρτους ολους , αιντε μας ζαλισαν
εντωμεταξυ φερε τον κοντο τον τρεχαλατζη και διωξε και τον ανεπιδεκτο μαθησεως γκολ , α και κανε τον πελκα χαφ επιτελους δες το!!!!!!!!1
εντωμεταξυ φερε τον κοντο τον τρεχαλατζη και διωξε και τον ανεπιδεκτο μαθησεως γκολ , α και κανε τον πελκα χαφ επιτελους δες το!!!!!!!!1
- john4serres
Θα ήθελα να μπούμε σφήνα για αυτον τον Ριγκο.
Έτσι για το δούλεμα.
Έτσι για το δούλεμα.
- Unpsofable78
Το ότι η αμέσως επόμενη ακριβότερη μεταγραφή είναι περίπου στα μισά δεν έχει να λέει κάτι. Εννοώ ότι είναι μία μεταγραφή που πιθανόν να σου αποφέρει και κέρδη στο άμεσο μέλλον. Ειδικά στην περίπτωση που η Εθνική προκριθεί στο Μουντιάλ με τον Ζαφείρη βασικό μέλος και πρωταγωνιστή της. Στην περίπτωση αυτή, του χρόνου τέτοια εποχή, η αξία του είναι πολύ πιθανό να έχει υπερδιπλασιαστει. Βέβαια υπάρχει και το ρίσκο ενός τραυματισμού, χτύπα ξύλου, αλλά η ηλικία και το potential του ποδοσφαιριστή εγγυάται σε μεγάλο βαθμό το ότι δεν θα μπεις οικονομικά μέσα. Είναι στην τελική μία κίνηση εντυπωσιασμου που συνδυάζει στον μέγιστο βαθμό την ουσία.Sera4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:38Όταν η αμέσως επόμενη μεγαλύτερη μεταγραφή ελληνικής ομάδας είναι κάπου στα μισά, νορμάλ δεν είναι τα ποσά για Ελλάδα, όποιος και να είναι ο παίχτης.Unpsofable78 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:31 Οκ εγώ πάλι μέχρι τα ποσά τα οποία έφτασε η δεύτερη πρόταση μας τα θεωρώ νορμάλ με βάση το potential του παίκτη. Τα πιθανότατα περισσότερα θα είναι υπερβολή αλλά Ιβάν είναι αυτός. Θέλει να κάνει μία υπέρβαση και είναι αποφασισμενος
Και έχω και σιγουριά ότι δεν θα παίξουν ρόλο στην μεταγραφή του στόπερ. Η μεταγραφή Ζαφείρη αν και εφόσον ολοκληρωθεί είναι το έξτρα. Το δώρο του Ιβάν για τα 100 χρόνια. Έτσι νομίζω
Εγώ πάντως και με Ζαφείρη μέσα, δεν βλέπω πως ο Μειτέ θα γλυτώσει τα 50 παιχνίδια μέσα στη σεζόν και ας λέμε ότι θέλουμε για 4 χαφ κλπ. Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών απλά δε βγαίνει με τα υπάρχοντα χαφ και εμένα προσωπικά αυτό με προβληματίζει παραπάνω.
Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των χαφ μας συμφωνώ εν μέρει. Πιστεύω όμως ότι ο Μειτε στα θεωρητικά εύκολα εντός έδρας ματς της Σούπερ λιγκ δεν είναι απαραίτητος. Εκεί χρειαζόμαστε συνήθως δύο πιο επιθετικογενη και δημιουργικά χαφ. Ο Μειτε είναι απαραίτητος για τα Ευρωπαϊκά ματς και τα ντέρμπι.Θα την βρει την άκρη ο Λουτσεσκου
Ηδη προφανως εχουν παιξει ρολο στις υπολοιπες κινησεις. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν το αφεντικο τρελανοταν και ελεγε οτι απο τωρα και στο εξης αλλαζει η μεταγραφικη πολιτικη και τα ποσα για αγορες θα ανεβουν απο 3-4 στα 10,κατι που προφανως δεν θα γινει ποτε και ορθως δεν μπορει να γινει στην ελληνικη αγορα. Το να τρελαινομαι για εναν παικτη ενω η πολιτικη μου παραμενει η ιδια στις αλλες περιπτωσεις ιστορικα δεν πρεπει να εχει προηγουμενο. Δυσχαιρενει εκτος των αλλων και τη θεση μας σε μελλοντικες διαπραγματευσεις. Πως θα βγεις στην αγορα να παζαρευεις στα 3 μυρια το κατοσταρικο οταν εχεις δωσει 12 μυρια αλλου? Ειναι πραγματικα απιστευτο για μενα οτι αυτος ο ΠΑΟΚ και στα καλα του και στα κακα του μονιμως παει κοντρα στη λογικη. Θα παρω τον Ζαφειρη αλλα θα μεινω με 4 χαφ που δεν πολυταιριαζουν μαλιστα μεταξυ τους καθως δεν θα εχω δευτερο εξαροειδες,παιζει να μεινω με Τσαλοφ δευτερο φορ που εμφανως δεν εχει κολλησει με την ομαδα,τεταρτο στοπερ στη καλυτερη το ερωτηματικο Λοβρεν και θα βγω στους δρομους να πανηγυριζω...Unpsofable78 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:31 Οκ εγώ πάλι μέχρι τα ποσά τα οποία έφτασε η δεύτερη πρόταση μας τα θεωρώ νορμάλ με βάση το potential του παίκτη. Τα πιθανότατα περισσότερα θα είναι υπερβολή αλλά Ιβάν είναι αυτός. Θέλει να κάνει μία υπέρβαση και είναι αποφασισμενος
-
Υπάρχει κάτι για αυτόν ?
https://www.transfermarkt.gr/krepin-dia ... ler/490426
https://www.transfermarkt.gr/krepin-dia ... ler/490426
Δηλαδή εγω άμα αγοράσω ένα ακίνητο 1.000.000 μετά αν πάω να αγοράσω κ γκαρσονιέρα δε θα μπορώ να παζαρεψω? Με συγχωρείς αλλά είναι άστοχο αυτό το σχόλιο. Χρήματα έχω αλλά πληρώνω κάθε φορά την αξία που πιστεύω ότι έχει ο κάθε ποδοσφαιριστης.joshua έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:54Ηδη προφανως εχουν παιξει ρολο στις υπολοιπες κινησεις. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν το αφεντικο τρελανοταν και ελεγε οτι απο τωρα και στο εξης αλλαζει η μεταγραφικη πολιτικη και τα ποσα για αγορες θα ανεβουν απο 3-4 στα 10,κατι που προφανως δεν θα γινει ποτε και ορθως δεν μπορει να γινει στην ελληνικη αγορα. Το να τρελαινομαι για εναν παικτη ενω η πολιτικη μου παραμενει η ιδια στις αλλες περιπτωσεις ιστορικα δεν πρεπει να εχει προηγουμενο. Δυσχαιρενει εκτος των αλλων και τη θεση μας σε μελλοντικες διαπραγματευσεις. Πως θα βγεις στην αγορα να παζαρευεις στα 3 μυρια το κατοσταρικο οταν εχεις δωσει 12 μυρια αλλου? Ειναι πραγματικα απιστευτο για μενα οτι αυτος ο ΠΑΟΚ και στα καλα του και στα κακα του μονιμως παει κοντρα στη λογικη. Θα παρω τον Ζαφειρη αλλα θα μεινω με 4 χαφ που δεν πολυταιριαζουν μαλιστα μεταξυ τους καθως δεν θα εχω δευτερο εξαροειδες,παιζει να μεινω με Τσαλοφ δευτερο φορ που εμφανως δεν εχει κολλησει με την ομαδα,τεταρτο στοπερ στη καλυτερη το ερωτηματικο Λοβρεν και θα βγω στους δρομους να πανηγυριζω...Unpsofable78 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:31 Οκ εγώ πάλι μέχρι τα ποσά τα οποία έφτασε η δεύτερη πρόταση μας τα θεωρώ νορμάλ με βάση το potential του παίκτη. Τα πιθανότατα περισσότερα θα είναι υπερβολή αλλά Ιβάν είναι αυτός. Θέλει να κάνει μία υπέρβαση και είναι αποφασισμενος
Αν αγορασεις ακινητο 1 μυριου δεν το αφηνεις μετα χωρις θερμανση και με χαλασμενα υδραυλικα...
@JohnDag John , ναι ρε φιλε ολα καλα και ωραια και κατανοώ στο 100% το "οποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι". Aλλα βλέπεις ότι ακομα και στο κάψιμο είμαστε επιλεκτικοί στο που θα καούμε. Μία φορα έχουμε έστω σε επίπεδο μεταγραφολογίας καλά ονόματα και καλά ποσά και από τη μία έχουμε ως καμμένοι την μίρλα μη μείνουμε με το ποθλί στο χερί (και σωστά θα σου πω εγώ) και από την άλλη σα να μήν ειμαστε καμμένοι αλλα νεόπλουτοι στην Μυκονο την απαίτηση δωσε και σε μένα μπαρμπα.. Ε δε δουλεύουν και τα 2 πως να το κάνουμε τωρα. Ας μία φορά το απολαύσουμε και καιρός για τον απολογισμό υπάρχει άπειρος, όπως ΚΑΙ για τις ευθύνες αν μείνουμε με το πουλί στο χέρι και αποδειχθεί οτι ΔΕΝ δουλεύουν ταυτόχρονα υποθέσεις.
Αλλα 1) είναι λάθος να προδικάζεις λόγω παρλθόντος τουλαχιστον όταν αυτη τη περίοδο εμπράκτως είδες διαφορετική μεταχείριση και 2) επίσης λάθος να προεξοφλείς το ότι αν πχ παρουμε Βετλεσεν 1 ιουλίου αποκλείεται να μας βγει παλτό και ΟΛΟΙ όσους πάρουμε 31 αυγούστου θα βγουν Μπακαγιόκο, όλες οι μεταγραφές ενα ρίσκο το έχουν (Γουίλιαν, Φλαβιο Κονσεισαο, Λαμελα, Πατρισιο Καμπς
), τα ήδη σήριαλ να τα τερματίζουμε δε βλέπω πως μπορεί να επηρεάσσει θετικά, μακάρι να μπορούσαμε να επηρεασσουμε αλλα δυστυχώς αν μπορούσαμε δε θα γράφαμε εδω μέσα
Αλλα 1) είναι λάθος να προδικάζεις λόγω παρλθόντος τουλαχιστον όταν αυτη τη περίοδο εμπράκτως είδες διαφορετική μεταχείριση και 2) επίσης λάθος να προεξοφλείς το ότι αν πχ παρουμε Βετλεσεν 1 ιουλίου αποκλείεται να μας βγει παλτό και ΟΛΟΙ όσους πάρουμε 31 αυγούστου θα βγουν Μπακαγιόκο, όλες οι μεταγραφές ενα ρίσκο το έχουν (Γουίλιαν, Φλαβιο Κονσεισαο, Λαμελα, Πατρισιο Καμπς

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epitropos την Τρί 19 Αύγ 2025, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author epitropos for the post (total 2):
- burbu, Unpsofable78
Η μαγκιά θα ήταν να αφήσεις να τον πάρουν , να πάρεις Ζαφείρη και να πας Γενάρη και να δώσεις ένα μυριο συμβόλαιο στον Ρίνγκο το καναρίνι και να τους κάνεις πουτανα.john4serres έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:47 Θα ήθελα να μπούμε σφήνα για αυτον τον Ριγκο.
Έτσι για το δούλεμα.
- Unpsofable78
JohnDag
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις σε ποιους απευθύνομαι φίλε. Εκτός κι αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι το πάρτι που έγινε από το πρωί.
Σημασία δεν έχει τι θα πει κάποιος, αλλά πώς θα το πει. Είναι διαφορετικό πράγμα να εκφράζουν κάποιοι όπως εσύ τον προβληματισμό, να μην κολλήσουμε περισσότερο απ όσο πρέπει στην υπόθεση Ζαφείρη, ή έστω έναν γενικό προβληματισμό στοιχειοθετημενο με επιχειρήματα. Και τελείως διαφορετικό να εκμεταλλευονται κάποιοι την παραπάνω κατάσταση για να ρίξουν δηλητήριο και μπηχτές για την ομάδα.
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις σε ποιους απευθύνομαι φίλε. Εκτός κι αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι το πάρτι που έγινε από το πρωί.
Σημασία δεν έχει τι θα πει κάποιος, αλλά πώς θα το πει. Είναι διαφορετικό πράγμα να εκφράζουν κάποιοι όπως εσύ τον προβληματισμό, να μην κολλήσουμε περισσότερο απ όσο πρέπει στην υπόθεση Ζαφείρη, ή έστω έναν γενικό προβληματισμό στοιχειοθετημενο με επιχειρήματα. Και τελείως διαφορετικό να εκμεταλλευονται κάποιοι την παραπάνω κατάσταση για να ρίξουν δηλητήριο και μπηχτές για την ομάδα.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- burbu
Ούτε εγώ. Για ολους τους λογους που εξηγησες.joshua έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:25Eγω σε αυτα τα ποσα δεν θα την ξεκινουσα ποτε.Unpsofable78 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:24 Εγώ την ψύχωση κάποιων να παρατησουμε την περίπτωση Ζαφείρη δεν καταλαβαίνω πάλι.Και δεν το λέω για σένα Joshua
Αλλά μιας και ξεκινήσαμε, το κόστος να μην ολοκληρωθεί θα είναι βαρύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 19 Αύγ 2025, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γιατι προφανως οι συμβουλοι του προεδρου αντι να του μεταφερουν την επιθυμια του κοινου για στροφη σε πιο ποδοσφαιρικη λογικη του ειπαν πως αυτο π λειπει απο τον λαο ειναι μια κινηση εντυπωσιασμου ακομη κι αν η συνεχεια μπορει να αποδειχθει καταστροφικη.joshua έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:54Ηδη προφανως εχουν παιξει ρολο στις υπολοιπες κινησεις. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν το αφεντικο τρελανοταν και ελεγε οτι απο τωρα και στο εξης αλλαζει η μεταγραφικη πολιτικη και τα ποσα για αγορες θα ανεβουν απο 3-4 στα 10,κατι που προφανως δεν θα γινει ποτε και ορθως δεν μπορει να γινει στην ελληνικη αγορα. Το να τρελαινομαι για εναν παικτη ενω η πολιτικη μου παραμενει η ιδια στις αλλες περιπτωσεις ιστορικα δεν πρεπει να εχει προηγουμενο. Δυσχαιρενει εκτος των αλλων και τη θεση μας σε μελλοντικες διαπραγματευσεις. Πως θα βγεις στην αγορα να παζαρευεις στα 3 μυρια το κατοσταρικο οταν εχεις δωσει 12 μυρια αλλου? Ειναι πραγματικα απιστευτο για μενα οτι αυτος ο ΠΑΟΚ και στα καλα του και στα κακα του μονιμως παει κοντρα στη λογικη. Θα παρω τον Ζαφειρη αλλα θα μεινω με 4 χαφ που δεν πολυταιριαζουν μαλιστα μεταξυ τους καθως δεν θα εχω δευτερο εξαροειδες,παιζει να μεινω με Τσαλοφ δευτερο φορ που εμφανως δεν εχει κολλησει με την ομαδα,τεταρτο στοπερ στη καλυτερη το ερωτηματικο Λοβρεν και θα βγω στους δρομους να πανηγυριζω...Unpsofable78 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:31 Οκ εγώ πάλι μέχρι τα ποσά τα οποία έφτασε η δεύτερη πρόταση μας τα θεωρώ νορμάλ με βάση το potential του παίκτη. Τα πιθανότατα περισσότερα θα είναι υπερβολή αλλά Ιβάν είναι αυτός. Θέλει να κάνει μία υπέρβαση και είναι αποφασισμενος
Εν τω μεταξυ με μπατζετ 12 μυρια φέρνεις 2 χαφαρες μςχρι 26-27 ετων που και μεταπωλητικη αξια θα εχουν και θα σου ανεβασουν το κεντρο σε αλλο επιπεδο. Τωρα πεσαμε με τα μουτρα στον Ζαφειρη... και άιντε να μην ερθει, θα ακολουθησει κραξιμο κλπ. Φανταζεσαι να ρθει και η επιδραστικοτητα του να μην ειναι αυτη που φανταζομαστε? Να αποδειχθει οτι δεν αρκουσε ενας Ζαφειρης? Τοτε και πιεση θα πεσει πανω του και η ζημια θα ειναι ακομη μεγαλυτερη.