Το ουστ παει ενα μηνα,και στον αλλο που ηταν μοντ και κατεβαζε οτι ναναι με Κωσταντελια, μηδεν.Εισαι ο λογος -και κρατιεμαι πολυ,πιστεψε με- που ξεκοψα απο τα ποντκαστ.
Και μου αφηνετε το καθε π@παρι εδω μεσα -που το "φιμωνετε" "δημοκρατια εχουμε"- να αλωνιζει.Μερα που ειναι,ολοι με τις οικογενειες μας,δε το συνεχιζω,αν σας προσβαλει σβηστε το.
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
-
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Από τα να ρίχνετε Μπαν για οφ τοπίκ σχόλια, επειδή είναι ψιλοτραγικο, σκεφτείτε να έχει ο κάθε mod δικαιώματα, ώστε με ένα κουμπί σε κάθε σχόλιο, να μπορεί να το μεταφέρει στο σχετικο thread και να έρχεται ειδοποίηση στο μέλος ότι η συζήτηση του μεταφέρθηκε εκει, και αν κάποιος συνεχίζει να σπαμαρει ας τρώει μπαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Τρί 19 Αύγ 2025, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το να μπορούμε απλά να ακολουθήσουμε κάποιους κανονες, είναι τόσο δύσκολο;
Το θέμα με τα offtopic έχει να κάνει και με την αισθητική του φόρουμ. Σου αρέσει εσένα να μπαίνεις στο θέμα των μεταγραφών και να μιλάνε για την νομικό τους ΑΣ ή να μπαίνεις στο θέμα του Ντελια και να λένε για τον Κατσιβελη;
Δεν νομίζω.
Επίσης ξαναλέω , οι mod είμαστε εθελοντές. Έχουμε τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας και την καθημερινότητα μας και μπαίνουμε εδώ περισσότερο στον ελεύθερο μας χρόνο. Δεν μπορούμε να είμαστε όλη την ώρα πάνω από το φόρουμ και να ελέγχουμε τα πάντα.
Όλοι μαζί πρέπει να συνεργαστούμε για να διατηρηθεί και να λειτουργεί σωστά το φόρουμ.
Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε.
Το θέμα με τα offtopic έχει να κάνει και με την αισθητική του φόρουμ. Σου αρέσει εσένα να μπαίνεις στο θέμα των μεταγραφών και να μιλάνε για την νομικό τους ΑΣ ή να μπαίνεις στο θέμα του Ντελια και να λένε για τον Κατσιβελη;
Δεν νομίζω.
Επίσης ξαναλέω , οι mod είμαστε εθελοντές. Έχουμε τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας και την καθημερινότητα μας και μπαίνουμε εδώ περισσότερο στον ελεύθερο μας χρόνο. Δεν μπορούμε να είμαστε όλη την ώρα πάνω από το φόρουμ και να ελέγχουμε τα πάντα.
Όλοι μαζί πρέπει να συνεργαστούμε για να διατηρηθεί και να λειτουργεί σωστά το φόρουμ.
-
Συμφωνώ μαζί σου και όχι δε μαρεσει ούτε θα ασχολιομουν εγώ νύχτα ημέρα σαν διαχειριστής να δω τι γράφει ο καθένας.Mitsospaoki4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 15:54 Το να μπορούμε απλά να ακολουθήσουμε κάποιους κανονες, είναι τόσο δύσκολο;
Δεν νομίζω.
Πολύ απλά επειδή δε μπορείς να αποφύγεις ποτέ να γράψει κάποιος κάτι εκτός θέματος (ειδικά σε μια ομάδα που τόσα ανοιχτά ζητηματα) και πολύ εύκολα κάποιος θα του απάντησει έκανα μια πολύ λογική πρόταση που θα βοηθούσε στη δομή και στη λειτουργικότητα της σελίδας.
Πέρα ότι νομίζω ότι λέω κάτι απόλυτα λογικό που θα βοηθούσε τη δομή και τη ροή του φόρουμ, θα έκανε και πιο εύκολη τη δικιά σου τη ζωή σαν mod αλλά οκ.