Ο καημός του είναι να φύγει ο Σαββίδης (όπως και πολλούς άλλους) και να μάθει γιατί αγόρασε ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:53 »arrwstos
Εσύ γιατί απορείς??
Κανεις εμμονικά ακριβώς το αντίθετο
Καμιά διαφορά.

Ο καημός του είναι να φύγει ο Σαββίδης (όπως και πολλούς άλλους) και να μάθει γιατί αγόρασε ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:53 »arrwstos
Εσύ γιατί απορείς??
Καμιά διαφορά.
Αφενός είσαι off topic, αφετέρου κάνεις άλματα λογικής που στέκουν μόνο στο δικό σου μυαλό, προσβάλλοντας άλλους...burbu έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 15:19Ο καημός του είναι να φύγει ο Σαββίδης (όπως και πολλούς άλλους) και να μάθει γιατί αγόρασε ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:53 »arrwstos
Εσύ γιατί απορείς??
Καμιά διαφορά.![]()
Φτάσαμε τα 14;prist64 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:45 πω πωπω
μπηκα και καλα που εσκυψα αμεσως
2-3 εκατομυρια περασαν ξυστα απο το κεφαλι μου
Ρωτήθηκε χθες ο Τζορμπατζόγλου και είπε ότι πράγματι ειπώθηκε αυτό στις συζητήσεις των δύο ομάδων αλλά ότι η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν τώρα ή ποτέ. Σήμερα βέβαια είπε ότι έχουν αρχίσει και το σκέφτονται.navigator11 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 15:19 Εμένα πάντως εντύπωση μου προκαλεί που έχουμε δέσει σχοινί κορδόνι ότι πράγματι ο ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί περί δυνατότητας να κλειστεί από τώρα ο Ζαφείρης εν όψει Γενάρη. Μιλάμε για ένα "γεγονός" το οποίο, επειδή δεν παρακολουθώ 24/7 τη συγκεκριμένη υπόθεση κι ίσως έχω χάσει κάποιο επεισόδιο, έχει επικοινωνηθεί μόνο από έναν τύπο, που μαλώνει με τα ρούχα του σε σοσιαλ μίντια, κάνει ποστ κι εν συνεχεία τα ... ξεκάνει και σίγουρα δεν έχει μέχρι στιγμής αφήσει την εντύπωση ενός στοιχειωδώς έστω "ελαφρού" ανθρώπου.
Από πότε είναι προσβλητικό κάτι το οποίο δεν κρύβει ο ίδιος και το γράφει συνέχεια? Και από πότε είναι ον τοπικ αυτό που έγραψε ο ίδιος και προσβάλει τα υπόλοιπα μέλη?Developer4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 15:22Αφενός είσαι off topic, αφετέρου κάνεις άλματα λογικής που στέκουν μόνο στο δικό σου μυαλό, προσβάλλοντας άλλους...burbu έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 15:19Ο καημός του είναι να φύγει ο Σαββίδης (όπως και πολλούς άλλους) και να μάθει γιατί αγόρασε ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:53 »arrwstos
Εσύ γιατί απορείς??
Καμιά διαφορά.![]()
Κανονικά οι αρμόδιοι θα έπρεπε να σε επαναφέρουν στην τάξη...
Που είναι το περίεργο να πάρεις 22χρονο έτοιμο παιχτη που οργώνει το κέντρο και έχει μεταπωλητικη αξία? Το μόνο περίεργο είναι ότι δεν το κάναμε τόσα χρόνια ειδικά σε χρονιές που παίζονταν το CL.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 15:25 Δηλαδή το περίεργο είναι ότι θα
τον πάρουμε τον Γενάρη, όχι το
ότι δίνουμε 12 εκατομυρια +++
για ένα ταλέντο.....
Δεν ξέρω γιατί μου απευθύνεσαι στο β πληθυντικό (ένας είμαι) και δεν μου αρέσει ο τόνος και η ειρωνεία. Επίσης δεν νιώθω υποχρεωμένος να απαντάω σε ερωτήματα ναι ή όχι όταν δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες.nunies4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:43Δηλαδη αν ο ΠΑΟΚ προχωρησει σε μια τετοια κινηση θα καινοτομησει. Θα κανει κατι που θα συνταραξει το παγκοσμιο ποδοσφαιρο γιατι ποτε δεν θα εχει ξαναγινει κατι παρομοιο. Ομαδα να αγορασει παικτη που θα ενταχθει σε αυτη σε μεταγενεστερο σταδιο.Blackgr4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:35 Η προοπτική και η ανάλυση του σεναρίου να έρθει ο παίκτης τον Γενάρη, από μόνη της χωρίς περαιτέρω ανάλυση για τις κινήσεις συνολικά, είναι πέρα ως πέρα άκυρη.
Θα έρθει τώρα ο Λοκόνγκα (πως τον λένε) κανονικά με μεταγραφή και ο Ζαφείρης τον Γενάρη;
Θα μείνουμε ως έχει μέχρι τον Γενάρη που θα έρθει ο Ζαφείρης;
Θα μειωθεί το κόστος της μεταγραφής αν περιμένουμε ως τον Γενάρη, οπότε θα μπορούν να ακουμπήσουν περισσότερα λεφτά τώρα για τις άλλες θέσεις;
Αν ο παίκτης τραυματιστεί, θα φέρουν άλλον τον Γενάρη;
Πως μπορούμε να κρίνουμε συνολικά το σενάριο του Γενάρη όταν δεν γνωρίζουμε τίποτα από τα παραπάνω;
Με βάση πάντα τα αντανακλαστικά του ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να είναι κανείς αισιόδοξος σε ένα τέτοιο σενάριο. Είναι εντελώς παράλογο.
Συζηταμε 2 τελειως διαφορετικα πραγματα. Αλλο τι πιστευετε οτι ΘΑ κανει ο ΠΑΟΚ, αλλο αν ΠΡΕΠΕΙ να το κανει αν του δοθει η δυνατοτητα
Η ερωτηση ειναι απλη.
Του δινεται η δυνατοτητα να το πραξει. Να κλεισει τον παικτη για Γεναρη. Να προχωρησει η οχι;; Τον θελετε εδω 1/1 η οχι;
Τις παραμετρους θα τις σκεφτουν αυτοι που πρεπει. Εσυ συνεχιζεις και μου συζητας τι θεωρεις οτι θα πραξει ο ΠΑΟΚ και οχι τι πρεπει να πραξει σε περιπτωση που του δοθει η δυνατοτητα να κλεισει τον παικτη για Γεναρη.hariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 15:13Ρε συ Νούνιες τι ειναι αυτα π λες? Δηλαδη εσυ πραγματικα πιστεύεις οτι αν παει η υποθεση για Γεναρη θα τον κλεισουμε απο τωρα? Εγω σου λεω οτι αν παει για Γεναρη θα παει στο φλου και χωρις καμια δεσμευση εκ μερους Σλαβια. Επισης οταν η αποκτηση του Ζαφειρη καθοριζει εν πολλοίς το μπατζετ για τις υπολοιπες θεσεις, τοτε ναι, δεν ειναι νορμαλ σεναριο...Να παμε δλδ μεχρι το γεναρη με 3 χαφ γιατι θα ρθει ο Ζαφειρης τον Γεναρη? Ή θα φερουμε κανα παλτο δανεικο τυπου Νταντας ή Μ. Αντονιο π παλι απλα θα πιανει χωρο στο ροστερ κ στο μπατζετ?nunies4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:43Δηλαδη αν ο ΠΑΟΚ προχωρησει σε μια τετοια κινηση θα καινοτομησει. Θα κανει κατι που θα συνταραξει το παγκοσμιο ποδοσφαιρο γιατι ποτε δεν θα εχει ξαναγινει κατι παρομοιο. Ομαδα να αγορασει παικτη που θα ενταχθει σε αυτη σε μεταγενεστερο σταδιο.Blackgr4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:35 Η προοπτική και η ανάλυση του σεναρίου να έρθει ο παίκτης τον Γενάρη, από μόνη της χωρίς περαιτέρω ανάλυση για τις κινήσεις συνολικά, είναι πέρα ως πέρα άκυρη.
Θα έρθει τώρα ο Λοκόνγκα (πως τον λένε) κανονικά με μεταγραφή και ο Ζαφείρης τον Γενάρη;
Θα μείνουμε ως έχει μέχρι τον Γενάρη που θα έρθει ο Ζαφείρης;
Θα μειωθεί το κόστος της μεταγραφής αν περιμένουμε ως τον Γενάρη, οπότε θα μπορούν να ακουμπήσουν περισσότερα λεφτά τώρα για τις άλλες θέσεις;
Αν ο παίκτης τραυματιστεί, θα φέρουν άλλον τον Γενάρη;
Πως μπορούμε να κρίνουμε συνολικά το σενάριο του Γενάρη όταν δεν γνωρίζουμε τίποτα από τα παραπάνω;
Με βάση πάντα τα αντανακλαστικά του ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να είναι κανείς αισιόδοξος σε ένα τέτοιο σενάριο. Είναι εντελώς παράλογο.
Συζηταμε 2 τελειως διαφορετικα πραγματα. Αλλο τι πιστευετε οτι ΘΑ κανει ο ΠΑΟΚ, αλλο αν ΠΡΕΠΕΙ να το κανει αν του δοθει η δυνατοτητα
Η ερωτηση ειναι απλη.
Του δινεται η δυνατοτητα να το πραξει. Να κλεισει τον παικτη για Γεναρη. Να προχωρησει η οχι;; Τον θελετε εδω 1/1 η οχι;
Απο το πορτοκαλί. Σαν να πηγαινει καλα τελικα...Τις εναλλακτικές της Σλάβια σε περίπτωση που αποχωρήσει για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης εξετάζουν τα ΜΜΕ της Τσεχίας, φέρνοντας στο προσκήνιο τον Οντρέι Κριφαλούσι.
Με την υπόθεση του Χρήστου Ζαφείρη και την επιθυμία του να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ απασχολούνται καθημερινά τα ΜΜΕ της Τσεχίας, τα οποία σε σημερινή τους δημοσίευση, παρέθεσαν τις εναλλακτικές της Σλάβια σε περίπτωση που ο Έλληνας μέσος αποχωρήσει για την Τούμπα.
Πιο συγκεκριμένα, το όνομα του Οντρέι Κριφαλούσι ήρθε στο προσκήνιο, με τον 21χρονο μέσο που αγωνίζεται τόσο ως σέντερ μπακ όσο και ως αμυντικό χαφ, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα από τα hot prospects της ομάδας, την ίδια στιγμή που η μεταγραφή του στη Μόντσα φαίνεται πως ναυαγεί.
Παράλληλα, σημειώνουν ότι είναι ένας διαφορετικός παίκτης από τον Ζαφείρη μέσα στο γήπεδο, που όμως μπορεί να βοηθήσει την ανασταλτική γραμμή της Σλάβια, σε ένα ρεπορτάζ... ορμώμενο από τις δηλώσεις του προέδρου της τσεχικής ομάδας, που ανέφερε το γεγονός ότι δεν βρίσκει η ομάδα τον αντικαταστάτη του Έλληνα χάφ ώστε να τον αφήσει να φύγει.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν:
«Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πώς θα τελειώσει ολόκληρη η σειρά μεταγραφών. Ωστόσο, το παιχνίδι της Σλάβια σίγουρα δεν θα χαλάσει σε περίπτωση αποχώρησης του Ζαφείρη. Ακόμα κι αν η ομάδα δεν καταφέρει να βρει κάποιον στην αγορά μεταγραφών, εξακολουθεί να έχει τον Οντρέι Κριφαλούσι στην ομάδα.
Ο 21χρονος είναι διαφορετικός τύπος παίκτη, αλλά θα υπερασπιστεί τη θέση του στη μεσαία γραμμή. Επιπλέον, η μεταγραφή του στην ιταλική Μόντσα έχει βαλτώσει»