Ο Βιτόρια από πέρυσι ήταν φευγάτος. Τον έσωσε το ότι τα σκοτώσαμε εμείς στην κανονική διάρκεια και η αεχ στα πλειοφ.
Πρώτο φαβορί είναι από τους 4 με διαφορά.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Να μάθει από εμάς.
Δεν μπορεί να αποτύχει μια μεταγραφή, αν δεν την κάνεις ποτέ.
Δεν μπορεί να αποτύχει μια μεταγραφή, αν δεν την κάνεις ποτέ.

-
Την καλύτερη μεταγραφή θα την κάνει πάντως ο γαβρος αν όντως κλείσει τον Σαντίνο Αντινο.
Νομίζω μαζί με του Ζαφειρη εφόσον κλείσει θα είναι οι δύο παίκτες που θα κάνουν τεράστιο γκελ στο πρωτάθλημα και τον κόσμο.
Νομίζω μαζί με του Ζαφειρη εφόσον κλείσει θα είναι οι δύο παίκτες που θα κάνουν τεράστιο γκελ στο πρωτάθλημα και τον κόσμο.
-
Συμφωνώ, αν ολοκληρώσει αυτές τις μεταγραφές θα ήταν πραγματικά καλό.......................makispaspartou έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 13:14 Την καλύτερη μεταγραφή θα την κάνει πάντως ο γαβρος αν όντως κλείσει τον Σαντίνο Αντινο.
-
Δεν εχει περάσει πιο αμπαλος σε διοίκηση απ'τον αλαφουζ. Ολοι ξεκινάνε καπως ετσι αλλα μετα απο 2-3 χρονια κατι μαθαίνουν. Αυτος ειναι ορκισμενος.
- Kabamaru11
Θα ρισκαρω σχετικα κ θα πω,ΠΡΩΗΝ ποδοσφαιριστης.Θα δειξει ψεγματα του ταλεντου του σιγουρα,αλλα δεν....Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 12:48 Παίρνει Ρενάτο Σάντσες ο βάζελος, πολύ μεγάλο ρίσκο ο παίκτης δεν έχει παίξει 90λεπτο τα τελευταία 5 χρόνια
Εκκλησία κλέβεις.
- These users thanked the author icue for the post:
- Kabamaru11
- Kabamaru11