Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από icue »

Ναι απλα σε αυτο το θεμα τους 24 τους εμπιστευομαι λιγο παραπανω απο Τοσκιτσηδες, Σφινες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις.
These users thanked the author icue for the post:
Jim_Chatz
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αν ισχύει αυτό για τον Γενάρη, τον κλείνεις από τώρα βάζοντας ρήτρα σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού του παίκτη
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Εμένα μου φαίνεται ακραίο αστείο και λάθος να κάνεις τόσο μεγάλη συμφωνία για Ιανουάριο. Μέχρι τοτε τι θα γίνει με τα χαφ; Θα πάρεις δανεικό που θα χάσει μετα την θέση του; Θα πάρεις ρολιστα ίσα ίσα μέχρι Γενάρη μέχρι να έρθει ο άλλος( ακραία λάθος σενάριο) ; Τι ρητρες θα μπουν; Αν σπάσει ο διαολος το ποδαρι και χτυπήσει και δεν έρθει μετα τι θα πάρουμε; Και πολλά άλλα μπορεί να προκύψουν. Ενδεικτικά αυτά. Εγω δεν τα βρίσκω σοβαρα αυτά τα πράγματα. Αν μπορείς, παρτον τωρα αλλιώς παμε παρακάτω να φτιάξουμε ομάδα. Αυτά τα σενάρια εγω τα βρισκω εντελως ασόβαρα, εξαιρετική περίπτωση ο Ζαφείρης, αλλα δεν είναι η μόνη.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
Dimitris_L4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Αυτο το τον κλεινω απο τωρα για τον Γεναρη με 12 χαρτια το βρισκω αστειο. 10 φλατ χωρις τιποτα παραπανω, ουτε μπονους ουτε % και να πληρωσουν το μισο του συμβολαιο των 1,6. Που και παλι εμενα λαθος μου φαινεται. Τοσα λεφτα που δινουμε τον φερνεις, ΤΩΡΑ.
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
smoothcriminal1926, Nikodiai, Michael Scott, margas
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Το θέμα είναι τι κάνεις ως τον Ιανουάριο. Δανεικό για μισή σεζόν δύσκολα βρίσκεις. Θα πάρεις ένα μπάλωμα τύπου Πένια? Θα πάρεις παίκτη και θα ξέρει κάποιος ότι μετράει τον χρόνο του μέχρι να είναι 5ος? Θα πάρεις ένα βασικό χαφ και θα παίζουν φάπες το τελευταίο τετράμηνο ποιος θα παίζει που? Θα ελπίζεις ότι θα πουλήσεις κι εσύ παίκτη τον Ιανουάριο?
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

black death έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 10:58 Ποιον ιανουαριο ρεεε; Θα δωσεις 12 εκ για να παίξει 3 μηνες ο παιχτης. Καπου παρατραβαει αυτο το αστείο.
Η παίρνεις 4 χαφ και προσεύχεσε να είσαι εντός στόχων έως τότε. Και μετά θα έχεις 5 χαφ που δεν θέλει ο Λουτσε. Μπερδεμένα πράγματα θα έχει ενδιαφέρον και αυτή η χρονιά. Για να δούμε ποιο θα είναι το σχέδιο της ομάδας γιατί στην τελική αυτό μετράει.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Τι να τις κάνουμε ρε παιδιά τις ρητρες για τραυματισμούς κτλ κτλ? Μακριά από εμάς αυτό το ενδεχόμενο.
Τον παίχτη θέλω , όχι τα λεφτά , ούτε εκδικητικά να λειτουργήσω.

Τον παίρνεις από τώρα για τον Ιανουάριο και τον επόμενο μήνα κόβεις τον δανεισμό :mrgreen: :mrgreen:

Αίσθηση μου ότι θα έρθει.
Ο Παππάς μίλησε, αραξτε με ατσαλομενη υπομονή.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Συγνώμη που θα το πω αλλά αν ισχύει αυτό περί ιανουαρίου κι ότι το σκεφτόμαστε, είμαστε πιο αστείος οργανισμός από έναν αστείο που μαλώνει στο τουιτερ με οπαδούς.
These users thanked the author San4 for the post:
Dimitris_L4
icue

Δημοσίευση από icue »

Ενταξει περιμεναμε τον Μειτε πεντε μηνες περυσι. Ας περιμενουμε και για τον Ζαφειρη. Απλα αντι να παρουμε τον Μπακαγιοκο να παρουμε εναν κανονικο ποδοσφαιριστη.

Να φανταστω οτι προτιμαμε καθολου Ζαφειρη παρα Ζαφειρη τον Ιανουαριο; Γιατι αν το αφησουμε για τοτε, μεταξυ μας μιλαμε, παει πεταξει το πουλακι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Τρί 19 Αύγ 2025, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους φορουμίτες που λένε ό,τι μαθαίνουν, έχουν άκρες, βάζουν γρίφους και γενικά συμμετέχουν στο τζέρτζελο της μεταγραφολογίας.

Ίσα ίσα καλά κάνουν. Διαφωνώ μεν, αλλά το καταλαβαίνω. Έχω κρατηθεί κάποιες φορές να μην μοιραστώ καρατσεκαρισμένες πληροφορίες που έπεσαν στα χέρια μου όλα αυτά τα χρόνια (πολύ λίγες, μιας και δεν έχω "άκρες" ούτε σούπα μούπες).

Χρειάζεται όμως λίγη ψυχραιμία στα "sit back and enjoy" καθώς πολλές φορές - τις περισσότερες - έχουμε κάτσει πίσω και όχι απλώς δεν απολαύσαμε τίποτε, αλλά ζήσαμε το τρενάκι του τρόμου με "μαλλιοτραβήγματα" και φωνασκίες.

Ίσως έχετε την πληροφόρηση ότι η κατάσταση έχει αλλάξει σχεδιαστικά κι επιτελικά και ΜΑΚΑΡΙ, όμως λίγη ψυχραιμία.

Κάποιοι το βλέπουν πιο χαλαρά, απολαμβάνοντας παρεμπιπτόντως παρεμβάσεις του τύπου "τι να καν' κι ο Μητσκοτάκ'ς, πόσα να δώσει κι αυτός", όμως άλλοι ζορίζονται και τρώγονται και σκάνε και είναι κρίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Τρί 19 Αύγ 2025, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Μια ερώτηση, δηλαδή αν σήμερα υπογράψουμε για Ιανουάριο τι κερδίζει η Σλαβια? Ένα 4μηνο με έναν παίχτη που από 15 χλμ στον αγωνιστικό χώρο θα κάνει 5 κι από εκεί που έβαζε το πόδι του στην φωτιά θα κάνει πίσω, ενώ σίγουρα θα έχει και στραβωμα με όλους.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 4):
Azrael, burbu, TylerDurden, margas
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

AN μπορουν να βρουν φορμουλα απο τωρα για τον Γεναρη, ας το κανουν.
Δεν νομιζω ομως οτι γινεται.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

icue έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 11:10 Ενταξει περιμεναμε τον Μειτε πεντε μηνες περυσι. Ας περιμενουμε και για τον Ζαφειρη. Απλα αντι να παρουμε τον Μπακαγιοκο να παρουμε εναν κανονικο ποδοσφαιριστη.

Να φανταστω οτι προτιμαμε καθολου Ζαφειρη παρα Ζαφειρη τον Ιανουαριο; Γιατι αν το αφησουμε για τοτε, μεταξυ μας μιλαμε, παει πεταξει το πουλακι.
Δεν τον περιμέναμε. Αντικατάστασης του Μειτε ηταν ο Μπακαγιοκο. Για βασικός ειχε έρθει. Άσχετα που έκατσε και ήρθε ο ανανάς τον Γενάρη. Δεν γίνεται να πάρεις χαφ βασικό για 4 μήνες....
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Παίρνεις ένα χαφ για αλλαγή και πουλάς τον Καμαρά τον Ιανουάριο.Π.χ. παίρνεις τον Σιφουέντες. Και πας τώρα με βασικό εξάρι Μειτε αναπληρωματικό 6 Σιφουέντες ,βασικό 8 Καμαρά αναπληρωματικός ο Οζντόεφ και την πεντάδα των χαφ συμπληρώνει ο Τσοπούρογλου. Γενάρη φεύγει ο Καμαρά και έρχεται ο Ζαφείρης.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να παμε για Γεναρη. Τωρα ή ποτε.
These users thanked the author Nikodiai for the post (total 3):
Dimitris_L4, Magdi Tolba 4, margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”