HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Η αισθηση μου ειναι οτι θα ειναι πιο ευκολοι οι αγωνες σε σχεση με τους Αυστριακους.
- These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
- Jean Valjean, Kostas_FI
- john4serres
Τέσσερις αγώνες Ευρώπης (αποκλεισμός από Λουντογκόρετς και πρόκριση επί της Σέλμπουρν)Kostas_FI έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 20:27 Άρα, επειδή δεν έχω δει καθόλου Ριέκα, από αυτά που διαβάζω το συμπέρασμα είναι ότι αμυντικά έχει αδυναμίες αλλά επιθετικά είναι επικίνδυνη;
Επίσης ξέρει κάποιος πόσα παιχνίδια έχουν στα πόδια τους αυτοί; Φαντάζομαι έχουν πιο πολύ ρυθμό από μας μιας και έχει ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημά τους
Τρεις αγώνες πρωταθλήματος (νίκη Σλαβεν, ισοπαλία Οσιγιεκ, ήττα Ντιναμο)
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Kostas_FI
Παντως για να εχασε εντος εδρας απτη Σελμπουρν, δεν προκειται για υπερομαδα. Αντε να δουμε. 1-1 ή 1-2 βλεπω, εκτος αν κρατησουμε για 3ο σερι παιχνιδι το 0 πισω, τοτε 0-1
- ΑποστόληςΑ
Μην βιάζεστε να υποτιμήσετε καμιά ομάδα! ΟΚ η Ριέκα δεν είναι κανένα φόβητρο, κι εμένα μου φάνηκε λιγότερο συμπαγής από τους Αυστριακούς, αλλά ούτε εμείς είμαστε στα καλύτερά μας.
- ΑποστόληςΑ
Σε σχεση με τους Αυστριακους εχουν πολυ χειροτερη αμυνα και καπως καλυτερη επιθεση. Λογικα θα εχουμε γκολ και στα δυο ματς, ελπιζω τα περισσοτερα να ειναι δικα μας. 

- john4serres
Οι Αυστριακοί ήταν αρκετά καλοί πίσω.
Σωστές αποστάσεις μεταξύ των τριών στόπερ, ο ψηλός χαφ δεν εκτέθηκε ποτέ να αφήσει χώρους.
Σωστές αποστάσεις μεταξύ των τριών στόπερ, ο ψηλός χαφ δεν εκτέθηκε ποτέ να αφήσει χώρους.