Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εφόσον όντως οι μανατζεράδες έχουν αποφασίσει τον ... πρωκτοδακτυλισμό στους Τσέχους, το να υπάρξει αρνητική εξέλιξη θα είναι μεγαλύτερη έκπληξη κι από τη γκολάρα του μυθικού Τσαντσάρεβιτς απέναντι στα χάρτινα ρετάλια πέρσι.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- wpgoalkeeper
Τα μεταγραφικά σήριαλ δεν καταλήγουν συνήθως καλά στον ΠΑΟΚ. Καλά θυμάμαι ή κάνω λάθος?
-
Θα βαλει οσα εβαλε στη ΒασιλειαChrisNeo έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 22:01 το αστείο είναι ότι ο τσαλοφ όπου και να πάει μάλλον θα κάνει 15 γκολ σεζόν
Όσο παραμένει ο Τσαλόφ και πληρώνεται τεράστιο συμβόλαιο σφίξαμε κύριοι.
Νομίζω οτι απλά μένει γιατί δεν υπήρχε άλλο φόρ πέραν του μικρού και λογω του οτι άργησε να γίνει του Γιακούμ.
Βασικά όποιος υποστηρίζει οτι κάπου κάπως κάποτε ο Τσαλόφ θα πάρει μπρός, θα πρέπει να το δεί σοβαρά και να το ξεχάσει. Δεν υπάρχει παίκτης Τσαλόφ και νομίζω το έχουν πάρει απόφαση (πρώτος και καλύτερος ο Ραζβάν).
Νομίζω οτι απλά μένει γιατί δεν υπήρχε άλλο φόρ πέραν του μικρού και λογω του οτι άργησε να γίνει του Γιακούμ.
Βασικά όποιος υποστηρίζει οτι κάπου κάπως κάποτε ο Τσαλόφ θα πάρει μπρός, θα πρέπει να το δεί σοβαρά και να το ξεχάσει. Δεν υπάρχει παίκτης Τσαλόφ και νομίζω το έχουν πάρει απόφαση (πρώτος και καλύτερος ο Ραζβάν).
-
ΦαντασιώσειςMagpies4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 22:25 Όσο παραμένει ο Τσαλόφ και πληρώνεται τεράστιο συμβόλαιο σφίξαμε κύριοι.
- These users thanked the author Refused1337 for the post:
- Aigle_Noir
-
Ίσως το μεγαλύτερο λάθος αυτού του απίθανου να είναι που έπιασε στο στόμα του την οικογένεια του Ζαφείρη, γι αυτό το μάζεψε αρον αρον ,διαγράφοντας το tweet ωστόσο αυτό πλέον μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα.
Νομίζω ότι ως Τετάρτη πρωί θα ξέρουμε τι γίνεται.
Νομίζω ότι ως Τετάρτη πρωί θα ξέρουμε τι γίνεται.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- epitropos, Unpsofable78
- kataramenos5
Για Ζαφειρη δε ξερω ,ξερω ομως οτι αν τραβηξει καρτα ο Οζντοεφ στην κροατια ,στη ρεβανς θα παμε με 2 χαφ .Στα στοπερ ειμαστε δυσκολα και φορ με τα φευγει μενει του Τσαλοφιδη μια απ τα ιδια.Το ημερολογιο δειχνει 18/8 κι ο ΠΑΟΚ(για ακομα μια φορα ) εχει τεραστια κενα τελος Αυγουστου.Δε τον βλεπω καλα το Ραζβαν.
ΥΓ ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΡΕΕΕΕ
ΥΓ ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΡΕΕΕΕ
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 6):
- Dimitris_L4, Kostas_FI, soigol, smoothcriminal1926, margas, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Αν ο πρόεδρος δεν το αποφασίσει ως Τετάρτη, απλά βλέπω να χαλάει με απόσυρση του ενδιαφέροντος μας. Μετά τρέχουμε
-
Πριν λίγο το inpaok ανέβασε ότι ο Ζαφείρης είναι αρκετά ενοχλημένος με τον πρόεδρο της Σλάβια όπως και η οικογένειά του και ζητούν η μεταγραφή να γίνει εδώ και τώρα. Ενώ εκείνοι μας πέταξαν το κουφό να τον κλείσουμε από τώρα για το Γενάρη.
-
Αν και ο Σαββίδης λέει η τώρα η ποτέ. Πάντως αν υπήρχε ένα σοβαρό plan b δεν θα λεγα όχι για Ζαφείρη το Γενάρη. Μην ξεχνάμε το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του Οζντοεφ και ο Μειτε έχει 1+1.
Για αυτό και ο Μέγας στρατηγός σε μια Ναπολεοντεια κίνηση τακτικής, δεν θα τον χρησιμοποιήσει λεπτό στο ματς. Πριτς...kataramenos5 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 22:32 Για Ζαφειρη δε ξερω ,ξερω ομως οτι αν τραβηξει καρτα ο Οζντοεφ στην κροατια ,στη ρεβανς θα παμε με 2 χαφ .Στα στοπερ ειμαστε δυσκολα και φορ με τα φευγει μενει του Τσαλοφιδη μια απ τα ιδια.Το ημερολογιο δειχνει 18/8 κι ο ΠΑΟΚ(για ακομα μια φορα ) εχει τεραστια κενα τελος Αυγουστου.Δε τον βλεπω καλα το Ραζβαν.
ΥΓ ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΡΕΕΕΕ
Μεταγραφή 12 εκ. για Ιανουάριο δεν παίζει εκτός αν έχεις σεΐχη πρόεδρο. Ο παίκτης πρέπει να έρθει τώρα που τρέχουν όλοι οι στόχοι αλλιώς πάμε για άλλα. Εκτός αν τον Ιανουάριο το συζητάνε για 5-6 που μάλλον ειναι φανταστικό σενάριο.
Από όσα κατάλαβα από τις συνεντεύξεις του παίχτη, πρέπει να είναι τρομερά δεμένος με την οικογένεια του, και οι δηλώσεις του κλόουν που έχουν για πρόεδρο που έκανε στο X και μετά τις κατέβασε πρέπει να τον έχουν κάνει να μουλαρωσει ακόμα πιο πολύ για την μεταγραφή…Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 22:37 Πριν λίγο το inpaok ανέβασε ότι ο Ζαφείρης είναι αρκετά ενοχλημένος με τον πρόεδρο της Σλάβια όπως και η οικογένειά του και ζητούν η μεταγραφή να γίνει εδώ και τώρα. Ενώ εκείνοι μας πέταξαν το κουφό να τον κλείσουμε από τώρα για το Γενάρη.
-
Τωρα που θυμηθηκα το 2011 δοθηκε μεγαλη μαχη με αεκ για Γωργιαδη των Σερρων , με νικη του ΠΑΟΚ. Απο τα μεγαλυτερα σηριαλnkoss έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 22:16 Τα μεταγραφικά σήριαλ δεν καταλήγουν συνήθως καλά στον ΠΑΟΚ. Καλά θυμάμαι ή κάνω λάθος?