Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Προταση ειπανε σημερα ή αυριο. Το αργοτερο πιστευω που θα μαθουμε νεα ειναι αυριο το βραδυ. Ειτε θετικα ειτε αρνητικα.
@The Equalizer σβηστο κιολας μετα δεν εχεί αλλο νοημα η αναρτηση απλως θυμομουν τη στιχομυθιαmakispaspartou έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 16:47Ο ισορροπιστής έχει το mail μου αν θέλεις να σου το δώσει και μιλάμε…prist64 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 15:03 αντε ξεκολλατε,δυο χαφ θα ειχαν ερθει μεχρι τωρα
η προταση εφυγε ή ακομη?
εχουν κι αλλοι σειρα
καλα ο Ιταλος αρδ θα μπηκε στο μεταγραφες ΙΙΙ η μηπως στο ΙΙ
κι αλλοι νοστιμοι που δεν βρηκαν αυτο που εψαχναν θα εμφανιστουν
ΥΓ makispaspartou αν εισαι οντως καρδιολογος,θελω με καποιο τροπο να μιλησουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epitropos την Δευ 18 Αύγ 2025, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο αυτα που λεει ο Κουλιανος παντως παραμενω αισιοδοξος.Ειδικα απο την στιγμη που σημερα αρχισε να πιεζει αρκετα και το μανατζερικο γραφειο.
-
Κοιτα βασικα ψαχνω συγκεκριμενα βιντεο που δεν δείχνουν χαιλαιτς, ειναι ολοκληρα απο εναν συγκεκριμενο αγωνα με ολες τις επαφες του παίχτη. Παλιο τετοιο βιντεο του βραζιλιανου δεν βρισκω. Προσφατα υπάρχουν καποια οπως αυτο:danirifle έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:45 ρε συ black στα βίντεο του μαρκαντώνη, ίδια χαρακτηριστικά υπάρχουν
άσχετα που όταν ήρθε, ήταν τραυματίας και δεν έδειξε τίποτα απολύτως
Μια βασικη διάφορα ειναι οτι ειναι πολυ πιο στατικός και με το που παιρνει μπάλα ψαχνει την πασα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 18 Αύγ 2025, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author black death for the post:
- magdy
-
εννοω οτι οταν εχει μπροστα του αντιπαλο δεν παει στο ενας με εναν. ουτε στην σωματικη επαφη ευκολα και προτιμαει να ξεφορτωνεται την μπαλα διπλα. Το ακριβώς αντιθετο απο αυτο π κανει ο Μειτε που ανοιγει διαδρομους απελευθερωνεται απο τους αντιπαλους και δημιουργει επικινδυνες καταστασεις. Αυτο ειδα αυτο λεω. Και φυσικα το υψος του δεν με προδιαθετει θετικα. Αυτη ειναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πιθανως αμπαλη ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.black death έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:45Τι εννοείς δεν παει κατα μετωπον; Καινούριος ορος αυτός;hariskastoria έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:42 Στα βιντεο δεν δειχνει ενθαρρυντικα στοιχεια. Δεν παει κατα μετωπον και στο ελληνικο ορωταθλημα με τους κλειστους χωρους και το ατιμωρητο ξυλο θα ειναι περισσοτερη ωρα ξαπλα στο χορταρι παρα ορθιος
Σε ολες τις επαφες καθετη κινηση κανει.
-
Ο κουλιανος λεει οτι πιέζει ασφυκτικά και η Wasserman για την μεταγραφή και οτι ανέλαβαν να βρουν παικτη στην σλαβια για τον αφήσει
- These users thanked the author Dimitrisk4 for the post (total 3):
- Azrael, magdy, Kabamaru11
-
φίλε δύσκολο (εώς αδύνατο θα έλεγα) και οι δύο γιατί και ο Μαροκινός θα είναι με αγορά γύρω στα 4-5εκ, ενώ και σαν χαρακτηριστικά είναι περίπου το ίδιο. Αυτό που εγώ διάβασα είναι ότι είναι η εναλλακτική του Ζαφείρη και ότι έχει ικανοποιήσει και έχει πάρει έγκριση από όλους όσους ασχολούνται με τις μεταγραφές (σκάουτινκγ, προπονητή, διοίκηση, κτλ)magdy έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:36 Ολοι εχουμε κολλήσει με Ζαφείρη αλλα ο Μαροκινος ειναι επισης πολυ καλος κυριως στα μαρκαρίσματα οπως ειδα στα βιντεο και αν δειτε τα στατιστικά, στις ανακτησεις ειναι εξαιρετικος. Το ξαναειπα, ενας πιο μπαλατος Σιωπης φαινεται σε μενα. Αν κλεισουν και οι δυο αποκτουμε ταχυτητα και ντριπλα στο κεντρο. Βεβαια ξεχαστε τις κεφαλιές ειναι ζουμπαδες και οι δυο.
Πιστευω οτι αυριο θα κλεισει ο Ζαφ.
- These users thanked the author dimitris7777 for the post:
- magdy
Έχω ξεκινήσει να βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία απόρριψης από την πλευρά της Σλάβια, οτιδήποτε άλλο θα είναι μεγάλη έκπληξη.
Ας φέρουν τον Μαροκινό και ένα παιχταρα στοπερ και θα είμαι οκ. Βαθιά μέσα μου θα ελπίζω και σε ένα 6αρι πιο γρήγορο από Μειτε αλλά....
Ας φέρουν τον Μαροκινό και ένα παιχταρα στοπερ και θα είμαι οκ. Βαθιά μέσα μου θα ελπίζω και σε ένα 6αρι πιο γρήγορο από Μειτε αλλά....
- These users thanked the author omerta76 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, magdy, smoothcriminal1926
Τα στατιστικά που ειδα λενε καλη ανακτηση, πολυ καλη ακρίβεια πασας, πολλες κερδισμένες μονομαχίες, σουτ μηδεν, τελειωματα μηδεν. Και οτι βλεπετε με τα βιντεο, φαινεται να μην χανει την μπαλα χωρις φαουλ.black death έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:50Κοιτα βασικα ψαχνω συγκεκριμενα βιντεο που δεν δείχνουν χαιλαιτς, ειναι ολοκληρα απο εναν συγκεκριμενο αγωνα με ολες τις επαφες του παίχτη. Παλιο τετοιο βιντεο του βραζιλιανου δεν βρισκω. Προσφατα υπάρχουν καποια οπως αυτο:danirifle έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:45 ρε συ black στα βίντεο του μαρκαντώνη, ίδια χαρακτηριστικά υπάρχουν
άσχετα που όταν ήρθε, ήταν τραυματίας και δεν έδειξε τίποτα απολύτως
Μια βασικη διάφορα ειναι οτι ειναι πολυ πιο στατικός και με το που παιρνει μπάλα ψαχνει την πασα.
Τι να πω, δεν ειναι Ζεφειρης παντως
Είναι πολλά τα λεφτά μεγάλη η προμήθειαDimitrisk4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:51 Ο κουλιανος λεει οτι πιέζει ασφυκτικά και η Wasserman για την μεταγραφή και οτι ανέλαβαν να βρουν παικτη στην σλαβια για τον αφήσει
Αν ισχύει αυτό είναι καλό νέο.Dimitrisk4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:51 Ο κουλιανος λεει οτι πιέζει ασφυκτικά και η Wasserman για την μεταγραφή και οτι ανέλαβαν να βρουν παικτη στην σλαβια για τον αφήσει
Εγώ λέω να μπει ο Παππάς στο σλαβιομανια και να τους ξεκινήσει τους γρίφους για τον νέο παίκτη.icue έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:58Αν ισχύει αυτό είναι καλό νέο.Dimitrisk4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:51 Ο κουλιανος λεει οτι πιέζει ασφυκτικά και η Wasserman για την μεταγραφή και οτι ανέλαβαν να βρουν παικτη στην σλαβια για τον αφήσει
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 6):
- Ορτζονικίδης, Nikodiai, margas, Azrael, Σουριναμέζος, zaffodb
Οι επαΐοντες λένε πως δεν μπορείς να κρατήσεις παίκτη με 600.000 συμβόλαιο όταν δέχεται πρόταση 1,5 εκατομμυρίου.
Συνεπώς , αν όσα διαβαζουμε ειναι αλήθεια, είναι κυριως θέμα Ζαφείρη και μάνατζερ να πιέσουν την κατάσταση.
Συνεπώς , αν όσα διαβαζουμε ειναι αλήθεια, είναι κυριως θέμα Ζαφείρη και μάνατζερ να πιέσουν την κατάσταση.
- Dimitris_L4
ο Μαροκινος παντως δεν εκανε προετοιμασια συμφωνα με τους Γαλλους...