Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Το γκαζζεττα ανέβασε άρθρο μόλις
Την ώρα που στον ΠΑΟΚ περιμένουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του, ο Χρήστος Ζαφείρης δηλώνει χαρούμενος στη Σλάβια Πράγας και κλείνει το... μάτι για επιστροφή στην Ελλάδα στο μέλλον.
Στασιμότητα έχει παρατηρηθεί στην υπόθεση μεταγραφής του Χρήστου Ζαφείρη στον ΠΑΟΚ, παρά την αισιοδοξία που ανάβλυζε πριν από μερικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Οι Τσέχοι άλλωστε έχουν αποδειχθεί «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις και δεν έχουν διευκολύνει το έργο για τον Δικέφαλο του Βορρά που έχει αρχίσει να εξερευνά παράλληλα κι εναλλακτικές περιπτώσεις.
Στο μεταξύ ο ίδιος ο Ζαφείρης παραχώρησε δηλώσεις στο «Oneplay Sport» της Τσεχίας, όπου μίλησε για τη σημαντική σεζόν που ακολουθεί για τη Σλάβια Πράγας, τονίζοντας πως θέλει να αγωνιστεί φέτος στο Champions League και να κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με τα χρώματα της Σλάβια.
«Για μένα είναι σημαντικό να αγωνίζομαι κάπου που νιώθω άνετα και ακολουθεί μια σημαντική σεζόν. Είμαι χαρούμενος, θέλω να είμαι με το κλαμπ για αυτή τη χρονιά στο Champions League. Θέλω να καταφέρω τα ίδια. Θέλω να κατακτήσω το νταμπλ στην Τσεχία και να τα πάω καλά με την ομάδα στο Champions League» τόνισε στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξή του.
Παράλληλα ωστόσο παραδέχθηκε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αφήνοντας ανοικτές τις επιλογές του για το μέλλον: «Δεν ξέρω τί θα γίνει στο μέλλον. Κάποια στιγμή θέλω να παίξω στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω πότε θα συμβεί αυτό».
Την ώρα που στον ΠΑΟΚ περιμένουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του, ο Χρήστος Ζαφείρης δηλώνει χαρούμενος στη Σλάβια Πράγας και κλείνει το... μάτι για επιστροφή στην Ελλάδα στο μέλλον.
Στασιμότητα έχει παρατηρηθεί στην υπόθεση μεταγραφής του Χρήστου Ζαφείρη στον ΠΑΟΚ, παρά την αισιοδοξία που ανάβλυζε πριν από μερικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Οι Τσέχοι άλλωστε έχουν αποδειχθεί «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις και δεν έχουν διευκολύνει το έργο για τον Δικέφαλο του Βορρά που έχει αρχίσει να εξερευνά παράλληλα κι εναλλακτικές περιπτώσεις.
Στο μεταξύ ο ίδιος ο Ζαφείρης παραχώρησε δηλώσεις στο «Oneplay Sport» της Τσεχίας, όπου μίλησε για τη σημαντική σεζόν που ακολουθεί για τη Σλάβια Πράγας, τονίζοντας πως θέλει να αγωνιστεί φέτος στο Champions League και να κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με τα χρώματα της Σλάβια.
«Για μένα είναι σημαντικό να αγωνίζομαι κάπου που νιώθω άνετα και ακολουθεί μια σημαντική σεζόν. Είμαι χαρούμενος, θέλω να είμαι με το κλαμπ για αυτή τη χρονιά στο Champions League. Θέλω να καταφέρω τα ίδια. Θέλω να κατακτήσω το νταμπλ στην Τσεχία και να τα πάω καλά με την ομάδα στο Champions League» τόνισε στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξή του.
Παράλληλα ωστόσο παραδέχθηκε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αφήνοντας ανοικτές τις επιλογές του για το μέλλον: «Δεν ξέρω τί θα γίνει στο μέλλον. Κάποια στιγμή θέλω να παίξω στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω πότε θα συμβεί αυτό».
Αν κατι με κανει αισιοδοξο ειναι ο χρονος που διαλεξαν να ξανα ανεβασουν οι Τσεχοι την συνεντευξη του Ζαφειρη. Μετα τα η Σλαβια πανω απο ολα του αυτοφορακια, βαλε και ενα βιντεο να δειξουμε οτι ο παικτης αυτα μας ελεγε τοτε, αρα ριξτε το μπινελικι στον παικτη.
Δεν θα το ελεγα σοφη κινηση αν οντως θελουν να τον κρατησουν να τον κρεμανε στα μανταλακια.
Δεν θα το ελεγα σοφη κινηση αν οντως θελουν να τον κρατησουν να τον κρεμανε στα μανταλακια.
Φωτογραφία εξωφύλλου έχει ανεβάσει και τα γράφει αυτά.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:24Που τα λεει ολα αυτα?γτ στα σχολια κατω απο τη φωτο δν βλεπω κτ..Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:23 Πάντως και ο πανακας λέει ότι λένε και οι άλλοι. Ότι ο παίκτης δεν έκλεισε ακόμα ότι πίεζε και πιέζει πάρα πολύ. Δεν έχει ξαναδεί τέτοια πίεση άλλη φορά. Μαζί του και ο ΠΑΟΚ. Και πως θα του αξίζει η θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο όταν με το καλό.
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- Dimitris_L4
- PAOK - 1926-
Υπαρχει πληροφορια οτι πλησιαζει ..λιγο υπομονη..λιγο εμεινε..
- These users thanked the author PAOK - 1926- for the post (total 3):
- margas, paoki19, paok apo epilogi
-
Αυτό το άρθρο του gazzetta με κάνει να μην είμαι καθόλου αισιόδοξος πλέον
- These users thanked the author ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ for the post (total 2):
- Dimitris_L4, margas
- pagotatzis
Γιατί το γαζετα ανεβάζει μόλις τώρα
Δηλώσεις του παίχτη ότι φέτος θέλει Νταμπλ με Σλαβια και ΤσουΛου ;
Είναι παλιές δηλώσεις ;
Δηλώσεις του παίχτη ότι φέτος θέλει Νταμπλ με Σλαβια και ΤσουΛου ;
Είναι παλιές δηλώσεις ;
στειλε μου το email του makispaspartou στο μέηλ της εγγραφηςEqualizer έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:02 Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γαμ.. ο 15υγουστος μας χάλασε την ωραία ατμόσφαιρα
Τζάμπα κενό, μαύρη τρυπα σε ακόμα ένα απολαυστικό μεταγραφικό θέρος
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως καργιολη Αυγουστε
merci
Το γκαζέτα δεν έχει ιδέα, μην ξεχνάμε πως και αυτό πριν 1 βδομάδα έβγαλε ανακοίνωση πως έκλεισε ο Ζαφείρης. Αν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ότι η συνέντευξη είναι παλία, τους αξίζει ξανά ένα πέρασμα από κάποια σχολή δημοσιογραφίας...ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:28 Αυτό το άρθρο του gazzetta με κάνει να μην είμαι καθόλου αισιόδοξος πλέον
Μη μου πεις του Αμπατζή;PAOK - 1926- έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:26 Υπαρχει πληροφορια οτι πλησιαζει ..λιγο υπομονη..λιγο εμεινε..![]()

- These users thanked the author paoki19 for the post:
- pagotatzis
Ναι ειναι απο τις αρχες του καλοκαιριου. Απλα ενταξει στο γκαζετα δεν ασχοληθηκαν ιδιαιτερα.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- navigator11, paoki19
-
Δεν με ψηνει ο Μποσουαρι τουλαχιστον σαν εναλλακτικη του Ζαφειρη .Φαινεται και στο βιντεο οτι δεν παει κατα μετωπον .Οταν βρει παικτες μπροστα τη σπαει .Καλος κοφτης αλα Βιτολο αλλα μεχρι εκει.Θες διεμβολιστη που να δημιουργει κενους χωρους και να μην ξερουν ποιον να πρωτοπιασουν.
- pirate_salonica
Πάντως, θα περίμενε κάποιος να δουλεύεται ταυτόχρονα και του στόπερ, γιατί δε μένουν πολλές μέρες... αλλά ΠΑΟΚ αφού
- These users thanked the author pirate_salonica for the post:
- Scotch4
Πάντως και ο Μαροκινός φαίνεται καλός παίκτης, από καλό πρωτάθλημα και σε πολύ καλή ηλικία.