Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ίσως στο λάιβ του Κουλιανου να γίνουμε σοφότεροι. Πως μπορώ να το δω?? Ξέρει κανείς???
στο τικτοκPaok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 17:49 Ίσως στο λάιβ του Κουλιανου να γίνουμε σοφότεροι. Πως μπορώ να το δω?? Ξέρει κανείς???
- Dimitris_L4
Σε ποιον παγκο?? τν δικο μας ή της Σλαβια?? ο Ραγκατσης ελεγε οτι κλεινει μεχρι τν 15Αυγουστο...
- Unpsofable78
Εγώ απορώ. Πώς βγάζετε τέτοια συμπεράσματα;Panx Romana έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 17:39 Από την στιγμή που τα δύο άτυπα γραφεία τύπου (24 και sdna )
βγάζουν το ίδιο άρθρο την ίδια στιγμή ο παίκτης είναι πολύ κοντά αν δεν έχει ήδη κλείσει
Εγώ αυτό καταλαβαίνω
Ή συνέντευξη είναι φρέσκια. Τι πιο λογικό να την ανεβάσουν; Τίποτα απολύτως δεν σημαίνει. Η αναδημοσιευση των δηλώσεων του ανωμαλου προέδρου σήμαινε ότι χάλασε και η αναδημοσιευση της συνέντευξης του Ζαφείρη ότι έκλεισε;
Όσον αφορά την πηγή του φρουρού τον Παντελή Αμπατζη, είναι ο τεχνικός και συνεργάτης επί πολλά χρόνια του Ραγκατση στις εκπομπές που κάνει. Πλέον στους betarades. Νομίζω ότι ο Αμπατζης ποτέ δεν αποτέλεσε πηγή αξιόπιστων πληροφοριών, όπως και ο πολύ αγαπητός κατά τα άλλα Ραγκα.
Οπότε ας μην δημιουργούμε πάλι μόνοι μας προσδοκίες.
Εκτός αν υπάρχει λόγος που το επιδιώκουμε.
Λίγη ψυχραιμία και υπομονή και σύντομα θα έχουμε οριστική εξέλιξη.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- tzo_1926, Scotch4
- Dimitris_L4
Δωστε καμια ενημερωση για εμας που δν εχουμε τικ τοκmargas έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 17:49στο τικτοκPaok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 17:49 Ίσως στο λάιβ του Κουλιανου να γίνουμε σοφότεροι. Πως μπορώ να το δω?? Ξέρει κανείς???
Η συνέντευξη του Ζαφείρη προφανώς εχει δοθεί νωρίτερα μεσα στο καλοκαίρι, οπότε δεν ειναι να την παίρνουμε σοβαρά υπόψιν
O Χωριανόπουλος που είναι σχετικά έγκυρος στα μεταγραφικά, λέει ότι κινούμαστε για τον Μαροκινό τον κοντούλη.
- Panx Romana
Για το ότι την έβγαλαν σαν πρώτο θέμα την ίδια χρονική στιγμήUnpsofable78 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 17:50Εγώ απορώ. Πώς βγάζετε τέτοια συμπεράσματα;Panx Romana έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 17:39 Από την στιγμή που τα δύο άτυπα γραφεία τύπου (24 και sdna )
βγάζουν το ίδιο άρθρο την ίδια στιγμή ο παίκτης είναι πολύ κοντά αν δεν έχει ήδη κλείσει
Εγώ αυτό καταλαβαίνω
Ή συνέντευξη είναι φρέσκια. Τι πιο λογικό να την ανεβάσουν; Τίποτα απολύτως δεν σημαίνει. Η αναδημοσιευση των δηλώσεων του ανωμαλου προέδρου σήμαινε ότι χάλασε και η αναδημοσιευση της συνέντευξης του Ζαφείρη ότι έκλεισε;
Όσον αφορά την πηγή του φρουρού τον Παντελή Αμπατζη, είναι ο τεχνικός και συνεργάτης επί πολλά χρόνια του Ραγκατση στις εκπομπές που κάνει. Πλέον στους betarades. Νομίζω ότι ο Αμπατζης ποτέ δεν αποτέλεσε πηγή αξιόπιστων πληροφοριών, όπως και ο πολύ αγαπητός κατά τα άλλα Ραγκα.
Οπότε ας μην δημιουργούμε πάλι μόνοι μας προσδοκίες.
Εκτός αν υπάρχει λόγος που το επιδιώκουμε.
Λίγη ψυχραιμία και υπομονή και σύντομα θα έχουμε οριστική εξέλιξη.
τα δύο συγκεκριμένα site
Εγώ όταν είδα τον τίτλο της συνέντευξης, σκέφτηκα ότι τον μεταπείσανε οι Τσέχοι...
Αν δε γινόταν τόσο σήριαλ δε θα ειμασταν στα κάγκελα τόσο..
Αν δε γινόταν τόσο σήριαλ δε θα ειμασταν στα κάγκελα τόσο..