Μακη εχεις ιατρειο σαλονικη? Να περασω για ενα τσεκ απ!makispaspartou έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:08Δεν ήξερα ότι είχα να αντιπαρατεθώ στον γκουρού των οικονομικών. Φαντάζομαι ότι έβγαλες το London School of Economics. Επίσης δυστυχώς δεν έχω διευθύνει ποτέ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε γνώριζα ότι για να έχω άποψη έπρεπε να είχα περάσει από το πόστο αυτο. Δυστυχώς όντας 41 και έχοντας ζήσει όλες τις εποχές που αναφέρεις στο απλό ποστάρισμα σου κατάφερα να γίνω ένας φτωχός πλην τίμιος καρδιολόγος και ναι το ιατρείο μου που φορολογικά επιχείρηση θεωρείται μάλλον μου το διευθύνει άλλος.. Σε κάθε περίπτωση που να συγκριθώ μαζί σου.. Ζητώ συγγνώμη που εξέφρασα άποψη , θα κάθομαι και θα διαβάζω απλά αναλυτές σαν και εσένα να μου μαθαίνουν τα πράγματα.epitropos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:41 Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Λες και είναι καλύτερο να λέμε λόγια του αέρα και ευχολόγια. Ναι θεωρητικά μπορεί να φέρει και τον Γιαμαλ για αλλαγή του Τάισον τι πάει να πει αυτό .. τεσπά δεν ασχολούμαι άλλο δεν έχει κανένα νοημα
ΥΓ @makispaspartou αν διαβάσεις τις αναρτήσεις μας θα καταλάβεις ποιος κάνει μάθημα παοκτσηδοφροσηνης σε ποιον
ΥΓ2 ξέρω πάρα πολύ καλά τι έχει κάνει ο Σαββίδης και επίσης θα το καταλάβαινες αν διάβασες τι έγραψα πέρα από τις υποκειμενικές σου αντιλήψεις, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχεις καμία ιδέα από λειτουργία εταιρίας και μάλιστα Ποδοσφαιρικής με ότι έξτρα υποχρεώσεις αυτό συνεπάγεται
Υγ3 οπαδός είμαι και ήμουν ξέχασα από ποτέ.. είναι εντελώς διαφορετικό το να έχω απαιτήσεις και εντελώς διαφορετικό να λέω ότι να ναι πράγματα μη πραγματοποιήσιμα απλά για να πω κάτι, να το παίξω κάποιος και να κραξω, γιατί πολύ απλά αυτό δεν είναι εφικτό για την ομάδα τουλάχιστον αυτή τη στιγμή
ΥΓ4 ξαναλέτε πολλοί για έσοδα από μεταγραφές επειδή αυτό γράφει το τρανσφερμαρκ και δημιουργείτε αφηγήματα ενώ παρά πολλές αναλύσεις έχουν γίνει στα τοπικά που πρέπει για το πώς δουλεύουν οι μεταγραφές, οπότε δεν έχει νόημα καν να το σχολιάσω περαιτέρω αυτό.. τι να πω καλημέρα και καλή συνέχεια διακοπων
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- These users thanked the author hariskastoria for the post:
- makispaspartou
Μου αρέσει πάντως που γίνεται συζήτηση για το 5ο χαφ, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το 4ο χαφ.
- These users thanked the author Special 4 for the post (total 10):
- Developer4, pagotatzis, vasgias, epitropos, Blackgr4, WestBlock4, margas, Panx Romana, TylerDurden, st4this
-
Δεν διαφωνω, αρκει να δουλευονται παραλληλα ολες οι αλλες υποθεσεις και να προλαβουμε να φερουμε στοπερ και φορ αν αποχωρησει ο Τσαλωφ. Εγω θελω και 5ο χαφ αλλα οκ...sourmenetes έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:14Αν...hariskastoria έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:58Το θεμα δλδ ειναι το τι θα λεγαμε και τι θα μας εφταιγε? Δηλαδη αυτο αντιλαμβανεσαι απο το ποστ μου? Οτι ψαχνω να βρω κατι να διαμαρτυρηθω?sourmenetes έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:44
Και αν έρχονταν τα 2 χαφ μπορεί να λέγαμε γιατί φεραμε αυτούς...
Όλο κάτι θα μας φταίει..
Το θεμα ειναι τι θα λειτουργησει σε οφελος της ομαδας. Αν η αποκτηση του Ζαφειρη εξαντλησει τα χρονικα περιθωρια για αποκτηση των υπολοιπων παιχτων ποιο ακριβως θα ειναι το κερδος? Ποιο θα ειναι το κερδος αν η ομαδα ξεκινησει τη σεζόν με καποιο σοβαρο κενο στο ροστερ? Πως θα αναδειχθει ο Ζαφειρης και ο Ντελιας αλλα και οι υπολοιποι παιχτες αν το συμολο τελικα παρουσιαστεί με κενα και κανει ασχημη σεζον? Αν κανει μια σεζον οπως η περσινη για παραδειγμα.
Ενω αν πηγαιναμε σε αποκτηση 2 χαφ ηλικιας 26-27 απο αυτους π ανεφερα και εντος μπατζετ θα ημασταν και παιζει να ηταν ηδη εδω, και καλο μακριπροθεσμα μπορει να εκανε στην ομαδα.
Επισης δεν θυμαμαι ποτε καποιος να γκρινιαξς για κινησεις που γιναν εγκαιρως και με ποδοσφαιρικη λογικη. Μονο για κατι κινησεις τυπου Μπακαγιοκο Κολλει κλπ γκρινιαζει ο κοσμος και στο τελος αποδεικνυεται σωστος.
Αν..
Αν..
Με το αν δε γίνεται δουλειά...
Η ομάδα κινήθηκε και κινειται στα θέλω Του λουτσεσκου που τόσα χρόνια διαμαρτυρομαστε γιατί δε τον ακούν..
Εφόσον έρθει ο Ζαφείρης πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να μην παίξει αυτό το παιδί και να μη σου βγει.
Πας να κάνεις κάτι το μεγάλο, έχεις τη δυνατότητα να φερεις αυτόν τον παίκτη, δε γινεται να κάτσεις πίσω εφόσον την έφερες στα μέτρα σου την υπόθεση.
-
Το θέμα είναι να μην φτάσουμε 2 Σεπτεμβρίου να κατηγορούμε τους πάντες και τα πάντα.
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να γίνουν πραγματάκια , Ζαφειρης θα λέγεται δεν ξέρω , πρέπει χαφ , στόπερ και ίσως φορ να είναι προ των πυλών ..
Η διοίκηση έχει ανεβάσει τις προσδοκίες κακά τα ψέματα , έχει θέσει ψηλά τους στόχους, οπότε πρέπει να φανεί συνεπής και αντάξια της αμέριστης στήριξης του κόσμου.
Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες, δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε παίζεται κάτι. Εξασφαλίσαμε τους ευρωπαϊκούς ομίλους , έχουμε αργήσει χαρακτηριστικά με την δικαιολογία ότι κυνηγάμε υψηλούς στόχους παικτών ας σπάσουμε επιτέλους αυγά να κάνουμε τη ρημάδα την ομελέτα.
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να γίνουν πραγματάκια , Ζαφειρης θα λέγεται δεν ξέρω , πρέπει χαφ , στόπερ και ίσως φορ να είναι προ των πυλών ..
Η διοίκηση έχει ανεβάσει τις προσδοκίες κακά τα ψέματα , έχει θέσει ψηλά τους στόχους, οπότε πρέπει να φανεί συνεπής και αντάξια της αμέριστης στήριξης του κόσμου.
Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες, δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε παίζεται κάτι. Εξασφαλίσαμε τους ευρωπαϊκούς ομίλους , έχουμε αργήσει χαρακτηριστικά με την δικαιολογία ότι κυνηγάμε υψηλούς στόχους παικτών ας σπάσουμε επιτέλους αυγά να κάνουμε τη ρημάδα την ομελέτα.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
- Jim_Chatz, Nassos
Μπορεί οι μεταγραφές να λήγουν στις 12/9 και αργότερα για ελεύθερους, αλλά η προθεσμία για δήλωση λίστας στο league stage είναι στις 2/9 τα μεσάνυχτα. Οπότε να μην υπολογίζουμε οτιδήποτε τυχόν γίνει μετά τις 2/9. Ποιος σοβαρός παίκτης και με φιλοδοξίες θα έρθει χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετχής σε ευρωπαϊκούς αγώνες;
Για τον Ζαφείρη δεν ξέρω πλέον τί να πω, αλλά αν στραβώσει σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, να κλείσουμε την μεταγραφή από τώρα για τον Γενάρη παίρνοντας τις υπογραφές και της Σλάβια και του παίκτη. Ποδοσφαιρικά στις 4 γραμμές, επικοινωνιακά και ψυχολογικά θα είναι μεγάλη απώλεια αν αδρανήσουμε και τον χειμώνα τον πουλήσει η Σλάβια σε άλλη (Ελληνική) ομάδα.
Αυτό που δυστυχώς φαίνεται είναι το ότι έχουμε 4 αγώνες σε 10 μέρες, στους οποίους φαίνεται να πηγαίνουμε με 3 χαφ εκ των οποίων ο ένας έχει θέμα με κάρτες στην Ευρώπη και με 3 κεντρικούς αμυντικούς.
Για τον Ζαφείρη δεν ξέρω πλέον τί να πω, αλλά αν στραβώσει σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, να κλείσουμε την μεταγραφή από τώρα για τον Γενάρη παίρνοντας τις υπογραφές και της Σλάβια και του παίκτη. Ποδοσφαιρικά στις 4 γραμμές, επικοινωνιακά και ψυχολογικά θα είναι μεγάλη απώλεια αν αδρανήσουμε και τον χειμώνα τον πουλήσει η Σλάβια σε άλλη (Ελληνική) ομάδα.
Αυτό που δυστυχώς φαίνεται είναι το ότι έχουμε 4 αγώνες σε 10 μέρες, στους οποίους φαίνεται να πηγαίνουμε με 3 χαφ εκ των οποίων ο ένας έχει θέμα με κάρτες στην Ευρώπη και με 3 κεντρικούς αμυντικούς.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post:
- MagdiTolba
-
Δε νομίζω ότι έχει νόημα όλο αυτό το σπαμ που κάνετε οι περισσοτεροι.
1,5 μήνα πριν τα γράφαμε.
"Μη φτάσουμε πάλι 31 Αυγούστου και ψάχνουμε 3 παίχτες για βασικους" όπως πέρυσι.
Άτομα που έλεγαν "χαλάρωσε αρχές Ιουλίου είναι ακόμα" βγαίνουν και γκρινιάζουν τώρα.
Πλέον δεν έχει νόημα να γίνεται η συζήτηση για το τι θα έπρεπε να γίνει και ότι πρέπει να κάνουμε κινήσεις άμεσα.
Αν έχετε κάποια πληροφορία για κάτι πείτε την. Αλλά είναι ανούσιο και ψυχοφθόρο να γράφετε πλέον 18 Αυγούστου τι θα έπρεπε να γίνει κτλ.
1,5 μήνα πριν τα γράφαμε.
"Μη φτάσουμε πάλι 31 Αυγούστου και ψάχνουμε 3 παίχτες για βασικους" όπως πέρυσι.
Άτομα που έλεγαν "χαλάρωσε αρχές Ιουλίου είναι ακόμα" βγαίνουν και γκρινιάζουν τώρα.
Πλέον δεν έχει νόημα να γίνεται η συζήτηση για το τι θα έπρεπε να γίνει και ότι πρέπει να κάνουμε κινήσεις άμεσα.
Αν έχετε κάποια πληροφορία για κάτι πείτε την. Αλλά είναι ανούσιο και ψυχοφθόρο να γράφετε πλέον 18 Αυγούστου τι θα έπρεπε να γίνει κτλ.
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
- Azrael, Panx Romana, Theios
Στην 3η πρόταση θα φανούν οι προθέσεις τους. Εφόσον δεν υπάρχει κάποια πρόσταση αυτή τη στιγμή στο τραπέζι, τι θα μπορούσε να προκύψει.
Όσο οι ημέρες περνάνε και η πίεση του παίκτη αυξάνεται, στην 3η πρόταση θα γίνει η όποια εξέλιξη. Καλά κάνει και περιμένει η ΠΑΕ.
Ας τους να χάσουν μερικούς βαθμούς, να γίνουν τα αποδυτήριά τους οτι να'ναι, και μετά κάντους μια πρόταση.
Τα λογιστικά βιβλία της προκαλούν γέλιο.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποφευχθούν οι όποιοι περιορισμοί.
Όσο οι ημέρες περνάνε και η πίεση του παίκτη αυξάνεται, στην 3η πρόταση θα γίνει η όποια εξέλιξη. Καλά κάνει και περιμένει η ΠΑΕ.
Ας τους να χάσουν μερικούς βαθμούς, να γίνουν τα αποδυτήριά τους οτι να'ναι, και μετά κάντους μια πρόταση.
To είδαμε με τη Σίτι που ακόμη και σήμερα δε γεμίζει το γήπεδό (χτισμένο και χαρισμένο απο το Κράτος) της, ενώ επι 15 χρόνια αγόραζε τα πάντα και ξόδευε όσα η Ρεάλ και η Μπάρτσα μαζί σε κάθε μεταγραφική περίοδο.epitropos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:41Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι άλλο.
Τα λογιστικά βιβλία της προκαλούν γέλιο.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποφευχθούν οι όποιοι περιορισμοί.
-
Μα έχει ήδη τον Τσοπούρογλου που στα φιλικά ο Ράζβαν έδειξε ότι σε κάποιο βαθμό τον εμπιστεύεται. Αυτός μπορεί άνετα να είναι ο 5ος χαφ. Να πω και κάτι άλλο που ίσως μερικοί γελάσετε. Λέτε ότι δεν έχουμε χαφ αντικαταστάτη του Μεϊτέ που να μπορεί να σταθεί μπροστά από τα στόπερ. Εγώ λέει έχουμε και είναι ο Θυμιάνης. Άσχετα που ήταν άτυχος και τραυματίστηκε κει έχασε όλη την προετοιμασία. Όταν τον αποκτήσαμε είχε μιλήσει γι' αυτόν ο Τεννές και είχε πει ότι είναι πολύ καλός παίκτης και μάλιστα τον χαρακτήρισε στο στυλ του Μεϊτέ (ξέρω, ξέρω ποιός Θυμιάνης τώρα....). Εάν λοιπόν δεν κάνει ούτε για 5ο-6ο χαφ, τι τον κρατάμε, πρέπει να τον δώσουμε. Εγώ για τέτοιο ρόλο συμπληρωματικού τον εμπιστεύομαι. Ίσως ο Λουτσέσκου βλέπει πράγματα στις προπονήσεις (πχ από Τσοπούρογλου) και δε θέλει 5ο χαφ με μεταγραφή που να θέλει ρόλο και χρόνο βασικού. Ας σεβαστούμε ότι αυτός ξέρει καλύτερα πως να κρατήσει την ισορροπία μέσα στην ομάδα και τ' αποδυτήρια!!Michael Scott έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:10 Εγω εχω τόση εμπιστοσύνη στις ακαδημίες μας που πιστεύω οτι οποιοσδήποτε χαφ απο την κ19 ή τον ΠΑΟΚ Β μπορει να σταθεί ως 5ος.
Μας εχει βαρεσει η ελειψη μεταγραφων στο κεφαλι μου φαινεται. Σιτι διαβαζω, ρεαλ διαβαζω το εχουμε παει αλλου.
Αντε ρε κλειστε παικτες επιτελους εχουμε θολωσει εντελως. Μια ο ΑΣ μια το γηπεδο μια ο Ντελιας μια το ενα μια το αλλο.
ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ.
Αντε ρε κλειστε παικτες επιτελους εχουμε θολωσει εντελως. Μια ο ΑΣ μια το γηπεδο μια ο Ντελιας μια το ενα μια το αλλο.
ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- theodorsalonika, margas
- pagotatzis
Το inpaok αναφέρει ότι οι Ιταλοί φέρνουν ένα ΝΕΟ ονομας στο προσκήνιο !
καημένοι όταν εμείς συζητούσαμε για τον συγκεκριμένο
και απορρίψαμε την περίπτωση του εσείς ε οχετέ μαύρα μεσάνυχτα !
ΠΑΟΚμανια φορ εβερ
και απορρίψαμε την περίπτωση του εσείς ε οχετέ μαύρα μεσάνυχτα !
ΠΑΟΚμανια φορ εβερ
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 4):
- Grimson4, burbu, margas, Gazza08
το προβλημα εινια οτι δεν ειναι οικονομικο ζητημα.. δεν θελουν να τον δωσουν.. απλα.. 15 μερες το ξερουμε εμεις και αλλες 15 αυτοι.. συνολο ενα μηνα και δεν μπορει η σλαβια να βρει παικτη.. ? μας δουλευουν??
βεβαια οτι δεν λυνεται με λεφτα.. λυνεται με περισσοτερα..
- These users thanked the author Demir for the post:
- Magdi Tolba 4
-
Demir αυτό ακριβώς!Βέβαια οι προτάσεις που χουν κάνει για τον Βετλεσεν και τον άλλον τον σλοβακο είναι....γελοίες. Γιαυτό αποριφτηκαν από τις ομάδες τους .Επειδή είναι ματζιρηδες!1 μήνα και θες να πάρεις αντικαταστατη με..πορδές. Ρε πουστη 12 χαρτιά θα πάρεις παλιοκαρμοιρη και θες να ξοδέψεις 2-3 μόνο?Demir έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 13:07 το προβλημα εινια οτι δεν ειναι οικονομικο ζητημα.. δεν θελουν να τον δωσουν.. απλα.. 15 μερες το ξερουμε εμεις και αλλες 15 αυτοι.. συνολο ενα μηνα και δεν μπορει η σλαβια να βρει παικτη.. ? μας δουλευουν??
Ηηηηηηηηηη
- These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post:
- theodorsalonika
Τι μου θύμισες τώρα...
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
- theodorsalonika, Kostas_FI
- theodorsalonika
ενω εμεις με το που πηραμε λεφτα απο κουλε τα ριξαμε κατευθειαν για αντικαταστατη...με το που πηραμε λεφτα απο τζιμα τα ριξαμε και πηραμε φορ....δειτε και την δικια μας την καμπουρα...ειμαι περιεργος ποιους θα παρουμε και αμα παιζουν βασικοι στην ομαδα!!!....
- These users thanked the author theodorsalonika for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Developer4, Magdi Tolba 4