Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maklaz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Maklaz »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:08 Ο Χρήστος Ζαφείρης σε συνάντηση με την διοίκηση της Σλάβια την Κυριακή, ζήτησε εκ νέου να του επιτραπεί η μετακίνηση στον ΠΑΟΚ, όμως οι άνθρωποι της τσέχικης ομάδας επιμένουν πως δεν μπορούν να τον αφήσουν χωρίς να έχουν βρει αντικαταστάτη. Το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με την Κλαμπ Μπριζ για τον Χούγκο Βέτλεσεν έσφιξε ακόμη περισσότερο τα περιθώρια για τους Τσέχους.

Στον δικέφαλο πάντως επιμένουν και ελπίζουν ότι στο τέλος θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τη μεταγραφή.
Τοσκιτσης
Το Σάββατο που μας πέρασε έπαιξε?
Στον επόμενο αγώνα αν βρίσκεται ακόμα εκεί θα παίξει και αν ναι θα βάλει τα πόδια του στην φωτιά ή θα είναι συγκεντρωμένος?
Θα βάλεις να παίξει ένας παίκτης ή θα τον κρατάς για πολύ ακόμα την στιγμή που έθεσε βέτο στο προηγούμενο παιχνίδι?

Κάτι δεν μου κολλάει και αναφέρομαι σε αυτό που λένε για τον αντικαταστάτη οι δικοί μας.
Arcaine

Δημοσίευση από Arcaine »

Ο Ζαφείρης αν μείνει εκεί φυσικά και θα παίξει και θα τα δώσει όλα. Έχει μπροστά του Τσουλού, έχει Μουντιάλ, έχει μια καριέρα καθώς είναι 22. Θα το δεχτεί και θα παίξει, σιγά μη κάτσει να θυσιάσει την καριέρα του. Θα κάνει υπομονή μέχρι τον Γενάρη και στην επόμενη πρόταση που θα έχει, θα φύγει τότε. Μη νομίζετε ότι θα πει δεν ξαναπαίζω, δεν με νοιάζει κτλ. Κανένας μας δεν θα το έκανε αυτό.
These users thanked the author Arcaine for the post (total 2):
Jim_Chatz, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Το δούλεμα που τρώμε από τους Τσέχους δεν υπάρχει. Ξέρουν για το ενδιαφέρον προς τον Ζαφείρη από τέλη Ιουλίου και από τότε μας λένε για τον αντικαταστάτη.

Έλεος.

Επίσης ποιος Μπουσουαρι ρε παιδιά? Ο παίκτης μπορεί να την κολλάει την μπάλα, να χάνεται στα πόδια του. Με τι δύναμη και με τι διασκελισμό θα μπορεί να σταθεί στο σύστημα του Λουτσέσκου, ειδικά στα ντέρμπι?
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

🚨#Monza , προσφορά από 3 εκατομμύρια για #Paok για #DanyMota . Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι στα πρόθυρα του όχι. Θα ήθελε να παραμείνει στην Ιταλία.@sportmediaset

Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Ο μόνος που λεει για αντικαταστάτη και ονομαστικά κιολας, ειναι ο Τοσκιτσης.

Οι 24 μιλάνε για νέα προταση που θα γίνει οσονούπω.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αρχίζω να μην είμαι αισιόδοξος για θετική έκβαση στο θέμα Ζαφείρη πλέον χωρίς βέβαια να ρίχνω κάποια ευθύνη στην ΠΑΕ γι' αυτό.

Αυτό που φοβάμαι όμως δεν είναι τόσο το να μην έρθει τελικά ο Ζαφείρης αλλά αν υπάρχουν τα αντανακλαστικά και κυρίως δουλεμένες υποθέσεις ώστε να κλείσουν οι τρύπες σωστά και ποιοτικά σε περίπτωση που δεν.

18 Αυγούστου, ρυθμοί χελώνας που μας διακρίνουν διαχρονικά, ακριβές υποθέσεις.

Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών αλλά θα πω ψέματα αν πω ότι δεν έχω αρχίσει πλέον να αγχώνομαι..
These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
arrwstos, Nikodiai, Dimitris_L4, Logistis
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Χθες έλεγαν οι 24 ότι ο Μπουσουαρι παίζει για αντί Ζαφείρης
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:47
nunies4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:02 Ο Κολκας σε μια "επικυνδυνη" αποκαλυψη (απορω με την ευκολια που τα λενε), ειπε οτι η αποκτηση 5ου χαφ κολλαει στην αρνηση του Ραζβαν που δεν θελει 5ο χαφ
Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο?
Ο λουτσέσκου ξέρει πολύ καλά ότι ένα 5ο χαφ το οποίο δεν θα είναι τσιγγαρας ή θυμιανης πιθανότατα θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύσει.
Εγώ σε αυτό είμαι 100% με λουτσέσκου
Θα συμφωνούσα 100% και εγω αν οι 4 μπορούσαν να συνθεσουν ολοκκηρωμενες δυάδες. Εγώ πλην του Μειτε δεν βλέπω ποιος άλλος μπορεί να παίξει μπροστα από τα στοπερ.
These users thanked the author joshua for the post:
Sera4
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Jim_Chatz έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:19 Το δούλεμα που τρώμε από τους Τσέχους δεν υπάρχει. Ξέρουν για το ενδιαφέρον προς τον Ζαφείρη από τέλη Ιουλίου και από τότε μας λένε για τον αντικαταστάτη.

Έλεος.

Επίσης ποιος Μπουσουαρι ρε παιδιά? Ο παίκτης μπορεί να την κολλάει την μπάλα, να χάνεται στα πόδια του. Με τι δύναμη και με τι διασκελισμό θα μπορεί να σταθεί στο σύστημα του Λουτσέσκου, ειδικά στα ντέρμπι?
παικτης που επαιξε και σταθηκε καλα στην λιγκ 1.. προφανως και μπορει και εδω.. ποια δυναμη και ταχυτητα στο ελληνικο πρωταθλημα σε συγκριση με το γαλλικο??
These users thanked the author Demir for the post (total 2):
Logistis, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για να βγαίνει σήμερα πάντως πως ο Γιακουμάκης μάλλον θα πάρει σύντομα χρόνο συμμετοχής και για πρόταση αγορά στον Dany Mota (επιβεβαίωση prist btw) μάλλον χαιρετάει σύντομα ο Τσαλόφ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Σε δεκα μερες παιζουμε 4 ματς...Με 3 χαφ...ειμαστε σφιχτα...αν εχουμε σκοπο να περιμενουμε τν Ζαφ τοτε ας παρουμε κ Μπουσουαρι ...5 χαφ πρεπει να εχουμε , ειναι πολλα τα ματς!!

Κ εγω πλεον αρχιζω κ ειμαι πολυ ανησυχος στο θεμα Ζαφ..
embuji

Δημοσίευση από embuji »

WeWillRockYou έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:29 Για να βγαίνει σήμερα πάντως πως ο Γιακουμάκης μάλλον θα πάρει σύντομα χρόνο συμμετοχής και για πρόταση αγορά στον Dany Mota (επιβεβαίωση prist btw) μάλλον χαιρετάει σύντομα ο Τσαλόφ.
Στο καλο. Εγω που τον στηριξα τον τσαλοφ και τον θεωρω καλο ποδοσφαιριστη δεν. Απλα δεν το παιδι δε εχει καυλα μεσα του. Νομιζε μαλλον οτι εδω θα κανει πλακα και τον εχει παρει η μη πω τι σβαρνα. Αποκαρδιωτικος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

WeWillRockYou έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:29 Για να βγαίνει σήμερα πάντως πως ο Γιακουμάκης μάλλον θα πάρει σύντομα χρόνο συμμετοχής και για πρόταση αγορά στον Dany Mota (επιβεβαίωση prist btw) μάλλον χαιρετάει σύντομα ο Τσαλόφ.

Μακάρι, ο Ρώσος δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα,είναι μέτριος παίχτης ο οποίος στα θέλω του Λουτσέσκου γίνεται ένας κάκιστος παίχτης.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αυτή η μεταγραφική περιοδος θα μείνει στην ιστορία. Είτε για το μεγάλο μπαμ είτε για την μεγαλύτερη φόλα που φάγαμε σαν οπαδοί.

Η ομάδα είναι γυμνή πάντως, καθώς λειπουν 3 βασικοί παίκτες στον άξονα. Ο κορμός που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι εδώ 1 Ιουλίου.

Οι μέρες λιγοστεύουν. Υπομονή και ταμείο σε 2 εβδομάδες.
These users thanked the author gika for the post (total 4):
Dimitris_L4, paoki19, arrwstos, soigol
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Αν δεν γίνετε αλλιώς ας κλείσουν από τώρα για τον Γενάρη.Και να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει χτες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”