Αδερφε 23 ειναι, δεν νομιζω να πιστευουν οτι μπορει να "βγαλουν" παικτη και αυτος να ειναι ο Τσοπουρογλου. Στα 23 επρεπε να ειναι ο καλυτερος παικτης της Β Εθνικης για να εχει ελπιδες να ειναι έστω στο ρόστερ του ΠΑΟΚMitsospaoki4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:53 4 χαφ λογικά σημαίνει πως θα διατηρηθεί η σημερινή 3αδα+μεταγραφή+ Τσοπουρογλου
Προσωπικά δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στον μικρό αλλά υπάρχει πλέον και σαν μια μορφή πίεσης, να βγάλουμε παίχτες από ακαδημίες.
Ένα καλό σενάριο θα ήταν η αντικατάσταση Οζντοεφ που λογικά του χρόνου θα χαιρετήσει σαν ελεύθερος, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
@Σουριναμέζος
Ναι, το ποσοστό είναι καλύτερο και εκτός αυτού είναι και στην σωστή κατεύθυνση ενός επίδοξου selling club. Όπως και η στήριξη των ακαδημιών, που ομολογουμένως τα πάμε αρκετά καλά, πολύ καλύτερα από τον εγχώριο ανταγωνισμό.
Ο ανθός του ρόστερ μας αυτή τη στιγμή αλλά και τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία κι αιμοδότες της αυτάρκειας του κλάμπ, προέρχονται είτε από τις ακαδημίες είτε από αγορές.
Εξαιρώ φυσικά τον τεράστιο Αντρίγια - που εμπίπτει και στις δύο - και τον τεράστιο Τάισον (που ανήκει στην πρώτη, όχι ηλικιακά αλλά ποιοτικά). Ποσοστιαία μπορεί να γίνει η αναγωγή και στα προηγούμενα χρόνια, και επαναλαμβάνω τις εξαιρέσεις με τη φουρνιά του 2016 - 2017.
Εννοείται ότι θα στοχεύσεις και δανεικούς κι ελεύθερους, που αντικειμενικά έρχονται ως συμπλήρωμα και ευκαιριακά καθώς προκύπτει από ενα σαφώς μικρότερο pool παικτών από αυτό των υποψηφίων για αγορά. Απλώς οι όροι που το κάναμε μέχρι στιγμής δεν με κάνουν να αισιοδοξώ.
Αυτό λέω και μακάρι να αλλάξει και να διαψευστώ (ως προς τις εκτιμήσεις μου). Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν οπαδό από το να μην επιβεβαιώνονται οι φόβοι του, από το να εκπληρώνονται τα όνειρά του και οι φαντασιώσεις του και απ' το να δει την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να κατακτά πρωτιές. Σε συνδυασμό με την μακροημέρευση του συλλόγου.
Ναι, το ποσοστό είναι καλύτερο και εκτός αυτού είναι και στην σωστή κατεύθυνση ενός επίδοξου selling club. Όπως και η στήριξη των ακαδημιών, που ομολογουμένως τα πάμε αρκετά καλά, πολύ καλύτερα από τον εγχώριο ανταγωνισμό.
Ο ανθός του ρόστερ μας αυτή τη στιγμή αλλά και τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία κι αιμοδότες της αυτάρκειας του κλάμπ, προέρχονται είτε από τις ακαδημίες είτε από αγορές.
Εξαιρώ φυσικά τον τεράστιο Αντρίγια - που εμπίπτει και στις δύο - και τον τεράστιο Τάισον (που ανήκει στην πρώτη, όχι ηλικιακά αλλά ποιοτικά). Ποσοστιαία μπορεί να γίνει η αναγωγή και στα προηγούμενα χρόνια, και επαναλαμβάνω τις εξαιρέσεις με τη φουρνιά του 2016 - 2017.
Εννοείται ότι θα στοχεύσεις και δανεικούς κι ελεύθερους, που αντικειμενικά έρχονται ως συμπλήρωμα και ευκαιριακά καθώς προκύπτει από ενα σαφώς μικρότερο pool παικτών από αυτό των υποψηφίων για αγορά. Απλώς οι όροι που το κάναμε μέχρι στιγμής δεν με κάνουν να αισιοδοξώ.
Αυτό λέω και μακάρι να αλλάξει και να διαψευστώ (ως προς τις εκτιμήσεις μου). Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν οπαδό από το να μην επιβεβαιώνονται οι φόβοι του, από το να εκπληρώνονται τα όνειρά του και οι φαντασιώσεις του και απ' το να δει την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να κατακτά πρωτιές. Σε συνδυασμό με την μακροημέρευση του συλλόγου.
Για τα μέλη που φάγανε μηνιαίο ban έτσι για το νταβατσιλικι θα γίνει τίποτα??
- These users thanked the author Hayate for the post (total 6):
- icue, tolis14, theo-drama, paok apo epilogi, renegade, Unpsofable78
Ο Τσοπούρογλου δεν είναι μικρός, είναι ήδη στα 23. Στα 23 είσαι πλέον φτασμένος ποδοσφαιριστής, όχι ταλέντο.
Το σενάριο 5ος χαφ από ακαδημία έχει λογική όταν μιλάμε για κάποιον under 20 με ταλέντο επιπέδου Ντέλια, Τζίμα, Κουλιεράκη, κλπ.
Το να στηριχθείς σε 23χρονο παίκτη με 0 (ολογράφως μηδέν) συμμετοχές σε επίπεδο Α' Εθνικής όντας ομάδα πρωταθλητισμού και παίζοντας σε 3 διοργανώσεις προσωπικά μου φαντάζει αυτοκτονικό αλλά what do I know;
Το σενάριο 5ος χαφ από ακαδημία έχει λογική όταν μιλάμε για κάποιον under 20 με ταλέντο επιπέδου Ντέλια, Τζίμα, Κουλιεράκη, κλπ.
Το να στηριχθείς σε 23χρονο παίκτη με 0 (ολογράφως μηδέν) συμμετοχές σε επίπεδο Α' Εθνικής όντας ομάδα πρωταθλητισμού και παίζοντας σε 3 διοργανώσεις προσωπικά μου φαντάζει αυτοκτονικό αλλά what do I know;
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
- Magdi Tolba 4, arrwstos, Logistis, Blackgr4
Τοσκιτσης γραφει στο αθλετικο για νεο οχι της Σλαβια και οτι δυσκολευει του Ζαφειρη
-
Το "τι διαβάζουμε ρε φίλε" μόνο εγώ το βλέπω?Χωρικός έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:08Kαι τί είναι μωρέ ο Τασεος να απαντήσει; η Κοντσάρεβα;; μη χειρότερα...MagdiTolba έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:04Δεν απάντησες όμως γιατί δεν κινηθήκαμε από πριν για τον Ζαφείρη. Πότε προέκυψε το ενδιαφέρον μας? Γιατί δεν τον βολιδοσκοπήσαμε πριν?Taseos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:08 Ε σίγουρα. ΕΤΣι λειτουργούν οι αε. Αμα προκύψει θέμα γηπέδου αλλάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θαρρείς και αμα δεν προέκυπτε ο Ζαφείρης θα του έπαιρνε τις μετοχές κάποιος με το ζόρι.τι διαβάζουμε ρε φίλε μεσήλικες άνθρωποι
-
Καλά αυτος πριν μια εβδομάδα το έδινε τελειωμενοkz1111 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:02 Τοσκιτσης γραφει στο αθλετικο για νεο οχι της Σλαβια και οτι δυσκολευει του Ζαφειρη
Διόρθωση: Λέει ότι παραμένει ανοιχτή η υπόθεση και στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι στο τέλος θα γίνει η μεταγραφή αλλά έχουν παράλληλα στο κάδρο τον Μποσουαρίkz1111 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:02 Τοσκιτσης γραφει στο αθλετικο για νεο οχι της Σλαβια και οτι δυσκολευει του Ζαφειρη
Λες για αυτούς που δεν σταματούν να προσβάλλουν την ομάδα και όλα τα στελέχη της και τον μεγάλο ευεργέτη πρόεδρο της; εγώ προτείνω να τους κάνουμε φέις κοντρόλ κΙ να τους ξαναβάλουμε μέσα στην συζήτηση όταν επιτρέψει η προεδράρα του ερασιτέχνη να γραφούν μέλη που δεν έχουν εξομμωσειHayate έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:58 Για τα μέλη που φάγανε μηνιαίο ban έτσι για το νταβατσιλικι θα γίνει τίποτα??
- These users thanked the author Pater for the post:
- theo-drama
Για αυτο θα ξαναπω την αντιδημοφιλη μου αποψη, πηγαινε παρε Τσιγγαρα η Γαλανοπουλο για 5ο χαφJohnDag έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:00 Ο Τσοπούρογλου δεν είναι μικρός, είναι ήδη στα 23. Στα 23 είσαι πλέον φτασμένος ποδοσφαιριστής, όχι ταλέντο.
-
Ρε συ Σουριναμεζε θέλουμε και τα λέμε αυτά ηηηηηη?Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:55 Μια χαρά είναι η τετράδα, άμα χρειαστεί κάτι παραπάνω υπάρχει και ο Γενάρης
Ξέρεις βέβαια ότι αν ο Οζντοεφ πχ πάρει 3η κάρτα πας στη ρεβάνς με..2 χαφ.Η αν τραυματιστεί κάποιος τι γίνεται?Ρε παιδιά εποικινωνειτε καθόλου ηηηη?Τι να πω..
Εγώ δεν γνωρίζω πότε ξεκίνησε η ΠΑΕ να διερευνά το θέμα ζαφειρη. Δε με νοιάζει κιόλας βασικά. Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μου αν η ΠΑΕ δεν τον πείσει Μάιο και τον έπεισε Ιούνιο. Δεν είμαι νταβατζής του ζαφειρη ούτε της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ έχει στελέχη μερικά εκ των οποίων είναι μαζί με τον σαββιδη από τον καιρό του Νώε. Άρα δε χρειάζεται να ψάχνω εγώ να βρω άκρη.MagdiTolba έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:03Το "τι διαβάζουμε ρε φίλε" μόνο εγώ το βλέπω?Χωρικός έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:08Kαι τί είναι μωρέ ο Τασεος να απαντήσει; η Κοντσάρεβα;; μη χειρότερα...MagdiTolba έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:04
Δεν απάντησες όμως γιατί δεν κινηθήκαμε από πριν για τον Ζαφείρη. Πότε προέκυψε το ενδιαφέρον μας? Γιατί δεν τον βολιδοσκοπήσαμε πριν?
Για άλλους λέειPater έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:05Λες για αυτούς που δεν σταματούν να προσβάλλουν την ομάδα και όλα τα στελέχη της και τον μεγάλο ευεργέτη πρόεδρο της; εγώ προτείνω να τους κάνουμε φέις κοντρόλ κΙ να τους ξαναβάλουμε μέσα στην συζήτηση όταν επιτρέψει η προεδράρα του ερασιτέχνη να γραφούν μέλη που δεν έχουν εξομμωσειHayate έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:58 Για τα μέλη που φάγανε μηνιαίο ban έτσι για το νταβατσιλικι θα γίνει τίποτα??
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
-
Αυτό το κάδρο πόσα στρέμματα είναι?kz1111 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:05Διόρθωση: Λέει ότι παραμένει ανοιχτή η υπόθεση και στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι στο τέλος θα γίνει η μεταγραφή αλλά έχουν παράλληλα στο κάδρο τον Μποσουαρίkz1111 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:02 Τοσκιτσης γραφει στο αθλετικο για νεο οχι της Σλαβια και οτι δυσκολευει του Ζαφειρη
- Σουριναμέζος
Magdi Tolba 4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 12:06Ρε συ Σουριναμεζε θέλουμε και τα λέμε αυτά ηηηηηη?Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:55 Μια χαρά είναι η τετράδα, άμα χρειαστεί κάτι παραπάνω υπάρχει και ο Γενάρης
Ξέρεις βέβαια ότι αν ο Οζντοεφ πχ πάρει 3η κάρτα πας στη ρεβάνς με..2 χαφ.Η αν τραυματιστεί κάποιος τι γίνεται?Ρε παιδιά εποικινωνειτε καθόλου ηηηη?Τι να πω..
Μιλάω για τετράδα, εσύ μιλάς για τριάδα
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Unpsofable78