Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

arrwstos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:51
Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 01:17 Ποιόν δανεικό θεωρείς ότι θέλαμε αλλά δεν τον αποκτήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πληρώσουμε την ρήτρα και όχι για κάποιον άλλον λόγο (εκτός του Ολιβέιρα)?

Για την ερώτηση σου, θα περιμένω να δω ποιός θα είναι ο παίχτης, με τι κίνητρα έρχεται, τι ρήτρες/συνθήκες δανεισμού θα μπούνε και μετά θα πω αν θεωρώ ότι είναι καλή κίνηση ή όχι. Το δανεικός από μόνο του δεν μου φτάνει.
Θεωρώ ότι θέλαμε προφανώς τον Ολιβέιρα, τον Κούρτιτς, τον Τσούμπα, τον Κρμέντσικ κι ενδεχομένως τον Ντάντας. Για Μίσιτς και Μπάμπα συμφωνώ, είχαν ιδιαιτερότητες οι περιπτώσεις τους.

Δεν λέω ότι αξίζανε απαραίτητα την ρήτρα τους (μπορεί και να την άξιζαν) όπου αυτή υπήρχε, απλώς ότι δεν αγόρασε η ΠΑΕ παίκτες που δανείστηκε και κατά τη γνώμη μου τους έκαναν.

Δεύτερη πλευρά σε αυτό είναι το μικρό ποσοστό των δανεικών που μας έκαναν.

Αν στην ίδια περίοδο (2016-17 μέχρι σήμερα) βάλεις τους ελεύθερους που δεν έπιασαν - πάλι κατά τη γνώμη μου - τότε ενισχύεται η μη αισιοδοξία όταν ακούς "δεν γίνεται μόνο με αγορές , θέλεις και δανεικούς κι ελεύθερους. Ναι θέλεις, αλλά κοντά στους λίγους που απέδωσαν, μαζέψαμε και τους παρακάτω:

Μπακαγιόκο, Κόλεϊ, Λόβρεν, Σαμάτα, Ράφα Σοάρες, Ρικάρντο, Νάσμπεργκ, Λούκας Τέιλορ, Ροντρίγκο Σοάρες, Βέρνμπλουμ, Χατσερίντι, Λεβέκ και μερικούς ακόμη.

Μόνο το 16-17 μας βγήκαν οι ελεύθεροι, που πραγματικά φτιάξαμε ένα πολύ καλό ρόστερ για την εποχή, πολύ φθηνά.

Πιο πίσω δεν πάω, γιατί όντως είναι άδικη η σύγκριση και άλλες οι καταστάσεις.

Στο δεύτερο σκέλος του ποστ σου συμφωνώ, απλώς προσθέτω ότι η προϊστορία δεν είναι για να αισιοδοξεί κανείς. Σίγουρα κάποιοι ξέρουν καλύτερα και είναι η δουλειά τους, αλλά επίσης σίγουρα δουλεύουν με δοσμένο μπάτζετ και όχι με λευκές επιταγές.

Δεν λέω να δουλεύουν με λευκές επιταγές, αλλά όταν πας να καλύψεις τρύπες με αμφιβόλου ποιότητας υλικά, αυτό θα φανεί. Σίγουρα θα προσπαθήσεις να τις καλύψεις όπως και να χει (οκ, όχι πάντα), αλλά ίσως θα έπρεπε να είσαι ψιλιασμένος ότι το μπάλωμα που πήρες με τα λεφτά που το πήρες, ΜΑΛΛΟΝ δεν θα κρατήσει.

Εκεί έγκειται η δική μου ανησυχία. Αν υπήρχαν τροχειοδεικτικές βολές ότι πάμε κάτι να αλλάξουμε στην πολιτική μας με τους δανεικούς κι ελεύθερους, θα ήμουν σαφώς πιο ήσυχος.
Στους αγορασμένους δηλαδή είναι καλύτερο το ποσοστό? Γιατί αντίστοιχα μπορώ να αναφερώ αρκετά ονόματα παικτών που αποκτήθηκαν και δεν απέδωσαν (Τσόλακ, Φιλίπε Σοάρες, Πένια, Εσίτι, Τισουντάλι, Τσάλοβ, Έκονγκ στα γρήγορα). Οι επιλογές πολλές φορές ήταν προβληματικές είτε για αγορές, είτε για ελεύθερους, είτε για δανεικούς. Δεν νομίζω ότι κάποια κατηγορία είχε σημαντικά μικρότερο ποσοστό επιτυχίες από τις αλλές, σε όλες ήρθαν και καλοί παίκτες ήρθε και φύρα.

Για τους δανεικούς που αναφέρεις :

Κούρτιτς: O Κούρτιτς ήρθε με διετή δανεισμό, την πρώτη ήταν καλός, την δεύτερη χρονιά έμεινε εκτός ομάδας όλο τον δεύτερο γύρο (λέγεται ότι τα είχε σπάσει με το υπόλοιπο group στα αποδυτήρια).
Τσούμπα : O Τσούμπα είχε έρθει για να καλλύψει τον χιαστό του Ολιβέιρα, έκανε ψιλοκακή σεζόν (ειδικά στο Β γύρο), κανείς δεν ήταν πολύ υπέρ της παραμονής τότε. Την επόμενη σεζόν έκανε την χρονιά εκτόξευσης στην Μπόρο.
Κρμέντσικ : Όταν επέστεψε ο Ραζβάν προτίμησε Νέλσον Ολιβέιρα, αν είχε μείνει ο Γκαρσία δεν ξέρουμε αν θα τον είχε κρατήσει.
Ντάντας : Δεν νομίζω ότι έπεισε για να αποκτηθεί, τώρα αν τον δίναν τζάμπα για να τον έχουμε για βάθος μπορεί να τον θέλαμε.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:02 Ο Κολκας σε μια "επικυνδυνη" αποκαλυψη (απορω με την ευκολια που τα λενε), ειπε οτι η αποκτηση 5ου χαφ κολλαει στην αρνηση του Ραζβαν που δεν θελει 5ο χαφ
Καλημέρα φοβερε nunies.
Όσο και να θέλω κι άλλο χαφ, όσο ρίσκο κι αν φαίνεται να έχει μια τέτοια η απόφαση άλλο τόσο μπορώ να την κατανοήσω (αν είναι αληθής).
Ο προπονητής επεσήμανε 2 φορές πως ένα από τα προβλήματα της περυσινής χρονιάς ήταν η διαχείριση όσων έμειναν έξω από την ευρωπαικη λίστα. Αυτοί περίμεναν αυτοδικαίως την Κυριακή να παίξουν. Ουσιαστικά είχαμε 2 γκρουπ ομάδας. Ένα το ευρωπαϊκό και ένα το ελληνικό.
Πιθανώς θέλει να αποφύγει αυτήν την κατάσταση φέτος.
Προτιμά να έχει τους ίδιους διαθέσιμους και στην προπόνηση της Τρίτη και αλλα και σε αυτήν του Σάββατου.
Έτσι θα φτιάξει πιο σκληρό και πιο ομοιογενες γκρουπ

Φαινόμενα σαν το περυσινό με Κεντζιόρα στο Μάντσεστερ και αναγκαστικά για να διατηρηθούν ισορροπιες Λοβρεν με οσφπ την Κυριακή (εκει τουμπαρε ψυχολογικά το πράγμα στην υπόθεση πρωτάθλημα) δε θέλει να τα ξαναζήσει φέτος.
These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
Σουριναμέζος, lkosmid, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:10 Blackzone ακόμα κοιμάσαι αδερφέ??? Μπες να δώσεις μια λύση. Ένα τέλος τέλος πάντων.καλο η κακό δεν έχει σημασία. Αρκεί να είναι τέλος. Α και κάτι άλλο.Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει μέσα Σεπτεμβρίου και όχι σε 12+1 μέρες για να εξηγουμασται.

Τι λύση να δώσει φίλε μου; Να πάει στην Πράγα ή να τους πάρει τηλέφωνο;
Αν είχε κανένα νέο, θα το έλεγε!
Ας μην τον πιέζουμε, γιατί δεν θα ξαναγράψει τίποτα!
Υπομονή...
These users thanked the author tsario73 for the post (total 2):
margas, Logistis
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Έγινε @makispaspartou ο δικός μου ο γιατρός σε περιπτώσεις σαν την δική σου μου έχει πει να λέω πάντα ΝΑΙ. Αλλά όχι αδερφέ δε θα βγεις και από πάνω λέγοντας ότι εγώ κουνάω το δάχτυλο όταν όλη η ιστορία ξεκίνησε από ανάρτηση σου για σύνδρομο Στοκχόλμης των άνω τον τριάντα και στην δεύτερη θεώρησες εξ ιδίων ότι εγώ κάνω μαθήματα παοκτσηδοφροσηνης... Από ότι φαίνεται έχεις παααρα πολύ κοντή μνήμη και όχι μόνο για τα αθλητικά. Όσον αφορά δε το βιογραφικό μου και αν αυτό αρκεί για να κουνάω δάχτυλο ή όχι , και μόνο το γεγονός ότι θεωρείς τον λογιστή περισσότερο αρμόδιο φανερώνει το μέγεθος των γνώσεων σου... Καλημέρα
These users thanked the author epitropos for the post (total 2):
makispaspartou, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ναι φτάνει με τις κατηγορίες εκατερωθεν..

Makispaspartou και epitropos
Μη το συνεχίζετε!!
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
makispaspartou, epitropos
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DimitrisS έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:27 @Blackgr4 Τα ποσα τα εβαλα γιατι μιλαμε για τις μοναδικες περιπτωσεις που δωσαμε χρηματα στις ομαδες για να αποκτησουμε τα δικαιωματα των ποδοσφαιριστων.

Εγω δε σου λεω οτι ειναι νεες προσθηκες οι Παβλενκα και Ταισον, σου λεω αυτο που ισχυει ομως.
Το αν εσυ το δεχεσαι ή οχι ειναι αλλο θεμα.

Με Παβλενκα και Ταισον διαπραγμευτηκαμε και τους αποκτησαμε, ακριβως οπως εγινε με Κενι και Τειλορ και αν δεν τα βρισκαμε θα ειχαν γινει προσθηκες στις θεσεις του τερματοφυλακα και του εξτρεμ.
Οκ, δικαίωμα σου να θεωρείς πως οι Παβλένκα και Τάισον πρέπει να αναφέρονται σε σχόλια που αφορούν τις νέες προσθήκες στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Από εμένα κανένα πρόβλημα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:02 Ο Κολκας σε μια "επικυνδυνη" αποκαλυψη (απορω με την ευκολια που τα λενε), ειπε οτι η αποκτηση 5ου χαφ κολλαει στην αρνηση του Ραζβαν που δεν θελει 5ο χαφ
Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο?
Ο λουτσέσκου ξέρει πολύ καλά ότι ένα 5ο χαφ το οποίο δεν θα είναι τσιγγαρας ή θυμιανης πιθανότατα θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύσει.
Εγώ σε αυτό είμαι 100% με λουτσέσκου
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
Σουριναμέζος, lnlnx, Unpsofable78
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Σε άλλα νέα , βγαίνει ότι σήμερα ή αύριο θα κάνουμε τρίτη και τελική προσφορά στην Σλάβια.
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν κάτι που συζητήθηκε στο χθεσινό ραντεβού και μεταφέρθηκε από τους μάνατζερ του παίκτη στην ΠΑΕ για να κλείσει οριστικά και θετικά η μεταγραφή.
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Μακάρι...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Πάντως η έλευση Γιακουμάκη, δίνει την δυνατότητα να δηλωθεί και 5ο χαφ στην ευρωπαική λίστα.
Απλώς θα πρέπει να μείνουν εκτός ο Gugeshashvili (υπάρχει ο Τσιφτσής ως δεύτερος και οι μικροί από πίσω), ο Σάστρε (μπορεί να παίξει ο Κεντζιόρα ως εναλλακτική, εφόσον έρθει ένας ακόμα στόπερ) και οι Shoretire, Balde μεσοεπιθετικά (πλήρης η γραμμή και χωρίς αυτούς).
Θεωρώ μάλιστα πως είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσουμε παίκτη με προοπτική ή κάποιο στοίχημα στα χαφ, εφόσον θα υπάρχει μια ποιοτική τετράδα(πχ. μεγάλο ταλέντο που έχασε τον δρόμο του ή κάποιον ελεύθερο ποιοτικό τύπου Παβλένκα).
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

marsantos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:38
Καλημέρα φοβερε nunies.
Όσο και να θέλω κι άλλο χαφ, όσο ρίσκο κι αν φαίνεται να έχει μια τέτοια η απόφαση άλλο τόσο μπορώ να την κατανοήσω (αν είναι αληθής).
Ο προπονητής επεσήμανε 2 φορές πως ένα από τα προβλήματα της περυσινής χρονιάς ήταν η διαχείριση όσων έμειναν έξω από την ευρωπαικη λίστα. Αυτοί περίμεναν αυτοδικαίως την Κυριακή να παίξουν. Ουσιαστικά είχαμε 2 γκρουπ ομάδας. Ένα το ευρωπαϊκό και ένα το ελληνικό.
Πιθανώς θέλει να αποφύγει αυτήν την κατάσταση φέτος.
Προτιμά να έχει τους ίδιους διαθέσιμους και στην προπόνηση της Τρίτη και αλλα και σε αυτήν του Σάββατου.
Έτσι θα φτιάξει πιο σκληρό και πιο ομοιογενες γκρουπ

Φαινόμενα σαν το περυσινό με Κεντζιόρα στο Μάντσεστερ και αναγκαστικά για να διατηρηθούν ισορροπιες Λοβρεν με οσφπ την Κυριακή (εκει τουμπαρε ψυχολογικά το πράγμα στην υπόθεση πρωτάθλημα) δε θέλει να τα ξαναζήσει φέτος.
Δεν θα διαφωνησω και πολυ. Ισα ισα που εχω γραψει, οταν ακουγοταν οτι παμε και για Ζαφειρη και για τον Μαροκινο οτι ιδανικα για εμενα ο 5ος χαφ θα επρεπε να ηταν καποιος Ελληνας που θα παρει καποια συγκεκριμενα λιγα λεπτα.
Το ποστ μου ειχε να κανει με την ευκολια που δινεται βορρα στον κοσμο ο προπονητης οτι αρνειται πεισματικα το 5ο χαφ (διανθιστηκε και με σαλτσες του δημοσιογραφου το γιατι δεν συμφωνει με την προσεγγιση αυτη). Σε εναν κοσμο που ειναι ηδη εκνευρισμενος με τις καθυστερησεις στις μεταγραφες.
Ηταν μια αχρειαστη ειδηση κατ εμε ειδικα με τον τροπο που διατυπωθηκε.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
Blackgr4, WeWillRockYou, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:47
Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο?
Ο λουτσέσκου ξέρει πολύ καλά ότι ένα 5ο χαφ το οποίο δεν θα είναι τσιγγαρας ή θυμιανης πιθανότατα θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύσει.
Εγώ σε αυτό είμαι 100% με λουτσέσκου
@renegade παρεξηγηθηκε μαλλον το ποστ μου. Απαντησα σχετικα στον φιλο marsantos τι ηθελα να πω
These users thanked the author nunies4 for the post:
Unpsofable78
Magdi Tolba 4

Δημοσίευση από Magdi Tolba 4 »

Χθες τα λέγαμε μαζί γι αυτό. ΔΕΝ υπάρχει ομάδα αδερφέ που να μην θέλει βάθος(ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΟΜΩΣ)σε μια θέση ΚΟΜΒΙΚΗ όπως του χαφ όντας σε 3 διοργανώσεις. Για δες το ροστερ των περισσότερων για να καταλάβεις. Τώρα τι θέλει ο Ρασβαν δεν το ξέρω, δεν είμαι στο μυαλό του..
Τώρα αν εμείς οι οπαδοί είμαστε και προπονητές και...ξέρουμε να διαχειριστουμε το ροστερ μας καλύτερα...οκ ρε nunies...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

4 χαφ λογικά σημαίνει πως θα διατηρηθεί η σημερινή 3αδα+μεταγραφή+ Τσοπουρογλου

Προσωπικά δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στον μικρό αλλά υπάρχει πλέον και σαν μια μορφή πίεσης, να βγάλουμε παίχτες από ακαδημίες.

Ένα καλό σενάριο θα ήταν η αντικατάσταση Οζντοεφ που λογικά του χρόνου θα χαιρετήσει σαν ελεύθερος, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Μια χαρά είναι η τετράδα, άμα χρειαστεί κάτι παραπάνω υπάρχει και ο Γενάρης
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
burbu, Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”