Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Psagmenos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Panx Romana έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:18
tolis14 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:08
Blackgr4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:00 Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου λέω πως τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος.

Από την αρχή έλεγα στους βιαστικούς που τα έβλεπαν όλα μαύρα πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος και αντίστοιχα πιστεύω πως κακώς βιάστηκαν τόσα πολλά άτομα να πανηγυρίσουν για την "επιστροφή Ιβάν που τώρα θα τα σαρώσει όλα και θα πέσουν βροχή τα εκατομμύρια" (τρόπος του λέγειν).

Σήμερα 18/8, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει 2 μπακ και 2 δανεικούς. Έμεινε και ο Μεϊτέ.

Ακόμα δεν φέραμε Ζαφείρη με 10-12 εκατομμύρια, ούτε 2ο χαφ, ούτε 2ο φορ, ούτε στόπερ.

Αυτά είναι γεγονότα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Σε 12+1 μέρες κλείνει η μεταγραφική περίοδος. Υπομονή μέχρι τότε για τα τελικά συμπεράσματα. ΜΗΝ βιάζεστε να κρίνετε.
12/9 κλείνει η μεταγραφική περίοδος
2/9 κλείνουν οι λίστες για ομίλους
12/9 όπως λες και για το ελληνικό πρωτάθλημα
Ίσως εκεί να θέλει ο Λουτσεσκου το 5ο χαφ μετά τις 2/9 ώστε να έχει την δικαιολογία που δεν θα τον βάλει στην λίστα
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Unpsofable78
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

makispaspartou έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:08
epitropos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:41 Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Λες και είναι καλύτερο να λέμε λόγια του αέρα και ευχολόγια. Ναι θεωρητικά μπορεί να φέρει και τον Γιαμαλ για αλλαγή του Τάισον τι πάει να πει αυτό .. τεσπά δεν ασχολούμαι άλλο δεν έχει κανένα νοημα

ΥΓ @makispaspartou αν διαβάσεις τις αναρτήσεις μας θα καταλάβεις ποιος κάνει μάθημα παοκτσηδοφροσηνης σε ποιον
ΥΓ2 ξέρω πάρα πολύ καλά τι έχει κάνει ο Σαββίδης και επίσης θα το καταλάβαινες αν διάβασες τι έγραψα πέρα από τις υποκειμενικές σου αντιλήψεις, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχεις καμία ιδέα από λειτουργία εταιρίας και μάλιστα Ποδοσφαιρικής με ότι έξτρα υποχρεώσεις αυτό συνεπάγεται
Υγ3 οπαδός είμαι και ήμουν ξέχασα από ποτέ.. είναι εντελώς διαφορετικό το να έχω απαιτήσεις και εντελώς διαφορετικό να λέω ότι να ναι πράγματα μη πραγματοποιήσιμα απλά για να πω κάτι, να το παίξω κάποιος και να κραξω, γιατί πολύ απλά αυτό δεν είναι εφικτό για την ομάδα τουλάχιστον αυτή τη στιγμή
ΥΓ4 ξαναλέτε πολλοί για έσοδα από μεταγραφές επειδή αυτό γράφει το τρανσφερμαρκ και δημιουργείτε αφηγήματα ενώ παρά πολλές αναλύσεις έχουν γίνει στα τοπικά που πρέπει για το πώς δουλεύουν οι μεταγραφές, οπότε δεν έχει νόημα καν να το σχολιάσω περαιτέρω αυτό.. τι να πω καλημέρα και καλή συνέχεια διακοπων
Δεν ήξερα ότι είχα να αντιπαρατεθώ στον γκουρού των οικονομικών. Φαντάζομαι ότι έβγαλες το London School of Economics. Επίσης δυστυχώς δεν έχω διευθύνει ποτέ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε γνώριζα ότι για να έχω άποψη έπρεπε να είχα περάσει από το πόστο αυτο. Δυστυχώς όντας 41 και έχοντας ζήσει όλες τις εποχές που αναφέρεις στο απλό ποστάρισμα σου κατάφερα να γίνω ένας φτωχός πλην τίμιος καρδιολόγος και ναι το ιατρείο μου που φορολογικά επιχείρηση θεωρείται μάλλον μου το διευθύνει άλλος.. Σε κάθε περίπτωση που να συγκριθώ μαζί σου.. Ζητώ συγγνώμη που εξέφρασα άποψη , θα κάθομαι και θα διαβάζω απλά αναλυτές σαν και εσένα να μου μαθαίνουν τα πράγματα.
Θα απαντήσω εκτος τοπικ μόνο και μονο επειδή ειρωνεύεσαι φίλε τίμιε καρδιολογε.. γκουρού οικονομικών όχι δεν είμαι ούτε το LSE τελείωσα παρότι είχα κάνει αίτηση και με είχαν δεχθεί αλλά έχω 2 μεταπτυχιακα στο Άμστερνταμ σε διεθνές οικονομικό δίκαιο και εταιρείες και είμαι 15 χρόνια δικηγόρος εμπορικού εταιρικού δικαίου και τυχαίνει να γνωρίζω και αθλητικό δίκαιο. Οπότε χωρίς να είναι ειδήμονας 5 πράγματα τα ξερω
..αναφορικά με τις ειρωνικές συγγνωμες ούτε τις έχω ανάγκη ούτε τις ζήτησα.. και εμμένω στην άποψη μου ότι καλό είναι να λέμε τη γνώμη μας και είμαστε ελεύθεροι να το κάνουμε αλλά όχι να θεωρούμε ότι έχουμε και το αλάθητο αναφορικά με αθλητικό μάνατζμεντ "τίμιοι καρδιολόγοι" ώντας
Αν θεωρηθεί το ποστ ειρωνικό (που είναι ) ας σβηστεί και ας τιμωρηθω αναλόγως. Αλλά στην ειρωνία και στα λόγια του αέρα δε μπορώ να μην απαντήσω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epitropos την Δευ 18 Αύγ 2025, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author epitropos for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Περι -πρωην μαλλον- στοχου Τσεντιρα:
Δανεικος στην Ουντινεζε με 4 εκατομμυρια option και 700.000 loan fee
These users thanked the author paoki_ for the post:
MagdiTolba
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:17
tolis14 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:08
Blackgr4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:00 Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου λέω πως τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος.

Από την αρχή έλεγα στους βιαστικούς που τα έβλεπαν όλα μαύρα πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος και αντίστοιχα πιστεύω πως κακώς βιάστηκαν τόσα πολλά άτομα να πανηγυρίσουν για την "επιστροφή Ιβάν που τώρα θα τα σαρώσει όλα και θα πέσουν βροχή τα εκατομμύρια" (τρόπος του λέγειν).

Σήμερα 18/8, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει 2 μπακ και 2 δανεικούς. Έμεινε και ο Μεϊτέ.

Ακόμα δεν φέραμε Ζαφείρη με 10-12 εκατομμύρια, ούτε 2ο χαφ, ούτε 2ο φορ, ούτε στόπερ.

Αυτά είναι γεγονότα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Σε 12+1 μέρες κλείνει η μεταγραφική περίοδος. Υπομονή μέχρι τότε για τα τελικά συμπεράσματα. ΜΗΝ βιάζεστε να κρίνετε.
12/9 κλείνει η μεταγραφική περίοδος
Δεν το γνώριζα, έχεις δίκιο.
Μέχρι πότε είναι η διορία της δήλωσης της λίστας για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του χειμώνα;
Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά υποθέτω ότι αφού οι αγώνες του League Phase ξεκινάνε Σεπτέμβριο, κάπου εκεί θα είναι και αυτό
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Δηλαδή τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο αν μας κάνει ο ζαφείρης και αν αξίζει τα λεφτά και θα κάνει απόσβεση.
These users thanked the author pavlos06 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

@Blackgr4 Τα ποσα τα εβαλα γιατι μιλαμε για τις μοναδικες περιπτωσεις που δωσαμε χρηματα στις ομαδες για να αποκτησουμε τα δικαιωματα των ποδοσφαιριστων.

Εγω δε σου λεω οτι ειναι νεες προσθηκες οι Παβλενκα και Ταισον, σου λεω αυτο που ισχυει ομως.
Το αν εσυ το δεχεσαι ή οχι ειναι αλλο θεμα.

Με Παβλενκα και Ταισον διαπραγμευτηκαμε και τους αποκτησαμε, ακριβως οπως εγινε με Κενι και Τειλορ και αν δεν τα βρισκαμε θα ειχαν γινει προσθηκες στις θεσεις του τερματοφυλακα και του εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε κανένα άλλο άκρο δεν πήγαμε

Εξ αρχής είχε αναφερθεί αυτή η θεωρητική συζήτηση

Σε άλλα νέα, μην ψαρώνετε, την Ουντινέζε την έχει η κουνιάδα του γιου του αφεντικού της Ναπολι

Γι αυτό τον παίρνουν τον παίκτη
These users thanked the author Equalizer for the post (total 8):
vasgias, Taseos, icue, Ορτζονικίδης, Nassos, margas, tsario73, Unpsofable78
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

john4serres έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 09:33 Πολλά χρήματα.
Απόσβεση ποτέ.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα έχουμε αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή κορμού της νέας εθνικής Ελλάδος που το ταλέντο περισσεύει σε μια νευραλγική θέση που έχουμε πρόβλημα χρόνια αλλά και γενικά οι ελληνικές ομάδες. Επίσης γνωρίζεται και έχει προσωπικές σχέσεις με αρκετούς παίκτες της ομάδας κάνοντας την προσαρμογή του πιο εύκολη.
Έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού και ευρωπαϊκών αγώνων παρά το νεαρό της ηλικίας του, υπάρχει μπροστά Μουντιάλ και μάλιστα για την ενδεκάδα της εθνικής μοιάζει να μην έχει αντίπαλο που θα εκτοξεύσει την αξία του και τέλος και ίσως το σημαντικότερο όλων είναι ότι ανήκει στην κατηγορία Ελλήνων παικτών που φτιάχνουν από μόνοι τους οπαδούς όπως ο Ντέλιας,ο Καρέτσας,ο Κουλιεράκης και ο Τζόλης.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθει το παλικάρι να γίνει ένας από εμάς.
These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 2):
Unpsofable78, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλά καθίστε να δείτε το πολυβόλο σεντιρα και θα δούμε τις κωλοτουμπες...
These users thanked the author sourmenetes for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Γαματη μερα ξημερωσε..αν θα κανει αποσβεση ο Ζαφειρης που ΔΕΝ ηρθε, αν μας χρεωσει ο Ιβαν και οτι αργησαμε..ΠΑΛΙ τα ιδια δλδ...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
vasgias, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πάλι πτν τα κάναμε εδώ μέσα...
These users thanked the author pirate_salonica for the post (total 2):
vasgias, Panx Romana
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

epitropos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:20
makispaspartou έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:08
epitropos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:41 Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Λες και είναι καλύτερο να λέμε λόγια του αέρα και ευχολόγια. Ναι θεωρητικά μπορεί να φέρει και τον Γιαμαλ για αλλαγή του Τάισον τι πάει να πει αυτό .. τεσπά δεν ασχολούμαι άλλο δεν έχει κανένα νοημα

ΥΓ @makispaspartou αν διαβάσεις τις αναρτήσεις μας θα καταλάβεις ποιος κάνει μάθημα παοκτσηδοφροσηνης σε ποιον
ΥΓ2 ξέρω πάρα πολύ καλά τι έχει κάνει ο Σαββίδης και επίσης θα το καταλάβαινες αν διάβασες τι έγραψα πέρα από τις υποκειμενικές σου αντιλήψεις, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχεις καμία ιδέα από λειτουργία εταιρίας και μάλιστα Ποδοσφαιρικής με ότι έξτρα υποχρεώσεις αυτό συνεπάγεται
Υγ3 οπαδός είμαι και ήμουν ξέχασα από ποτέ.. είναι εντελώς διαφορετικό το να έχω απαιτήσεις και εντελώς διαφορετικό να λέω ότι να ναι πράγματα μη πραγματοποιήσιμα απλά για να πω κάτι, να το παίξω κάποιος και να κραξω, γιατί πολύ απλά αυτό δεν είναι εφικτό για την ομάδα τουλάχιστον αυτή τη στιγμή
ΥΓ4 ξαναλέτε πολλοί για έσοδα από μεταγραφές επειδή αυτό γράφει το τρανσφερμαρκ και δημιουργείτε αφηγήματα ενώ παρά πολλές αναλύσεις έχουν γίνει στα τοπικά που πρέπει για το πώς δουλεύουν οι μεταγραφές, οπότε δεν έχει νόημα καν να το σχολιάσω περαιτέρω αυτό.. τι να πω καλημέρα και καλή συνέχεια διακοπων
Δεν ήξερα ότι είχα να αντιπαρατεθώ στον γκουρού των οικονομικών. Φαντάζομαι ότι έβγαλες το London School of Economics. Επίσης δυστυχώς δεν έχω διευθύνει ποτέ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε γνώριζα ότι για να έχω άποψη έπρεπε να είχα περάσει από το πόστο αυτο. Δυστυχώς όντας 41 και έχοντας ζήσει όλες τις εποχές που αναφέρεις στο απλό ποστάρισμα σου κατάφερα να γίνω ένας φτωχός πλην τίμιος καρδιολόγος και ναι το ιατρείο μου που φορολογικά επιχείρηση θεωρείται μάλλον μου το διευθύνει άλλος.. Σε κάθε περίπτωση που να συγκριθώ μαζί σου.. Ζητώ συγγνώμη που εξέφρασα άποψη , θα κάθομαι και θα διαβάζω απλά αναλυτές σαν και εσένα να μου μαθαίνουν τα πράγματα.
Θα απαντήσω εκτος τοπικ μόνο και μονο επειδή ειρωνεύεσαι φίλε τίμιε καρδιολογε.. γκουρού οικονομικών όχι δεν είμαι ούτε το LSE τελείωσα παρότι είχα κάνει αίτηση και με είχαν δεχθεί αλλά έχω 2 μεταπτυχιακα στο Άμστερνταμ σε διεθνές οικονομικό δίκαιο και εταιρείες και είμαι 15 χρόνια δικηγόρος εμπορικού εταιρικού δικαίου και τυχαίνει να γνωρίζω και αθλητικό δίκαιο. Οπότε χωρίς να είναι ειδήμονας 5 πράγματα τα ξερω
..αναφορικά με τις ειρωνικές συγγνωμες ούτε τις έχω ανάγκη ούτε τις ζήτησα.. και εμμένω στην άποψη μου ότι καλό είναι να λέμε τη γνώμη μας και είμαστε ελεύθεροι να το κάνουμε αλλά όχι να θεωρούμε ότι έχουμε και το αλάθητο αναφορικά με αθλητικό μάνατζμεντ "τίμιοι καρδιολόγοι" ώντας
Αν θεωρηθεί το ποστ ειρωνικό (που είναι ) ας σβηστεί και ας τιμωρηθω αναλόγως. Αλλά στην ειρωνία και στα λόγια του αέρα δε μπορώ να μην απαντήσω
Αν μου έλεγες ότι είσαι λογιστής θα το δεχόμουν .. αν μου έλεγες ότι έχεις διοικήσει αθλητική ΠΑΕ πάλι θα το δεχόμουν. Το βιογραφικό σου δε σου δίνει το δικαίωμα να κουνάς δαχτυλάκια σε γνώμες μελών περί ποδοσφαιρικών σωματείων. Αν θέλεις γράψε τις απόψεις σου χωρίς υποδείξεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο stopper και ο Καρέτσας αργούν;
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
MagdiTolba
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Όταν διαβάζω προσωπικές διενέξεις σε ένα απρόσωπο forum συνήθως νυστάζω. Η λύση είναι απλή παιδιά:
Εικόνα

Ή αν δεν επαρκεί:

Εικόνα
These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
makispaspartou, Panx Romana
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Αν δεν προχωρήσει του Ζαφείρη, κλείνουμε τον Μαροκινό κατευθείαν που απ ότι κατάλαβα ξέρουμε όλα τα οικονομικά δεδομένα.
Σαν παίχτες καμία σχέση Ο ένας ισορροπημένος μπαλαδορος που κόβει χιλιόμετρα, box to box με γκολ και ασιστ αλλά και τίμιος αμυντικά.
Ο Μαροκινός κι αυτός μπαλαδορος σβούρα μες το γηπεσο ωστόσο δεν γράφει νούμερα και δεν ξέρω αν η σωματοδομη του τον επιτρέπει να είναι καλός αμυντικά.

Αν πάμε στον Μαροκινό μονη λύση να γίνει και η προσθήκη Ζαφειρη έστω τον Γενάρη,ώστε να τελειώσουμε την σεζόν με 5 χαφ και να ξεκινήσουμε την επόμενη με 4 καλά χαφ αφού τελειώνει του Οζντόεφ το συμβόλαιο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”