Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
@Blackgr4 Δεν ειναι καριβως ετσι τα πραγματα.
Ο Παβλενκα και ο Ταισον απο τον Γεναρη ουσιαστικα ηταν ελευθεροι να υπογραψουν σε οποια ομαδα ηθελαν.
Οποτε στην πραγματικοτητα ο ΠΑΟΚ απεκτησε ως ελευθερους τους Παβλενκα, Ταισον, Κενι και Τειλορ, πηρε δανεικους τους Γιακουμακη και Ιβανουσετς και απεκτησε με μεταγραφη (1εκ ευρω) απο την Μπενφικα τον Μειτε και τον Γιουγκεσασβιλι (1εκ ευρω) απο τον Πανσερραικο.
Ο Παβλενκα και ο Ταισον απο τον Γεναρη ουσιαστικα ηταν ελευθεροι να υπογραψουν σε οποια ομαδα ηθελαν.
Οποτε στην πραγματικοτητα ο ΠΑΟΚ απεκτησε ως ελευθερους τους Παβλενκα, Ταισον, Κενι και Τειλορ, πηρε δανεικους τους Γιακουμακη και Ιβανουσετς και απεκτησε με μεταγραφη (1εκ ευρω) απο την Μπενφικα τον Μειτε και τον Γιουγκεσασβιλι (1εκ ευρω) απο τον Πανσερραικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 18 Αύγ 2025, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kαι τί είναι μωρέ ο Τασεος να απαντήσει; η Κοντσάρεβα;; μη χειρότερα...MagdiTolba έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:04Δεν απάντησες όμως γιατί δεν κινηθήκαμε από πριν για τον Ζαφείρη. Πότε προέκυψε το ενδιαφέρον μας? Γιατί δεν τον βολιδοσκοπήσαμε πριν?Taseos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:08 Ε σίγουρα. ΕΤΣι λειτουργούν οι αε. Αμα προκύψει θέμα γηπέδου αλλάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θαρρείς και αμα δεν προέκυπτε ο Ζαφείρης θα του έπαιρνε τις μετοχές κάποιος με το ζόρι.τι διαβάζουμε ρε φίλε μεσήλικες άνθρωποι
- These users thanked the author Χωρικός for the post:
- Unpsofable78
12/9 κλείνει η μεταγραφική περίοδοςBlackgr4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:00 Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου λέω πως τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος.
Από την αρχή έλεγα στους βιαστικούς που τα έβλεπαν όλα μαύρα πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος και αντίστοιχα πιστεύω πως κακώς βιάστηκαν τόσα πολλά άτομα να πανηγυρίσουν για την "επιστροφή Ιβάν που τώρα θα τα σαρώσει όλα και θα πέσουν βροχή τα εκατομμύρια" (τρόπος του λέγειν).
Σήμερα 18/8, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει 2 μπακ και 2 δανεικούς. Έμεινε και ο Μεϊτέ.
Ακόμα δεν φέραμε Ζαφείρη με 10-12 εκατομμύρια, ούτε 2ο χαφ, ούτε 2ο φορ, ούτε στόπερ.
Αυτά είναι γεγονότα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Σε 12+1 μέρες κλείνει η μεταγραφική περίοδος. Υπομονή μέχρι τότε για τα τελικά συμπεράσματα. ΜΗΝ βιάζεστε να κρίνετε.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- theo-drama, Unpsofable78
-
Δεν ήξερα ότι είχα να αντιπαρατεθώ στον γκουρού των οικονομικών. Φαντάζομαι ότι έβγαλες το London School of Economics. Επίσης δυστυχώς δεν έχω διευθύνει ποτέ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε γνώριζα ότι για να έχω άποψη έπρεπε να είχα περάσει από το πόστο αυτο. Δυστυχώς όντας 41 και έχοντας ζήσει όλες τις εποχές που αναφέρεις στο απλό ποστάρισμα σου κατάφερα να γίνω ένας φτωχός πλην τίμιος καρδιολόγος και ναι το ιατρείο μου που φορολογικά επιχείρηση θεωρείται μάλλον μου το διευθύνει άλλος.. Σε κάθε περίπτωση που να συγκριθώ μαζί σου.. Ζητώ συγγνώμη που εξέφρασα άποψη , θα κάθομαι και θα διαβάζω απλά αναλυτές σαν και εσένα να μου μαθαίνουν τα πράγματα.epitropos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:41 Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Λες και είναι καλύτερο να λέμε λόγια του αέρα και ευχολόγια. Ναι θεωρητικά μπορεί να φέρει και τον Γιαμαλ για αλλαγή του Τάισον τι πάει να πει αυτό .. τεσπά δεν ασχολούμαι άλλο δεν έχει κανένα νοημα
ΥΓ @makispaspartou αν διαβάσεις τις αναρτήσεις μας θα καταλάβεις ποιος κάνει μάθημα παοκτσηδοφροσηνης σε ποιον
ΥΓ2 ξέρω πάρα πολύ καλά τι έχει κάνει ο Σαββίδης και επίσης θα το καταλάβαινες αν διάβασες τι έγραψα πέρα από τις υποκειμενικές σου αντιλήψεις, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχεις καμία ιδέα από λειτουργία εταιρίας και μάλιστα Ποδοσφαιρικής με ότι έξτρα υποχρεώσεις αυτό συνεπάγεται
Υγ3 οπαδός είμαι και ήμουν ξέχασα από ποτέ.. είναι εντελώς διαφορετικό το να έχω απαιτήσεις και εντελώς διαφορετικό να λέω ότι να ναι πράγματα μη πραγματοποιήσιμα απλά για να πω κάτι, να το παίξω κάποιος και να κραξω, γιατί πολύ απλά αυτό δεν είναι εφικτό για την ομάδα τουλάχιστον αυτή τη στιγμή
ΥΓ4 ξαναλέτε πολλοί για έσοδα από μεταγραφές επειδή αυτό γράφει το τρανσφερμαρκ και δημιουργείτε αφηγήματα ενώ παρά πολλές αναλύσεις έχουν γίνει στα τοπικά που πρέπει για το πώς δουλεύουν οι μεταγραφές, οπότε δεν έχει νόημα καν να το σχολιάσω περαιτέρω αυτό.. τι να πω καλημέρα και καλή συνέχεια διακοπων
Το πιθανότερο είναι να δημιουργήσει γκρίνια,Μίρλα και σχόλια τύπου "έκλεισε η κανουλα" "την παράτησε την ομάδα" κτλ, επειδή θα έχουμε απαίτηση και θα θεωρούμε δεδομένο ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο πρέπει να δίνουμε 14εκ για έναν παίκτηNassos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:07 Εγώ πιστεύω πάντως, ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη, αν γίνει, θα βοηθήσει και στην "ψυχολογία" του συλλόγου πέρα απο το αγωνιστικό κομμάτι. Θα δημιουργήσει θετικοτερα συναισθήματα σε εμάς που ως ένα βαθμό θα μεταφερθούν και στο γήπεδο και πιθανά και στην ομάδα.
- These users thanked the author burbu for the post:
- Unpsofable78
Εσύ πως το ξέρεις? Μπορεί π.χ. το ενδιαφέρον του γαυρου να έβγαλε στην πιάτσα ότι ο Ζαφείρης ενδιαφέρεται να έρθει Ελλάδα.MagdiTolba έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:04Δεν απάντησες όμως γιατί δεν κινηθήκαμε από πριν για τον Ζαφείρη. Πότε προέκυψε το ενδιαφέρον μας? Γιατί δεν τον βολιδοσκοπήσαμε πριν?Taseos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:08 Ε σίγουρα. ΕΤΣι λειτουργούν οι αε. Αμα προκύψει θέμα γηπέδου αλλάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θαρρείς και αμα δεν προέκυπτε ο Ζαφείρης θα του έπαιρνε τις μετοχές κάποιος με το ζόρι.τι διαβάζουμε ρε φίλε μεσήλικες άνθρωποι
-
Blackzone ακόμα κοιμάσαι αδερφέ??? Μπες να δώσεις μια λύση. Ένα τέλος τέλος πάντων.καλο η κακό δεν έχει σημασία. Αρκεί να είναι τέλος. Α και κάτι άλλο.Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει μέσα Σεπτεμβρίου και όχι σε 12+1 μέρες για να εξηγουμασται.
Α εσύ λες για του χρόνου.. κάτσε να απολαύσουμε αυτή τη χρονιά τουλάχιστονburbu έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:10Το πιθανότερο είναι να δημιουργήσει γκρίνια,Μίρλα και σχόλια τύπου "έκλεισε η κανουλα" "την παράτησε την ομάδα" κτλ, επειδή θα έχουμε απαίτηση και θα θεωρούμε δεδομένο ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο πρέπει να δίνουμε 14εκ για έναν παίκτηNassos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:07 Εγώ πιστεύω πάντως, ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη, αν γίνει, θα βοηθήσει και στην "ψυχολογία" του συλλόγου πέρα απο το αγωνιστικό κομμάτι. Θα δημιουργήσει θετικοτερα συναισθήματα σε εμάς που ως ένα βαθμό θα μεταφερθούν και στο γήπεδο και πιθανά και στην ομάδα.

Και τον Ιανουαριο ξεχασεςtolis14 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:0812/9 κλείνει η μεταγραφική περίοδοςBlackgr4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:00 Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου λέω πως τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος.
Από την αρχή έλεγα στους βιαστικούς που τα έβλεπαν όλα μαύρα πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος και αντίστοιχα πιστεύω πως κακώς βιάστηκαν τόσα πολλά άτομα να πανηγυρίσουν για την "επιστροφή Ιβάν που τώρα θα τα σαρώσει όλα και θα πέσουν βροχή τα εκατομμύρια" (τρόπος του λέγειν).
Ακόμα δεν φέραμε Ζαφείρη με 10-12 εκατομμύρια, ούτε 2ο χαφ, ούτε 2ο φορ, ούτε στόπερ.
Σε 12+1 μέρες κλείνει η μεταγραφική περίοδος. Υπομονή μέχρι τότε για τα τελικά συμπεράσματα. ΜΗΝ βιάζεστε να κρίνετε.
- sourmenetes
- Moderator
Αν...hariskastoria έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:58Το θεμα δλδ ειναι το τι θα λεγαμε και τι θα μας εφταιγε? Δηλαδη αυτο αντιλαμβανεσαι απο το ποστ μου? Οτι ψαχνω να βρω κατι να διαμαρτυρηθω?sourmenetes έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:44Και αν έρχονταν τα 2 χαφ μπορεί να λέγαμε γιατί φεραμε αυτούς...hariskastoria έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:27 Δεν εχω καταληξει αν αξιζει αυτα τα λεφτα και αν τελικα ερθει θα αποδειχθει τοσο επιδραστικος στο παιχνιδι μας, αλλα η αληθεια ειναι πως αντιστοιχου ταλεντου 22χρονοι ξενοι δεν βλεπουν καν την ελλαδα σαν προορισμο ακομη κι αν τους χρυσοπληρωσεις...
Απλα θα μπορουσαμε να παμε σε 2 χαφ κοντα στα 26-27 που θα ειχαν την μιση αξια εκαστος και ισως την ιδια ή μεγαλυτερη επιδραστικοτητα. (βλεπε Βετλεσεν, Κραλ, Μπουτσουαρι, Μπεργκ)
Επειδη δεν εχω καθολου εικονα, ποσο πιθανο ειναι να παει η Ελλαδα στο μουντιαλ?
Όλο κάτι θα μας φταίει..
Το θεμα ειναι τι θα λειτουργησει σε οφελος της ομαδας. Αν η αποκτηση του Ζαφειρη εξαντλησει τα χρονικα περιθωρια για αποκτηση των υπολοιπων παιχτων ποιο ακριβως θα ειναι το κερδος? Ποιο θα ειναι το κερδος αν η ομαδα ξεκινησει τη σεζόν με καποιο σοβαρο κενο στο ροστερ? Πως θα αναδειχθει ο Ζαφειρης και ο Ντελιας αλλα και οι υπολοιποι παιχτες αν το συμολο τελικα παρουσιαστεί με κενα και κανει ασχημη σεζον? Αν κανει μια σεζον οπως η περσινη για παραδειγμα.
Ενω αν πηγαιναμε σε αποκτηση 2 χαφ ηλικιας 26-27 απο αυτους π ανεφερα και εντος μπατζετ θα ημασταν και παιζει να ηταν ηδη εδω, και καλο μακριπροθεσμα μπορει να εκανε στην ομαδα.
Επισης δεν θυμαμαι ποτε καποιος να γκρινιαξς για κινησεις που γιναν εγκαιρως και με ποδοσφαιρικη λογικη. Μονο για κατι κινησεις τυπου Μπακαγιοκο Κολλει κλπ γκρινιαζει ο κοσμος και στο τελος αποδεικνυεται σωστος.
Αν..
Αν..
Με το αν δε γίνεται δουλειά...
Η ομάδα κινήθηκε και κινειται στα θέλω Του λουτσεσκου που τόσα χρόνια διαμαρτυρομαστε γιατί δε τον ακούν..
Εφόσον έρθει ο Ζαφείρης πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να μην παίξει αυτό το παιδί και να μη σου βγει.
Πας να κάνεις κάτι το μεγάλο, έχεις τη δυνατότητα να φερεις αυτόν τον παίκτη, δε γινεται να κάτσεις πίσω εφόσον την έφερες στα μέτρα σου την υπόθεση.
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 5):
- burbu, nkoss, vasgias, paok apo epilogi, Unpsofable78
Οι Παβλένκα και Τάισον ήταν ήδη στο ρόστερ μας. Δεν είναι νέες προσθήκες. Είναι σαν να μου λες πως πέρσι που ανανεώσαμε για 1 χρόνο τον Σβαμπ, θα έπρεπε να αναφέρεται ως προσθήκη. Σόρυ αλλά δεν ψήνομαι να το κάνω.DimitrisS έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:07 @Blackgr4 Δεν ειναι καριβως ετσι τα πραγματα.
Τον Γκουγκεσασβίλι όντως τον ξέχασα. Έχεις δίκιο.
Πήραμε οπότε Γκουγκεσασβίλι, Κένι, Τέιλορ, δανειστήκαμε Γιακουμάκη και Ιβανούσετς και κρατήσαμε με αγορά τον μέχρι πέρσι δανεικό Μεϊτέ (ήταν ήδη στο ρόστερ).
Τα ποσά κακώς τα αναφέρεις γιατί μόνο η πώληση Κοτάρσκι (δεν βάζω καν του Τζίμα) καλύπτει όλα τα παραπάνω και περισσεύουν κιόλας.
Ο κόσμος φίλε μου κάτω από το σχόλιο του ανισόρροπου που ανέφερε ότι δεν είναι η Σλάβια σούπερ μάρκετ και πως ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκε πως θα τον αφήσουμε τον Ιανουάριο, του προτείνει να αποδειχθεί την πρόταση και να σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη καθώς πιστεύουν ότι δεν θα κάνει καλό στην ομάδα τους να βρίσκεται δυσαρεστημένος και πως σίγουρα βρίσκεις παίκτη με αυτά τα λεφτά.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:05 Η δικιά μου λογική λέει ότι αν όντως ισχύουν τα περι συνάντησης χθες κι ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ πάει για την τρίτη πρόταση, ότι χθες η διοίκηση διαβεβαιώσε τον Ζαφείρη ότι με τόσα σε δίνω αλλά να είναι παραπάνω από τα 10.5 για να περασει και καλά στον κόσμο
Κατά τα άλλα συμφωνώ πως με μια ελάχιστα μεγαλύτερη πρόταση θα τον αφήσουν αλλά όπως φαίνεται όχι για τον κόσμο τους.
Όλοι οι πολιτικοί το ίδιο είναι...
Δεν το γνώριζα, έχεις δίκιο.tolis14 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:0812/9 κλείνει η μεταγραφική περίοδοςBlackgr4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:00 Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου λέω πως τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος.
Μέχρι πότε είναι η διορία της δήλωσης της λίστας για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του χειμώνα;
- Panx Romana
2/9 κλείνουν οι λίστες για ομίλουςtolis14 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:0812/9 κλείνει η μεταγραφική περίοδοςBlackgr4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 11:00 Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου λέω πως τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος.
12/9 όπως λες και για το ελληνικό πρωτάθλημα