Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
epitropos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από epitropos »

Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Λες και είναι καλύτερο να λέμε λόγια του αέρα και ευχολόγια. Ναι θεωρητικά μπορεί να φέρει και τον Γιαμαλ για αλλαγή του Τάισον τι πάει να πει αυτό .. τεσπά δεν ασχολούμαι άλλο δεν έχει κανένα νοημα
ΥΓ @makispaspartou αν διαβάσεις τις αναρτήσεις μας θα καταλάβεις ποιος κάνει μάθημα παοκτσηδοφροσηνης σε ποιον
ΥΓ2 ξέρω πάρα πολύ καλά τι έχει κάνει ο Σαββίδης και επίσης θα το καταλάβαινες αν διάβασες τι έγραψα πέρα από τις υποκειμενικές σου αντιλήψεις, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχεις καμία ιδέα από λειτουργία εταιρίας και μάλιστα Ποδοσφαιρικής με ότι έξτρα υποχρεώσεις αυτό συνεπάγεται
Υγ3 οπαδός είμαι και ήμουν ξέχασα από ποτέ.. είναι εντελώς διαφορετικό το να έχω απαιτήσεις και εντελώς διαφορετικό να λέω ότι να ναι πράγματα μη πραγματοποιήσιμα απλά για να πω κάτι, να το παίξω κάποιος και να κραξω, γιατί πολύ απλά αυτό δεν είναι εφικτό για την ομάδα τουλάχιστον αυτή τη στιγμή
ΥΓ4 ξαναλέτε πολλοί για έσοδα από μεταγραφές επειδή αυτό γράφει το τρανσφερμαρκ και δημιουργείτε αφηγήματα ενώ παρά πολλές αναλύσεις έχουν γίνει στα τοπικά που πρέπει για το πώς δουλεύουν οι μεταγραφές, οπότε δεν έχει νόημα καν να το σχολιάσω περαιτέρω αυτό.. τι να πω καλημέρα και καλή συνέχεια διακοπων
These users thanked the author epitropos for the post (total 7):
tolis14, theo-drama, astral, ΑποστόληςΑ, paok apo epilogi, Andrew R, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

hariskastoria έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:27 Δεν εχω καταληξει αν αξιζει αυτα τα λεφτα και αν τελικα ερθει θα αποδειχθει τοσο επιδραστικος στο παιχνιδι μας, αλλα η αληθεια ειναι πως αντιστοιχου ταλεντου 22χρονοι ξενοι δεν βλεπουν καν την ελλαδα σαν προορισμο ακομη κι αν τους χρυσοπληρωσεις...
Απλα θα μπορουσαμε να παμε σε 2 χαφ κοντα στα 26-27 που θα ειχαν την μιση αξια εκαστος και ισως την ιδια ή μεγαλυτερη επιδραστικοτητα. (βλεπε Βετλεσεν, Κραλ, Μπουτσουαρι, Μπεργκ)
Επειδη δεν εχω καθολου εικονα, ποσο πιθανο ειναι να παει η Ελλαδα στο μουντιαλ?
Και αν έρχονταν τα 2 χαφ μπορεί να λέγαμε γιατί φεραμε αυτούς...

Όλο κάτι θα μας φταίει..
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
nkoss, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

@epitropos

Μην το ψάχνεις, το football manager έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά
These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
epitropos, nkoss, theo-drama, astral, Unpsofable78
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

makispaspartou έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:34 Αν πιστεύεις πραγματικά ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να γυρίσει σε εποχές Γουμενου, Παγώνη, Βουλινού επειδή ο Σαββιδης θα φύγει από τη συνταγή της αυτάρκειας τότε μάλλον εσύ που δηλώνεις υποστηρικτής του τον αμφισβητείς. Γιατί αν ίσχυε αυτό που φοβάσαι τότε μάλλον θα έπρεπε να ζητάς άλλον επενδυτή και όχι μεταγραφές. Επειδή όμως ο Σαββιδης είναι αυτός που είναι και ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πλέον στάτους διώξε τις ανασφάλειες σου και πάψε να ασχολείσαι με ισολογισμούς .. Γίνε ξανά οπαδός και έχε απαιτήσεις. Θα νιώσεις καλύτερα φίλε μου.
Κάποτε τον άρη και τον ηρακλή τον είχαν Κοντομηνάς και Μυτιληναίος αντίστοιχα. Το πού πήγαν μετά αυτοί οι σύλλογοι είναι γνωστό. Το να αποκλείει κάποιος ότι μπορεί και να έρθουν εποχές Γούμενου, Βουλινού ή και ακόμα χειρότερες, είναι κάτι χειρότερο από λάθος, είναι ανοησία (μιας και γενικώς πιάσαμε τα τσιτάτα)
These users thanked the author Elkjaer for the post (total 4):
epitropos, theo-drama, paok apo epilogi, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Καμία μεταγραφή θα κάνουμε;άιντε και φέτος μέχρι τώρα πάλι ξοδευτηκατε εκεί στην ΠΑΕ....
Άιντε κουνήθηκε και δώστε χρήμα μπας και πάρουμε κανά παίκτη...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 01:17 Ποιόν δανεικό θεωρείς ότι θέλαμε αλλά δεν τον αποκτήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πληρώσουμε την ρήτρα και όχι για κάποιον άλλον λόγο (εκτός του Ολιβέιρα)?

Για την ερώτηση σου, θα περιμένω να δω ποιός θα είναι ο παίχτης, με τι κίνητρα έρχεται, τι ρήτρες/συνθήκες δανεισμού θα μπούνε και μετά θα πω αν θεωρώ ότι είναι καλή κίνηση ή όχι. Το δανεικός από μόνο του δεν μου φτάνει.
Θεωρώ ότι θέλαμε προφανώς τον Ολιβέιρα, τον Κούρτιτς, τον Τσούμπα, τον Κρμέντσικ κι ενδεχομένως τον Ντάντας. Για Μίσιτς και Μπάμπα συμφωνώ, είχαν ιδιαιτερότητες οι περιπτώσεις τους.

Δεν λέω ότι αξίζανε απαραίτητα την ρήτρα τους (μπορεί και να την άξιζαν) όπου αυτή υπήρχε, απλώς ότι δεν αγόρασε η ΠΑΕ παίκτες που δανείστηκε και κατά τη γνώμη μου τους έκαναν.

Δεύτερη πλευρά σε αυτό είναι το μικρό ποσοστό των δανεικών που μας έκαναν.

Αν στην ίδια περίοδο (2016-17 μέχρι σήμερα) βάλεις τους ελεύθερους που δεν έπιασαν - πάλι κατά τη γνώμη μου - τότε ενισχύεται η μη αισιοδοξία όταν ακούς "δεν γίνεται μόνο με αγορές , θέλεις και δανεικούς κι ελεύθερους. Ναι θέλεις, αλλά κοντά στους λίγους που απέδωσαν, μαζέψαμε και τους παρακάτω:

Μπακαγιόκο, Κόλεϊ, Λόβρεν, Σαμάτα, Ράφα Σοάρες, Ρικάρντο, Νάσμπεργκ, Λούκας Τέιλορ, Ροντρίγκο Σοάρες, Βέρνμπλουμ, Χατσερίντι, Λεβέκ και μερικούς ακόμη.

Μόνο το 16-17 μας βγήκαν οι ελεύθεροι, που πραγματικά φτιάξαμε ένα πολύ καλό ρόστερ για την εποχή, πολύ φθηνά.

Πιο πίσω δεν πάω, γιατί όντως είναι άδικη η σύγκριση και άλλες οι καταστάσεις.

Στο δεύτερο σκέλος του ποστ σου συμφωνώ, απλώς προσθέτω ότι η προϊστορία δεν είναι για να αισιοδοξεί κανείς. Σίγουρα κάποιοι ξέρουν καλύτερα και είναι η δουλειά τους, αλλά επίσης σίγουρα δουλεύουν με δοσμένο μπάτζετ και όχι με λευκές επιταγές.

Δεν λέω να δουλεύουν με λευκές επιταγές, αλλά όταν πας να καλύψεις τρύπες με αμφιβόλου ποιότητας υλικά, αυτό θα φανεί. Σίγουρα θα προσπαθήσεις να τις καλύψεις όπως και να χει (οκ, όχι πάντα), αλλά ίσως θα έπρεπε να είσαι ψιλιασμένος ότι το μπάλωμα που πήρες με τα λεφτά που το πήρες, ΜΑΛΛΟΝ δεν θα κρατήσει.

Εκεί έγκειται η δική μου ανησυχία. Αν υπήρχαν τροχειοδεικτικές βολές ότι πάμε κάτι να αλλάξουμε στην πολιτική μας με τους δανεικούς κι ελεύθερους, θα ήμουν σαφώς πιο ήσυχος.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Μαυρο Χιονι έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:40 Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό με μερικά ακαουντ κάθε τρεις και λίγο να γράφουν για μπλακζον και πριστ. Να είναι καλά οι άνθρωποι να μοιράζονται ότι μπορούν εδώ στο φόρουμ, αλλά ρε μάγκες κοφτε το να πούμε.
Επειδή είμαι ένα από αυτά τα account που αναφέρεις επέτρεψε μου να σου απαντήσω.

Δεν είμαι εδώ για να κρίνω ούτε για να ρίξω πουστλούκη σε κανένα από τα παιδιά που μεταφέρουν πληροφορίες, σήμερα είναι τα συγκεκριμένα παιδιά μαζί με τον Ολλανδό, παλιότερα ήταν ο ginola , κάποια στιγμή και o rain και πάει λέγοντας.

Τα παιδιά όποια και να είναι , απλά μεταφέρουν την πληροφορία και δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι για την όποια κατάληξη της και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Αν κάποιος συνοπαδος μου έχει διαφορετική άποψη τότε είναι δικό του το πρόβλημα.

Το σίγουρο όμως είναι πως όταν βγαίνουν και δίνουν κάτι, θα το βλέπεις και εσύ το πόσο αλλάζει το κλίμα.
Γρίφοι, χαβαλες, αστεία, αναζητήσεις, τέρμα φιλικό τρολαρισμα κτλ κτλ και όλες οι συζητήσεις πάνω στις μεταγραφές, κάτι που δεν γίνεται αυτή την στιγμή όπως μπορείς να δεις παραπάνω.

Συγγνώμη αν κούρασα και πάντα με σεβασμό σε όλους.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author Maklaz for the post:
paok apo epilogi
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

sourmenetes έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:44
hariskastoria έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:27 Δεν εχω καταληξει αν αξιζει αυτα τα λεφτα και αν τελικα ερθει θα αποδειχθει τοσο επιδραστικος στο παιχνιδι μας, αλλα η αληθεια ειναι πως αντιστοιχου ταλεντου 22χρονοι ξενοι δεν βλεπουν καν την ελλαδα σαν προορισμο ακομη κι αν τους χρυσοπληρωσεις...
Απλα θα μπορουσαμε να παμε σε 2 χαφ κοντα στα 26-27 που θα ειχαν την μιση αξια εκαστος και ισως την ιδια ή μεγαλυτερη επιδραστικοτητα. (βλεπε Βετλεσεν, Κραλ, Μπουτσουαρι, Μπεργκ)
Επειδη δεν εχω καθολου εικονα, ποσο πιθανο ειναι να παει η Ελλαδα στο μουντιαλ?
Και αν έρχονταν τα 2 χαφ μπορεί να λέγαμε γιατί φεραμε αυτούς...

Όλο κάτι θα μας φταίει..
Το θεμα δλδ ειναι το τι θα λεγαμε και τι θα μας εφταιγε? Δηλαδη αυτο αντιλαμβανεσαι απο το ποστ μου? Οτι ψαχνω να βρω κατι να διαμαρτυρηθω?
Το θεμα ειναι τι θα λειτουργησει σε οφελος της ομαδας. Αν η αποκτηση του Ζαφειρη εξαντλησει τα χρονικα περιθωρια για αποκτηση των υπολοιπων παιχτων ποιο ακριβως θα ειναι το κερδος? Ποιο θα ειναι το κερδος αν η ομαδα ξεκινησει τη σεζόν με καποιο σοβαρο κενο στο ροστερ? Πως θα αναδειχθει ο Ζαφειρης και ο Ντελιας αλλα και οι υπολοιποι παιχτες αν το συμολο τελικα παρουσιαστεί με κενα και κανει ασχημη σεζον? Αν κανει μια σεζον οπως η περσινη για παραδειγμα.
Ενω αν πηγαιναμε σε αποκτηση 2 χαφ ηλικιας 26-27 απο αυτους π ανεφερα και εντος μπατζετ θα ημασταν και παιζει να ηταν ηδη εδω, και καλο μακριπροθεσμα μπορει να εκανε στην ομαδα.
Επισης δεν θυμαμαι ποτε καποιος να γκρινιαξς για κινησεις που γιναν εγκαιρως και με ποδοσφαιρικη λογικη. Μονο για κατι κινησεις τυπου Μπακαγιοκο Κολλει κλπ γκρινιαζει ο κοσμος και στο τελος αποδεικνυεται σωστος.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου λέω πως τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος.

Από την αρχή έλεγα στους βιαστικούς που τα έβλεπαν όλα μαύρα πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος και αντίστοιχα πιστεύω πως κακώς βιάστηκαν τόσα πολλά άτομα να πανηγυρίσουν για την "επιστροφή Ιβάν που τώρα θα τα σαρώσει όλα και θα πέσουν βροχή τα εκατομμύρια" (τρόπος του λέγειν).

Σήμερα 18/8, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει 2 μπακ και 2 δανεικούς. Έμεινε και ο Μεϊτέ.

Ακόμα δεν φέραμε Ζαφείρη με 10-12 εκατομμύρια, ούτε 2ο χαφ, ούτε 2ο φορ, ούτε στόπερ.

Αυτά είναι γεγονότα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Σε 12+1 μέρες κλείνει η μεταγραφική περίοδος. Υπομονή μέχρι τότε για τα τελικά συμπεράσματα. ΜΗΝ βιάζεστε να κρίνετε.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 7):
Maklaz, JohnDag, leon2202, Logistis, Alchemist, tsario73, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

john4serres έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 09:33 Πολλά χρήματα.
Απόσβεση ποτέ.

Οι λόγοι που γίνεται αυτή η μεταγραφή είναι ξεκάθαρα για το ακριβώς αντίθετο από αυτό που γράφεις.
Εξασφαλισμενη απόσβεση, αλλιώς δεν θα γινότανε ποτέ και γιαυτό δεν έχει γίνει ποτέ απο τον ΠΑΟΚ και απο καμία άλλη ελληνική ομάδα.
Τους λόγους βαριέμαι να τους γράφω,εσύ που παρακολουθείς ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είσαι γνώστης του αντικειμένου, εύκολα τους βρίσκεις, αν όχι, μάλλον γράφεις για να γράφεις.

Υ.Γ Πόσες πιθανότητες έχει να αποτύχει η μεταγραφή αξίας 14 μυρίων του Ζαφείρη απο τον ΠΑΟΚ και πόσες μια μεταγραφή 20 μυρίων απο τον ΠΑΟΚ ενός Λατίνου 22χρονου παιχταρά;
These users thanked the author obanebane for the post (total 3):
theo-drama, trouman, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Taseos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:08 Ε σίγουρα. ΕΤΣι λειτουργούν οι αε. Αμα προκύψει θέμα γηπέδου αλλάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θαρρείς και αμα δεν προέκυπτε ο Ζαφείρης θα του έπαιρνε τις μετοχές κάποιος με το ζόρι.τι διαβάζουμε ρε φίλε μεσήλικες άνθρωποι
Φυσικά, γιατί η ΠΑΕ μας έχει ταράξει στον μεταγραφικό σχεδιασμό και έχουμε γκώσει. Δηλαδή κάθε μέρα τρώμε για πρωινό μεταγραφικό σχεδιασμό και δειπνούμε με σχέδια για τη Νέα Τούμπα.

Αν κάποιος έχει δουλέψει σε ΑΕ, σε κανονικές ΑΕ, με κόσμο και γραφεία και μάνατζερ και νταϊρέκτορς και τσιφς και δεν συμμαζεύεται, πολύ εύκολα ξέρει ότι μια χαρά ενδέχεται να λειτουργήσουν έτσι.

ΑΕ με τετραψήφιο αριθμό εργαζομένων, μπορούν να δουλεύουν χειρότερα και να αντιδρούν σε κινήσεις της αγοράς ΤΡΙΣ χειρότερα. Άλλες και άλλοτε τα βρίσκουν μπροστά τους, άλλες και άλλοτε όχι.

Ανάλογα τις κυβερνητικές πλάτες, το χαμπάριασμα του board και την τύχη.

Ειδικά όταν πρόκειται για ΠΑΕ, που συνήθως δεν είναι κερδοφόρες αλλά side business, το surfing ανάλογα με τις ανάγκες και το περιβάλλον είναι εκ των ουκ άνευ.
These users thanked the author arrwstos for the post:
MagdiTolba
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Taseos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 10:08 Ε σίγουρα. ΕΤΣι λειτουργούν οι αε. Αμα προκύψει θέμα γηπέδου αλλάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θαρρείς και αμα δεν προέκυπτε ο Ζαφείρης θα του έπαιρνε τις μετοχές κάποιος με το ζόρι.τι διαβάζουμε ρε φίλε μεσήλικες άνθρωποι
Δεν απάντησες όμως γιατί δεν κινηθήκαμε από πριν για τον Ζαφείρη. Πότε προέκυψε το ενδιαφέρον μας? Γιατί δεν τον βολιδοσκοπήσαμε πριν?
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Επειδή θέλουμε εμείς φορ και δεύτερο χαφ, δεν σημαίνει ότι θέλουν και στην ομάδα και πρέπει να φέρουν, αν δεν φύγει ο τσαλοφ η δανεικός ο μύθου ξεχαστε άλλο φορ, το ίδιο και χάφ, πέρυσι είχε απ' τον Ιανουάριο 6 χαφ και την έβγαλε την χρονιά χρησιμοποιώντας 4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Δευ 18 Αύγ 2025, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Η δικιά μου λογική λέει ότι αν όντως ισχύουν τα περι συνάντησης χθες κι ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ πάει για την τρίτη πρόταση, ότι χθες η διοίκηση διαβεβαιώσε τον Ζαφείρη ότι με τόσα σε δίνω αλλά να είναι παραπάνω από τα 10.5 για να περασει και καλά στον κόσμο
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Dimitrisk4
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Εγώ πιστεύω πάντως, ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη, αν γίνει, θα βοηθήσει και στην "ψυχολογία" του συλλόγου πέρα απο το αγωνιστικό κομμάτι. Θα δημιουργήσει θετικοτερα συναισθήματα σε εμάς που ως ένα βαθμό θα μεταφερθούν και στο γήπεδο και πιθανά και στην ομάδα.
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
obanebane, paok apo epilogi, Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”