Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Την διαρκεια της συναντησης πως ακριβως την μαθαμε;
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- Dimitris_L4
- Dimitris_L4
Γτ που ξερουμε ποσες ωρες συζητησαν?? Το κακο ειναι οτι δν υπαρχει σωστη ενημερωση..Απο χθες ξαφνικα ολοι λενε οτι η προταση μας εχει γινει αποδεκτη...πριν μια βδομαδα διαβαζαμε οτι την απερριψαν...
Επισης γτ δν τρεχουμε την περίπτωση του στοπερ δεν καταλαβαινω...
Επισης γτ δν τρεχουμε την περίπτωση του στοπερ δεν καταλαβαινω...
Οι τουντεϊ δεν γραψανε οτι και χθες ο Ζαφειρης τους ειπε θελω να φυγω δεχτειτε την προταση; Και οτι εχει ενοχληθει παρα πολυ απο την σταση του προεδρου της ομαδας;
Περιμενουμε. Ειναι δυσκολη μεταγραφη αλλα αξιζει τον κοπο. Υπομονη.
Περιμενουμε. Ειναι δυσκολη μεταγραφη αλλα αξιζει τον κοπο. Υπομονη.
- Amsterdamer_87
Αφου θελαμε τον Ζαφειρη στην ομαδα γιατι δεν πηγαν να τον παρουν πριν ανανεωσει με την Σλαβια ??
Τωρα τρωμε στην μαπα τον προεδρο/πολιτικο με τα ηξεις αφηξεις για να τσεπωσει οσα μπορει παραπανω..
Πολυ το φοβαμαι οτι η μεταγραφη στο τελος θα στραβωσει και δεν θα γινει !!!
Τωρα τρωμε στην μαπα τον προεδρο/πολιτικο με τα ηξεις αφηξεις για να τσεπωσει οσα μπορει παραπανω..

Πολυ το φοβαμαι οτι η μεταγραφη στο τελος θα στραβωσει και δεν θα γινει !!!
- WestBlock4
Εξ αρχής φανηκε οτι η μεταγραφή αυτη ίσως κλεισιε κ τέλος Αυγούστου. Το θέμα.ειναι η στασιμότητα στις υπόλοιπες μετσγραφεςMaklaz έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 08:25 Η πρωινή βάρδια να ετοιμάζεται σιγά σιγά , προβλέπω να βγαίνουν ειδήσεις και τον ανισόρροπο να πρωταγωνιστεί (εύχομαι για καλό).
Καλημέρα![]()
![]()
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, margas
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Είμαι νέο μέλος αν και ήμουν γραμμένος παλαιότερα.
Θέλω να πιστεύω χωρίς να έχω πληροφορίες οτι στο τέλος θα κλείσει ο παίχτης. Και εγω έχω την ανησυχίες μου όπως όλοι μας και πολλά ερωτήματα.
Επίσης συμφωνώ μ όλους ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση ειδικά τώρα που είναι τα 100 χρόνια ιστορίας μας.
Για να αποκαλύψω ποιος είμαι μπορεί κάποιοι να με θυμηθούν έδινα τις μεταγραφές στο βόλεϊ επι καλμαζιδη και οταν πρώτο άνοιξε το φόρουμ ήμουν και mod
Θέλω να πιστεύω χωρίς να έχω πληροφορίες οτι στο τέλος θα κλείσει ο παίχτης. Και εγω έχω την ανησυχίες μου όπως όλοι μας και πολλά ερωτήματα.
Επίσης συμφωνώ μ όλους ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση ειδικά τώρα που είναι τα 100 χρόνια ιστορίας μας.
Για να αποκαλύψω ποιος είμαι μπορεί κάποιοι να με θυμηθούν έδινα τις μεταγραφές στο βόλεϊ επι καλμαζιδη και οταν πρώτο άνοιξε το φόρουμ ήμουν και mod
Δε βλέπω καμία στασιμότητα. Πόσες μέρες πριν βγει προς τα έξω, δούλευαν την μεταγραφή του Ζαφείρη; Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει στο παρασκήνιο κινητικότητα. Αν πρόκειται για καλές περιπτώσεις, θέλουν την προσέγγισή τους χωρίς πολλά πολλά. Άλλωστε, η ομάδα με την πρόκρισή της απ τους Αυστριακούς κέρδισε χρόνο. Υπομονή και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ελπίζω σήμερα να έχουμε καλά νέα.
Ναι φυσικά, έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου , και αυτό γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε τα πάντα και τι γίνεται πίσω από τις πόρτες, μπορεί να τρέχουν καταστάσεις μπορεί και όχι.WestBlock4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 08:51Εξ αρχής φανηκε οτι η μεταγραφή αυτη ίσως κλεισιε κ τέλος Αυγούστου. Το θέμα.ειναι η στασιμότητα στις υπόλοιπες μετσγραφεςMaklaz έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 08:25 Η πρωινή βάρδια να ετοιμάζεται σιγά σιγά , προβλέπω να βγαίνουν ειδήσεις και τον ανισόρροπο να πρωταγωνιστεί (εύχομαι για καλό).
Καλημέρα![]()
![]()
Μέχρι να μάθουμε όμως εγώ κρατάω ουδέτερη στάση.
Από την αρχή φάνηκε με τα ονόματα στα φορ ότι πάμε για πραγματικά καλούς παίκτες που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν θέλουν - ήθελαν να έρθουν, η προσπάθεια όμως που γίνεται μόνο αμελητέα δεν περνάει στα μάτια μου.
- loukas karadimos
χαλαρα μαγκες
ταμειο στο τελος των μεταγραφων φετος, δεν χρειαζεται να σας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, οχι φετος.
ειναι περιπλοκο καλοκαιρι, Ιβαν και ομαδα εχουν στηριχτει 101% με διαρκειας και στο γηπεδο.
Αν δεν κανουν τη δουλεια τους, ετσι κι αλλιως νομιζω, οι εξελιξεις θα ειναι καταιγιστικες.
κατα τα φαινομενα γινεται οντως προσπαθεια φετος, ο Λου ειναι χαρουμενος οποτε προς το παρον εμεις περισσευουμε
ταμειο στο τελος των μεταγραφων φετος, δεν χρειαζεται να σας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, οχι φετος.
ειναι περιπλοκο καλοκαιρι, Ιβαν και ομαδα εχουν στηριχτει 101% με διαρκειας και στο γηπεδο.
Αν δεν κανουν τη δουλεια τους, ετσι κι αλλιως νομιζω, οι εξελιξεις θα ειναι καταιγιστικες.
κατα τα φαινομενα γινεται οντως προσπαθεια φετος, ο Λου ειναι χαρουμενος οποτε προς το παρον εμεις περισσευουμε
- ΑποστόληςΑ
Εδώ ξέρουμε και τι έφαγαν!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Anwnimos
Ο Κόλκας λέει τώρα πως σήμερα μάλλον θα γίνει το τελευταίο ραντεβού και θα ανέβουμε
Κάτι πέταξε για 12 + 1.5 bonus
Κάτι πέταξε για 12 + 1.5 bonus
- john4serres