Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

burbu έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:48 Το μόνο που βλέπω είναι ότι χάθηκε η αίγλη του τοπικ,που υπήρχε παλιότερα, μεταγραφές παπάδες, ανάλυση μεταγραφων η υποψηφίων στόχων και γκιφ με ατομικές βόμβες.
Όλα αυτά αντικαταστάθηκαν με μιζέρια,Μίρλα και κακομοιριά
Οποίον θέλουν ας φέρουν η και κανέναν να μην φέρουν
Εγω λεω καλου κακου ας ετοιμαστουν οι πυρητιδαποθηκες .. λιγο υπομονη .. :opaokara:
These users thanked the author PAOK - 1926- for the post (total 4):
Unpsofable78, burbu, margas, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Κουλιανος εχει ενημερωση απο την οικογενεια του Ζαφ(ετσι λεει τελοσπαντων)..οποτε περιμενουμε νεα μετα τη συναντηση... black εβαλες τους κοριους σου???εκτος αν εισαι ο πατερας του Ζαφ κ δε χρειαζεται ... :mrgreen:
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
margas
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Αδερφέ Paok 1926 ξέρεις κάτι????
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:04 Κουλιανος εχει ενημερωση απο την οικογενεια του Ζαφ(ετσι λεει τελοσπαντων)..οποτε περιμενουμε νεα μετα τη συναντηση... black εβαλες τους κοριους σου???εκτος αν εισαι ο πατερας του Ζαφ κ δε χρειαζεται ... :mrgreen:
Κοίτα μην είναι και ο Black στην συνάντηση 8-) 8-)
These users thanked the author Maklaz for the post:
Dimitris_L4
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Franky έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:59 Τα 12+ εκατομμύρια για 1 παίκτη, δεν μπορείς να τα διαιρέσεις σε 3, και να πεις οκ θα φέρω 3 των 4εκ+.

Γιατί θα έχει μισθούς Χ3, κόστος ατζέντη Χ3, άλλα κόστη διαβίωσης μετακινήσεων Χ3 κλπ. Δεν είναι το ίδιο ποσό.

Εφόσον βρέθηκε αυτό το Χάφ, πρέπει να επιμείνει η ΠΑΕ μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Αν δεν βρεθεί συνεχίζουμε έτσι στα χαφ.

Απο τους υπόλοιπους που ακούστηκαν δεν φαίνεται κάποιος να βελτιώνει το ρόστερ.
Κι οχι μόνο. Σε έστειλε η γυναίκα σου στη λαική να πάρεις βύσσινα για να κάνει γλυκό του κουταλιού κι εσεις γυρνάς με ένα αγγούρι, μια μελιτζάνα και ένα κολοκύθι. Με τα ιδια λεφτα.
These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
Nikodiai, Dimpatra
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Καλά αν πάνε για Νελσον και πάρουμε και Ζαφειρη θα μιλάμε για ατομικές βόμβες! Και στο τέλος Μοπαι και Κραλ!
Απίθανη μεταγραφική περίοδος θα είναι…
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Για μένα πάντως αν κλείσει ο Ζαφείρης μόνο μία μεταγραφή χρειάζεται η ομάδα έναν σέντερ φορ με παράλληλη απόχωρηση Τσαλοφ και ίσως και Ντεσποτοφ.
Δεν γίνεται να λέμε συνέχεια γιατί δεν παίζουν τα παιδιά από την Ακαδημία και ο Μπαταουλας να έχει τέσσερα στόπερ μπροστά του, ο Χατσιδης τρία εξτρεμ κλπ.
Ζαφείρης και ένα φορ και τέλος
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 2):
Anthimox, tad
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Παιδιά να είμαστε λίγο ρεαλιστές. Στόχος είναι να έρθει ο Ζαφείρης, ένα πραγματικά καλό στόπερ (δεν ξέρω εάν θα είναι ο Νέλσον), και εάν είναι δυνατόν να έρθει κάποιο καλό φορ (μακάρι να είναι ο Μοπαι ή κάποιος αντίστοιχης αξίας) στην θέση του Τσαλοφ.

Το 5ο χαφ, δεν μπορεί εύκολα να είναι ο εκάστοτε Κραλ. Ποιος θα μένει εκτός αποστολής και εκτός Ευρωπαϊκής λίστας; Το 5ο χαφ λογικά θα είναι κάποιος που δεν θα έχει την απαίτηση να παίζει Ευρώπη. Κάποιος που δεν θα δημιουργεί θέμα αν μένει εκτός αποστολής.

Πάντα θεωρητικά όλα αυτά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
Maklaz, paok apo epilogi, margas
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

makispaspartou έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:17 Καλά αν πάνε για Νελσον και πάρουμε και Ζαφειρη θα μιλάμε για ατομικές βόμβες! Και στο τέλος Μοπαι και Κραλ!
Απίθανη μεταγραφική περίοδος θα είναι…
για εξήγησε λίγο γιατί αυτός ο Νέλσον είναι ατομική βόμβα, τι είδους παίκτης είναι;.....και γιατί τον δίνει η Γαλατά;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Ο 26χρονος πλέον Νέλσον ξεκίνησε σαν μεγάλο ταλέντο, τον απέκτησε η Κοπεγχάγη για 3.6 μύρια και καθιερώθηκε γρήγορα. Στην συνέχεια τον απέκτησε η Γαλατα για 7 μύρια. Πήγε καλά τις πρώτες χρονιές ανεβάζοντας την χρηματιστηριακη του αξία στα 19 μύρια. Σταδιακά έχασε την θέση βασικού από τους Νταβινσον Σαντσεζ και Μπαρντακτσι. Πέρσι δόθηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Ρομα όπου έκανε λίγες συμμετοχές στην serie A.Γενικά φαίνεται να μην υπολογίζεται από την Γαλατα.

Εγώ προσωπικά δεν θα θεωρούσα την απόκτηση του βόμβα, αλλά μία πολύ καλή προσθήκη Βλέπω έναν Ινγκασον στα νιάτα του αλλά καλύτερο με την μπάλα στα πόδια. Δεν ξέρω βέβαια εάν ισχύει το ενδιαφέρον μας αν και το έχω ακούσει και από αλλού πέρα από τον Κουλιανο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 17 Αύγ 2025, 20:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
magdy, vasgias, paoki19
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:42 Ο 26χρονος πλέον Νέλσον ξεκίνησε σαν μεγάλο ταλέντο, τον απέκτησε η Κοπεγχάγη για 3.6 μύρια και καθιερώθηκε γρήγορα. Στην συνέχεια τον απέκτησε η Γαλατα για 7 μύρια. Πήγε καλά τις πρώτες χρονιές ανεβάζοντας την χρηματιστηριακη του αξία στα 19 μύρια. Σταδιακά έχασε την θέση βασικού από τους Νταβινσον Σαντσεζ και Μπαρντακτσι. Πέρσι δόθηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Ρομα όπου έκανε λίγες συμμετοχές στην serie A.

Εγώ προσωπικά δεν θα θεωρούσα την απόκτηση του βόμβα, αλλά μία πολύ καλή προσθήκη. Δεν ξέρω βέβαια εάν ισχύει το ενδιαφέρον μας αν και το έχω ακούσει και από αλλού πέρα από τον Κουλιανο
καταρχάς ευχαριστώ για την ενημέρωση. Από αυτά που ξέρεις για τον παίκτη είναι αυτό που ψάχνουμε; Αυτό που έχω εγώ καταλάβει είναι ότι θέλουμε ένα δυναμικό στόπερ να καλύψει το κενό "δύναμης" που άφησε ο Κουλιεράκης. Επίσης να έχει καλή ταχύτητα και να μπορεί να βγάλει αξιοπρεπώς τη μπάλα, να μην είναι δλδ τελείως άμπαλος. Αυτός μας καλύπτει σε αυτά;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Έκανα Edit πάνω. Απ όσο λίγο τον ξέρω λόγω στοιχήματος, μοιάζει με Ινγκασον στα νιάτα του αλλά καλύτερο με την μπάλα στα πόδια. Διαθέτει αρκετά καλή μακρινή μεταβίβαση όπως ο Μιχαηλίδης.

Προς Θεού δεν είμαι και ειδήμων. Λόγω στοιχήματος παρακολουθώ πολλούς Ευρωπαϊκούς αγώνες τα τελευταία χρόνια. Από Τουρκία φυσικά τους 3 μεγάλους και έχει τύχει να τον δω. Όλα τα παραπάνω από τα λίγα που θυμάμαι.
mamouth70, vasgias, magdy
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Πιθανότητα 88% στο transfermarkt.com
Μη δινετε και βάση. Κουβέντα να γίνεται.
These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
Caballo Viejo, margas
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Παιδιά οι πιθανότητες στο transfermarkt είναι να χαμε να λέγαμε.

Αν όντως υπάρχει νέο ραντεβού, μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της διοίκησης της Σλάβια, είναι κρίσιμο και θα φανεί η οριστική κατάληξη της υπόθεσης. Αν τυχόν η Σλάβια κάνει δεκτό το αίτημα του παίκτη για αποχώρηση, δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθουν οι τελικές απαιτήσεις τους κι από τον ΠΑΟΚ.

Υπομονή να δούμε τι θα προκύψει
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Franky έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:59 Τα 12+ εκατομμύρια για 1 παίκτη, δεν μπορείς να τα διαιρέσεις σε 3, και να πεις οκ θα φέρω 3 των 4εκ+.

Γιατί θα έχει μισθούς Χ3, κόστος ατζέντη Χ3, άλλα κόστη διαβίωσης μετακινήσεων Χ3 κλπ. Δεν είναι το ίδιο ποσό.

Εφόσον βρέθηκε αυτό το Χάφ, πρέπει να επιμείνει η ΠΑΕ μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Αν δεν βρεθεί συνεχίζουμε έτσι στα χαφ.

Απο τους υπόλοιπους που ακούστηκαν δεν φαίνεται κάποιος να βελτιώνει το ρόστερ.
Ούτως ή άλλως θα φέρεις 3 παίκτες και τα συμβόλαια θα τα δώσεις. Τον μπακ και τον φορ δηλαδή δεν θα τους έδινες συμβόλαιο ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”