Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
-Paoktzis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Τουλάχιστον κοιτάξτε τον στόπερ.. τι περιμένουν
These users thanked the author -Paoktzis for the post:
Magdi Tolba 4
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν ο παίκτης είναι τόσο ναυλωμένος να έρθει, είναι κάτι που δε θα βρεις σίγουρα στην οποιαδήποτε εναλλακτική.
Παίζει κι αυτό το ρόλο του.
These users thanked the author Mīngus for the post:
Azrael
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Athens έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:04 αν ο Ζαφειρης στο επομενο παχνιδι πει οτι εχω ψυχολογικο προβλημα δεν μπορω να παιξω και δεν ξερω αν το αποβαλλω τι θα κανει ο προεδρος?
Προφανώς ποντάρουν ότι με το μαστίγιο και με το καρότο θα τον μεταπείσουν μέχρι τον επόμενο αγώνα.
Magdi Tolba 4

Δημοσίευση από Magdi Tolba 4 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:00
Magdi Tolba 4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 17:56 Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο στόπερ. Τι θα γίνει τώρα θα κολλήσουμε στοκ εκάστοτε Ζαφείρη?Οι τρύπες οι άλλες ποτέ ρε πουστη μου θα τις κλείσεις?Ένα κάρο λεφτά λες ότι βάζεις!Πάρε τον Μαροκινό χαφ δανεικό τώρα να σαι καλυμμένος και κλείσε τον Ζαφείρη από τώρα για το χειμώνα αν δε στον δίνει ο βλαχοπροεδρας τους!Γαμω τις εντυπώσεις σου ρε κάθε χρόνο ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ μας έχεις γανιασει ρε πουστη!
Ντεζαβου η πρόταση 12εκ για αγορά παίκτη; Ο "εκάστοτε" Ζαφείρης θα σου αλλάξει επίπεδο όλη την ομάδα.
Οι υπόλοιπες "τρύπες" που λες είναι οι εξής δύο. Το 5ο χαφ και ο εκ των βασικών στόπερ. Φορ μόνο αν φύγει ο Τσαλοφ.
Δύο!!! Διαβάζοντας το ποστ σου θα νόμιζε κάποιος ότι ψάχνουμε 6-7 παίκτες

Ξεκόλλα βρε nunies αγόρι μου.
Αυτό λέω:όσο παικταράς κι αν είναι ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!Κλείσε τον άλλον δανεικό τουλάχιστον. Δείξε ευελιξία. Ποιο το θέμα να χει καβαντζα αν στραβώσει του Ζαφ. Τι δεν καταλαβαίνεις?Θα σε χαλούσε 5ος χαφ?Οι ίδιοι βγήκαν και είπαν ότι χρειάζεται 5ος. Εσύ πιστεύεις ότι με 4 βγαίνει η χρονιά?Κάθε χρόνο πόσους είχες, δεν είχες 5?Τι λέμε τώρα?Το ντεζαβου πήγαινε στο ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ λες και ΔΕΝ υπάρχουν άλλες λύσεις?Στόπερ γιατί καθυστερείς και δε παίρνεις?Τι περιμένεις?Και οκ να δεχτώ ότι τόσες είναι οι ανάγκες σου.Φορ Εσύ πιστεύεις ότι είσαι καλυμμένος με....2,25 φορ?Αν τραυματιστεί ο Γιακουμακης θα σαι καλυμμένος με...Τσαλωφ και Μύθου?Οκ αδερφέ μου.
These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post (total 2):
smoothcriminal1926, Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για μενα υπερβασεις τετοιου ειδους εχουν νοημα μονο αν υπαρχει ο στοχος να παγειωθουν ως μερος της ρουτινας. Μια κινηση αυτου του ειδους κανει περισσοτερο κακο μακροπροθεσμα παρα καλο αν δεν στοχευεις να τις συνεχισεις.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

joshua έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:07 Εγω παντως απο την αρχη αν με 10 μυρια μπορουσα να φερω τον Λοκονγκα και τον Μαροκινο θα το προτιμουσα αντι 12 για Ζαφειρη. Για καποιο λογο μας εχει κολησει οτι η αποκτηση του εξαιρετικου φυσικα Ζαφειρη για καποιο λογο θα μας απογειωσει σε βαθμο που δεν κατανοω.
Με βάση τι να το κατανοήσεις/κατανοήσουμε; μπορεί και ο Λουτσέσκου να έχει δώσει το φως ότι αυτόν θέλω οπωσδήποτε. Θέλω να πω ολοι μπορούμε να εκφράζουμε άποψη αλλά είναι διαφορετικό να φέρεις και την ευθύνη της τελικής επιλογής.
These users thanked the author Nassos for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Magdi Tolba 4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 17:56 Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο στόπερ. Τι θα γίνει τώρα θα κολλήσουμε στοκ εκάστοτε Ζαφείρη?Οι τρύπες οι άλλες ποτέ ρε πουστη μου θα τις κλείσεις?Ένα κάρο λεφτά λες ότι βάζεις!Πάρε τον Μαροκινό χαφ δανεικό τώρα να σαι καλυμμένος και κλείσε τον Ζαφείρη από τώρα για το χειμώνα αν δε στον δίνει ο βλαχοπροεδρας τους!Γαμω τις εντυπώσεις σου ρε κάθε χρόνο ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ μας έχεις γανιασει ρε πουστη!
Ντεζαβου η πρόταση 12εκ για αγορά παίκτη; Ο "εκάστοτε" Ζαφείρης θα σου αλλάξει επίπεδο όλη την ομάδα.
Οι υπόλοιπες "τρύπες" που λες είναι οι εξής δύο. Το 5ο χαφ και ο εκ των βασικών στόπερ. Φορ μόνο αν φύγει ο Τσαλοφ.
Ακόμη προσπαθείς να βγάλεις άκρη; χαρά στο κουράγιο σου. Απλά νομίζω πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι μερικά πράγματα στη ζωή είναι μάταια
These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
Unpsofable78, magdy, burbu, ASTNORD2
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Έχετε πάρει χαμπάρι το κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι "μεγαλοΠΑΟΚτσηδες" από την ώρα που ακούστηκε το όνομα του Ζαφείρη?

Πιστεύετε ότι ο μεγάλος θα τους κάνει την χάρη?
Από την πρώτη στιγμή ήξερε πως δεν υπάρχει γυρισμος για αυτό και δεν στάθηκε στην πρώτη πρόταση και έγινε και δεύτερη.

Διακυβευονται πολλά περισσότερα από μια "απλή μεταγραφή" και είμαι σίγουρος πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ξεκάθαρα πετάει το μπαλάκι ο ανισόρροπος στο δικό μας γήπεδο περιμένοντας τρίτη πρόταση για να κλείσει τελικά οριστικά.

Όπως ανέφερε και άλλος φίλος, στην αρχή δεν ήξεραν, μετά δεν πουλάνε, και τώρα κάτι π@@ριες για τον Ιανουάριο. Ε μαντέψτε τι έρχεται μετά.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
Dimitris_L4, vasgias, Unpsofable78, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Δεν είναι όλοι οι χαφ ίδιοι. Το τι χαρακτηριστικά θα έχει ο "5ος" εξαρτάται από τι χαρακτηριστικά έχουν οι υπόλοιποι 4, γι'αυτό κολλάει όλη η υπόθεση.

Αυτό που πρέπει να τρέξει είναι του στόπερ για να μειώνονται τα μέτωπα.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

joshua έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:07 Εγω παντως απο την αρχη αν με 10 μυρια μπορουσα να φερω τον Λοκονγκα και τον Μαροκινο θα το προτιμουσα αντι 12 για Ζαφειρη. Για καποιο λογο μας εχει κολησει οτι η αποκτηση του εξαιρετικου φυσικα Ζαφειρη για καποιο λογο θα μας απογειωσει σε βαθμο που δεν κατανοω.
Τεχνοκρατικα μπορεί η σκέψη σου να απέδιδε περισσότερο. Σκέψου σε επίπεδο οπαδών όμως, ειδικά για τα μικρά παιδιά πόση επίδραση έχει η συνύπαρξη ντελια ζαφειρη Γιακουμάκη Κ μιχαηλιδη στην εντεκάδα και πολύ πιθανόν κ στην εθνική.
These users thanked the author black_star_ninja for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Magdi Tolba 4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:10

Ξεκόλλα βρε nunies αγόρι μου.
Αυτό λέω:όσο παικταράς κι αν είναι ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!Κλείσε τον άλλον δανεικό τουλάχιστον. Δείξε ευελιξία. Ποιο το θέμα να χει καβαντζα αν στραβώσει του Ζαφ. Τι δεν καταλαβαίνεις?Θα σε χαλούσε 5ος χαφ?Οι ίδιοι βγήκαν και είπαν ότι χρειάζεται 5ος. Εσύ πιστεύεις ότι με 4 βγαίνει η χρονιά?Κάθε χρόνο πόσους είχες, δεν είχες 5?Τι λέμε τώρα?Το ντεζαβου πήγαινε στο ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ λες και ΔΕΝ υπάρχουν άλλες λύσεις?Στόπερ γιατί καθυστερείς και δε παίρνεις?Τι περιμένεις?Και οκ να δεχτώ ότι τόσες είναι οι ανάγκες σου.Φορ Εσύ πιστεύεις ότι είσαι καλυμμένος με....2,25 φορ?Αν τραυματιστεί ο Γιακουμακης θα σαι καλυμμένος με...Τσαλωφ και Μύθου?Οκ αδερφέ μου.
Και αν τραυματιστεί ο Ντεσποτοφ και ο Ζιλε θα είσαι καλυμμένος με μηδέν δεξί χαφ;; Ας πάρουμε έναν ακόμα.
Τι γράφετε ρε παιδιά; 3 φορ έχει η ομάδα. Σου αρέσουν δεν σου αρέσουν εσένα δεν έχει καμία σημασία. ΤΡΙΑ έχει.
Παρεμπιπτόντως (αν και διαφωνώ κάθετα) ο 5ος χαφ του Ραζβαν ήταν συνήθως διακοσμητικός
Επίσης λογικά ο 5ος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποιος θα είναι 4ος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 11):
Dimitris_L4, vasgias, Χωρικός, Unpsofable78, Taseos, magdy, zaffodb, breakdown88, paok apo epilogi, ASTNORD2 and one more user
Magdi Tolba 4

Δημοσίευση από Magdi Tolba 4 »

Taseos έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:00
Τι λες βρε παιδί μου. Τέτοια αγανάκτηση; Φαντάζεσαι να έρθει και να έχουν γίνει τόσες εγγραφές τζάμπα; Τι κακό μας βρήκε
Τι εννοείς ρε φίλε μου. Καντο μου λίγο λιανά γιατί εγώ..φαίνεται είμαι ζαβος και δεν καταλαβαίνω το βαθύ νόημα σου.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Δεν παίζεται απολύτως τίποτα με την κατάληξη της περίπτωσης του Ζαφείρη. Η ομάδα κάνει κατά πώς φαίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να τον αποκτήσει και από κει και πέρα όλα παίζονται.

Αν όμως δεν έρθει, θα παίζονται πολλά στο τι θα ακολουθήσει, πώς θα καλυφθεί το κενό στα χαφ.

Το να μη καλυφθεί είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ακόμα και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το τι θα έρθει, αν δεν έρθει ο Ζαφείρης, αυτό θα κρίνει πολλά.
These users thanked the author arrwstos for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Αιντε ρε blackkkkk.... Αιντε πασακα μου να μας εξηγησεις λιγο τι κ πως...
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Υπομονή για τον Ζαφείρη που θα έρθει..
Κι υπομονή και για τις υπόλοιπες κινήσεις που εκκρεμούν στον άξονα γιατί είναι περιπτώσεις που δεν υπήρχαν ελπίδες να κλείσουν πριν το τέλος Αυγούστου...
Αλλιώς το ρόστερ θα ήταν ήδη ολοκληρωμένο με μέτριους...
Και αρχές Σεπτέμβρη θα είναι η ομάδα αλλαγμένη...
Την Ριέκα να περάσω...
These users thanked the author kormi for the post (total 6):
Unpsofable78, SCIFO, tsario73, zaffodb, paok apo epilogi, sakis_the_fraud
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”