65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
Papa9

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Papa9 »

Marsantos φίλε μου νομίζω ότι συμφωνώ εντελώς με την ανάλυση και την τοποθέτησή σου. Μοναδικό, γιατί συνήθως δε συμφωνώ με κανέναν στο 100% (φτάνω στο 99% :)

Ο Ντελιας είναι ακριβώς αυτό που λες και αυτά χρειαζεται
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Φίλε @Papa9 καλησπερα.
Είναι περίεργο καράβι ο Κωνσταντέλιας.
Όσα και να πούμε όσα και να γράψουμε μπορεί να είναι όλα σωστά και όλα λάθος.
Μιλάμε για ένα παιδί του οποίου οι εγκεφαλικές συνάψεις που σχετίζονται με την επεξεργασία των ποδοσφαιρικων σημάτων που καταφθάνουν στον εγκέφαλό του πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο διδακτορικής διατριβής.
Ειναι λογικό κάποιος να έχει υπομονή και να αρκείται σε αυτά που βλεπει, είναι λογικό κάποιος να περιμένει συνεχώς περισσότερα.
Εγώ προς το παρόν θα πω ας τον απολαύσουμε οσο βρίσκεται μαζί μας.
Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ζαφείρη μπορούμε να πούμε κι άλλα..

Υγ. Είμαι στη διάθεσή σου να συζητήσουμε αυτό το 1% που διαφωνείς :mrgreen: :mrgreen:
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Είναι πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα αυτή του Ντέλια, αλλά και σύνθετη γιατί ο παίκτης είναι ξεχωριστός εντός γηπέδου, αλλά ακόμα πιο ξεχωριστός εκτός. Ο παίκτης που έφερε το jogo bonito στη σύγχρονη ψωροκώσταινα, εισπράττει το χειροκρότημα σε κάθε γήπεδο και έκανε πραγματικότητα το όνειρο ΠΑΟΚτσάκια (και όχι μόνο) να κυκλοφορούν με τη φανέλα του σε όλη την Ελλάδα. Αυτός είναι ο Ντέλιας μας και δεν είναι τυχαίος ο πανικός που ακολούθησε μόλις ανακοινώθηκε η παραχώρηση του.

Στο γήπεδο μιλάμε για έναν νεαρό γητευτή της μπάλας που την παίρνει και την κάνει κομπολόι. Απίστευτο vision και ποδοσφαιρική ευφυία. Φυσικό είναι να τραβάει πάνω του και δύο και τρεις παίκτες ανοίγοντας χώρο για τους υπόλοιπους.

Στα αρνητικά, όπως είπε και ο φίλος Marsantos, παρά την κορυφαία τεχνική, δεν έχει φαρμακερά στημένα ή βρωμόσουτο. Ενίοτε το σύνθετο ποδοσφαιρικό μυαλό του, η αδυναμία των συμπαικτών του να τον καταλάβουν και η παιδικότητα του οδηγούν σε σπατάλη καλών προϋποθέσεων και έλλειψη κυνισμού.

Ωστόσο, πέρα από τα παραπάνω, θεωρώ ότι αν τελικά πέρσι έφευγε στη Σάλσμπουργκ ή φετός ολοκληρωνόταν η κίνηση στη Γερμανία, οι εκεί προπονητές και γυμναστές θα εστίαζαν περισσότερο στην ανάπτυξη του αθλητή Ντέλια και όχι του ποδοσφαιριστή Ντέλια. Μυική ενδυνάμωση και υψηλότερες εντάσεις. Αυτά θα μπορούσαν να μετατρέψουν έναν κορυφαίο και έξυπνο τεχνίτη σε έναν σύγχρονο ποδοσφαιριστή παγκοσμίου βεληνεκούς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”