Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από nunies4 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:16 Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε κολλημένους προέδρους Κάλιαρι,σλαβια κτλ. Δες κατι συμπτώσεις ρε παιδι μου...
Ενώ παραδέχεσαι στην αρχή ότι είναι δύσκολη περίπτωση, στο τέλος το πετάς το υπονοούμενο για τις..."συμπτώσεις".
Ούτε να κρυφτείς δεν μπορείς
These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
Unpsofable78, Nassos, paok apo epilogi, PAOKevolution, eorptol1
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτα που γραφει στο sdna οτι ειπε ο Τσεχος ειναι αυτα που εσβησε; Γιατι εχω καει με τον μ@λακα. Δεν τον προλαβαινουμε.
These users thanked the author icue for the post:
Unpsofable78
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Και συνεχίζουν στο X οι απαντήσεις στον ανισόρροπο από αρρωστακια της Σλάβια

«Πρέπει να καταλάβετε ότι η Σλάβια είναι πάνω απ’ όλους, πάνω από τον Ζαφείρη και πάνω από εσάς. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, ας φύγει. εμείς εδώ θέλουμε παίκτες που να δίνουν το 100% για τη φανέλα.»

Μαζί σας είμαστε παιδιά!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maklaz την Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 7):
Unpsofable78, Nassos, icue, Jim_Chatz, margas, Maedhros4, sakis_the_fraud
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:34 smoothcriminal1926
Ναι. Από την άλλη όταν εμείς γράφαμε ότι στα 100 χρόνια ο Ιβάν θα κάνει το κάτι παραπάνω, ότι φέτος υπάρχουν ποδοσφαιρανθρωποι όπως ο Αντρέ, ο Σέρα και ο Τσικνας, κάποιοι γράφανε ότι δεν έχει μαντήλι ο μπατιρης κτλπ

Η ουσία είναι ότι ο Ιβάν δείχνει τεράστια διάθεση για να ρίξει χρήμα για ενίσχυση ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης Ζαφείρη.

Εδώ θα είμαστε να κρίνουμε όλες τις κινήσεις 02 Σεπτεμβρίου που δηλώνεται η λίστα.

Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος και επιμένω ότι είμαστε δύο με τρεις κινήσεις μακριά από το καλύτερο ροστερ της σύγχρονης ιστορίας μας.

ΥΓ:Και μην υποτιμάτε τους παίκτες μας για τις εμφανίσεις της ομάδας στα ματς με τους Αυστριακούς. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Τόσα χρόνια έχουμε μάθει σίγουρα κάτι από τις προετοιμασιες του Λουτσεσκου. Γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε η ομάδα να πιάνει φουλ φόρμα την κατάλληλη στιγμή, για τον κύριο στόχο. Τον τίτλο του πρωταθλητή.
Δεν είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις τα πράγματα και θα πρέπει να τα ξαναπούμε.

Για όσες κινήσεις έγιναν (βάζω μέσα και την πώληση Κοτάρσκι) σχεδόν κανείς δεν είπε το παραμικρό και ΟΛΕΣ θεωρήθηκαν σχεδόν από όλους και έξυπνες και καλές κινήσεις στα χαρτιά. Στην πράξη θα δούμε, μέχρι τώρα πάμε καλούτσικα.

Γκρίνια υπάρχει και εξακολουθεί να υπάρχει γιατί υπάρχουν τρανταχτά κένα, τα οποία δεν έχουν καλυφθεί και είμαστε 17/08. Είμαστε σε ένα σημείο που χρονικά το καμπανάκι έχει βαρέσει και δε μπορούμε να αναπαράγουμε τα θα κρίνουμε 2 Σεπτέμβρη.

Έχουμε καεί πολλές φορές στο παρελθόν με τέτοιες λογικές και δε βάζω καν στην εξίσωση ότι αν πχ αποκτηθεί παίκτης ανέτοιμος καλό Νοέμβρη στην καλύτερη... Ξαναλέω το έχουμε ξαναδεί το έργο με τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν...

Όσον αφορά τον Ζαφείρη δε νομίζω ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος να χαλιέται ή να θεωρεί ότι είναι μεταγραφή που γίνεται εύκολα, το πρόβλημα και εδώ είναι ο χρόνος, μέχρι πότε μπορούμε να περιμένουμε και τι έχουμε έτοιμο (;;;) σε περίπτωση που στραβώσει. Επιπλέον, η πρόσφατη εμπειρία καλοκαιρινών σίριαλ (Τζιοβίνκο - Μαξίμοβιτς - Μεϊτέ) δεν είναι ύπερ μας και εύχομαι ολόψυχα στην περίπτωση Ζαφείρη να δούμε το ανάποδο.

Τα περί καλύτερου ρόστερ της ιστορίας μας, κρίνω ότι θα ήταν σώφρον να τα βάλουμε στην άκρη και να αφήσουμε το χορτάρι να μιλήσει, όταν όπως λες και εσύ ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Τέλος σχετικά με την κριτική για τα ματς με τα Μπέργκερ, ήταν πολύ light σε σύγκριση με τα posts περί δεδομένης και άνετης πρόκρισης που θα έρχοταν ακόμα και με το υπάρχον υλικό.
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

Παντως μια χαρα μπορει να προχωρησει ο σχεδιασμος. Φερνεις αυτους π θα φερνες αν ερχοταν ο Ζαφειρης και αν τελικα δεν ερθει πας και φερνεις καποιον αλλο με την ιδια αξια. Στα 12 μυρια βρισκεις παιχταραδες στην ιδια θεση και ηλικια.
These users thanked the author hariskastoria for the post:
Nassos
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Sera4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:27
Nassos έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:21
smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:16 Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε κολλημένους προέδρους Κάλιαρι,σλαβια κτλ. Δες κατι συμπτώσεις ρε παιδι μου...
Μονο φέτος: ισακ Λίβερπουλ, μπεουμο Μάντσεστερ, βολτεμαντε μπαγερν, δεξί μπακ μπενφικα ρεαλ κτλ. Ξαναλέω μπορεί γενικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας να μην είναι καλός, αλλά στο Ζαφείρη δε μας βλεπω κάπου λάθος.
Πέραν του ότι η Λίβερπουλ περιμένει τον Ισακ έχοντας αγοράσει τον Ενκιτικε πρώτα και η Μπαγερν αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι της Στουτγάρδης από συρόμενη από την υπόθεση Βολτεμαντε, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.

Ο σχεδιασμός αυτών των ομάδων δεν κολλούσε σε αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις συνεχιζόταν κανονικά.

Εμεις καλώς ή κακώς έχουμε 3-4 κενά, και όλα έχουν παραλύσει στην υπόθεση Ζαφείρη. Γιατί η υπόθεση Ζαφείρη και τα ποσά αυτής καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό όπως αποδεικνύεται τις εναπομειναντες κινήσεις.

Αυτό είναι το θέμα.

Υγ Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να πηγαίνεις στο Λουτσεσκου 4-5 παίχτες (συμπεριλαμβανομένου Γιακουμακη) τελευταίο 15ημερο των μεταγραφών.
Πάντως τα παιδιά εδώ μέσα, που φαίνεται να γνωρίζουν κάτι παραπάνω , λένε ότι δεν ισχύει αυτό που λες και ότι παράλληλα προχωράμε και τιυ σέντερ μπακ αλλά και ότι υπάρχει πλαν b. Οπότε υπο αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να ψεξω την ΠΑΕ αυτή τη στιγμή.
These users thanked the author Nassos for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

SCIFO έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:39 ok μεταγραφές είναι να μπαίνεις στο σούπερ μάρκετ να βρισκεις το διάδρομο να στέκεσαι μπροστά στο σταντ να απλώνεις το χέρι να πάρεις τα μίσκο τα αβέζ ή τα μπαρίλα με την τιμή φιξαρισμένη και όποια καθυστέρηση η απόσταση μέχρι το ταμείο.
Την ομάδα να την κράζουμε για χίλιες και μία περιπτώσεις οk και ναι, αλλά στη μεταγραφή Ζαφείρη αυτό δεν παίζει με όποια λογική κι αν το δεις είτε η κατάληξη είναι θετική είτε θετική
Επιτηδες το κανετε ολοι τις τελευταιες μερες;Ολο για μακαρονια μιλατε,μη μου ανοιγεται την ορεξη,εχω γινει χοντρος!
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
SCIFO, vasgias, Hayate
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Maklaz έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:44 Και συνεχίζουν στο X οι απαντήσεις στον ανισόρροπο από αρρωστακια της Σλάβια

«Πρέπει να καταλάβετε ότι η Σλάβια είναι πάνω απ’ όλους, πάνω από τον Ζαφέιρης και πάνω από εσάς. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, ας φύγει· εμείς εδώ θέλουμε παίκτες που να δίνουν το 100% στη φανέλα.»

Τι μαζί σας βρε; Αυτός τους έφερε σε αυτό το σημείο...
@@@τανα πολιτικός. Το πήγε από εδώ το πήγε από εκεί και τώρα του λένε οι ίδιοι οι οπαδοί ότι πρέπει να τον δώσουν
These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
Unpsofable78, PAOK - 1926-, margas, Λεμεσος4
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:44
Ενώ παραδέχεσαι στην αρχή ότι είναι δύσκολη περίπτωση, στο τέλος το πετάς το υπονοούμενο για τις..."συμπτώσεις".
Απο τι να κρυφτώ φίλε; Τι υπονοείς; Έχετε κουράσει μερικοί με το ύφος σας. Είμαι υπεύθυνος για αυτά που λεω οχι για ότι καταλαβαίνετε. Δύσκολη περίπτωση ειναι , αλλα να σέρνεται ενα μήνα εμω εχεις και τον παίχτη με το μέρος σου για μένα ειναι υπερβολικό.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε μην ασχολείστε με μαλακίες των μίντια

Ατσαλωθειτε και υπομονη
These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
Azrael, Taseos, vasgias, magdy
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:46
Απο τι να κρυφτώ φίλε; Τι υπονοείς; Έχετε κουράσει μερικοί με το ύφος σας. Είμαι υπεύθυνος για αυτά που λεω οχι για ότι καταλαβαίνετε. Δύσκολη περίπτωση ειναι , αλλα να σέρνεται ενα μήνα εμω εχεις και τον παίχτη με το μέρος σου για μένα ειναι υπερβολικό.
Το..."συμπτώσεις" και το "δες κάτι πράγματα", παραπέμπει στο "μας πουλάνε σανό" ναι η όχι;
Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τι προσθέτει στην αρχική σου διαπίστωση ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
navigator11, paok apo epilogi
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Άνρε ρε φέρτε έναν χαφ και τους υπόλοιπους, μπλέξαμε με φελό πάλι. Κρίμα γιατί όλοι ψηθήκαμε
These users thanked the author Dillinger for the post (total 2):
nunies4, paoki19
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

nunies4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:46
Maklaz έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:44 Και συνεχίζουν στο X οι απαντήσεις στον ανισόρροπο από αρρωστακια της Σλάβια

«Πρέπει να καταλάβετε ότι η Σλάβια είναι πάνω απ’ όλους, πάνω από τον Ζαφέιρης και πάνω από εσάς. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, ας φύγει· εμείς εδώ θέλουμε παίκτες που να δίνουν το 100% στη φανέλα.»

Τι μαζί σας βρε; Αυτός τους έφερε σε αυτό το σημείο...
@@@τανα πολιτικός. Το πήγε από εδώ το πήγε από εκεί και τώρα του λένε οι ίδιοι οι οπαδοί ότι πρέπει να τον δώσουν
Μαζί σας για να φύγει από την Σλάβια ρε φίλε, τι θες να πω ? Όχι τώρα δεν θέλουμε εμείς, κρατήστε τον ?
-Paoktzis

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Πάμε για άλλο χαφ, Δεν έχουμε χρόνο. Ας τον ξεχάσουμε τον Ζαφείρη..
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:48
smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:46

Το..."συμπτώσεις" παραπέμπει στο "μας πουλάνε σανό" ναι η όχι;
Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τι προσθέτει στην αρχική σου διαπίστωση ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση

Όχι. Παραπέμπει στο οτι παζαρευουμε χιλιάδες. Σε αυτήν την περίπτωση συγκεκριμένα δεν ξέρω τι ισχύει, αλλα στο παρελθόν επιβεβαιωμενα ίσχυε αυτό. Οπότε μονο παράξενο δεν θα μου φαίνεται να γίνεται το ίδιο τωρα , ειδικά απο την στιγμή που το ποσό που μιλάμε ειναι τόσο μεγάλο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”