Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Sera4 »

Όλος αυτός ο ανασηκωμος από τη δική μας πάντως πλευρά (των φιλάθλων) δε βοηθάει και δεν εξυπηρετεί σε κάτι.

Νομίζω ότι και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βάλει ένα deadline επίσης στη συμφωνία το πολύ μέχρι Δευτέρα-Τρίτη το αργότερο ιδίως αν έχει σκοπό να κινηθεί για ένα χαφ.

Οκ σε όλες τις ομάδες όταν φεύγει ένα βασικό γρανάζι υπάρχει εκνευρισμός, αλλά κάπου θα πρέπει να λήξει η ιστορία.

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ΑΜΕΣΑ και όσο καθυστερούμε σε έναν παίχτη, άλλες πόρτες κλείνουν.
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Καλημέρα, νομίζω σήμερα θα είναι μια ημέρα που θα έχουμε εξελίξεις. Αν θέλουμε ο παίχτης να είναι διαθέσιμος την Πέμπτη έστω και στην αποστολή πρέπει να έρθει μέχρι αύριο ώστε να προλάβει και 2 προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Να τελειώσει άμεσα του Ζαφείρη όμως γιατί όσο σέρνεται με αντιδράσεις κτλ δεν είναι και καλό. Και ναι, αξίζει η αναμονή, αλλά να δούμε και τα άλλα κενά που υπάρχουν: στόπερ, ακόμη ένα χαφ , επιθετικός στη θέση του Τσαλωφ. Και εξτρέμ θα έλεγα αριστερά αλλά δεν αποφασίζω εγώ
icue

Δημοσίευση από icue »

Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα απο οτι φαινεται. Οποτε βρισκω λογικο για τους δικους μας αρδ που δεν μπορουν να βγαλουν ακρη σε πολυ πιο απλες καταστασεις, να καθονται στην ακρη και να περιμενουν.

Υπαρχουν δυο δεδομενα που ειναι αντικρουομενα αυτη τη στιγμη. Το πρωτο ειναι οτι εχει συμφωνησει η Σλαβια αλλα κανει τον σκληρο καριολη για εσωτερικη καταναλωση μεχρι να βρει αντικαταστατη. Μπορει οι αρδ μας να εχουν παρει εντολη απο τα κεντρικα να μην σηκωνουν τους τονους. Το αντιφατικο σε αυτη την περιπτωση ειναι η "απεργια" του παικτη. Μου φαινεται περιεργο να εχουν συμφωνηθει ολα για να μην υπαρχουν αντιδρασεις και ο παικτης να τους εκθετει.

Αρα παμε στο δευτερο δεδομενο, οτι η Σλαβια οντως δεν θελει να τον δωσει. Εμενα η σταστη του παικτη μου δειχνει οτι αυτο μαλλον ειναι το πιο πιθανο. Οτι απλα η Σλαβια δεν κανει τιποτα απολυτως, απλα περιμενει να περασει ο χρονος μπας και. Σε αυτη την περιπτωση οι αρδ τι να ψαξουν και τι να πουν; Οταν δεν γινεται καμια ουσιαστικη κινηση.

Νομιζω οτι απλα ειμαστε στη φαση που περιμενουμε να το παρει αποφαση η Σλαβια και το χθεσινο ηταν το πιο δυνατο μηνυμα.
These users thanked the author icue for the post:
margas
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Η βραδυνή βάρδια μας πούλησε χθες...άντε πάλι να μαζεύεται η πρωινή.

Το πρώτο κύμα αντίδρασης το φάγανε χθες, και δεν αγωνίστηκε καθόλου και εκτός παίζανε και ισοπαλία έφεραν με γκολ στο τέλος του αγώνα.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
GEOL, margas
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Για μενα θα πρεπει να κινηθουμε αμεσα για εναν ακομα χαφ,ενα μπακ και εναν επιθετικο αν πουληθει ο Τσαλωφ.
Δωσε και αλλο περιθωριο στην περιπτωση του Ζαφ αν χρειαζεται γιατι αξιζει, αλλα να εχεις ετοιμη εναλλακτικη αν κατι δεν παει τελευταια στιγμη στραβα.
These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
Magdi Tolba 4, margas
Paoktsakitsan_

Δημοσίευση από Paoktsakitsan_ »

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Εν αναμονή εξελίξεων Ζαφείρη και στόπερ, διότι δεν θεωρώ τα άλλα σενάρια μεταγραφών ρεαλιστικά (εξαιρώ τις αποχωρήσεις)...
Πιστεύετε ότι η ομάδα με Ζαφείρη και πχ Gigot για στόπερ, είναι στο επίπεδο να πάρει πρωτάθλημα απ'αυτόν τον Ολυμπιακό;
Πιστεύετε ότι έχει καλύτερο υλικό ακόμη και από αεχ και βάζελο;

ΥΓ: Δεν είμαι απαισιόδοξος, αλλά ούτε και αισιόδοξος. Θέλω να δω τι γνώμη έχει η παρέα για το υπόλοιπο μεταγραφικό παράθυρο. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ειναι νωρις ακομα για να εχουμε εικονα.Δεν εχουν κλεισει τα ροστερ αλλα με Ζαφ και ακομα 2-3 11αδατους παικτες προσωπικά πιστευω ότι θα το διεκδικησουμε μεχρι το τελος.
These users thanked the author Azrael for the post:
margas
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αν ο Ζίγκο είναι αυτός που περιμένουμε δηλ. ένα στόπερ ανώτερου επιπέδου από τον Ινγκασον ας πούμε, τότε αναμφίβολα ΝΑΙ.

Θεωρώ ότι ο γαύρος δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζουμε και έχει βάλει πολλά στοιχήματα φέτος, συν την επιβάρυνση από το CL, συν τον μονοδιάστατο τρόπο παιχνιδιού

Σέβομαι το χαρτί γιατί θεωρώ ότι έχει πολύ καλό προπονητή. Αν τον κρατήσουν θα πάει μέχρι τέλους

Ο βαζελος δε νομίζω ότι θα διεκδικήσει σοβαρά το πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Οι μέρες πάντως που απομένουν είναι λίγες για τον αριθμό των κινήσεων που απαιτούνται.

Και μην ακούω για την μεταγραφική παράταση του Σεπτέμβρη, γιατί τίποτε αξιόλογο δε μπορεί να γίνει τότε.

υγ Προσωπικά, ένα πακέτο Βετλέσεν/Κραλ το αγόραζα πολύ πιο εύκολα σε σχέση με έναν και μόνο Ζαφείρη.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Ζαφείρη, αν έπρεπε να κάνω μια εκτίμηση είναι πως εδώ που έφτασε, δύσκολα θα χαλάσει.
Αυτό που με προβληματίζει είναι πως πάμε για δεύτερο ζευγάρι αγώνων και είμαστε ακόμα με τρία χαφ.
Ένα τσίμπημα (φτου φτου) να νιώσει κάποιο από τα χαφ μας, μια κίτρινη να πάρει ο Οζντόεφ αν παίξει στο πρώτο ματς, θα πάμε με μόνο δυο χαφ στον επαναληπτικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα.
Είπαμε του Ζαφείρη μπορεί να κλείσει σε μια ώρα, μπορεί και σε 10 μέρες, γιατί δεν κλείνουν έστω το 2ο χαφ που φημολογείται πως θα φέρουμε;
Εννοείται πως χρειαζόμαστε 2 χαφ και όχι μόνο 1. Για να παίζεις σε τρεις (πλέον επιβεβαιωμένα) διοργανώσεις και να είσαι ανταγωνιστικός, θες 5 χαφ, όχι 4.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
Azrael, Dimpatra, margas, lkosmid
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Να πάτε να συζητήσετε στο topic για τις ;όλες ελληνικές ομάδες, εδώ μιλάμε για μας και τις μεταγραφές μας
These users thanked the author omerta76 for the post (total 2):
Dimitris_L4, margas
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Blackgr4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 09:56 Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Ζαφείρη, αν έπρεπε να κάνω μια εκτίμηση είναι πως εδώ που έφτασε, δύσκολα θα χαλάσει.
Αυτό που με προβληματίζει είναι πως πάμε για δεύτερο ζευγάρι αγώνων και είμαστε ακόμα με τρία χαφ.
Ένα τσίμπημα (φτου φτου) να νιώσει κάποιο από τα χαφ μας, μια κίτρινη να πάρει ο Οζντόεφ αν παίξει στο πρώτο ματς, θα πάμε με μόνο δυο χαφ στον επαναληπτικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα.
Είπαμε του Ζαφείρη μπορεί να κλείσει σε μια ώρα, μπορεί και σε 10 μέρες, γιατί δεν κλείνουν έστω το 2ο χαφ που φημολογείται πως θα φέρουμε;
Εννοείται πως χρειαζόμαστε 2 χαφ και όχι μόνο 1. Για να παίζεις σε τρεις (πλέον επιβεβαιωμένα) διοργανώσεις και να είσαι ανταγωνιστικός, θες 5 χαφ, όχι 4.
Εμένα αυτοί είναι οι φόβοι μου.

Αν ο ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται τί ρισκάρει και ο ίδιος αγωνιστικά (με μόλις 3 χαφ), περιμένοντας και παίζοντας το παιχνίδι του Τσέχου βλαχοπρόεδρου.

Αν ο ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται το ρίσκο να κλείνουν πόρτες με ευκαιρίες, όσο αυτός περιμένει.

Αν μετά από τέτοια κίνηση, θα υπάρχει διάθεση και χώρος στα ταμεία για 2ο χαφ που είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Υπαρχει ενδεχομενο η ομαδα να ειναι ευχαριστημενη και με ομιλους Conference οποτε να θεωρει οτι εχει περιθωριο.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ορτζονικίδης έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:48
zissos έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:33 Πρώην υπουργός Ναυτιλίας είναι λέει, συνηθισμένος θα είναι στα μπινελίκια.
Τι ναυτιλία έχει η Τσεχία ρε παιδιά ;
Οπως οι δικοι μας υπουργοι Δικαιοσυνης με την με το δικαιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεμεσος4 την Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Λεμεσος4 for the post (total 8):
DamoN, gk.box16, burbu, margas, Ορτζονικίδης, Kabamaru11, zissos, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”