Ε και τι να κάνει η κοπέλα? Να μάθει τσέχικα?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Σουριναμέζος
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
η forza έγραψε ότι υπάρχουν οι εναλλακτικές, είναι ακριβές περιπτώσεις και αυτές (αρά να υποθέσω εγώ και ποιοτικές) αλλά στον ΠΑΟΚ θέλουν να να περιμένουν και να επιμείνουν στο Ζαφείρη όσο γίνεται!!obanebane έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 23:57 Εγώ πιστεύω οτι θα τον χορέψουν στο ταψί τον παίχτη και μαζί και εμάς.
Δεν ξέρω ποιός θα επικρατήσει στο τέλος, ελπίζω να έχουν έτοιμες τις όποιες εναλλακτικές γιατί αλλιώς, μαύρα μας μακαρόνια.
Πάντως δεν κράζουν στα σχόλια πολύ... Αρκετοί Τσέχοι λένε ότι ήδη πουλήθηκε και Δευτέρα θα ανακοινωθεί,στην σελίδα τούς στο φασεβοοκ
-
Για έναν Μπεραν γράφανε ότι θέλουν για αντικαταστατη. Ο Τσέχος Μπεος είπε ότι δεν θέλουν τον Βελτεσεν.
Δανεικός στη Καισερισπορ ο Μπενες τελικά που κάποια στιγμή ίσως ήταν σε λίστα
Αυτός ο προπονητής ο Τρυπόφσκι σαν να ζήλεψε λιγάκι το Ζαφείρη μου φαίνεται.
-
Blackzone σε πήρε ο ύπνος?? Δώσε τίποτα ...
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- nkoss
Μαράκι κατέβασε την προσφορά στα 9εκ γιατί πάει να μας πιάσει κότσο ο Τσέχος Ναύαρχος, δεν θα δώσουμε και 12χαρτια για παγκίτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 3):
- makedonas1926, Iznogoud4, sakis_the_fraud
Τρικυμία ο ναύαρχος Κουντουριώτης!
Μέχρι και ο προπονητής του τον εκθέτει .
Αχ βρε κομπλεξικε Τσεχε … βάλε τη τζίφρα να τελειώνουμε
Μέχρι και ο προπονητής του τον εκθέτει .
Αχ βρε κομπλεξικε Τσεχε … βάλε τη τζίφρα να τελειώνουμε
Έχει πάρει μεγάλη έκταση το θεμα ,αντίστοιχη του Ντελια για τους οπαδούς των Τσεχων και αυτο δεν το λες καλό για την υπόθεση.
- These users thanked the author joshua for the post (total 2):
- Dimitris_L4, zaffodb
- Dimitris_L4
ΖΑΦ
Αναγκάζομαι να επανέλθω αν και δεν το θέλω στο θέμα του λικοσκυλου Ζαφ γιατί διαβάζω πολλές χαιρέκακες αναρτήσεις στα σόσιαλ και πρέπει να πω τα εξής :
Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις δύο και πλέον εβδομάδων ο ΠΑΟΚ κατάφερε να συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος με τη βλαχοσλάβια η οποία ανέβαζε συνεχώς τα ποσά καθότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πουλήσει τον καλύτερο της παίκτη ενώ παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Πριν από αυτό ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει με τον παίκτη κυκλώνοντας τον από 10 πλευρές. Ο Γιάννης Σαββίδης όταν ο Ντελιας πήγε στο Πόρτο Καρρας ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ για να φέρει το λυκόσκυλο στον ΠΑΟΚ.
Πράγματι ο μικρός Μάγος τον πήρε τηλέφωνο τηλ και του είπε «έλα ρε μλκ στον ΠΑΟΚ να πάρουμε φέτος πρωτάθλημα» και ο παίκτης ψήθηκε με την μία. Κατόπιν μίλησαν και άλλοι παίκτες μας μαζί του που γνωρίζονται από τις εθνικές ομάδες.
Η βλαχοσλαβια ζήτησε λίγες μέρες καιρό υπομονή να πάρει άλλον παίκτη στη θέση του γιατί οι οπαδοί της κράζουν άγρια, και μετά να ανακοινώσει την πώληση του παίκτη της. Το έβαλε όρο.
Ο ΠΑΟΚ τον δέχτηκε μη μπορώντας να κάνει αλλιώς.
Τα μπινελίκια στου Τσέχους πέφτουν βροχή και η πίεση αυτή αναγκάζει τους παράγοντες τους να λένε ψέματα ότι τάχα ο παίκτης δε θα πουληθεί. Προς εσωτερική τους κατανάλωση λέω εγώ.
Ψέματα διότι έχουν ανακοινωσει στον παίκτη ότι θα του κάνουν το χατίρι και θα τον δώσουν.
Το λυκόσκυλο Ζαφ έχει ενημερώσει τον προπονητή του ότι θέλει να πάρει μεταγραφη. Ίσια και ξεκάθαρα όπως έπρεπε να κάνει.
Ο προπονητής του φυσικά δεν τον έβαλε χτες στο ματς αφού το μυαλό του παίκτη είναι αλλού και μόνο το σώμα του βρίσκεται στην Τσεχία.
Αν η μεταγραφή γίνει εξαρτάται από το αν οι Τσέχοι κρατήσουν το λόγο τους και την υπόσχεση τους προς τον ΠΑΟΚ και τον παίκτη. Το δεδομένο που μας κάνει αισιόδοξους είναι ότι
ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ.
Γιατί ο παίκτης είναι σαν τη γκομενα.
Αν γουστάρει άλλον και θέλει να σου φύγει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
Είναι μάταιο.
Ο παίκτης θα έρθει στον ΠΑΟΚ όχι τόσο επειδή τον ζήτησε και πίεσε ο κόσμος μέσω εμού και άλλων , όχι τόσο επειδή ο Γιώργος Σαββίδης ήθελε να μας τον κάνει δώρο , όχι τόσο επειδή ο Γιάννης Σαββίδης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και πλήρωσε πρωτοφανή χρήματα για τα ελληνικά δεδομένα.
Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΩΣ
Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ.
Το δείχνει με όλους τους τρόπους .
Τους το είπε με όλους τους τρόπους .
Πιέζει με όλους τους τρόπους.
Εγώ λοιπόν αναλύοντας τα ως άνω δεδομένα βγαίνω και λέω ότι ο παίκτης σε λίγο καιρό θα παίζει στον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Εσείς βγείτε και πείτε πως όχι.
Το πρόβατο το απολωλός εγώ ειμί.
Καλή Κυριακή σε όλους.
Ποστ Πανακα πριν λιγο!!
Αναγκάζομαι να επανέλθω αν και δεν το θέλω στο θέμα του λικοσκυλου Ζαφ γιατί διαβάζω πολλές χαιρέκακες αναρτήσεις στα σόσιαλ και πρέπει να πω τα εξής :
Πράγματι ο μικρός Μάγος τον πήρε τηλέφωνο τηλ και του είπε «έλα ρε μλκ στον ΠΑΟΚ να πάρουμε φέτος πρωτάθλημα» και ο παίκτης ψήθηκε με την μία. Κατόπιν μίλησαν και άλλοι παίκτες μας μαζί του που γνωρίζονται από τις εθνικές ομάδες.
Ο ΠΑΟΚ τον δέχτηκε μη μπορώντας να κάνει αλλιώς.
Ψέματα διότι έχουν ανακοινωσει στον παίκτη ότι θα του κάνουν το χατίρι και θα τον δώσουν.
Ο προπονητής του φυσικά δεν τον έβαλε χτες στο ματς αφού το μυαλό του παίκτη είναι αλλού και μόνο το σώμα του βρίσκεται στην Τσεχία.
ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ.
Γιατί ο παίκτης είναι σαν τη γκομενα.
Αν γουστάρει άλλον και θέλει να σου φύγει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
Είναι μάταιο.
Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΩΣ
Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ.
Το δείχνει με όλους τους τρόπους .
Τους το είπε με όλους τους τρόπους .
Πιέζει με όλους τους τρόπους.
Εσείς βγείτε και πείτε πως όχι.
Το πρόβατο το απολωλός εγώ ειμί.
Καλή Κυριακή σε όλους.
Ποστ Πανακα πριν λιγο!!
Το τραγικό με τους εσωτερικούς ΑΡΔ είναι οτι όταν πρέπει να κάνουν ένα πραγματικό ρεπορτάζ, δηλαδή την δουλειά τους, αυτό που κάνουν είναι να αναδημοσιεύσουν κάτι που δημοσιεύουν όλοι. Τί είπε ο προπονητής, ο παίκτης έμεινε εκτός 11άδας κλπ προφανή πράγματα.
Μιλάμε για την μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ στα χρονικά, και ο επαγγελματίας διακοπάρει (λόνγκ γουήκεντ) περιμένοντας ένα κοκκαλάκι μέσα από την ΠΑΕ για να γράψει. Το ρεπορτάζ χρειάζεται όταν καίει, όχι όταν εσύ μπορείς. Φυσικά μπορείς να σερφάρεις το ιντερνετ και να δείς και συ τί γίνεται με αυτόν τον Ζαφ και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφφ. Άντε να ανεβάσεις και κανένα κειμενάκι με την γνώμη σου από το μπητσόμπαρο.
Μιλάμε για την μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ στα χρονικά, και ο επαγγελματίας διακοπάρει (λόνγκ γουήκεντ) περιμένοντας ένα κοκκαλάκι μέσα από την ΠΑΕ για να γράψει. Το ρεπορτάζ χρειάζεται όταν καίει, όχι όταν εσύ μπορείς. Φυσικά μπορείς να σερφάρεις το ιντερνετ και να δείς και συ τί γίνεται με αυτόν τον Ζαφ και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφφ. Άντε να ανεβάσεις και κανένα κειμενάκι με την γνώμη σου από το μπητσόμπαρο.
- These users thanked the author Magpies4 for the post (total 3):
- Nikodiai, Dio-4, black_star_ninja