Καλά φόρτισε φουλ το κινητό καλού κακού για την παραλία αύριο.
Μπορεί να χρειαστεί
Καλά φόρτισε φουλ το κινητό καλού κακού για την παραλία αύριο.
Μακάρι. Καλή λύση για 5ος χαφ και με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει και φέτος καμιά 50αριά ματς σίγουρα θα παίξει σε αρκετά.
Θα χρειαστούμε 100% 5 ενεργά χαφ. Ο 5ος θα πρέπει να μπορεί να πάρει ματς. Αν είναι επίσης ξένος η λίστα θα δυσκολέψει πολύ. Ιδανικά θα ήθελα και εγώ Έλληνα
Να υπάρχει τι;;;GEOL έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:36 Black, όλοι εδώ μέσα είμαστε μπαρουτοκαπνισμένα πετσιά και σκληροί καριόληδεςΌτι και να είναι ρίχτο, σε κάθε περίπτωση αν υπάρξει απογοήτευση αυτή θα φάει λιγότερους απ' ότι η αγωνία!!!
Με τετράδα Μεϊτέ, Ζαφείρη, Καμαρά, Οζντόεφ ο 5ος δεν μπορεί να είναι 1.72nunies4 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:37Θα χρειαστούμε 100% 5 ενεργά χαφ. Ο 5ος θα πρέπει να μπορεί να πάρει ματς. Αν είναι επίσης ξένος η λίστα θα δυσκολέψει πολύ. Ιδανικά θα ήθελα και εγώ Έλληνα
Εννοείς τον γνωστό αισιόδοξο δημοσιογράφο που είπε το απόγευμα ότι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες;;;blackzone44 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:38 Το απόγευμα έμαθα πως μέχρι αύριο σκάει η βόμβα μετά βγήκαν 2 γνωστοί δημοσιογράφοι και είπαν πως πάει καλά αλλά δεν είναι κοντά ακόμα δεν ξέρω άμα πουλάνε παπατζιλίκι θα το μάθουμε σύντομα..![]()