Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
zissos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από zissos »

20 μέρες εκτός ο Περέυρα στην ΑΕΚ, χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ρόμβος. Λογικά πάνε για σύστημα πλυμμήρα με την Άντρελεχτ
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Λέγεται πως η Σαμσουνσπόρ θέλει να φορέσει φανέλα με τον Κεμάλ στο ΟΑΚΑ..!! Μα αφού υπάρχει περίπτωση κι η Ζελα να φορέσει το σήμα του Κεμάλ! Αφού τουρκικός εμφύλιος είναι το ζευγάρι μεταξύ του Βάζελοσπορ του Ατζουν Ιλιτζαλι και της ομάδας απ' την Σαμψουντα.!
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Ερωτηση εφοσον η φανελα θιγει εθνικα συμφεροντα ή οτι τιτλο θελουν τελος παντων, δεν μπορει ο Βαζελος να ζητησει διαφορετικη εμφανιση; Επισης αφου απαγορευονται εθνικα συμβολα και ιστοριες ο Ατατουρκ πως περναει; Τρομπαρουν εκει στην ΟΥΕΦΑ ως συνηθως.
These users thanked the author st4this for the post:
Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

θα παίξουν με τα άσπρα, από ότι λένε, αλλά και η φανέλα που είναι εμπνευσμένη από τον Ατατούρκ δεν διέκρινα κάπου ότι είναι τόσο προσβλητική. Αν δηλαδή την φορούσαν χωρίς να πούνε τίποτα τα τουρκικά μίντια μάλλον θα περνούσε έτσι. Μια γαλάζια φανέλα με ανταύγειες είναι
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Ο πρέσβης της φάπας ζήτησε και πήρε αναβολή της 1ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Όλα τα "αντικειμενικά" site έτρεξαν να γράψουν με μεγάλα γράμματα ότι αυτό προβλέπεται από τον πρόσφατο κανονισμό. Μήπως να αιτηθουμε το ίδιο για το ματς με την πιο αντιΠαοκτσηδικη ομάδα στον ντουνιά? Οι συγκεκριμένοι θα κάνουν τα πάντα για να μας δημιουργήσουν προβλημα
icue

Δημοσίευση από icue »

Εμενα αυτο μου δειχνει οτι καιγονται οικονομικα για το Γιουροπα. Εμας καλο θα μας κανει ενα εξτρα ματς ενδιαμεσα πιστευω. Η απορια μου ειναι αλλη ομως. Θα το δουμε το ματς της Κυριακης; Γιατι δεν ακουω τιποτα επισημο.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Μπορείς να το κάνεις μια φορά μέσα στην σεζόν αυτό, εκτός αν φτάσεις σε προημιτελικά.

Να το έκανε η χάρτινη ενδιάμεσα από τα ματς με Άντερλεχτ να το καταλάβω γιατί παίζει όλη την Ευρωπαϊκή της παρουσίας. Ο βάζελος είτε περάσει είτε όχι Ευρώπη θα μπει, και όπως έχουμε πει τα έσοδα δεν είναι τρομακτικά διαφορετικά σε Europa και Conference. Μεγάλη σπατάλη για να αποφύγουν μια εντός έδρας πρεμιέρα.

Αστείος οργανισμός ο βάζελος γενικότερα
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 6):
Kabamaru11, flash4, giapas, Jean Valjean, Rexaris, astral
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Περίεργη απόφαση του βάζελου.
Πολύ νωρίς στη σεζόν και χωρίς να είναι τεράστιο το διακύβευμα.
Να ξέρετε πως δεν είναι καλό για μας.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα και μπορεί να μην είναι ευδιάκριτο όμως επειδή οι διαθέσιμες Τετάρτες δεν είναι πολλές, ανάλογα με το τι θα κάνει η Εθνική, ανάλογα και με το τι θα κάνουν οι ομαδες μας στην Ευρώπη, αν έχουμε πολλές διάσπαρτες αναβολές θα συμπυκνωθουν τα πλέι οφ και θα έχουμε μαζεμένα Κυριακή - Τετάρτη τα οποία σε arena mode 3 Αθηναίων και ενός Σαλονικιού έχει εξηγηθεί πολλάκις πως μας βάζει σε μειονεκτική θέση.
These users thanked the author marsantos for the post:
PAOK DreXleR
icue

Δημοσίευση από icue »

Στο φιλικο Λατσιο-Ατρομητος γινεται χαμος. Κοκκινες, μανουρες, ξυλο στην φυσουνα. :lol:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

zissos έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:09 θα παίξουν με τα άσπρα, από ότι λένε, αλλά και η φανέλα που είναι εμπνευσμένη από τον Ατατούρκ δεν διέκρινα κάπου ότι είναι τόσο προσβλητική. Αν δηλαδή την φορούσαν χωρίς να πούνε τίποτα τα τουρκικά μίντια μάλλον θα περνούσε έτσι. Μια γαλάζια φανέλα με ανταύγειες είναι
Όχι μία απλή γαλάζια φανέλα αλλά μια γαλάζια φανέλα με υδατογράφημα το βλέμμα του Kemal.
Κάποτε σε εμάς η UEFA έκανε τον κακό χαμό και μας έριξε και βαρύ πρόστιμο για το αστέρι της Βεργίνας
These users thanked the author boogeyman77 for the post:
Jean Valjean
icue

Δημοσίευση από icue »

Χαζευω λιγο τον ΟΦΗ στο φιλικο με την Μπολονια. Παιζει ωραια μπαλα. Αν δεν βγουν λαβρακια οι καραβιες ξενων που εφερε ο Καρυ τον βλεπω 6ο φετος.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εκατσα κ ειδα το 2ο ημιχρονο του Ιντερ - γαυρος.Δεν μου αρεσε τιποτα απολυτως στον γαυρο,πραγματικα τιποτα ομως,μεχρι κ ο Μουζακιτης που ειναι πουλεν μου,δεν μπορουσε ουτε πασα να αλλαξει.Σιγουρα μεγαλη η διαφορα ποιοτητας στις 2 ομαδες.

Απο τους νεους,δεν μου αρεσε καθολου ο Σκιπιονι που επαιξε κανα τεταρτο κ ο Νασιμεντο που τον εβαλε δεξια μπροστα,ειδικα ο 2ος πολυ λαητ παικτης,σαν τον Νταντας ενα πραμα.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Η γνώμη μου είναι να μη κρίνουμε από τα φιλικά, είναι απλά επίσημες προπονήσεις. Ο γαύρος πάντως πάει να κάνει κάτι σε στυλ σαχτάρ φέτος. Επενδύει σε αγορές νεαρών λατινοαμερικανών πληρώντας ποσά 6-8εκ. Σύμφωνα με αυτά που γράφουν ότι παίρνει κι' έναν 20χρονο Βραζιλιάνο φορ αλλά και ένα εξτρέμ ακόμα από Αργεντινή. Στη λογική να τους κρατήσουν 2-3 χρόνια και να καρπωθούν υπεραξίες. Δεν ξέρω εάν θα τους βγει αυτό το παιχνίδι και εάν το ξέρουν για να το παίξουν. Πάντως είναι πολλές οι περιπτώσεις που πληρώθηκαν τέτοια υποτιθέμενα ταλέντα και στην Ευρώπη δεν έπιασαν. Φέτος με τα λεφτά του Κωστούλα και του τσουλου, είναι άνετοι για να κάνουν τέτοιες κινήσεις.
Πάντως όπως και να έχει θα είναι δυνατοί και φέτος και νομίζω ξεκινούν από την pole position για το πρωτάθλημα. Εγώ σε αντίθεση με διαφορετικές απόψεις, θέλω δυνατούς και την αεκ και το βάζελο. Νομίζω μας συμφέρει να κοντράρουν δυνατά το γαύρο αυτοί και η προσοχή τους να είναι στη μεταξύ τους κόντρα. Εμείς όταν είμαστε σε απευθείας κόντρα μόνοι μας, έχουν τον τρόπο τους να μας φθείρουν επικοινωνιακά και εξωαγωνιστικά. Έχουν πάντοτε το σύστημα των μίντια μαζί τους και πολλές άλλες εξωαγωνιστικές αβάντες που δεν τις έχει και δε θα τις έχει ποτέ ο ΠΑΟΚ. Ενώ όταν πάμε με χαμηλά τη μπάλα και δεν μας υπολογίζουν τόσο, μπορούμε να τους κάνουμε τη ζημιά. Όπως το '34.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ρε αυτος ο thalys ο Μιλήσιος δεν έχει παίξει καν επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δινουν 7 εκ για το 70% λεει.
Καποια στιγμη θα σπασει ο διαολος το ποδαρι του για την πιο σανοπαραγωγο ομαδα του πλανήτη ρε πστ μου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οι κακοπροαιρετοι λενε για τους 29 κατασκευαστες πλυντηριου.
Οι καλοπροαιρετοι, επισης γκρινιαρηδες (και πολλοι οπαδοι τους πλεον αναμεσα σε αυτους), λενε οτι ο γαυρος πλεον γινεται ο προθάλαμος της Νότινγχαμ.
Παικτες απο δίκτυο Εντου θα έρχονται για δοκιμη και ψησιμο με στοχο το τζακ ποτ οπως στην περιπτωση του Κωστουλα η την προαγωγη στην Νοτιγχαμ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”