Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
-
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Τωρα δεν τον αγοράσαμε γιατι περσι ηταν δανεικος;
Και εγω θελω να πιστευω οτι η περιπτωση Μπαλντε εχει να κανει με το συμβολαιο που ληγει σε 1 χρονο. Λογικα πιεζουμε για ανανεωση. Η επομενη σκεψη μου εχει να κανει με τον Λουτσεσκου αλλα δεν θα ηθελα να ισχυει...
- Panx Romana
Παίζει αυτό;;
Θέλω να πω ακούστηκε κάτι;
Όχι τπτ άλλο αλλά άφησε καλές εντυπώσεις στην Ολλανδία
Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω να χαθεί αυτός ο ποδοσφαιριστής. Επίσης, δεν βγαίνει άκρη με το συμβόλαιο: ήταν δανεικός πέρυσι και του κάνανε συμβόλαιο ενός έτους;
-
Πάντως ανεξάρτητα από το συμβόλαιο, ο Μπαλντέ είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος χαμένος του νέου κανονισμού για τους νέους γηγενείς στο κύπελλο. Βάλε μέσα στην εξίσωση και τη γεμάτη μεσοεπιθετική γραμμή, και ο μικρός θα χρειαστεί πολλή τύχη και υπομονή μέχρι να αναδειχθεί.
Κι εγώ θέλω φίλε να βγάλει εκτός λίστας τον Γκουγκε-, αλλά δεν το βλέπω.boogeyman77 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 15:44Εμπεριέχει ρίσκο η χρησιμοποίηση κάποιου εκ των Τσιφτσή- Μοναστηρλή αντί Gushesasvili; Σου έδειξε ο Γεωργιανός να υπερτερεί κάπου έναντι κυρίως του Τσιφτσή; ( Ο Μοναστηρλής το δέχομαι πως είναι παντελώς άπειρος)Γερασίμου έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 14:19Εννοείς προφανώς την λίστα του league stage και όχι των αγώνων με την Ριέκα, γιατί σε αυτούς τους δύο αγώνες οι Τάισον και Ντεσπο- είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού.Kabamaru11 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 12:05 Για την ευρωπαικη λιστα παντως,ειμαστε καλα.Νομιζω καλυτερα απο τους αλλους 3.
Εγω θα διαλεγα:
Παβλενκα,Τσιφτση,Μοναστηρλη
Κεννυ,Σαστρε,Κεντζιορα,Μιχαηλιδη,Μπαταουλα,Λοβρεν,ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,Μπαμπα,Τεηλορ
Μαντυ,Μειτε,Ζαφειρη η καποιον αλλον φτου φτου φτου,Οζντοεφ,Τσοπουρογλου
Ταισον,Ιβανουτσεκ,Πελκα,Ντελια,Αντριγια,Ντεσπο,Χατσιδη
Γιακουμακη,ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,Μυθου
17 ξενους κ 10 γηγενεις.Οι Μυθου,Μπαταουλα στην Β λιστα.
Εκτος λιστας οι Σορετιρε (καλυτερα δανεισμος),Μπαλντε κ ο Γκουγκε.
Δεν ξερω κατα ποσο δεν υπολογιζει Κωττα και Θυμιανη για να παραμεινουν στο ροστερ.
Γενικα αν μεχρι την Τριτη,παρουμε Ζαφειρη κ ενα φορ,θα ειμαστε καλα.
Πολύ δύσκολα νομίζω ότι θα βγάλει εκτός λίστας τον Γκουγκε-, δεν θα ρισκάρει να μείνει με Τσιφτσή και Μοναστηρλή στα γκολποστ. Πιο προσιτό (;) θα ήταν το να βγει εκτός ίστας ο Λόβρεν, αλλά δύσκολο και αυτό.
Θα ήθελα τον Μπαλντέ στην λίστα αλλά δεν βγαίνουν οι αριθμοί. Μακάρι να τον βάλει για τα δύο παιχνίδια με την Ριέκα, όχι φυσικά για να πάρει χρόνο, αλλά κυρίως για να εγκλιματιστεί.
Το βασικό είναι το να έλθουν άμεσα χαφ και σέντερ φορ. Τον Τσάλωφ δεν τον βλέπω να μένει για καιρό ακόμα. Σέντερ μπακ ας έλθει 30-31/8, αλλά όχι νέος Κόλλεϊ.
Η δήλωση για τα παιχνίδια με Ριέκα αν δεν κάνω λάθος είναι μέχρι σήμερα το βράδυ, με δικαίωμα δύο αλλαγών μέχρι Τετάρτη 8μ.μ.
Για το league stage του europa θέλω να πιστεύω, είναι μέχρι 2 ή 3 του Σεπτέμβρη;
Θα θυσίαζε νοήμων άνθρωπος τον Balde που έβγαλε μάτια στην προετοιμασία για έναν γκαφατζή κίπερ;
Πιο προσιτό θα ήταν να βγεί εκτός λίστας ο Lovren και σε περίπτωση που τραυματιστεί κάποιος εκ των Μιχαηλίδη - Kedziora να πας με βασικό τον άπειρο ακόμα Μπαταούλα με κίνδυνο να τον κάψεις και χωρίς καμμία αλλαγή από πίσω; Δεν νομίζω
Για τον Lovren είπα ότι το θεωρώ πιο προσιτό το να βγει εκτός λίστας, αλλά ούτε κι αυτό το θεωρώ πιθανό και μακάρι να έλθει επιτέλους ένα σέντερ μπακ και να φύγει ο Κροάτης, αλλά δύσκολο το τελευταίο.
Μακάρι να βάλει τον Μπαλντέ στην λίστα για το league stage, αφού του ανανεώσουν το συμβόλαιο, αλλά δύσκολο το βλέπω. Εύχομαι να πέσω έξω σε όλα αυτά.
Μάλλον για φέτος καλύτερα να δινόταν δανεικός κάπου που θα έπαιζε συνέχεια, ακόμα και σλ2. Έχουμε πολλά παραδείγματα που αυτό λειτούργησε θετικά και για τον παίκτη και για την ομάδα μελλοντικά.PaokFiesta έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 10:16 Πάντως ανεξάρτητα από το συμβόλαιο, ο Μπαλντέ είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος χαμένος του νέου κανονισμού για τους νέους γηγενείς στο κύπελλο. Βάλε μέσα στην εξίσωση και τη γεμάτη μεσοεπιθετική γραμμή, και ο μικρός θα χρειαστεί πολλή τύχη και υπομονή μέχρι να αναδειχθεί.
Ο Μπαλντέ αν δεν κάνω λάθος δεν έπαιξε και στα τελευταία 2 φιλικά.