κάνεις δεν γνωρίζει αδερφέ τι να σε πω μπορεί να είναι ο γιώργης ο σαββιδης μπορεί να είναι και ο γιώργος απο το ισόγειο βγάλε την καυλα σου αν γουστάρεις πίστεψε αν όχι μην πιστεύεις αλλά σε κάθε περίπτωση γούσταρε !gpap5 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:44χουλιαμάς να γίνεται δηλαδή, όχι ότι έχει εκ των έσω κάποιες πχ πληροφορίες αλλά "δεν μπορεί να μιλήσει, μην χαλάσει το πράμα".Polichni1926 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:36ο πριστ για εδώ φίλε μου ότι ήταν ο στάλιν για την πρώην σοβιετική ένωση κάτι σαν θεός και αυτός πουά δίνει το ψωμάκι . η όλη φάση δεν είναι να βγει αυτό που λέει αλλά να το αποκρυπτογραφήσουμε πάρτο λίγο πιο χαλαρά και απλά καυλωσε με το παρεάκι και αν βγει και κάτι από αυτά που θα πει ακόμα καλύτεραgpap5 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:28 χωρίς ίχνος ειρωνίας, απλά επειδή δεν γνωρίζω, αυτός ο prist64 έχει πέσει μέσα σε μεταγραφή, ή απλά γουστάρει να ομιλεί ααν τον προφήτη του Αρκά για να δημιουργεί σούσουρο;
Διότι βλέπω, σε κάθε του σχόλιο, δεκάδες μηνύματα απο κάτω να παρακαλάνε για αποκρυπτογράφηση του πύθειου λόγου.
Όντως είναι άνθρωπος που γνωρίζει εκ των έσω, ή απλά του αρέσει να ομιλεί με γρίφους, ακόμη και αν δεν υπάρχει λογος;
Οκ, κατανοητό.
Ούτως ή άλλως απολαμβάνω την αποκτυπτογράφηση.
Απλά ρώτησα αν όντως υπάρχει βάση για αυτή.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Λουκάς Καραδήμος;;;
- Panx Romana
Δεν είναι ο Γιώργος Σαββίδης. Τον περνάει κάτι μήνες τουλάχιστον...Polichni1926 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:48κάνεις δεν γνωρίζει αδερφέ τι να σε πω μπορεί να είναι ο γιώργης ο σαββιδης μπορεί να είναι και ο γιώργος απο το ισόγειο βγάλε την καυλα σου αν γουστάρεις πίστεψε αν όχι μην πιστεύεις αλλά σε κάθε περίπτωση γούσταρε !gpap5 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:44χουλιαμάς να γίνεται δηλαδή, όχι ότι έχει εκ των έσω κάποιες πχ πληροφορίες αλλά "δεν μπορεί να μιλήσει, μην χαλάσει το πράμα".Polichni1926 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:36
ο πριστ για εδώ φίλε μου ότι ήταν ο στάλιν για την πρώην σοβιετική ένωση κάτι σαν θεός και αυτός πουά δίνει το ψωμάκι . η όλη φάση δεν είναι να βγει αυτό που λέει αλλά να το αποκρυπτογραφήσουμε πάρτο λίγο πιο χαλαρά και απλά καυλωσε με το παρεάκι και αν βγει και κάτι από αυτά που θα πει ακόμα καλύτερα
Οκ, κατανοητό.
Ούτως ή άλλως απολαμβάνω την αποκτυπτογράφηση.
Απλά ρώτησα αν όντως υπάρχει βάση για αυτή.
-
να πω κι εγω την μ@λ@κι@ μου που τοση ωρα ψαχνω. Ισμαηλ Μπενασερ, μιλαει γαλλικα, βιβλικοτατο ονομα, χαφακι θεση 6, φοραει το 4.. παίζει μιλαν 1 καλη κουβεντα θα ακουσε δε μπορει κατι μπορει να πει ο Σερτζιο ή και να τον προτεινει στον αντρε, έπαιξε μαρσείγ που απο οτι φαινεται κοιταμε αρκετα προς τα εκεί, πηραν παικτη στη θέση του φέτος, και το συμβολαιο του ληγει του χρόνου άρα θεωρητικα γίνεται δανεισμος με οψιον.. ουφ κουραστηκα αλλα νμζ κουμπωνουν αρκετα
- These users thanked the author epitropos for the post (total 3):
- NIKOS1972, Jairo, DikefalosNisiotis
- Unpsofable78
Αυτος ακούγεται για παναθηναικοepitropos έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 01:06 να πω κι εγω την μ@λ@κι@ μου που τοση ωρα ψαχνω. Ισμαηλ Μπενασερ, μιλαει γαλλικα, βιβλικοτατο ονομα, χαφακι θεση 6, φοραει το 4.. παίζει μιλαν 1 καλη κουβεντα θα ακουσε δε μπορει κατι μπορει να πει ο Σερτζιο ή και να τον προτεινει στον αντρε, έπαιξε μαρσείγ που απο οτι φαινεται κοιταμε αρκετα προς τα εκεί, πηραν παικτη στη θέση του φέτος, και το συμβολαιο του ληγει του χρόνου άρα θεωρητικα γίνεται δανεισμος με οψιον.. ουφ κουραστηκα αλλα νμζ κουμπωνουν αρκετα
δε το ηξερα, μηπως ομως εμεις τον κοιτουσαμε και μετα χωθηκαν σφηνες? χαχαχαχ πιο πιθανο μου φαινεται τωρα που το ειπες αυτο παντως, καλος είναι δεν εχω ιδεα???

-
Φόρτσα γράφει φουλ και ρέστα για Ζαφείρη. Υπάρχουν εναλλακτικές αλλά εμείς θέλουμε το Χρήστο. Και διεθνή κεντρικό αμυντικό χτυπάμε.
βγηκε;Paok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 01:15 Φόρτσα γράφει φουλ και ρέστα για Ζαφείρη. Υπάρχουν εναλλακτικές αλλά εμείς θέλουμε το Χρήστο. Και διεθνή κεντρικό αμυντικό χτυπάμε.
Αν ψάχνουμε στόπερ κσι βιβλικές μορφές εκείνον τον Ιερεμία γιατί τον αφήνουμε εκτός υποψηφιοτήτων;
Ποια ήταν η σύνδεση με την Γαλλία που είπε ο πάτερ;
Η Φόρτσα είναι κονσέρβα;
Ποια ήταν η σύνδεση με την Γαλλία που είπε ο πάτερ;
Η Φόρτσα είναι κονσέρβα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 16 Αύγ 2025, 06:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χαφ νομιζα ψαχνουμε. ο Black ειπε στον πριστ bonne nuitte Pape και ο παπας μας εκανε Like τωρα τι να σου πω απλως μενουμε ξυπνιοι αχαχαχ παντως αν φερεις (αν ψαχνεις 2 ) ενα χαφ δειχνεις κιολας στον αλλον οτι δε καιγεσαι κιολας οποτε να αφησει τα χαζα να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι
-