Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
έψαξα αρκετά, δεν υπάρχει κάπου η αποστολή τους προς το παρόνPaok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 20:25 Άραγε ο Ζαφείρης είναι? Μπορεί κάποιος αδερφός να μάθει? Λογικά θα πρέπει να βγήκε η αποστολή τους.
- Kirilos_Despotas
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αγαπητέ όπως έγραψα κι εγώ σε άλλο τόπικ! Θεωρώ ότι στο Κονφερενς θα κρατήσουμε ψηλά και το ranking μας της 5ετιας (πλασάρισμα στο top50)Unpsofable78 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 20:25 Όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν την σημασία της χθεσινής πρόκρισης και το πόση ηρεμία θα έπρεπε να έχουμε πλέον στα μεταγραφικά, να μου επιτρέψουν να τους εξηγήσω.
Για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε, είναι αναγκαία η παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και η καλύτερη δυνατή πορεία, γιατί σε συνδυασμό με τυχόν κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα μας οδηγήσει μίνιμουμ στα πλέι οφ του champions league και μόλις δύο παιχνίδια μακριά από την είσοδο μας στους ομίλους.
Επίσης, με λίγη τύχη και εάν κάποιες ομάδες που είναι πάνω μας στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία, είτε τις ξεπεράσουμε, είτε δεν καταφέρουν να κατακτήσουν τον εγχώριο τίτλο του πρωταθλητή, θα βρεθούμε απευθείας στους ομίλους Τσαμπιονς λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία μας.
Τώρα, εάν προσωπικά ρωτούσαν εμένα τι θα προτιμουσες; Ομίλους Europa ή ομίλους Conference;
Εγώ εντελώς κυνικά και με το βλέμμα στο μέλλον θα απαντούσα Conference για τους παρακάτω λόγους.
1) Στο Conference οι πιθανότητες να κάνεις καλή πορεία και να συγκεντρώσεις περισσότερους βαθμούς, είναι πολύ περισσότερες από το Europa για ευνόητους λόγους.
2) Υπάρχει όντως κάποια διαφορά στα έσοδα και στο πρεστίζ ανάμεσα στις διοργανώσεις (Europa και Conference) , αλλά όχι χαώδης όπως του Champions league με τις άλλες δύο.
Συμπερασμα μου λοιπόν με βάση τα παραπάνω, η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ήταν πιο εφικτή με ταυτόχρονη συμμετοχή και καλή πορεία στο Conference, λόγω χαμηλότερης δυναμικοτητας αντιπάλων.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σκέφτονται έτσι ή θα έπρεπε να σκέφτονται έτσι.
Απλά τονίζω ότι ένας από τους σημαντικοτερους στόχους της χρονιάς,η παρουσία μας σε Ευρωπαϊκούς ομίλους έστω κι έτσι, εξασφαλιστηκε.
Για να σας προλάβω, δεν επιθυμώ αποκλεισμό από την Ριέκα, προς Θεού. Για να το θέσω πιο απλά, αν τυχόν μου έλεγε κάποιος πριν τα ματς με τους Αυστριακούς :
Αποκλειεσαι σε αυτά τα ματς με εγγυημένη πρόκριση στους ομίλους Conference, το έπαιρνα.
Σημασία πλέον για μένα έχει η ενίσχυση με ποιοτικούς παίκτες στα γνωστά κενά, που θα βοηθήσουν όχι στα ματς με την Ριέκα, αλλά θα κάνουν την διαφορά σε όλη την σεζόν.
ΥΓ: Ζαφ![]()
2 λιγότερα ματς και αντίπαλοι στα μέτρα μας.
ΥΓ και ον τόπικ: Σμαράγδια και Ζαφείρια να μας φέρεις Ιβάν!
- These users thanked the author Kirilos_Despotas for the post:
- Unpsofable78
- Jean Valjean
Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο. Αλλά όχι πολυ!Unpsofable78 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 20:25 Όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν την σημασία της χθεσινής πρόκρισης και το πόση ηρεμία θα έπρεπε να έχουμε πλέον στα μεταγραφικά, να μου επιτρέψουν να τους εξηγήσω.
Για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε, είναι αναγκαία η παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και η καλύτερη δυνατή πορεία, γιατί σε συνδυασμό με τυχόν κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα μας οδηγήσει μίνιμουμ στα πλέι οφ του champions league και μόλις δύο παιχνίδια μακριά από την είσοδο μας στους ομίλους.
Επίσης, με λίγη τύχη και εάν κάποιες ομάδες που είναι πάνω μας στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία, είτε τις ξεπεράσουμε, είτε δεν καταφέρουν να κατακτήσουν τον εγχώριο τίτλο του πρωταθλητή, θα βρεθούμε απευθείας στους ομίλους Τσαμπιονς λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία μας.
Τώρα, εάν προσωπικά ρωτούσαν εμένα τι θα προτιμουσες; Ομίλους Europa ή ομίλους Conference;
Εγώ εντελώς κυνικά και με το βλέμμα στο μέλλον θα απαντούσα Conference για τους παρακάτω λόγους.
1) Στο Conference οι πιθανότητες να κάνεις καλή πορεία και να συγκεντρώσεις περισσότερους βαθμούς, είναι πολύ περισσότερες από το Europa για ευνόητους λόγους.
2) Υπάρχει όντως κάποια διαφορά στα έσοδα και στο πρεστίζ ανάμεσα στις διοργανώσεις (Europa και Conference) , αλλά όχι χαώδης όπως του Champions league με τις άλλες δύο.
Συμπερασμα μου λοιπόν με βάση τα παραπάνω, η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ήταν πιο εφικτή με ταυτόχρονη συμμετοχή και καλή πορεία στο Conference, λόγω χαμηλότερης δυναμικοτητας αντιπάλων.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σκέφτονται έτσι ή θα έπρεπε να σκέφτονται έτσι.
Απλά τονίζω ότι ένας από τους σημαντικοτερους στόχους της χρονιάς,η παρουσία μας σε Ευρωπαϊκούς ομίλους έστω κι έτσι, εξασφαλιστηκε.
Για να σας προλάβω, δεν επιθυμώ αποκλεισμό από την Ριέκα, προς Θεού. Για να το θέσω πιο απλά, αν τυχόν μου έλεγε κάποιος πριν τα ματς με τους Αυστριακούς :
Αποκλειεσαι σε αυτά τα ματς με εγγυημένη πρόκριση στους ομίλους Conference, το έπαιρνα.
Σημασία πλέον για μένα έχει η ενίσχυση με ποιοτικούς παίκτες στα γνωστά κενά, που θα βοηθήσουν όχι στα ματς με την Ριέκα, αλλά θα κάνουν την διαφορά σε όλη την σεζόν.
ΥΓ: Ζαφ![]()

Άς έχουμε υπόψη πως φέτος ειδικά, το Γιουρόπα δεν έχει μεγαθήρια όπως περσι. Επιπλέον το Γιουρόπα Ληγκ δίνει εκτός από περισσοτερα λεφτά και περισσότερους πόντους για νίκη κλπ.
Με δυο λόγια αν μπουμε οκτάδα στο Ληγκ φεηζ ανεβαίνουμε πολυ στη βαθμολογία. Για να παρουμε από Κόνφερενς τόσους βαθμούς πρεπει να φτάσουμε στον τελικό.
Διαλέγεις και παιρνεις...
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
- margas, lkosmid
- Unpsofable78
Με δεδομένο ότι φτάσαμε δύο φορές στους 8 του Conference και με πιθανή σοβαρή ενίσχυση στα κενά που απομένουν, νομίζω ότι θα μπορούσαμε εύκολα να φτάσουμε και πάλι στους 8 αν όχι στους 4, για να μην πω και ψηλότερα
Πάντα θεωρητικά...
Η ουσία πάντως, είτε τελικά παίξουμε Europa είτε Conference, είναι η ποιοτική ενίσχυση στα κενά που απομένουν.

Η ουσία πάντως, είτε τελικά παίξουμε Europa είτε Conference, είναι η ποιοτική ενίσχυση στα κενά που απομένουν.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
- margas, giaxxo, Jean Valjean
Η στροφή πάντως από τους 24 είναι φανερή για όποιον διαβάζει κάτω από τις γραμμές...
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
- Unpsofable78
Τι εννοείς nunies4;
Επειδή δεν διάβασα το άρθρο, στροφή θετικής εξέλιξης ή αρνητικής;
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- margas
- Montrealiotis
Ε πες και σε μας για πια στροφή μιλάς;
Είναι στροφή στον περιφερειακό που κατεβαίνει η Διαγορα;;

Είναι στροφή στον περιφερειακό που κατεβαίνει η Διαγορα;;

Unpsofable78 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 20:59 Τι εννοείς nunies4;
Αρχικά, το πρώτο like από πλευράς του Ζαφείρη έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην ανάρτηση που έκανε ο ΠΑΟΚ για το γκολ που πέτυχε ο Καμαρά στο 115′ της παράτασης απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ. Ένα like το οποίο πάντως μετά από λίγη ώρα δεν υπήρχε.
Ο Έλληνας διεθνής «χτύπησε» ξανά με like το απόγευμα της Παρασκευής στην ανάρτηση που έκανε ο ΠΑΟΚ με την ομιλία των Ζίβκοβιτς και Πέλκα πριν από το ματς με τη Βόλφσμπεργκερ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ζαφείρης ενημέρωσε ξανά τον προπονητή της Σλάβια Πράγας ότι θέλει να αποχωρήσει από την τσέχικη ομάδα.
Το Σάββατο η Σλάβια Πράγας παίζει εκτός έδρας με την Γιάμπλονετς και μένει να φανεί εάν θα αγωνιστεί ο Έλληνας παίκτης.
Παράλληλα στον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για τη δήλωση του προέδρου της Σλάβια ο οποίος τόνισε ότι έχει ενημερώσει τον Δικέφαλο του Βορρά ότι ο Ζαφείρης δεν πωλείται στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.
Όλα αυτά βέβαια την ώρα που σύμφωνα με τα τσέχικα μέσα ενημέρωσης η Σλάβια Πράγας στο παρασκήνιο τσεκάρει την αγορά προκειμένου να είναι έτοιμη να καλύψει άμεσα το κενό σε περίπτωση φυγής του Ζαφείρη.
Πλέον, μένει να φανεί πόσο θα συνεχιστεί το πρέσινγκ από πλευράς ποδοσφαιριστή/quote]
Το έβαλα αυτούσιο.
Το άρθρο γράφει ότι ο παίκτης ενημέρωσε προπονητή ότι δεν θέλει άλλο να είναι στην ομάδα και το κυριότερο η διαροη της ΠΑΕ ότι ΟΥΔΈΠΟΤΕ έχει ενημερωθεί από τον πρόεδρο της Σλάβια ότι ο Ζαφείρης δεν πωλείται
Το άρθρο γράφει ότι ο παίκτης ενημέρωσε προπονητή ότι δεν θέλει άλλο να είναι στην ομάδα και το κυριότερο η διαροη της ΠΑΕ ότι ΟΥΔΈΠΟΤΕ έχει ενημερωθεί από τον πρόεδρο της Σλάβια ότι ο Ζαφείρης δεν πωλείται
Με λιγα λογια ο Ζαφειρης λεει μην με υπολογιζετε τελειωσα απο δω πουληστε με, και η ΠΑΕ ταυτοχρονα λεει ο μπερδεμενος στο τουιτερ λεει τα δικα του αλλα σε εμας οχι. Μια χαρα πωλειται ο παικτης. Αρα πλεον ο παικτης ειναι σε ρηξη με την ομαδα του και ταυτοχρονα μια χαρα θα παρουν τα λεφτακια μας.
Αρα το θεμα παει καλα φαινομενικα. Και το οτι το γραφουν τα μεγαλυτερα σκυλια της ΠΑΕ κατι λεει και αυτο.
Αρα το θεμα παει καλα φαινομενικα. Και το οτι το γραφουν τα μεγαλυτερα σκυλια της ΠΑΕ κατι λεει και αυτο.
- Unpsofable78
Ναι σίγουρα είναι θετικά όλα αυτά.
Το θέμα είναι ότι ο πρόεδρος της Σλάβια φαίνεται ότι είναι τελείως βλακας. Δύο φορές έχει απαντήσει στο X λες και είναι οπαδός και την δεύτερη τόλμησε να ισχυριστεί ότι ο παίκτης δεν πωλείται.
Δεν ξέρω πραγματικά τι να υποθέσω. Μακάρι να τελειώσει σύντομα το θέμα.
Ενα είναι σίγουρο. Ότι ο Ζαφ θέλει να έρθει.
Το θέμα είναι ότι ο πρόεδρος της Σλάβια φαίνεται ότι είναι τελείως βλακας. Δύο φορές έχει απαντήσει στο X λες και είναι οπαδός και την δεύτερη τόλμησε να ισχυριστεί ότι ο παίκτης δεν πωλείται.
Δεν ξέρω πραγματικά τι να υποθέσω. Μακάρι να τελειώσει σύντομα το θέμα.
Ενα είναι σίγουρο. Ότι ο Ζαφ θέλει να έρθει.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- margas, PaokFiesta
Τα να ψαχνουμε λαικ καταλαβαινω γιατι φαινεται αστειο σε πολλους αλλα η αληθεια ειναι οτι ο παικτης ξερει καλα και τι θα προκαλεσουν και τι μηνυμα περναει.
Αν ειναι να ερθει ο Ζαφ ας αργησει.Χρειαζομαστε ετσι κι αλλιως ακομη ενα χαφ,στοπερ,φορ(αν πουληθει ο Τσαλοφ). Να ερθουν αυτοι στο γρηγορο και ο αλλος αξιζει το περιμενε.
Αν ειναι να ερθει ο Ζαφ ας αργησει.Χρειαζομαστε ετσι κι αλλιως ακομη ενα χαφ,στοπερ,φορ(αν πουληθει ο Τσαλοφ). Να ερθουν αυτοι στο γρηγορο και ο αλλος αξιζει το περιμενε.
σ(κ)λαβια πραγας…
#freezafeiris
#freezafeiris
- These users thanked the author margas for the post (total 6):
- Nikodiai, Μαυρο Χιονι, embuji, Kourdos, PaokFiesta, Λεμεσος4