Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ανυπόφοροι είστε μερικοί.
Ριχτο blackzone
Πες μας blackzone
Γιατί δεν μιλάς blackzone
Ριχτο blackzone
Πες μας blackzone
Γιατί δεν μιλάς blackzone
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 4):
- epitropos, PAOKevolution, tsachou, tsario73
Απλά σκέφτομαι τον Ντέλια να κάνει like σε νίκη της Στουτκάρδης λίγες μέρες πριν.margas έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:53 παντως και ο σιοβας εκανε λαικ στο ποστ ομιλιας πελκα-ζιλε. τιποτα δεν μου λενε αυτα περι εχθρικων ομαδων κλπ…
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ρε παίδες φιλικά, μην τον πρήζετε τον άνθρωπο.
Αν γνωρίζει κάτι θα το πει.
Θα φοβάται στο τέλος να μπει στο φόρουμ, μην τυχόν τον δουν ενεργό κάποιοι και τον αρχίσουν τις ερωτήσεις.
Αν γνωρίζει κάτι θα το πει.
Θα φοβάται στο τέλος να μπει στο φόρουμ, μην τυχόν τον δουν ενεργό κάποιοι και τον αρχίσουν τις ερωτήσεις.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 11):
- Nikodiai, feria, iremidynami 4+, epitropos, margas, Jim_Chatz, Azrael, st4this, PAOKevolution, Logistis and one more user
Ο blackzone νομίζει ότι είμαστε τίποτα σοβαροί και υγιείς ψυχικα και μας συμπεριφέρεται ανάλογα. Όταν καταλάβει τι ψυχοπαθείς είμαστε θα αποκτήσουμε δεύτερο priest.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
- margas, Kabamaru11
-
Και σας τι σας πειράζει ρε παιδιά τι ανακατεύεστε. Μπορεί να βγει το ίδιο το παιδί να παραπονεθεί αν θέλει . Έλα blackzone ρίξτο!!!!!
Ανέλαβαν ήδη δράσηHayate έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 20:09 Μόλις είδα Ζαφείρης έκανε like σε μια μπουμπού από Θεσσαλονίκη...Ρε λες ..

- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 3):
- lkosmid, st4this, ToMousiTouCrespo
- 4NIKOS1986
- Unpsofable78
Όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν την σημασία της χθεσινής πρόκρισης και το πόση ηρεμία θα έπρεπε να έχουμε πλέον στα μεταγραφικά, να μου επιτρέψουν να τους εξηγήσω.
Για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε, είναι αναγκαία η παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και η καλύτερη δυνατή πορεία, γιατί σε συνδυασμό με τυχόν κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα μας οδηγήσει μίνιμουμ στα πλέι οφ του champions league και μόλις δύο παιχνίδια μακριά από την είσοδο μας στους ομίλους.
Επίσης, με λίγη τύχη και εάν κάποιες ομάδες που είναι πάνω μας στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία, είτε τις ξεπεράσουμε, είτε δεν καταφέρουν να κατακτήσουν τον εγχώριο τίτλο του πρωταθλητή, θα βρεθούμε απευθείας στους ομίλους Τσαμπιονς λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία μας.
Τώρα, εάν προσωπικά ρωτούσαν εμένα τι θα προτιμουσες; Ομίλους Europa ή ομίλους Conference;
Εγώ εντελώς κυνικά και με το βλέμμα στο μέλλον θα απαντούσα Conference για τους παρακάτω λόγους.
1) Στο Conference οι πιθανότητες να κάνεις καλή πορεία και να συγκεντρώσεις περισσότερους βαθμούς, είναι πολύ περισσότερες από το Europa για ευνόητους λόγους.
2) Υπάρχει όντως κάποια διαφορά στα έσοδα και στο πρεστίζ ανάμεσα στις διοργανώσεις (Europa και Conference) , αλλά όχι χαώδης όπως του Champions league με τις άλλες δύο.
Συμπερασμα μου λοιπόν με βάση τα παραπάνω, η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ήταν πιο εφικτή με ταυτόχρονη συμμετοχή και καλή πορεία στο Conference, λόγω χαμηλότερης δυναμικοτητας αντιπάλων.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σκέφτονται έτσι ή θα έπρεπε να σκέφτονται έτσι.
Απλά τονίζω ότι ένας από τους σημαντικοτερους στόχους της χρονιάς,η παρουσία μας σε Ευρωπαϊκούς ομίλους έστω κι έτσι, εξασφαλιστηκε.
Για να σας προλάβω, δεν επιθυμώ αποκλεισμό από την Ριέκα, προς Θεού. Για να το θέσω πιο απλά, αν τυχόν μου έλεγε κάποιος πριν τα ματς με τους Αυστριακούς :
Αποκλειεσαι σε αυτά τα ματς με εγγυημένη πρόκριση στους ομίλους Conference, το έπαιρνα.
Σημασία πλέον για μένα έχει η ενίσχυση με ποιοτικούς παίκτες στα γνωστά κενά, που θα βοηθήσουν όχι στα ματς με την Ριέκα, αλλά θα κάνουν την διαφορά σε όλη την σεζόν.
ΥΓ: Ζαφ
Για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε, είναι αναγκαία η παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και η καλύτερη δυνατή πορεία, γιατί σε συνδυασμό με τυχόν κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα μας οδηγήσει μίνιμουμ στα πλέι οφ του champions league και μόλις δύο παιχνίδια μακριά από την είσοδο μας στους ομίλους.
Επίσης, με λίγη τύχη και εάν κάποιες ομάδες που είναι πάνω μας στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία, είτε τις ξεπεράσουμε, είτε δεν καταφέρουν να κατακτήσουν τον εγχώριο τίτλο του πρωταθλητή, θα βρεθούμε απευθείας στους ομίλους Τσαμπιονς λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία μας.
Τώρα, εάν προσωπικά ρωτούσαν εμένα τι θα προτιμουσες; Ομίλους Europa ή ομίλους Conference;
Εγώ εντελώς κυνικά και με το βλέμμα στο μέλλον θα απαντούσα Conference για τους παρακάτω λόγους.
1) Στο Conference οι πιθανότητες να κάνεις καλή πορεία και να συγκεντρώσεις περισσότερους βαθμούς, είναι πολύ περισσότερες από το Europa για ευνόητους λόγους.
2) Υπάρχει όντως κάποια διαφορά στα έσοδα και στο πρεστίζ ανάμεσα στις διοργανώσεις (Europa και Conference) , αλλά όχι χαώδης όπως του Champions league με τις άλλες δύο.
Συμπερασμα μου λοιπόν με βάση τα παραπάνω, η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ήταν πιο εφικτή με ταυτόχρονη συμμετοχή και καλή πορεία στο Conference, λόγω χαμηλότερης δυναμικοτητας αντιπάλων.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σκέφτονται έτσι ή θα έπρεπε να σκέφτονται έτσι.
Απλά τονίζω ότι ένας από τους σημαντικοτερους στόχους της χρονιάς,η παρουσία μας σε Ευρωπαϊκούς ομίλους έστω κι έτσι, εξασφαλιστηκε.
Για να σας προλάβω, δεν επιθυμώ αποκλεισμό από την Ριέκα, προς Θεού. Για να το θέσω πιο απλά, αν τυχόν μου έλεγε κάποιος πριν τα ματς με τους Αυστριακούς :
Αποκλειεσαι σε αυτά τα ματς με εγγυημένη πρόκριση στους ομίλους Conference, το έπαιρνα.
Σημασία πλέον για μένα έχει η ενίσχυση με ποιοτικούς παίκτες στα γνωστά κενά, που θα βοηθήσουν όχι στα ματς με την Ριέκα, αλλά θα κάνουν την διαφορά σε όλη την σεζόν.
ΥΓ: Ζαφ

- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
- Kirilos_Despotas, Ypnos, magdy
-
Άραγε ο Ζαφείρης είναι? Μπορεί κάποιος αδερφός να μάθει? Λογικά θα πρέπει να βγήκε η αποστολή τους.
Τελικα ο Ζαφειρης τι ειχε απαντησει στην ερωτηση; Για να κανει like σε Θεσσαλονικια, μαλλον οι Ελληνιδες;Bianconer0 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:29 Εκείνος ο Αναγουλιανός, που λέει ότι έχει άκρες στην Τσεχία και πρόσφατα πήρε "συνέντευξη" από τον Ζαφ και τον ρωτούσε ποιας χώρας οι γυναίκες είναι ομορφότερες (Νορβηγία, Τσεχία, Ελλάδα) δεν έχει να πει τίποτα;

Στην αποστολή θα είναι. Αν δεν ξεκινήσει βασικος σημαίνει ότι πάμε καλά.
Δεν βγήκε ακόμη στα social η αποστολή της Σλαβια. Απο όσο είδα την επίσημη σελίδα τους, δεν ανακοινώνουν αποστολή, μόνο εντεκάδα λίγο πριν το ματς. Εκεί φυσικά θα φανεί αν θα συμμετέχει ή όχι.
Και ο Βαγιαννιδης επαιξε πριν φυγει,και ο Κουλιε, και ο Μαξιμοβιτς κλπ
Δεν ξερω αν θα σημαινει πολλα το βασικος ή οχι
Δεν ξερω αν θα σημαινει πολλα το βασικος ή οχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikodiai την Παρ 15 Αύγ 2025, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε θα είναι παράλογο να παίξει ο Ζαφείρης αύριο με τη Σλάβια ακόμα κι αν είναι κοντά στο να κλείσει σε μας. Και για να μη ξεφύγει η κατάσταση με τους φιλάθλους και υπάρχουν διαπληκτισμοί. Και ο Μαξίμοβιτς έπαιξε χθες στον Παο και σήμερα έκλεισε στους Άραβες. Εννοώ ότι και να τον δούμε αύριο να παίζει δεν πρέπει να απογοητευτούμε ή να αναθεματίσουμε. Προσωπική εκτίμηση.