Ότι πει ο Αποστόλης, δίκιο έχει
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μην πεις τίποτα αδερφέ. Σε αρκετούς εδώ μέσα δεν αξίζει ίχνος ενημέρωσης.blackzone44 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:08Με το που μάθω κάτι θα σας το πω, δε θέλω να πω καμία βλακεία και σας κρατάω σε αγωνία.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:04 Τι λες και συ blackzone αυτή η ησυχία είναι θετικό η αρνητικό σημάδι????
Μπορούν να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα από το metrokolis.
Aye4
Perestroik4
paokovios1974
Όλοι μια βδομάδα εκτός, για ανούσιους καυγάδες και τοξικές μπηχτές εις βάρος της ομάδας
Και χρόνια πολλά
Perestroik4
paokovios1974
Όλοι μια βδομάδα εκτός, για ανούσιους καυγάδες και τοξικές μπηχτές εις βάρος της ομάδας
Και χρόνια πολλά
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 8):
- margas, tolis14, Anwnimos, theo G4, PAOKevolution, thios4, ToMousiTouCrespo, Kourdos
Υπάρχει κάποιος λόγος για την ειρωνία;paokovios1974 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:14Δεν ειπες οτι θα ανακοινωθει σημερα?blackzone44 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:08Με το που μάθω κάτι θα σας το πω, δε θέλω να πω καμία βλακεία και σας κρατάω σε αγωνία.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:04 Τι λες και συ blackzone αυτή η ησυχία είναι θετικό η αρνητικό σημάδι????
Τι αλλαξε δηλαδη και δεν το πηρες χαμπαρι εσυ
Λες όλοι οι υπόλοιποι να μην έχουμε εκνευρισμό;
Διεκδικείς κάποια πρωτια εκνευρισμού;
Τα έχεις κερδίσει εδώ και μέρες. Μπορείς να χαλαρώσεις
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- GEOL, iremidynami 4+
Φίλε είσαι ότι να ναιpaokovios1974 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:14Δεν ειπες οτι θα ανακοινωθει σημερα?blackzone44 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:08Με το που μάθω κάτι θα σας το πω, δε θέλω να πω καμία βλακεία και σας κρατάω σε αγωνία.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:04 Τι λες και συ blackzone αυτή η ησυχία είναι θετικό η αρνητικό σημάδι????
Τι αλλαξε δηλαδη και δεν το πηρες χαμπαρι εσυ
- These users thanked the author Hermann for the post (total 2):
- Montrealiotis, GEOL
-
Εκείνος ο Αναγουλιανός, που λέει ότι έχει άκρες στην Τσεχία και πρόσφατα πήρε "συνέντευξη" από τον Ζαφ και τον ρωτούσε ποιας χώρας οι γυναίκες είναι ομορφότερες (Νορβηγία, Τσεχία, Ελλάδα) δεν έχει να πει τίποτα;
ρε μην τρώγεστε συνέχεια.
Κάποιοι ψάχνουν αφορμή για να μαλώσουν.
Είπαμε, σιδερώνουν την φανέλα με το 4.
ΥΣ και όχι, δεν γνωρίζω κάτι, αλλά έχω προαίσθηση.
Κάποιοι ψάχνουν αφορμή για να μαλώσουν.
Είπαμε, σιδερώνουν την φανέλα με το 4.
ΥΣ και όχι, δεν γνωρίζω κάτι, αλλά έχω προαίσθηση.
- Dimitris_L4
Μηπως εβγαλε γραμμη η παε να κοψουν τις μαλακιες, να πεσουν οι τονοι...???
Το γεγονός είναι οτι δεν έχει βγεί η ΠΑΕ να πεί οτι αποσύρεται απο την περίπτωση Ζαφ. Άρα περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει. Όπως γράψανε κάποια παιδιά, θα δούμε αν θα παίξει στο επόμενο μάτς της Σλάβια και άν θα κλείσουν κάποιον στη θέση του.
Πιστεύω οτι για παίκτη που δεν έχει παίξει ακόμα σε άλλο πρωτάθλημα πιό δυνατό, η προσφορά του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Ναί, θα παίξουν ΤσΛ, αλλά υπαρχει το ρίσκο του χρόνου ο παίκτης να μην ανεβάσει την αξία του. Άλλωστε ποιός άλλος έχει κάνει αντίστοιχη πρόταση (ούτε κάν κοντά);
Πιστεύω οτι για παίκτη που δεν έχει παίξει ακόμα σε άλλο πρωτάθλημα πιό δυνατό, η προσφορά του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Ναί, θα παίξουν ΤσΛ, αλλά υπαρχει το ρίσκο του χρόνου ο παίκτης να μην ανεβάσει την αξία του. Άλλωστε ποιός άλλος έχει κάνει αντίστοιχη πρόταση (ούτε κάν κοντά);
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Παρ 15 Αύγ 2025, 19:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η δική μου αίσθηση είναι ο παίκτης έχει δηλώσει στη Σλάβια ότι θα φύγει και τα έχει σπάσει μαζί τους. Αλλιώς δεν κάνεις like σε "εχθρικό" κλαμπ. Ο πρόεδρος τους την άκουσε λίγο με τις αντιδράσεις και καλείται να πάρει την τελική απόφαση. Ή τον κρατάει δυσαρεστημένο, ή παίρνει το χρήμα και τον δίνει. Αν δεν είναι τρελός θα τον δώσει, αλλά θα μας γανιάσει.
24: "Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ζαφείρης ενημέρωσε ξανά τον προπονητή της Σλάβια Πράγας ότι θέλει να αποχωρήσει από την τσέχικη ομάδα.
Το Σάββατο η Σλάβια Πράγας παίζει εκτός έδρας με την Γιάμπλονετς και μένει να φανεί εάν θα αγωνιστεί ο Έλληνας παίκτης.
Παράλληλα στον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για τη δήλωση του προέδρου της Σλάβια ο οποίος τόνισε ότι έχει ενημερώσει τον Δικέφαλο του Βορρά ότι ο Ζαφείρης δεν πωλείται στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο."
Το Σάββατο η Σλάβια Πράγας παίζει εκτός έδρας με την Γιάμπλονετς και μένει να φανεί εάν θα αγωνιστεί ο Έλληνας παίκτης.
Παράλληλα στον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για τη δήλωση του προέδρου της Σλάβια ο οποίος τόνισε ότι έχει ενημερώσει τον Δικέφαλο του Βορρά ότι ο Ζαφείρης δεν πωλείται στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο."
παντως και ο σιοβας εκανε λαικ στο ποστ ομιλιας πελκα-ζιλε. τιποτα δεν μου λενε αυτα περι εχθρικων ομαδων κλπ…