Μετά όμως αν κάτσεις και σκεφτείς την ευρωπαϊκή κατάταξη της χώρας και τα οφέλη που έχουμε εμείς από την άνοδο της Ελλάδας όπως επίσης και το επίπεδο του πρωταθλήματός μας και το πως είναι κάτι θετικό για εμάς να παίζουμε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα ίσως να καταλήξεις ότι μακροπρόθεσμα δεν μας συμφέρει να πεθαίνει η κατσίκα του γείτοναDeveloper4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 14:29Λάθος κάνεις ή για την ακρίβεια είναι πολύ επιφανειακή η προσέγγισή του... Ο αποκλεισμός του χαρτιού πέρυσι από την Ευρώπη ήταν από τους βασικούς λόγους της πλήρους αποτυχίας...kayde έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 14:25 ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο.
Όση κούραση μπορεί να φέρνουν τα μεσοβδόμαδα, τόσο απαραίτητα είναι για τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, το κλίμα και το κίνητρο των παικτών, τον αριθμό των παικτών του ρόστερ που δε δικαιολογείται μόνο με το πρωτάθλημα κλπ...
Ας αποκλειστεί το χαρτί (μακάρι) από την Άντερλεχτ πχ και θα σου πω εγώ τι όρεξη για μπάλα θα έχει ο Γιόβιτς πχ...
Βάλε μέσα και τα έσοδα που μόνο αμελητέα δεν είναι για Ελληνικές ομάδες και θα δεις ότι μας συμφέρει πολύ περισσότερο να αποκλειστούν...
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- These users thanked the author Afanas for the post:
- elvetos giatros
Μην μπαίνετε καν σε τέτοια διλλήματα. Το πρωτάθλημα του 24 μας έδειξε το πόσο σημαντικό είναι να παίζουν οι ανταγωνιστές σου Ευρώπη. Μέχρι τους 16, δηλαδή να παίζουν μέχρι Μάρτιο, είναι καλά. Όχι παραπέρα 

Μου κίνησες την περιέργεια και έψαξα να βρω τι προετοιμασία έκανε πέρσι ο γαύρος και οι ημερομηνίες των φιλικών είναι σχεδόν οι ίδιες. Η μόνο διαφορά είναι πως φέτος δίνει ένα φιλικό παραπάνω και πως οι αντίπαλοί του είναι πιο δυνατοί.van rooy έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 08:27 Έχω περιέργεια να δω τι χρονιά θα κάνει ο γαύρος που φέτος ακολούθησε σαν προετοιμασία το μονοπάτι των ομάδων όπως ρεαλ μπάρτσα κτλ...με τουρνέ ...φιλικά κτλ.
Στα φιλικά παρουσιάζεται με φρεσκάδα και ένταση στο παιχνίδι του.

Τέλος ο Μαξίμοβιτς από τον Παναθηναϊκό. Με τον Σιώπη βασικό θα παίζουνε.
- WeWillRockYou
Εντωμεταξύ ο Μαξίμοβιτς δεν ήταν που ήθελε να είναι κοντά στην οικογένεια του, για αυτό κοιτούσε προς Ελλάδα;
Έτσι θυμάμαι να μπαίνει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Τώρα τα Εμιράτα πόσο κοντά είναι, ο ίδιος μόνο ξέρει.
Έτσι θυμάμαι να μπαίνει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Τώρα τα Εμιράτα πόσο κοντά είναι, ο ίδιος μόνο ξέρει.
Εγώ διαφωνώ. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει το 3/3 σε προκριματικά (2 φορές μάλιστα). Αν εμάς μας συμφέρει το μαξιλαράκι του downgrade σε χαμηλότερη διοργάνωση μια φορά τους χανομουβάζελους τους συμφέρει εκατό γτ όμιλο δεν θα βλέπαν ούτε στα όνειρα τους.Afanas έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 14:54Μετά όμως αν κάτσεις και σκεφτείς την ευρωπαϊκή κατάταξη της χώρας και τα οφέλη που έχουμε εμείς από την άνοδο της Ελλάδας όπως επίσης και το επίπεδο του πρωταθλήματός μας και το πως είναι κάτι θετικό για εμάς να παίζουμε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα ίσως να καταλήξεις ότι μακροπρόθεσμα δεν μας συμφέρει να πεθαίνει η κατσίκα του γείτοναDeveloper4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 14:29Λάθος κάνεις ή για την ακρίβεια είναι πολύ επιφανειακή η προσέγγισή του... Ο αποκλεισμός του χαρτιού πέρυσι από την Ευρώπη ήταν από τους βασικούς λόγους της πλήρους αποτυχίας...kayde έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 14:25 ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο.
Όση κούραση μπορεί να φέρνουν τα μεσοβδόμαδα, τόσο απαραίτητα είναι για τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, το κλίμα και το κίνητρο των παικτών, τον αριθμό των παικτών του ρόστερ που δε δικαιολογείται μόνο με το πρωτάθλημα κλπ...
Ας αποκλειστεί το χαρτί (μακάρι) από την Άντερλεχτ πχ και θα σου πω εγώ τι όρεξη για μπάλα θα έχει ο Γιόβιτς πχ...
Βάλε μέσα και τα έσοδα που μόνο αμελητέα δεν είναι για Ελληνικές ομάδες και θα δεις ότι μας συμφέρει πολύ περισσότερο να αποκλειστούν...
Εμείς αν δεν είχαμε κι όλας το κάζο με τη Λέφσκι το '22 αλλά αντίστοιχη πορεία με αυτή που κάνουμε κάθε φορά στο Conference, πέρυσι θα ήμασταν στους ομίλους Τσου Λου απευθείας. Δες μόνο τι κατάφερε ο γαύρος από την πενταετία του με την κατάκτηση του Conference και είναι 2 χρόνια απευθείας σε ομίλους. Οπότε καμία σημασία δεν έχει τι κάνουν οι άλλες ελληνικές ομάδες. Μόνο εμείς.
Και το βασικότερο όλων γλιτώνεις την τοξικότητα τους. Όσο ο βάζελος ήταν ανύπαρκτος είχαμε όλο αγαπούλες από τους οπαδούς τους και ΑΡΔ γιατί χτυπούσαμε τον γαύρο. Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν επιστρέψει στην παλιά τους γλίτσα και μπαγαποντιά. Να μου λείπει το βύσσινο.
Οπότε ναι, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Χίλιες φορές να γίνουμε Σκοτία παρά να έχουμε όλη αυτή την τοξικότητα του ΠΟΚ. Σκοτία ή ακόμα καλύτερα Νορβηγία. Να μείνουν σαν τη Ρόζενμπεργκ να θυμούνται περασμένα μεγαλεία και εμείς να γίνουμε Μπόντο.
Φίλε iznogood καλησπέρα.Iznogoud4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 17:29 ...
Εγώ διαφωνώ. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει το 3/3 σε προκριματικά (2 φορές μάλιστα).
...
Τη μία φορά με το 3 στα 3 τη θυμάμαι.
Η άλλη πότε ήταν;
- Σουριναμέζος
Lokomotiva - Trnava - Brondby το 2015/16
Για να είμαστε δίκαιοι το έχει πετύχει μια φορά και η Τρίπολη το 2014/15 που πέρασε RoPS - Mainz - Maccabi
Για να είμαστε δίκαιοι το έχει πετύχει μια φορά και η Τρίπολη το 2014/15 που πέρασε RoPS - Mainz - Maccabi
- WeWillRockYou
https://www.youtube.com/live/y4IC5JOwQGY
Αν βάλει κάποιος στην άκρη τα όποια συναισθήματα μπορεί να του προκαλούν τα ονόματα των 3 αυτών ανθρώπων, μια πολύ ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική κουβέντα που αξίζει κάποιος να ακούσει.
Αν βάλει κάποιος στην άκρη τα όποια συναισθήματα μπορεί να του προκαλούν τα ονόματα των 3 αυτών ανθρώπων, μια πολύ ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική κουβέντα που αξίζει κάποιος να ακούσει.
O Doom εγραφε στο τοπικ της Ευρώπης όταν ξεκίνησε ο πόλεμος για το πόσο θα επηρέαζε τα προκριματικά και το ranking χωρών και ομάδων η απουσία των Ρωσικων ομάδων, όπως και η πτώση των Ουκρανικών ομάδων στο ranking, η μετακόμιση των εντός έδρας αγώνων τους εκτός χώρας, όπως και των Ισραηλινών ομάδων αργότερα...
Μάματα τα προκριματικά. Έστω ότι πας καλά κάθε χρόνο και έχεις συλλογικό συντελεστή υψηλό και μπαίνεις απευθείας σε ομίλους όπως έγινε με τους γαύρους φέτος. Εφικτό είναι. Όμως έτσι και μείνουν όλοι οι άλλοι εκτός Ευρώπης, θα έχεις θέμα με το πρωτάθλημα. Θα έχουν οι άλλοι μια εβδομάδα ξεκούρασης και προετοιμασίας και οι δικοί σου θα έχουν φτύσει το πνευμόνι από τον απαιτητικό ευρωπαϊκό αγώνα. Συν ότι με τόσα παιχνίδια σου βγαίνουν περισσότεροι τραυματισμοί που οι άλλοι δεν θα έχουν. Μπορείς να έχεις 2 ισάξιες 11αδες να κάνεις ροτέισον? Καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να το κανειIznogoud4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 17:29Εγώ διαφωνώ. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει το 3/3 σε προκριματικά (2 φορές μάλιστα). Αν εμάς μας συμφέρει το μαξιλαράκι του downgrade σε χαμηλότερη διοργάνωση μια φορά τους χανομουβάζελους τους συμφέρει εκατό γτ όμιλο δεν θα βλέπαν ούτε στα όνειρα τους.Afanas έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 14:54Μετά όμως αν κάτσεις και σκεφτείς την ευρωπαϊκή κατάταξη της χώρας και τα οφέλη που έχουμε εμείς από την άνοδο της Ελλάδας όπως επίσης και το επίπεδο του πρωταθλήματός μας και το πως είναι κάτι θετικό για εμάς να παίζουμε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα ίσως να καταλήξεις ότι μακροπρόθεσμα δεν μας συμφέρει να πεθαίνει η κατσίκα του γείτοναDeveloper4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 14:29
Λάθος κάνεις ή για την ακρίβεια είναι πολύ επιφανειακή η προσέγγισή του... Ο αποκλεισμός του χαρτιού πέρυσι από την Ευρώπη ήταν από τους βασικούς λόγους της πλήρους αποτυχίας...
Εμείς αν δεν είχαμε κι όλας το κάζο με τη Λέφσκι το '22 αλλά αντίστοιχη πορεία με αυτή που κάνουμε κάθε φορά στο Conference, πέρυσι θα ήμασταν στους ομίλους Τσου Λου απευθείας. Δες μόνο τι κατάφερε ο γαύρος από την πενταετία του με την κατάκτηση του Conference και είναι 2 χρόνια απευθείας σε ομίλους. Οπότε καμία σημασία δεν έχει τι κάνουν οι άλλες ελληνικές ομάδες. Μόνο εμείς.
Και το βασικότερο όλων γλιτώνεις την τοξικότητα τους. Όσο ο βάζελος ήταν ανύπαρκτος είχαμε όλο αγαπούλες από τους οπαδούς τους και ΑΡΔ γιατί χτυπούσαμε τον γαύρο. Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν επιστρέψει στην παλιά τους γλίτσα και μπαγαποντιά. Να μου λείπει το βύσσινο.
Οπότε ναι, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Χίλιες φορές να γίνουμε Σκοτία παρά να έχουμε όλη αυτή την τοξικότητα του ΠΟΚ. Σκοτία ή ακόμα καλύτερα Νορβηγία. Να μείνουν σαν τη Ρόζενμπεργκ να θυμούνται περασμένα μεγαλεία και εμείς να γίνουμε Μπόντο.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Η μία 2023-2024
Η αλλη:
2015-2016 Επί Τουντορα με την 5αρα επί της Μπροντμπι, να σφραγίζει τη πρόκριση, στους ομίλους του Γιουροπα.
Ο γαύρος το 19 όταν μπήκε ομίλους Ch. Leage πέρασε 3 γύρους.
Και όμως έχω την εντύπωση ότι και η Τρίπολη το έχει καταφέρει
- WeWillRockYou
Πάντως ο ίδιος ο Θεοδωρίδης στην συνέντευξη του εξήγησε πως πλέον τα έσοδα είναι περισσότερα για όλους, αν περάσουν όλες οι ομάδες σε ευρωπαϊκό όμιλο και δεν ισχύει αυτό που συνέβαινε παλιά, ότι αν αποκλειόταν κάποιος εγχώριος αντίπαλος, οι υπόλοιποι έπαιρναν όλο το market pool.
Αυτό από μόνο του νομίζω, πέρα από το ενδεχόμενο απευθείας πρόκρισης σε όμιλο CL σε περίπτωση κατάκτησης πρωταθλήματος, λύνει οποιοδήποτε δίλημμα περιλαμβάνει το σκεπτικό να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Γενικά, νομίζω πως μπαίνουμε σε μια φάση ως πρωτάθλημα, όπου ο ανταγωνισμός θα φέρει μεγαλύτερη ανάπτυξη.
Ο στόχος θα πρέπει να είναι να οχυρωθεί ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος, ώστε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία ακόμα και με 3 δυνατούς αντιπάλους.
Αυτό από μόνο του νομίζω, πέρα από το ενδεχόμενο απευθείας πρόκρισης σε όμιλο CL σε περίπτωση κατάκτησης πρωταθλήματος, λύνει οποιοδήποτε δίλημμα περιλαμβάνει το σκεπτικό να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Γενικά, νομίζω πως μπαίνουμε σε μια φάση ως πρωτάθλημα, όπου ο ανταγωνισμός θα φέρει μεγαλύτερη ανάπτυξη.
Ο στόχος θα πρέπει να είναι να οχυρωθεί ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος, ώστε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία ακόμα και με 3 δυνατούς αντιπάλους.