Κι εγώ το ίδιο.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:15 Με Μειτε,Καμαρα,Οζντοεφ,Ζαφειρη και Τσοπουρογλου,εγω ειμαι ευχαριστημενος.Δεν πρεπει να φυγει,εκτος κ αν ερθει τρελη προταση τοσο για εμας οσο κ για τον ιδιο.Γουσταρει παντως εδω και το δειχνει.
2. Mohamed Mady Camara
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Last Minute Man.
Ο άνθρωπος είναι winner και το έχει αποδείξει τόσες φορές στα τελευταία λεπτά, δίνοντας βαθμούς και νίκες.
Υπερπολύτιμος.
Δεν θέλω να φύγει. Τον θέλω στον ΠΑΟΚ.
Ο άνθρωπος είναι winner και το έχει αποδείξει τόσες φορές στα τελευταία λεπτά, δίνοντας βαθμούς και νίκες.
Υπερπολύτιμος.
Δεν θέλω να φύγει. Τον θέλω στον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Special 4 for the post:
- TylerDurden
κάτω τα χέρια από τον μαντί
- These users thanked the author danirifle for the post:
- TylerDurden
- paokkerkir
Ο πιό ψυχεδελικός παίχτης στο ρόστερ. Εκεί που κόβει βόλτες στα λιβάδια και απορείς αν του έχει δοθεί ρόλος συγκεκριμένος ή αν είναι καν ποδοσφαιριστής, κολλάει ένα γκολ για ΠΟΥΣΚΑΣ στο 115' και τσεκάρεις εισιτήριο απευθείας. Σχεδόν κάθε γκολ του είναι πρόκριση 'η νίκη. Δεν είναι τυχαίο αυτό.
Επίσης ταχυδυναμικά είναι τοπ- τοπ, μοιάζει με υπεράνθρωπος σε σχέση με τους υπόλοιπους αθλητες.
Περίεργος παίχτης, δεν μπορεί να μπει σε καλούπι και να εξυπηρετήσει ένα πλάνο, αλλά στα καλά του είναι σαν να παίζεις με 12 μέσα στο γήπεδο, με τα τρεξίματα του, τις μονομαχίες του, τις ανακτήσεις σε δεύτερες μπάλες και τις πιο άτακτες προωθήσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Ώρες- ώρες δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πιό δύσκολο να είσαι συμπαίκτης του ή αντίπαλος.
Στο 8 που τον βάζει ο Λουτσέσκου είναι πολύ άναρχος για να παίζει βασικός. Για 6 δεν το συζητάμε, είναι ακριβώς το αντίθετο από ότι θέλει ο Λουτσέσκου για εκεί. Στο 10 δεν έχει την τεχνική και την ικανότητα να συνεργαστεί γρήγορα και με ακρίβεια με τους επιθετικούς. Πλευρές δεν παίζει, είναι παίχτης άξονα.
Ίσως στα δεξιά σε ένα ρόμβο να ήτανε ιδανικός, εάν η ομάδα είχε σχέδιο ώστε να καλύπτει τις μονίμως άναρχες κινήσεις του.
Όπως και να έχει ο παίχτης έχει καθαρίσει πολλές φορές για όλη την ομάδα και έχει φυσικές δυνάμεις και ταλέντο που δεν έχουν οι υπόλοιποι χαφ.
Αν μπορεί να τον έχει ο ΠΑΟΚ σε μια 5άδα όπου οι τέσσερεις θα μοιράζονται τα παιχνίδια και ο πέμπτος θα είναι η καβάντζα, είναι πολυτέλεια.
Υπάρχουν πράγματα που μόνο αυτός μπορεί να τα κάνει μέσα στο γήπεδο.
Επίσης ταχυδυναμικά είναι τοπ- τοπ, μοιάζει με υπεράνθρωπος σε σχέση με τους υπόλοιπους αθλητες.
Περίεργος παίχτης, δεν μπορεί να μπει σε καλούπι και να εξυπηρετήσει ένα πλάνο, αλλά στα καλά του είναι σαν να παίζεις με 12 μέσα στο γήπεδο, με τα τρεξίματα του, τις μονομαχίες του, τις ανακτήσεις σε δεύτερες μπάλες και τις πιο άτακτες προωθήσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Ώρες- ώρες δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πιό δύσκολο να είσαι συμπαίκτης του ή αντίπαλος.
Στο 8 που τον βάζει ο Λουτσέσκου είναι πολύ άναρχος για να παίζει βασικός. Για 6 δεν το συζητάμε, είναι ακριβώς το αντίθετο από ότι θέλει ο Λουτσέσκου για εκεί. Στο 10 δεν έχει την τεχνική και την ικανότητα να συνεργαστεί γρήγορα και με ακρίβεια με τους επιθετικούς. Πλευρές δεν παίζει, είναι παίχτης άξονα.
Ίσως στα δεξιά σε ένα ρόμβο να ήτανε ιδανικός, εάν η ομάδα είχε σχέδιο ώστε να καλύπτει τις μονίμως άναρχες κινήσεις του.
Όπως και να έχει ο παίχτης έχει καθαρίσει πολλές φορές για όλη την ομάδα και έχει φυσικές δυνάμεις και ταλέντο που δεν έχουν οι υπόλοιποι χαφ.
Αν μπορεί να τον έχει ο ΠΑΟΚ σε μια 5άδα όπου οι τέσσερεις θα μοιράζονται τα παιχνίδια και ο πέμπτος θα είναι η καβάντζα, είναι πολυτέλεια.
Υπάρχουν πράγματα που μόνο αυτός μπορεί να τα κάνει μέσα στο γήπεδο.
- These users thanked the author zissos for the post:
- WeWillRockYou
- ΑποστόληςΑ
-
- Επικοινωνία:
Σχεδόν συμφωνώ μιας και αντί του Ozdoev θα προτιμούσα κάτι άλλο. Είτε με βλέμμα στο μέλλον ( Urbanski) είτε πιο άμεσο ( Kral)Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:15 Με Μειτε,Καμαρα,Οζντοεφ,Ζαφειρη και Τσοπουρογλου,εγω ειμαι ευχαριστημενος.Δεν πρεπει να φυγει,εκτος κ αν ερθει τρελη προταση τοσο για εμας οσο κ για τον ιδιο.Γουσταρει παντως εδω και το δειχνει.
Ακούγεται ότι τα άκουσες από τον Λουτσεσκου μετά τον αγώνα επειδή έκανες σουτ έξω από την περιοχή...
Ωραίο γκολ όπως και να έχει... Απαραίτητος έστω και από πάγκο...
Όταν μπαίνει συγκεντρωμένος, είναι τοπ επιπέδου.
Όταν θολώνει, είναι ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου.
Όταν θολώνει, είναι ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου.
Δεν γίνεται να μπαίνουμε πάντα με την μπάλα στα δίχτυα.Hayate έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 15:01 Ακούγεται ότι τα άκουσες από τον Λουτσεσκου μετά τον αγώνα επειδή έκανες σουτ έξω από την περιοχή...
Εμένα μου αρέσουν όταν γίνονται σουτάρες έξω από την περιοχή. Δύο έγιναν χτες (δεν είμαι σίγουρος αν του Ζίλε ήταν μέσα ή έξω).
Το ένα που κεραυνοβόλησε ο Μιχαηλίδης και παραλίγο να γράψει και το άλλο του Καμαρά που έγραψε.