Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από DamoN »

Sera4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:32
DamoN έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26 Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε χθες και νομίζω ότι θα του έδινα μια τελευταία ευκαιρία .
Στα πόσα τσίπουρα σε έπιασε και πόση ώρα πριν το ματς τα ξεκίνησες;

Όχι τίποτα άλλο για να μάθω τη συνταγή και εγώ :D
Επειδή σε αντίθεση με την πλειοψηφία από το γήπεδο μου φάνηκε καλή ομάδα τακτικά με περισσότερες δυνάμεις και επειδή εμείς είμαστε σε μετριοκακη κατάσταση σε αντίθεση με πολλούς που μιλούσαν για 0-3 πίστευα ότι θα περάσουμε αλλά με θρίλερ (είπα παβλενκα ήρωας στα πέναλτι )
Οπότε από νωρίς ξεκίνησα με τζιν τόνικ μέσα στην ζέστη στην παραλία .
🤣
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Πρόπερσι η χρονιά ήταν δοκάρι και μέσα , πέρσι εξω χωρίς καν δοκάρι. Φέτος φαίνεται ότι ξεκινάμε με καλούς οιωνούς.
These users thanked the author pavlos06 for the post (total 3):
margas, nkoss, tsario73
paris2

Δημοσίευση από paris2 »

DamoN έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:42
Θεωρώ ότι είναι άδικο να κρίνω τον επιθετικό χωρις η μπάλα να ακουμπάει στο κέντρο απλά να προσπαθεί να κατεβάσει μόνος του μπάλες σπαταλώντας όλη του την ενέργεια σε μονομαχίες που και να τις κερδίσει δεν απειλούμε ουσιαστικά( για αυτό τον ρόλο ο Γιακουμάκης είναι ταμάμ) . Με ζαφειρη στο κέντρο και ανέβασμα Μειτε , πιστεύω ότι είναι παίχτης που μπορεί να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο και να προσφέρει ανοίγοντας χώρους δίνοντας ασίστ ενώ τα τελειώματα του έχουν τεχνική πχ η κεφαλιά που κάνει χθες .
Θεωρώ ότι έχει θέμα με ψυχολογία γιατί εκεί που ήταν ο σταρ αμφισβητήθηκε ξαφνικά σε ακραίο βαθμό
Αν πάρουμε επιθετικάρα μαζί σας αν πάρουμε απλά καλό παίχτη θα έχει τα ίδια θέματα με Τσαλοφ πιστεύω και θα θέλει και χρόνο να προσαρμοστεί .
Αν ο Γιακουμάκης δεν ήταν Ελληνας θα θεωρούσα λάθος την μεταγραφή του και θα ήθελα έναν παιχταρα για βασικό και Τσαλοφ δεύτερο .
Θα μου πεις και γιατί δεν θέλεις παιχταρα βασικό και Γιακουμάκη δευτερο ;
Θεωρώ ότι 20 Αυγούστου δεν είναι ποδοσφαιρικό να πάρεις 2 καινούργιους παίχτες για την θέση . Ειδικά με ρασβαν προπονητή
Κανεις λαθος φιλε.
Ο επιθετικος μπορει να μην βαλει γκολ σε ενα παιχνιδι αλλα η δουλεια του ειναι οπως και η δουλεια ολων των αλλων, τρεξιμο, κατοχη μπαλας, διεκδικηση κτλ. Ενα επιπλεον για τους φορ που παιζουν μονοι τους ειναι πολυ σημαντικο κριτηριο να κατεβαζουν μπαλες να παλευουν με τα αντιπαλα στοπερ, να κερδιζουν φαουλ, να σπανε στα εξτρεμ..
Ο συγκεκριμενος (τσαλοφ) ουτε καν πηδαει!!!!!
Κακιστος παικτης ειναι οσο επειδη ειστε καλοπροαιρετοι προσπαθειτε να το "μαλακωσετε". Δεν ειναι τυχαιο οτι στην αλλη μοναδικη του εξοδο στην Ευρωπη, στην Βασιλεια, απετυχε παταγωδως.. Και ειμαι 100% σιγουρος οτι και στην καυσερι θα αποτυχει.

Τωρα οσον αφορα τις μεταγραφες, η ομαδα εχει τραγικες ελλειψεις, μιλαμε για ομαδα που δεν εκανε σουτ στην εστια 3 ημιχρονα με τους αυστριακους!! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 2 μπαλατα χαφ να πλαισωσουν καμαρα μειτε οζντοεφ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΠΕΡΑΚΛΑ.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Καλημέρα αλάνια
Τελικά μάθαμε ποιον εννοούσε ο Πριστ;

Εγώ ψηφίζω Λαριν γιατί ακούστηκε ότι έριξε γέφυρες ξανά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω εχω την αισθηση οτι ο Τσαλοφ δεν ενιωσε ποτε την πιστη του προπονητη που εχουν νιωσει αλλοι,χωρις να κρινω αν εχει δικιο η αδικο ο Ραζβαν και αυτο βγαινει στο παιχνιδι του. Το βλεπεις στη γλωσσα του σωματος οτι δεν νιωθει καλα και δεν ξερω κατα ποσο αυτο γυρναει.
These users thanked the author joshua for the post:
DamoN
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ζουμε οτι ζουσε το στουτγκαρδομανια πριν 3 βδομαδες :lol: :lol:
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
margas, tsachou, magdy
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:57 Εγω εχω την αισθηση οτι ο Τσαλοφ δεν ενιωσε ποτε την πιστη του προπονητη που εχουν νιωσει αλλοι,χωρις να κρινω αν εχει δικιο η αδικο ο Ραζβαν και αυτο βγαινει στο παιχνιδι του. Το βλεπεις στη γλωσσα του σωματος οτι δεν νιωθει καλα και δεν ξερω κατα ποσο αυτο γυρναει.
Δεν έδεσε ποτέ με την ομάδα. Δεν ξέρω το γιατί. Χθες βέβαια μπορώ να πω, πάρα το κάκιστο 1ο ημίχρονο, στο 2ο ημίχρονο ήταν καλύτερος και έτρεξε ως το τέλος να πιέσει.

Μπηκε όμως ο Μυθου και είδαμε να κατεβαινει η μπάλα και να βγάζουμε συνδυασμο
These users thanked the author sourmenetes for the post:
Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Με την έλευση του κρητικού Γιακουμή, η επίθεση μας έχει τους 2 φορ που χρειάζεται να έχει μια επίθεση. έναν deep lying που κατέχει το τόπι με ποιοτικές επαφές της μπάλας και συνδυαστικό παιχνίδι και έναν φορ περιοχής, target man που μπορεί να κάνει την κίνηση, να προβλέψει τη φάση και να παίξει με το κεφάλι παίζοντας πιο aggresive.

Αυτό που μου λείπει είναι το κατέβασμα της μπάλας στα χαφ και το σουτ από έξω (Ζαφείρης).

Επίσης ο συγκεκριμένος, που θα είναι ιδανική φανέλα για πολλούς ΠΑΟΚτσήδες από τα Δυτικά :P θα βοηθήσει και το πρεσιγκ ψηλά.

Δεν ξερω αλλά για κάποιο λόγο όμως η έλευση του μου φέρνει στο μυαλό σενάρια. πχ τράμπα και φράγκα για καμαρά με ζιγκό.. λεω εγώ τώρα...

αυτό θα σημαίνει ότι θέλουμε βέβαια και ενα ακόμα χαφ...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ο Καμαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φυγει!!! χαφ με 8-10 γκολ δεν το βρισκεις ...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
DamoN, margas, iremidynami 4+, Maedhros4, thios4, Dimpatra
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Αυτό το λιαν αργεί ; Τελικά θέλουμε χρώμα ή όχι ; Αναπάντητα ερωτήματα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O Bazoer που θεωρητικά μπορει να παίξει και στοπερ και στο έξι και αναφέρθηκε σε τι κατάσταση ειναι; Τον ανταλλάσουμε με Τσαλοφ;
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 10:06 ο Καμαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φυγει!!! χαφ με 8-10 γκολ δεν το βρισκεις ...
Αν βάζουν οι επιθετικοί και οι μεσο-επιθετικοί τα γκολ και τα χαφ δημιουργούν και οργανώνουν το παιχνίδι σωστά, το προτιμώ.

Ναι μεν βάζει γκολ, αλλά απο πλευράς τακτικής (τα κενά που αφήνει οταν ορμαει μπροστά) δημιουργούνται θέματα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Franky έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 10:14
Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 10:06 ο Καμαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φυγει!!! χαφ με 8-10 γκολ δεν το βρισκεις ...
Αν βάζουν οι επιθετικοί και οι μεσο-επιθετικοί τα γκολ και τα χαφ δημιουργούν και οργανώνουν το παιχνίδι σωστά, το προτιμώ.

Ναι μεν βάζει γκολ, αλλά απο πλευράς τακτικής (τα κενά που αφήνει οταν ορμαει μπροστά) δημιουργούνται θέματα.
ο ΠΑΟΚ του λουτσεσκου ζει με τα γκολ της πισω γραμμης...εκτος αν ο Γιακουμινιο βαλει 30 γκολ..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Franky
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ChrisNeo έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:11 Πάντως έχετε πλάκα μερικοί, έκατσα έκανα λογαριασμό ξανά μετά από 15 χρόνια εδώ μέσα μόνο και μόνο για να σας το μεταφέρω και ανέβασα και το σκρινσοτ αμέσως και ορισμένοι αμέσως να κοροϊδέψουν και να κράξουν....
Είναι πολλοί αυτοί που τα κάνουν αυτά, γι αυτό και όλοι στο φόρουμ είμαστε επιφυλακτικοί.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

νομιζω το πληκτρολογιο ειναι στα ορια να βγαλει χερι και να μου δωσει χαστουκι αν συνεχισω τα φ5 ετσι.
These users thanked the author embuji for the post:
margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”