Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
leftosss4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από leftosss4 »

Μέχρι σήμερα το βράδυ μπορούμε να δηλώσουμε 2 παίχτες στη λίστα ;
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Εννοούσα τον Γιοκερες
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Όχι,24 ώρες πριν το ματς. Άρα μέχρι την Τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Azrael έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 00:33
embuji έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 00:32 ποιος ειναι ο ταγματαρχης ωρε μη μιλατε με γριφους εχει γινει το κεφαλι μου πουρες απο τον πονοματο πριν.
απλα χαιρετησε ενα μελος του φορουμ :lol:
Μετα απο προκριση ανοιγεις πμανια φτιαχνεις καφεδια κι απολαμβανεις τοπικ μεταγραφων.
Αξια ανεκτιμητη.

ΥΓ Μεταγραφικος στοχος ο Τάγμα :lol: :lol: Ρε τι ζουμε.
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
Azrael
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Απλά να αναφέρουμε ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος πλέον για 4 κινήσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν έρχονται και γίνονται απευθείας κομμάτι του παζλ, χρειάζονται και αυτοί χρόνο προσαρμογής με τη σειρά τους.

Και το αγωνιστικό καλεντάρι, αρχίζει πλέον και γεμίζει ασύμφορα, δεν περιμένει εμάς.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 5):
navigator11, margas, -keeper-, DamoN, thios4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Sera4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:18 Απλά να αναφέρουμε ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος πλέον για 4 κινήσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν έρχονται και γίνονται απευθείας κομμάτι του παζλ, χρειάζονται και αυτοί χρόνο προσαρμογής με τη σειρά τους.

Και το αγωνιστικό καλεντάρι, αρχίζει πλέον και γεμίζει ασύμφορα, δεν περιμένει εμάς.
Αν ο παιχτης ειναι τυπου Ζαφειρη ( παιχταρας δλδ) μια χαρα θα γινουν κομματι του παζλ κ γρηγορα...Αν ειναι μπακαγιοκο , εχεις απολυτο δικιο...
Ο Πανακας συνεχιζει να λεει οτι ερχεται...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Και ο Ζαφείρης να έρθει, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να βλέπεις τα τρένα να περνούν από το κέντρο τον πρώτο καιρό, το παιδί έχει μάθει να παίζει σε άλλους χώρους από αυτούς που θέλει ο Λουτσέσκου, δεν θα μαμήσει κ@λους με τη μια, θα χρειαστεί και αυτός τον καιρό του να ξεδιπλωθεί.

Είτε λέγεται Ζαφείρης, είτε ο Μπαμπέ στη Ρεάλ.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
navigator11, margas, Kabamaru11
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε χθες και νομίζω ότι θα του έδινα μια τελευταία ευκαιρία .
Στόπερ και ζαφειρη θα έπαιρνα και τέλος .
Να μην φύγει κανένας .
Ο μόνος παικτικα που δεν θα χαλαστώ τόσο είναι ο Ντεσποντοφ αλλά επειδή πιστεύω πως σε καλή ομάδα μπορεί να προσφέρει με γκολ και ασίστ ούτε αυτόν θα έδινα .
Και έναν καλύτερο του Οζντοεφ μπορεί να ήθελα αλλά επειδή ο Ρασβαν σίγουρα δεν θέλει 2 από τους 4 να είναι καινούργιοι στο κέντρο θα τον κρατούσα για χάρη της συνοχής
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
navigator11, Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

DamoN έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26 Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε χθες και νομίζω ότι θα του έδινα μια τελευταία ευκαιρία .
Στα πόσα τσίπουρα σε έπιασε και πόση ώρα πριν το ματς τα ξεκίνησες;

Όχι τίποτα άλλο για να μάθω τη συνταγή και εγώ :D
These users thanked the author Sera4 for the post (total 14):
Dimitris_L4, Nikodiai, Trilofiotis, DamoN, margas, Blackgr4, WestBlock4, theo G4, Maklaz, st4this and 4 more users
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Sera4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26 Και ο Ζαφείρης να έρθει, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να βλέπεις τα τρένα να περνούν από το κέντρο τον πρώτο καιρό, το παιδί έχει μάθει να παίζει σε άλλους χώρους από αυτούς που θέλει ο Λουτσέσκου, δεν θα μαμήσει κ@λους με τη μια, θα χρειαστεί και αυτός τον καιρό του να ξεδιπλωθεί.

Είτε λέγεται Ζαφείρης, είτε ο Μπαμπέ στη Ρεάλ.
Με τον Τάισον στα πιτς νομίζω τον πρώτο καιρό ο ζαφειρης θα παίζει μπροστά από Μειτε - καμαρα(Οζντοεφ) στον ρόλο του Ντελια με τον ίδιο αριστερά
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
Sera4, margas
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

DamoN έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26 Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε χθες και νομίζω ότι θα του έδινα μια τελευταία ευκαιρία .
Να μην φύγει κανένας .
Ο μόνος παικτικα που δεν θα χαλαστώ τόσο είναι ο Ντεσποντοφ αλλά επειδή πιστεύω πως σε καλή ομάδα μπορεί να προσφέρει με γκολ και ασίστ ούτε αυτόν θα έδινα .
Και έναν καλύτερο του Οζντοεφ μπορεί να ήθελα αλλά επειδή ο Ρασβαν σίγουρα δεν θέλει 2 από τους 4 να είναι καινούργιοι στο κέντρο θα τον κρατούσα για χάρη της συνοχής
Συμφωνω κι εγω δεν θα ηθελα να φυγει κανεις και να φερουμε οτι μας λειπει
ωστε να ημαστε πληρεις παντου..
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Παντως η κινηση με την κεφαλια στο δοκαρι δειχνει οτι εχει μπαλα μεσα του...αλλα το παιδι δν κολλαει εδω δυστυχως
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
Ορτζονικίδης, Josey Wales
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

δεν θα σταθω συγκεκριμενα σε επιπεδο αποδοσης αλλα σε κατι αλλο. το χθεσινο παιχνιδι μου εβγαλε vibes 2024, οχι σε επιπεδο θεαματος αλλα σε επιπεδο πνευματικο. ας πουμε Κεντζιορα, Μειτε, Ζιφκο, Οζντοεφ χθες δεν υπηρχε περιπτωση να φυγουν απο εκει μεσα χωρις την προκριση. Η μιση δουλεια εχει γινει

η αλλη μιση ειναι να γεμισει το ροστερ με 4 παιχτες ακομα, ενα φορ που να μπορει να πατησει και να κρατησει μπαλα αντι του τσαλοφ (το εκανε χθες ο μυθου βεβαια, αλλα δε γινεται να στηριχτεις πανω του), τον ζαφ η εναν αλλον που να τρεχει 12-14 χιλιομετρα το παιχνιδι και να δερνει , ενα στοπερ και ενα πεμπτο για εμενα εμπειρο και μεγαλο σε ηλικια χαφ που θα παιζει διπλα στο πνευμονι στα μικρα παιχνιδια και θα κραταει τις γραμμες

καλα ειαμστε για να παμε ετσι μεχρι την διακοπη

ειμαι ενα τσαφ πριν βγαλουμε παλι 2018 vibes, ας γινει...
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
DamoN, paoki19
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Sera4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:32
Στα πόσα τσίπουρα σε έπιασε και πόση ώρα πριν το ματς τα ξεκίνησες;

Όχι τίποτα άλλο για να μάθω τη συνταγή και εγώ :D
Θεωρώ ότι είναι άδικο να κρίνω τον επιθετικό χωρις η μπάλα να ακουμπάει στο κέντρο απλά να προσπαθεί να κατεβάσει μόνος του μπάλες σπαταλώντας όλη του την ενέργεια σε μονομαχίες που και να τις κερδίσει δεν απειλούμε ουσιαστικά( για αυτό τον ρόλο ο Γιακουμάκης είναι ταμάμ) . Με ζαφειρη στο κέντρο και ανέβασμα Μειτε , πιστεύω ότι είναι παίχτης που μπορεί να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο και να προσφέρει ανοίγοντας χώρους δίνοντας ασίστ ενώ τα τελειώματα του έχουν τεχνική πχ η κεφαλιά που κάνει χθες .
Θεωρώ ότι έχει θέμα με ψυχολογία γιατί εκεί που ήταν ο σταρ αμφισβητήθηκε ξαφνικά σε ακραίο βαθμό
Αν πάρουμε επιθετικάρα μαζί σας αν πάρουμε απλά καλό παίχτη θα έχει τα ίδια θέματα με Τσαλοφ πιστεύω και θα θέλει και χρόνο να προσαρμοστεί .
Αν ο Γιακουμάκης δεν ήταν Ελληνας θα θεωρούσα λάθος την μεταγραφή του και θα ήθελα έναν παιχταρα για βασικό και Τσαλοφ δεύτερο .
Θα μου πεις και γιατί δεν θέλεις παιχταρα βασικό και Γιακουμάκη δευτερο ;
Θεωρώ ότι 20 Αυγούστου δεν είναι ποδοσφαιρικό να πάρεις 2 καινούργιους παίχτες για την θέση . Ειδικά με ρασβαν προπονητή
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Να μην φύγει κανένας .
ξεκιναει το παιχνιδι μια χαρα, κανει το πρωτο λαθος καπου στο τεταρτο-εικοσαλεπτο και μετα τραγωδια μεχρι να τον αλλαξει ο λου. το προβλημα του ειναι πνευματικο, προφανως και ξεκινησε απο εκεινο το χαμενο πεναλτυ στο τελευταιο παιχνιδι του κουλιε και δεν λεει να σταματησει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”