52. Δημήτρης Χατσίδης
- Σουριναμέζος
Re: Δημήτρης Χατσίδης
Θεωρώ ότι ο Χατσίδης είναι ο πιο έτοιμος για την πρώτη ομάδα από όλους τους μικρούς που ήταν στην προετοιμασία. Έχει την ατυχία να υπάρχει συνωστισμός στην θέση του.
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά ρε πουλεναρα και δικαίωσε όσους λένε ότι είσαι για μεγάλα πράγματα.
Το έχεις 100%
Το έχεις 100%
Ονειρεμένο ντεμπούτο... Φαίνεται να έχει πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα ο Λουτσεσκου τρίβει τα χέρια του για το πρεσινγκ και το κλέψιμο που έκανε.
Χαμηλά το κεφάλι , δουλειά και όλα θα πάνε καλά μεγάλε μικρε! Μπήκες χθες στο 0-0 στην παράταση σε κνοκ αουτ επαναληπτικο σαν αλλαγή του Ντελια και δεν μασησες και αυτό δείχνει πολλά!! Δουλειά και θα πας πολύ μπροστά γιατί απλά το έχεις!!
Re: Δημήτρης Χατσίδης
Συμφωνώ.Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 01:50 Θεωρώ ότι ο Χατσίδης είναι ο πιο έτοιμος για την πρώτη ομάδα από όλους τους μικρούς που ήταν στην προετοιμασία. Έχει την ατυχία να υπάρχει συνωστισμός στην θέση του.
Εγώ βλέπω αρκετά στοιχεία που μοιάζουν σε αυτά του Κωστούλα..
Το κακό είναι πως συνωστισμός υπάρχει κ πίσω από το φορ που ίσως να του ταιριάζει κ αυτός ο ρόλος
- These users thanked the author theo86 for the post:
- Kabamaru11
- ΑποστόληςΑ
Το παλικάρι είναι περιφερειακός φορ. Δεν είναι κλασσικό εξτρέμ όπως πχ ο Δεσπότης. Όσες φορές τον έχω δει μου θυμίζει τον Oliveira.