Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Κι εγώ που το είδα από κινητό το σχόλιο και δε φαίνονταν η εγγραφή και οι αναρτήσεις έψαχνα like σε Facebook και Instagram χαχαχα
- sourmenetes
- Moderator
Πόσα εκ δώσαμε για κενυ;;;
Πόσα για παβλιενκα;;
Δεν έχουμε όμως καλό σκαουτινγκ..
Επίσης το χρήμα που σπρωχνεται στις Ακαδημίες δεν το βλέπουμε...
Το γευόμαστε όμως!!
Πόσα για παβλιενκα;;
Το γευόμαστε όμως!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 19):
- Maklaz, epitropos, PAOKevolution, Panostas1995, omerta76, tsario73, margas, Ορτζονικίδης, Betaction, burbu and 9 more users
το like του εγω δε το βλεπω πουθενα. Εκτος εαν τα εχει κλειδωμενα να φαινονται μονο αν τον ακολουθεις.Statistikologos έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:00 Εχει γράψει οντως ένας στο ποστ απο το γκολ του Mady οτι εκανε λαικ, λογικα απο εκει θα το ειδε και θα το ποσταρε και εδω
Επισης μπορει να το ειδε οτι το ειδανε και να το εβγαλε

Ακολουθώ τον Ζαφ πολύ καιρό στο ινστα, οπότε άμα κάνει λαϊκ κάπου μου το βγάζει πρώτοStatistikologos έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:00 Εχει γράψει οντως ένας στο ποστ απο το γκολ του Mady οτι εκανε λαικ, λογικα απο εκει θα το ειδε και θα το ποσταρε και εδω
https://freeimage.host/i/FDxhh3N
-
Πρέπει όντως να έκανε λαικ στο ποστ και να το πήρε πίσω μετά για να μην γίνει μαλακια. Γιατί πάνω 2-3 άτομα γράψαν μέσα σε ένα λεπτό σχόλια του τύπου "Ζαφείρη μην κάνεις μόνο λαικ ελα στην ομάδα"
- Statistikologos
ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΛΑΙΚ

- These users thanked the author Statistikologos for the post:
- margas
- PAOKevolution
Εγώ το έχω screenshot και το έχω στείλει και στον Εβριτη.
Αλλά δε ξέρω αν έχει τόση σημασία όση του δίνουμε
Αλλά δε ξέρω αν έχει τόση σημασία όση του δίνουμε
το έσβησε, δεν υπάρχει πλέον.ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:02 Πρέπει όντως να έκανε λαικ στο ποστ και να το πήρε πίσω μετά για να μην γίνει μαλακια. Γιατί πάνω 2-3 άτομα γράψαν μέσα σε ένα λεπτό σχόλια του τύπου "Ζαφείρη μην κάνεις μόνο λαικ ελα στην ομάδα"
Πόσο δίκιο έχεις, ειδικά για τις ακαδημίες που δεν φαίνεται.sourmenetes έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:01 Πόσα εκ δώσαμε για κενυ;;;
Πόσα για παβλιενκα;;
Το γευόμαστε όμως!!
Κάποιοι έλεγαν ότι τα λεφτά για τον Ζαφείρη είναι πολλά αλλά δεν αναρωτήθηκε κανείς πόσα λεφτά έχει κοστίσει ο Ντελιας και ο κάθε Ντελιας όταν φτάνει σε αυτό το επίπεδο.
Ούτε εγώ το είδα αλλά για να μην κράζουμε και άδικα είδα σχόλια αρκετά στο ποστ που μιλούσαν για like του Ζαφείρη οπότε ίσως έγινε και δε το βλέπουμε ή το πήρε χαμπάρι και το εσβησεembuji έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:01το like του εγω δε το βλεπω πουθενα. Εκτος εαν τα εχει κλειδωμενα να φαινονται μονο αν τον ακολουθεις.Statistikologos έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:00 Εχει γράψει οντως ένας στο ποστ απο το γκολ του Mady οτι εκανε λαικ, λογικα απο εκει θα το ειδε και θα το ποσταρε και εδω
Επισης μπορει να το ειδε οτι το ειδανε και να το εβγαλε![]()
![]()
![]()
Εχω σκρινσοτ. Το παιδι εκανε ανλαικ. Δεν το ανεβαζω γιατι πρωτον θα τον εκθεσω και δευτερον θα το παρουν οι ΑΡΔ σαν ειδηση.
ανέβασα το σκρινσοτ ήδη σε λινκ πιο πάνω , αλλά ίσως και να μην έχει τόση σημασία. δείχνει πάντως ότι έχει πάρει την απόφαση του αυτόςJohnyCash έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:06 Εχω σκρινσοτ. Το παιδι εκανε ανλαικ. Δεν το ανεβαζω γιατι πρωτον θα τον εκθεσω και δευτερον θα το παρουν οι ΑΡΔ σαν ειδηση.
Πάντως έχετε πλάκα μερικοί, έκατσα έκανα λογαριασμό ξανά μετά από 15 χρόνια εδώ μέσα μόνο και μόνο για να σας το μεταφέρω και ανέβασα και το σκρινσοτ αμέσως και ορισμένοι αμέσως να κοροϊδέψουν και να κράξουν....
- These users thanked the author ChrisNeo for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, paokspren, theo G4
- WeWillRockYou
Και like να έκανε παιδιά ο παίκτης δεν μας λέει κάτι καινούργιο.
Ο ίδιος ξέρουμε ότι θέλει να έρθει, το θέμα είναι να συμφωνήσει και ο πρόεδρος της Σλάβια.
Ο ίδιος ξέρουμε ότι θέλει να έρθει, το θέμα είναι να συμφωνήσει και ο πρόεδρος της Σλάβια.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 3):
- Dimitris_L4, margas, obanebane