Νομίζω ο Λουτσέσκου παίζει ένα τρύκ στο οποίο θα εναλλάσσει Ιβαν Ντέλια. Αποκλείω ο Ντέλιας να καλύπτει τον Μπάμπα, απλά ο Μπάμπα σήμερα θα μένει πιό πίσω. Πολύ πιθανόν να ανεβαίνει πιο ψηλά η δεξιά πλευρά που είναι φουλ ταχυδυναμικήKabamaru11 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:32 Ελπιζω ο Ντελιας να βοηθησει τον αμοιρο τον Μπαμπα,γιατι ο Ταισον ουτε καν κοιτουσε πισω.Απο κει κ περα ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι,στο χερι μας ειναι να το κανουμε ευκολο.Δεν μπορω να κανω καμια προβλεψη.
Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
- These users thanked the author Magpies4 for the post:
- Kabamaru11
πολυ δυσκολο ματς για πολλους λογους.
Μακαρι να μπουμε μεσα και να το ξεκλειδωσουυμε οσο το δυνατον πιο γρηγορα
Αλλιως ηρεμιστικα ....και βλεπουμε
Μπαμπα Μειτε θα παιξουν μεγαλο ρολο στην αποδοση μας, ελπιζω θετικο.
Μακαρι να μπουμε μεσα και να το ξεκλειδωσουυμε οσο το δυνατον πιο γρηγορα
Αλλιως ηρεμιστικα ....και βλεπουμε
Μπαμπα Μειτε θα παιξουν μεγαλο ρολο στην αποδοση μας, ελπιζω θετικο.
- ΑποστόληςΑ
- Kabamaru11
Αυτο ειναι σιγουρο για Κροατη κ Ντελια,αλλα κ παλι,δεν μπορουν να αφηνουν μονο του τον Μπαμπα,θελει βοηθεια κ απο χαφ κ απο το εξτρεμ μπροστα του.Magpies4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:43Νομίζω ο Λουτσέσκου παίζει ένα τρύκ στο οποίο θα εναλλάσσει Ιβαν Ντέλια. Αποκλείω ο Ντέλιας να καλύπτει τον Μπάμπα, απλά ο Μπάμπα σήμερα θα μένει πιό πίσω. Πολύ πιθανόν να ανεβαίνει πιο ψηλά η δεξιά πλευρά που είναι φουλ ταχυδυναμικήKabamaru11 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:32 Ελπιζω ο Ντελιας να βοηθησει τον αμοιρο τον Μπαμπα,γιατι ο Ταισον ουτε καν κοιτουσε πισω.Απο κει κ περα ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι,στο χερι μας ειναι να το κανουμε ευκολο.Δεν μπορω να κανω καμια προβλεψη.
Δεν ξέρω πως θα γίνει να γυρνάει ο ντελιας να παίρνει μπάλα στο 6 ταυτόχρονα να βρίσκεται πάνω και ο μπαμπα να είναι προωθημένος.
Θα πρέπει το κέντρο μας να λειτουργήσει άψογα δεν γίνεται αλλιώς, κομβικός ο οζντοεφ σήμερα.
Θετική ενέργεια και πάμε να πάρουμε το διπλό!!!

Θα πρέπει το κέντρο μας να λειτουργήσει άψογα δεν γίνεται αλλιώς, κομβικός ο οζντοεφ σήμερα.
Θετική ενέργεια και πάμε να πάρουμε το διπλό!!!

- paokovios1974
- Kabamaru11
Οι μπουκς μας δινουν οριακα φαβορι.Αι να δουμε.
Σωστά, νομίζω ο Μεϊτέ θα κλίνει λίγο πιό αριστερά. Θα το δούμε στην πράξη. Πιστεύω θα ανεβαίνει ο Κέννι πιό ψηλά από τον Μπάμπα.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:48Αυτο ειναι σιγουρο για Κροατη κ Ντελια,αλλα κ παλι,δεν μπορουν να αφηνουν μονο του τον Μπαμπα,θελει βοηθεια κ απο χαφ κ απο το εξτρεμ μπροστα του.Magpies4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:43Νομίζω ο Λουτσέσκου παίζει ένα τρύκ στο οποίο θα εναλλάσσει Ιβαν Ντέλια. Αποκλείω ο Ντέλιας να καλύπτει τον Μπάμπα, απλά ο Μπάμπα σήμερα θα μένει πιό πίσω. Πολύ πιθανόν να ανεβαίνει πιο ψηλά η δεξιά πλευρά που είναι φουλ ταχυδυναμικήKabamaru11 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:32 Ελπιζω ο Ντελιας να βοηθησει τον αμοιρο τον Μπαμπα,γιατι ο Ταισον ουτε καν κοιτουσε πισω.Απο κει κ περα ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι,στο χερι μας ειναι να το κανουμε ευκολο.Δεν μπορω να κανω καμια προβλεψη.
Οι περισσότερες ευκαιρίες που έκαναν αυτοί στο πρώτο παιχνίδι, ήταν από την πλευρά του Μπάμπα, με τον Μπάμπα να ξεχνιέται μπροστά.
Εννοείται ο Μπάμπα δεν πρέπει να ανεβαινει σήμερα.
Εννοείται ο Μπάμπα δεν πρέπει να ανεβαινει σήμερα.
-
-
- Kabamaru11
Το πρωτο ματς δεν το ειδα,γιατι θεωρω γκαντεμικη την φαση οταν ειμαι Χαλκιδικη.Σημερα γυρισα,εκανα τα βουδιστικα μου κολπα και παμε για το διπλο! 

- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
- Maklaz, prist64, Σουριναμέζος, Taseos, Azrael
Ωραίες οι φανέλες. Ο Σπασιτς πότε μπαίνει;

- These users thanked the author paoki19 for the post (total 3):
- Kabamaru11, Ριαν_Καπαγιαννιδης, TylerDurden
Σφύρα καλά στημένε
- These users thanked the author scarsick for the post (total 2):
- Kabamaru11, paoki19